Влез

View Full Version : КОгато големите батковци се окажат малки страхливци

eleto_ludo_dete
08-09-2006, 18:08
Predi vreme priznah na edin moi priqtel,4e go haresvam .Izpratih mu sms ,koeto be6e gre6ka ,no bqh piqna i nqma6e koi da me spre.Ot blizo mesec 4akam da rzbera kakvo e negovoto mnenie po tozi vapros,no toi taka i ne napisa ni6to.Palna nezainteresovanost.Sled 2 sedmici toi be6e napisal sms na moq blizka priqtela za da q popita na koi e tozi nomer(moq).Tq mu kaza i go popita dali 6te mi otgovori.Toi re4e:DA,spoko!Eto 4e predi nqkolo dni toi se varna za malko i savsem slu4aino se vidqhme na tsentara na grada.tova koeto tana me razbi-Toi IZBQGA OT MEN kato malko detence!!!Nqkolo metra ni delqha ,a toi zaobikoli samo za da ne se sre6nem o4i v o4i.Be6e adski sme6no i o6te pove4e se obarkah,za6toto kakvoto i ad izpitva kam men-az zaslujavam edin otkroven razgovor.POne za6toto sme tolkova dobri priqteli.Da bqga taka.....ne moha da si ho obesnq?Kajete mi kakvo da mislq sega!Nima kogato nqkoi e vluben v teb zna4i e nai-golemiq ti vrag????Taka li postapvat 18 god ve4e! ](*,)

mechtaq_za_teb
08-09-2006, 18:22
tova 4e ne ti e otgovoril e kofti.moje da ne e siguren v chustvata si.moje i da ima takiva moje i da nqma.a ti tova iskash da razberesh.zatova nai dobre govorete na 4 ochi zashtoto 4rez sms nqma da stane.aide kasmet :)

Axxxel
08-09-2006, 18:25
Хахахаха...извинявам се предварително, но това ме разсмя :lol: .Може да го е срам момчето...незнам...блахахаха ха...Кви 4 очи, кви 5 лева :smt005 ...та него го е шубе...ахахах...Хмм
Стига толкова...сега сериозно...гледай да си нямаш работа много с подобни личности, това говори, че би се омел веднага, ако забележи, че нещо го застрашава...на подобни хора не може да се разчита...

eleto_ludo_dete
08-09-2006, 18:33
Ama verno si e za smqh oba4e na men ne mi e sme6no mn.Nerviram se 4e mu kazah ,a dori ne znam toi kakvo misli ako misli izob6to de........
Ima o6te ne6to:toi predi si e mislil 4e go mrazq i go mislq za glupak......ama tva ne e taka.
Vtoro:Kogato se vidqhme az bqh s edno mom4e,no s nego samo vra6tahme butilkite ot kafeto....
Ne e lesno kato e trudno

08-09-2006, 18:37
Тоз е някъв счупен.

Obitax
08-09-2006, 18:57
:lol: :lol: :lol: :lol: 6te se skasam ot smexxxxxxxxxxxxxx ebati tupana

iiirish
08-09-2006, 18:57
Taka li postapvat 18 god ve4e!

мила, не е до годините! и на 30 да си, като имаш лапешки ъкъл пак така ще постъпиш! :-k

Axxxel
08-09-2006, 19:06
Ne e lesno kato e trudno

Аз казвам, че не е лесно да си тъп...баси и човека...представи си как ще се крие ако сте заедно и искаш да говориш за нещо сериозно с него...

luda`flirtajika
08-09-2006, 19:09
xax :lol: :D :D:D:D smeh... toq e ebasi skapaniq 4ovek :D:D:D da bqga...... :D:D:D:D:D am pone da si kaje istinata bez zaobikolko,ama NE toi dr e re6il-na takiva ne raz4itai i pak :D:D:D:D:Dsmeh :D:D:D:D

sladkoto_neli
08-09-2006, 21:18
ами мен това не ме учудва щото и аз познавам такива момчета.той е страхливец и то голям.права си че квото и да изпитва ти заслужаваш поне едно разумно обяснение.като се има предвит че квото и да има да ти каже ако го е срам да ти го каже в очите може поне един смс да ти прати.мен ако питаш заеби го не си заслужава.представи си ако стане нещо между вас и ако имате некви проблеми той кво и от тях ли ши бяга тай?мани го тоя и си продължи напред и не се обръщай назад.

