PDA

View Full Version : BDSM (Bondage, Domination, Sadism, Masohism)

naMy4Ho_KoTe
08-09-2006, 12:53
Интересно ми е кой се интересува, какво точно знаете, какво ви харесва и всичко свързано с BDSM. Ако има проявен интерес към темата ще оставя достатъчно сайтове с информация, различни пособия, чат-канали и пр.
Айде, чао от Котето

BorderManager
08-09-2006, 12:57
А ти?
Обичаш ли да те закопчават с белезници и да те шляпат с гумения топор?
Или да ти капят с горещ парафин, да ти щипят срамните устни и да ги разтягат с тежести, а?
После бой с камшика по задника докато се разкървави, а?

`Death`Whore`
08-09-2006, 13:02
Аз обичам само да ме шляпат по дупето по-силничко. :)

Tempestjuji
08-09-2006, 13:06
Всичко трябва да се пробва :twisted:

Sweet_Pain
08-09-2006, 14:30
Интересно ми е кой се интересува, какво точно знаете, какво ви харесва и всичко свързано с BDSM. Ако има проявен интерес към темата ще оставя достатъчно сайтове с информация, различни пособия, чат-канали и пр.
Айде, чао от Котето

Ако е удобно поне някакав линк да пратиш да се поориентираме
А тези,които се срамуват от фантазиите си нека не го гледат
:smt079 Sweet_Pain :smt079

I_love_dead_people
08-09-2006, 14:48
Ще е добре да дадеш линкове.
Груб секс- да, но това е брутално според мен...

08-09-2006, 20:02
http://www.bg-lesbian.com/bdsm/
Не се стряскайте от името на сайта, има много полезни неща вътре. Много хубави възли съм научила оттам. Инак, кефя се на връзването, на не-екстремната болка, псуване, плюене, унижение. По принцип съм дом (доминираща сиреч), но си мечтая да се намери мъж, който да ме озапти и да ме направи Съб (събмисив - подчинена). Та, туй от мен засега ;) Споделяйте впечатления, не се срамувайте ;)

gestapo
08-09-2006, 20:03
Форума се е натряскал с изроди... :smt011

naMy4Ho_KoTe
08-09-2006, 20:11
Госта бях аз, признавам се за виновна. Инак, относно изрудията - всеки с вкусовете си.. Според нацитата секса с някой от невисшите раси е изрудия.. Тъй че - относително е. Пък който е запознат с БДСМ - не става въпрос за нежелано насилие. Има си стоп-думичка, при която ”измъчващият” спира веднага. Естествено, за това се иска огромно доверие..
Какво НЕ е BDSM:
- Не е жестокост, нито насилие.
- Не е нещо, относно хора без самоуважение, обичащи да ги третират като изтривалка.
- Не е съвременно робство или принуда или насилие над някой да прави неща против волята си и
против желанията си.
- Не е анимационно филмче, с облечени в кожа герои, размахващи камшик.
- Не е едно и също за всички хора - то е нещо много индивидуално, както е индивидуална Любовта.
Според мен е просто едно приятно разнообразие в секса.. :)
П.С. Sweet_pain, кво се праиш на света вода ненапита :smt084

gestapo
08-09-2006, 20:18
Еххх naMy4Ho_KoTe, какъв мил и нежен профил пък какво чудовище се крие зад него.... :smt011

naMy4Ho_KoTe
08-09-2006, 20:26
Нека обаче направим по-лесното, като кажем какво НЕ е BDSM:
- Не е жестокост, нито насилие.
- Не е нещо, относно хора без самоуважение, обичащи да ги третират като изтривалка.
- Не е съвременно робство или принуда или насилие над жена да прави неща против волята си и
против желанията си.
- Не е анимационно филмче, с облечени в кожа героини, размахващи камшик.
- Не е едно и също за всички жени - то е нещо много индивидуално, както е индивидуална Любовта.

