Влез

View Full Version : Kakvo DA pRAvq?

F4ence
08-09-2006, 11:20
Malko sam oburkana i iskam saveti ot vas. Istoriqta e takava:
Zapoznah se s edno mom4e itrugnahme mnogo byrzo.Ne6tata ne vyrvqha mnogo dobre postoqnno se karahme za drebolii i nakraq se namesi 3-ti 4ovek i na razdeli. Togava toi trugna s edna moq poznata i kaza 4e me mrazi i ne iska da me vijda. a Az trugnah s mom4eto koeto se be6e namesilo v na6ite otno6eniq. Sega hodq ve4e s nego 1 godina i mesec i sym prevyrzana adski kum nego, ot 1 godina se vijdame vseki den... i mi e mu4no za nego. NO s biv6iq se vijdame postoqnno 6toto sme v 1 kompaniq i piim kafe dori 3-mata... i az si se dyrja kato s priqtel s nego. No naskoro razbrah 4e ot 1 godina toi ne spira da misli za men i 4e me Obi4a i 4e mu lipsvat. Problema e tam 4e Az adski go revnuvam ot drugi momi4eta postoqnno mislq za nego. Dori kogato sam s priqtelq si ima momenti v koito iskam da sam s biv6iq si. Ne sam izneverqala na priqtelq si .... no misleno mi se iska tova da stane. Btw gadjeto mi mi be6e izneverqvalo nqkolko puti.. ima6e leki zabejki no mu gi prostih sled golemi skandali no ne mojah prosto toi e ludo vluben v men i mi stava gadno kato si pomislq kakvo 6te stani ako go zareja. Neznam kajete kakvo da pravq ... obi4am i dvamata ama mai v biv6iq si sam vlubena ili e momentna trupka ... no edvali. Neznam daite nqkakvi saveti Plss!!!
Mersi predvaritelno{} :roll: :roll: :smt010 :cry: :cry:

thirteen
08-09-2006, 11:35
Чувстваш се така,защото не е твой,а е можело.Според мен не трябва да се обръщаш назад.

adDicTeD`tO`yOu
08-09-2006, 11:40
Ммм според мен не трябва да се връщаш при бившия щот не знаеш кво може да стане..смисъл такъв,че може да ти изтинат чувствата към бившия..зн го от личен опит..при мен стана така...По добре остани със сегашния си приятел и опитай да забрайш бившия :)

BeBcHeTo
08-09-2006, 11:52
Netrea se vra6ta6 pri biv6iq si ostani pri sega6niq si priqtel

ANGEL4E
08-09-2006, 11:55
za6to se izma4va6 a pokrai teb o6te 2
pomisli s koi ot tqh ti e po priqtno i ostani s nego...
pogovori s tqh,badi 4esna sas sega6niq si priqtel za6toto makar da ne si mu izneverqvala kato misli6 za biv6iq pak e vid iznevqra makar i ne tolkova sa6testvena...no nqkoi moje da se zaqde i za tova kakto i da e...
pogovorete trimata ili po otdelno kakto si re6i6
dano se opravqt ne6tata kasmet

Lost_Kiss
08-09-2006, 12:39
Чувстваш се така,защото не е твой,а е можело.Според мен не трябва да се обръщаш назад.

Vinagi napred ,nikoga nazaD-towa e moq deviz !!

I az mislq taka!

Mike-Jones
08-09-2006, 13:09
ei ti si mnogo gadna ku4ka oba4e golqma mrasnica si bila em xodila s tova mom4e i em drugoto revnuvala dano pro4ete mom4eto tuka kakvo si pisala az ako bqx na negovo mqsto shtqx ti teglq edna maina ako shte i 5godini da sme xodili

iiirish
08-09-2006, 13:21

koalka
08-09-2006, 13:26
Не можеш да обичаш двама човека!А ти съзнаваш ли,че по този начин лъжеш много подло приятеля си?По-добре се раздели с него,а не го лъжи.Ти си избираш дали да се върнеш при бившия,явно имаш чувства към него.Дори и да не си му изневерявала на гаджето си и мислено стига.И ти се иска нали?Всичко между вас е приключило с приятеля ти няма какво да се лъжем!

KaRameL_f
08-09-2006, 13:27
Според мене послушай сарцето си . :-k Не е много приятно човека който обичаш да ти разбие сарцето ,бих казала направо отвратително,ама такъв е живота-никога не става както ние желаем.Веднъж се живее,не пропилявай шанса си.
file:///C:/Documents%20and%20Settings/hjghj/My%20Documents/My%20Pictures/001025621.jpg

IKisseDAGirL
08-09-2006, 13:52
май бъркаш привързаността към приятеля ти с любов... по-добре го остави - не само, защото ти е изневерявал (а такова нещо един път случи ли се, винаги има шанс да се повтори), но и защото ти до някъде си с него от съжаление :?
страх те е да не го нараниш, но така нараняваш себе си, а няма смисъл

докато пък онова момче се е измъчвало цяла година, страдало е за теб, че си с друг :roll: може да сте се карали преди, но поне ти е бил верен
а и за 1 година хората малко или много порастват, съмнявам се ако се съберете да се повторят същите скандали :-k вероятно и двамата ще сте си извадили поука

така че... аз съм за него :)

White_Shadow
08-09-2006, 14:08

Даммм...съгласна съм! =D> =D> =D>

F4ence
09-04-2006, 20:11
Blagodarq na Vsi4ki koito mi otgovoriha... Az nai nakraq reshik kakvo da pravq... Otidoh na po4ivka izvan varna za da sam dale4 ot vsi4ki sednah i porazmislih. Re6ih 4e ne moga da luja pove4e priqtelq si. Nemoga da sam s nego ot strah i ot sajalenie... No nqma i da sam s biv6iq si makar 4e imam nqkakvi 4uvstva kum nego. Toi e svyr6en fakt ne6to koeto ne sam mojela da imam moje bi ... ili ne6to ot sorta.. No prosto nqma smisal da se obra6tam nazad predpolojenie 4e moga da produlja napred. Bih naranila pove4e sega6noto si gadje ako trugna s priqtelq mu. Dnes govorih s gadjeto si i skusahme i mu ubesnih kak stoqt ne6tata... i makar 4e toi ima golqmata nadejda si4ko da se vyrne po staro mu. Az smqtam da ne se obra6tam pove4e nazad.... i da ne naranqvam nikogo pove4e... pone ne i po tozi gaden na4in zad gyrba na nqkogo.
MERSI VSE PAK NA VSi4Ki!

yo-ma-nigga
09-04-2006, 23:47
Vurvi napred i nikoga ne se obrashtai dori sarceto da boliii i znai che tos koito te obicha sam shte doide pri teb oblqn v suzlii

let_me_go
09-05-2006, 00:05
Не се обръщай назад ... Аз ще съм поредната , която ще го напише , но наистина не трябва да го правиш . Продължи напред ... Ще ти дам прост пример - когато счупиш любима вещ ти е мъчно , нали ? Решаваш да я залепиш ... какво става тогава ? Ами да , ти отново ще си я вазвърнеш , но тя вече ще бъде напукана ... и никога няма да бъде същата . Така е и с онази уж любов , която изпитваш към бившия си приятел - ти явно отново можеш да бъдеш с него , но нещата никога няма да бъдат същите . А дори и да бъдат - това ще е временно ...

yo-ma-nigga
09-05-2006, 00:06
she se pochustvash po dobre ako namerish nqkav dr chovek s koito da se zanimavash...dano pone toi e svesten.