P.S. Eх, Gestapo, какъв страховит профил имаш.. Пък колко си нормален. Дъъъъ! :) Това е нещо което си е само в леглото все пак. Айде, за момент помисли малко по-либерално.

gestapo
08-09-2006, 20:31
P.S. Eх, Gestapo, какъв страховит профил имаш.. Пък колко си нормален. Дъъъъ! :) Това е нещо което си е само в леглото все пак. Айде, за момент помисли малко по-либерално.
Права си, в секса съм твърдо консервативен, смятам аналния секс, духането и всичко останало различаващо се от вагиналния за отклонение.

Fallen_One
08-09-2006, 20:35
Ъм... Май по-добре от Гестапо познавам Памучното Коте (все пак месец и половина вече сме заедно :D ) И смея да твърдя, че въобще няма нищо общо с чудовищата :)
По темата:
Нищо лошо няма, определено е интересно и доста разнообразява секса...
Ако търсите разнообразие - пробвайте, но все пак трябва да си имате доверие... Пък ако не ви харесва - недейте, никой не ви кара

Айде... отивам да си потърся въжето :-D

08-09-2006, 20:38
Незнам до колко е садизъм и доколко мазохизъм,но на мен лично ми харесва по-грубия секс. Под по-груб нямам предвид бой с камшик,мачкане на зърната с менгеме и подобни.Психическото измъчване ми харесва много повече ии например заливане с восък, убожавам свещи и да усещам горещите им капки върху тялото си или пък (:)тук очаквам много от вас да протестират и да се възмущават) обичам да ме драскат с нокти до кръв, а и аз да драскам. Нежният секс е голямо удоволствие с човек, който обичаш, но понякога си е нужно и нещо по-екстремно, естествено мнението си е мое.Много хора не понасят болка под каквато и да е форма!

naMy4Ho_KoTe
08-09-2006, 20:45
Това ми грабна вниманието в сайта:

Физиономии на ужас ще придобият лицата на околните, когато споделите, че харесвате BDSM. "А изглежда толкова нормална..." - това ще си шепнат. Това в 100% ще са хора, които си нямат и най-бегла представа какво е това BDSM. И имат грешна или най-често никаква представа за това как трябва да изглежда жена обичаща BDSM. Да носи кожени дрехи? Да има страшен грим на лицето си? Да има следи от мъчения по кожата си? Или какво??? Жена обичаща BDSM изглежда съвсем нормално. Също като всяка друга жена по улиците. Разликата е само в това, че си държи в спалнята кутия пълна с играчки и приспособления, и води интересен сексуален живот. Също така много близки приятели могат да зададът въпроса "Защо?" Странен въпрос е това. Да попиташ някого защо точно харесва или не харесва едно или друго в секса.

`Death`Whore`
08-09-2006, 20:49
Един въпрос - в БДСМ са включени садизъм и мазохизъм, а после авторката казва, че не става въпрос за насилие. Противоречиш си!

naMy4Ho_KoTe
08-09-2006, 20:59
Чети внимателно - няма нежелано (подчертавам) насилие. Разтълкувам за всички - не може само единия да желае насилието (което е ”насилие” - в кавички). Нищо не става без желанието и съгласието и на двамата.

Inn0c3nCe
08-09-2006, 21:47
naMy4Ho_KoTe ах ти палаво котенце
ти ли обичаш да пляскаш :smt079 а ? ;]

mravkata_z
08-09-2006, 23:18
avtorkata prosto tarse6e spodeleni mneniq ili mojebi nqkoi kato neq, a ne napadki....
da az sam mnogo seriozno zapoznata sas saita.... :wink: da ne kaja 4e go znam na izust....sa6to ispolzvam pletki i primki nau4eni ot tam....
opredeleno obi4am da me vrazvat, hapqt(silno), obi4am gore6tiq vosak, obi4am kontrola na partiniora si- dori i varhu di6aneto mi...., obi4am da me draskat i stiskat silno i daje bqh pusnala tema pritesnqvaikise dali az sam si vred......
hm do nqkakva stepen ideal mi se struvat lubovnite aktove ot filma "Ubivai me nejno"

samo 4e tova se slu4va mnogo rqdko za6tto priqtelqt mi obi4a nejnostta....i az mu q davam..
a az silata i do nqkakva stepen drubostta, i toi mi qdava, no vse paaak.... :::
i ne znam dlai tova koeto haresvam moje dase opredeli kato BDSM :oops:

mravkata_z
08-09-2006, 23:20
btw. mojebi sas LS 6te obmenim pove4e znaniq?

Snoopy_
08-09-2006, 23:43
Убеден съм че тук абсолютно никой няма представа от SM културата. Всички като го чуете и "белезници, камшици, кожа, бой" и т.н. Същата тапотия както с мюсулманството всички мислят само "не яж свинско, джихад". Това са екстремумите и то модерните. Всъщност основата на SM е да можеш да усещаш какво иска партниора и да си достатъчно отворен за да можеш да кажеш ти какво искаш. Айде сега замислете се че такова толератно общество с такъв тип мислене е единственото място където могат да отидат тея дето обичат да ги бият. Ако той отиде някъде другаде и го каже, мацката ше избяга, докато там казват ми ок щом те кефи и те смилат от камшици :) Та то е малко като религия - толерантност към желанията на партниора, липса на задръжки.

Вече знаете какво наистина е садо-мазо. Сега ще ви отговоря и на въпроса, който май е кво ми е мнението за бой с камшици и други такива работи. Ами аз лично обичам да дърпам силно са косата, обожавам да ме дерат и скубят, малка мечта е да ми капят стопен восък в/у гръбнака. Обичам също така и да пляскам и да хапя :)

08-09-2006, 23:57
Оно да си изкараш паспорт си е БДСМ направо...Или всяка операция с държания апарат... Голем курец е :) Аве да си живееш в БГ треба да си садо-мазо :)

naMy4Ho_KoTe
08-10-2006, 07:15
Браво на госта :) Това ми хареса
Инак, Мравката - прати ми на ЛС нещо ник в чата, ICQ номер.. или въобще каквато и да е чат програма - MSN Messenger, Skype, Gadu-gadu, каквото решиш :)
Да отбележа - при практикуването на BDSM не е задължите да има S/M отношения. Мен лично те не ме кефят. Не ми харесва да ми причиняват болка, и в никакъв случай аз да причинявам болка! Повече ме влече психическата болка - униженията, връзванията.. Такива работи.. Не съм екстремистка все пак :) Хихи

tubeme
08-10-2006, 08:16
Форума се е натряскал с изроди... :smt011

Незнам BSDM дали е изродски според някой, но определено има милиони по света които го практикуват. Това е просто фантазия и разнообразие. Не си представяйте че хората правят такъв секс всеки ден!

Незнам на колко години си, но по снимките които си си лепнал на профила мисля че си малък сладур - с наченки на изродия!!!

Момче направи си труда и отиди поне веднъж до Аушвиц на акскурзия за да разбереш точно ГЕСТАПО каква изродия са успели да сътворят за 3 години!!!!! Мисля че ако веднъж видиш на живо за какво става въпрос, ако веднъж усетиш зловонната миризма от това място никога няма да се утъждествиш с ХИТЛЕРИСТИТЕ като си лепваш подобни снимки на профила!

Може и до Русия да отидеш до Петербург до Пискарйовское Кладбище за да видиш как хората са умирали от глад живи! и как 2/3 от мъжете ги няма в тази държава защото са избити от немците.

Пич не си прави шеги с историята.

Мисля че дори и да се е напълнило с изроди в този форум, ти заемаш едно от челните места в класацията за изроди! а не почитателите на BSDM'а.

Peace

gestapo
08-10-2006, 09:42
Не съм краен нацист ако това намекваш... просто е имало някои хубави неща при нацистите като изключим.... 6-те милиона :? (тактическа грешка за която не е било точно нито мястото нито времето) .......

BDSM http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=28324&highlight=%F2%E5%F5%ED%E8%EA%E8

Sweet_Pain
08-10-2006, 10:21
нека зададената тема не я обръщаме в политическа :smt014

gestapo
08-10-2006, 10:24
нека зададената тема не я обръщаме в политическа :smt014
Съгласен :wink: но все пак мразя BDSM (нищо лично)

navigatora
08-10-2006, 10:27
ako pikaeeeeneeeeee... sranieeeeeee... boi s kamshici... klizmi ... ebane... boi boi i pak boi i posle ebanieee i pak sranieeee i pak klizmiii i posle sranieeee
ebavam se, razbira se

N.C.L
08-10-2006, 10:45
Аз обичам само да ме шляпат по дупето по-силничко. :)

Много го обичам това :::

Snoopy_
08-10-2006, 11:03
Gestapo аз съм с еврейски произход и въпреки това ще кажа че 6-те милиона не бяха грешка, а напротив, гениален ход. Садистичен, екстремен, нехуманен и гнусен, но правилен ход. Ако те интересува мога да ти обясня и защо...

navigatoraa
08-10-2006, 11:06
malko sum zle s istoriqta... kvo e toq sus 6te miliona ??????

Snoopy_
08-10-2006, 11:07
6 милиона еврей бяха избити под предтекст за чиста арийска раса

gestapo???
08-10-2006, 11:16
Gestapo аз съм с еврейски произход и въпреки това ще кажа че 6-те милиона не бяха грешка, а напротив, гениален ход. Садистичен, екстремен, нехуманен и гнусен, но правилен ход. Ако те интересува мога да ти обясня и защо...
1-во: Незнам защо не мога да влезна???
2-ро: Защо е гениален ход? Сигурно защото след войната нацистите са представени като чудовища и спокойно са унищожили нацизма... Или пък защото от съжаление за случилото се, се е създала държавата Израел?

OlimpiA
08-10-2006, 11:19
Ами не съм от най-извратените, ама веднъж го вързах за леглото и честно казано стана ефектн :mrgreen: о. :smt055

`Death`Whore`
08-10-2006, 11:19
ЕЕЕЕе, това няма общо с темата. Но е готино. :)))

Snoopy_
08-10-2006, 11:21
Не си наясно.... еврейската религия е единствената която е допускала банкерството... тоест те са били супер напред с парите. Банки предприятия всичко е било тяхно в германия. Хитлер има имперски претенций, трябват му пари. Какво по лесно от да ги изколи всичките и просто да си прибере квото има тяхно за държавата. Освен това преди да почне това нещо той е искал спонсорство от тях те са му отказали. Ако беше почнала война те щяха да си фанат парите и да си заминат към швейцария примерно, и германците щяха да умрат гладни. Естествено трябва да го представи като "борба за чиста арийска раса" защото ако беше казал реалната цел и богатите германци щяха да се изплашат, а така трепи еврейте зима им парите а богатите германци от благодарност и еуфория инвестират много от парите си във "великата кауза".

i'm so excited!
08-10-2006, 11:23
тези неща с връзването.. и изобщо садо-мазото винаги са ми се виждали странни. някак всичко това е свързано само с единия секс и чистото физическо удоволствие, в което не виждам нищо красиво и възвишено, за разлика от 'правенето на любов', където всичко е много духовно и ...извисено :shock: :roll:
но не значи, че не бих го направила :mrgreen:

`Death`Whore`
08-10-2006, 11:24
Ама...аз мога да го вържа и да го чукам и пак да е духовно преживяване. :)

Sweet_Pain
08-10-2006, 11:26
Все още нямя много любителе на BDSM но ще се разкрият,само срама да им мине,Пък и някоя учителка по BDSM ако се появи се записвам веднага
:smt018 :smt079

Snoopy_
08-10-2006, 11:33
Изписах ви 50 реда какво е SM а вие не си правите труда дори да го прочетете. Вижте и разберете че там не говорим за бой с камшици и връзване.

Sweet_Pain
08-10-2006, 11:38
Моля господата gestapo i snoopy да прочетат добре темата и за политика да се разберат на лична или да пуснат темата си другаде, а тук да коментират по въпроса BDSM (нищо лично към двамата ) просто не е тук мястото [-X

`Death`Whore`
08-10-2006, 11:41
Не говори в множествено число.

i'm so excited!
08-10-2006, 11:46
Изписах ви 50 реда какво е SM а вие не си правите труда дори да го прочетете. Вижте и разберете че там не говорим за бой с камшици и връзване.
защо бе ? камшика не може ли да бъде част от цялата тая игра 'садизъм/мазохизъм' ?
целта на садо-мазото не е ли да унижаваш и да бъдеш унизен, и по този начин да се 'избавиш' от всякакво чувство за вина?!
аз поне така горе-долу разбирам нещата след като прочетох '11 минути'.. а дали е така може да ми каже само някой, дето знае от личен опит.

Ама...аз мога да го вържа и да го чукам и пак да е духовно преживяване.

да, но всичко това е някак по-неестествено.
преди да продължа да пиша разни простотии ми кажи за теб например каква е самата цел на това връзване ? :smt017

Sweet_Pain
08-10-2006, 11:51
Snoopy повечето си го представят грубо и се изчерпват само с камшици,кожи и вериги. Те надали някога ще проумеят какво е BDSM но и самите те неискат да разберат,че може да се практикува само част от BDSM #-o

Snoopy_
08-10-2006, 14:00
[quote=Snoopy_]Изписах ви 50 реда какво е SM а вие не си правите труда дори да го прочетете. Вижте и разберете че там не говорим за бой с камшици и връзване.
[b]защо бе ? камшика не може ли да бъде част от цялата тая игра 'садизъм/мазохизъм' ?
целта на садо-мазото не е ли да унижаваш и да бъдеш унизен, и по този начин да се 'избавиш' от всякакво чувство за вина?!
аз поне така горе-долу разбирам нещата след като прочетох '11 минути'.. а дали е така може да ми каже само някой, дето знае от личен опит.

Мацко, прочети ми дългия пост в темата и ще разбереш за какво говорим :)

Sweet_Pain
08-10-2006, 14:11
камшикът също може да е част от играта,никой не твърди противното
:smt119 :smt079

Snoopy_
08-10-2006, 15:07
упорито се дърпаш да го прочетеш а :)

Sweet_Pain
08-11-2006, 08:47
Каква стана тя? разбиращите от BDSM се покриха или ги досрамя или вече се изчерпаха,а може би тук просто си тренираха пръстите и правописа ????? :smt041 :smt079 :smt097

Snoopy_
08-11-2006, 16:47
Не отговарям на хора за които BDSM е само камшик или белезници..

naMy4Ho_KoTe
08-11-2006, 22:26
Айде, стига сръдни и глупости :) На мен пък вчера ми се случи нещо много приятно.. Овързах се от кръста надолу, сложих отгоре пола и горнище ала бала.. По-официална. Отидох на гости на Fallen_One, който се шашна като напипа въжетата под полата ;) И после го вързах, ала бала.. Подразних го яко.. После го развързах естествено.. И.. После получих 3-4 оргазма един след друг :shock: :-D

Sweet_Pain
08-12-2006, 07:13
Мекичкото коте си е за завиждане,радвам се че си изкарала добре.Нека се повтаря още по често :-({|= \:D/

FiSoLiNka
08-12-2006, 08:42
tctctc epa na koi mu haresva nema lo6o...... am..

edno_rob4e
09-20-2006, 11:42
интересна тема, аз си падам по бдсм от много време. имам приятелка и искам да ми е господарка. обаче не знам как да и го предложа.
щото сигурно ще ме помисли за луд, и може да ме напусне, и т.н. могат да станат неприятни неща даите съвет.