BeBencEto
08-09-2006, 21:34
postupil e po nai-glupaviq nachin...kato ne mojete da se vidite i vse bqga moq suvet e da mu pratish suvet sus sudurjanie "ei sled vsichko koeto sum pravila za teb..est kato ne prenebregnem i tova koeto ti si pravil za men..zaslujavam pone edin razgovor..dai mi pet minuti molq te...sreshta edi kude si...ako durjish pone malko dori na priqtelstvoto ni ela.."
probvvai taka..ama zaduljitelno ako ne drugo ti dulji pone tova..pet minuti

MiRaCuLiXbb
08-09-2006, 21:36
Я дай снимка, може с право да те е избягвал...

Amayo
08-10-2006, 00:18
Я дай снимка, може с право да те е избягвал...
Тва кат оня виц:
- Полицай един ме преследва - май е маниак.
- Или сляп

Axxxel
08-10-2006, 00:27
postupil e po nai-glupaviq nachin...kato ne mojete da se vidite i vse bqga moq suvet e da mu pratish suvet sus sudurjanie "ei sled vsichko koeto sum pravila za teb..est kato ne prenebregnem i tova koeto ti si pravil za men..zaslujavam pone edin razgovor..dai mi pet minuti molq te...sreshta edi kude si...ako durjish pone malko dori na priqtelstvoto ni ela.."
probvvai taka..ama zaduljitelno ako ne drugo ti dulji pone tova..pet minuti
Абе ти чуваш ли си бре???"Дай ми 5 минути МОЛЯ ТЕ"...тва кво пък е???Никакво молене в този случай...Той си е виновен, а не момичето.Разбирам момичето да се моли и извинява, ако е виновна за нещо, но не е така.Когато това 18 годишно лапе научи, че няма нищо срамно в това да харесваш и да бъдеш харесван, може и да осъзнае какво пропуска...

honey_7o
08-10-2006, 00:29
Я дай снимка, може с право да те е избягвал... :smt043 :smt044 :smt043

Cool_Boy
08-10-2006, 02:19
Незнам но определоно не е постъпил кавалерски.Вкрайна сметка ако поне няма чувства или обратното има то би трябвало да поговори с тебе да ти обясни как стоят нещата и така нататак.Но според мен ако го харесваш много можеш да направиш едно нещо срещни се с него очи в очи кажи му своите чувства и ако пак се направи на луд не му обръщай внимание известно време мисля че сам ще те потърси.Но това е само мое мнение късмет

ANGEL4E
08-10-2006, 07:28
ne6tasnik kvo o4akva6 ot mom4e pove4eto gi hva6ta 6ybeto kogato nqkoe momi4e napravi parvata stapka...
oba4e ne e tolkovaa tragi4no zabravi go i gledai da si nqma6 rabota s nego az sa6to sam na mnenie 4e na takiva hora ne moje da se raz4ita

08-10-2006, 08:39
каквото и да е, поне ти дължи един разговор. за жалост има много такива хора, и мъже и жени. не се занимавай с него. как не го е било срам да те подмине. а ти се пише приятел. мерси от такива приятели

08-10-2006, 08:46
Predi vreme priznah na edin moi priqtel,4e go haresvam .Izpratih mu sms ,koeto be6e gre6ka ,no bqh piqna i nqma6e koi da me spre.Ot blizo mesec 4akam da rzbera kakvo e negovoto mnenie po tozi vapros,no toi taka i ne napisa ni6to.Palna nezainteresovanost.Sled 2 sedmici toi be6e napisal sms na moq blizka priqtela za da q popita na koi e tozi nomer(moq).Tq mu kaza i go popita dali 6te mi otgovori.Toi re4e:DA,spoko!Eto 4e predi nqkolo dni toi se varna za malko i savsem slu4aino se vidqhme na tsentara na grada.tova koeto tana me razbi-Toi IZBQGA OT MEN kato malko detence!!!Nqkolo metra ni delqha ,a toi zaobikoli samo za da ne se sre6nem o4i v o4i.Be6e adski sme6no i o6te pove4e se obarkah,za6toto kakvoto i ad izpitva kam men-az zaslujavam edin otkroven razgovor.POne za6toto sme tolkova dobri priqteli.Da bqga taka.....ne moha da si ho obesnq?Kajete mi kakvo da mislq sega!Nima kogato nqkoi e vluben v teb zna4i e nai-golemiq ti vrag????Taka li postapvat 18 god ve4e! ](*,)

Смешната в случая си ти, защото си му пратила SMS, а не си му споделила лично.
SMA, Chat, GSM... все несериозна работа. Чак смешна...

08-10-2006, 13:09
I toi ne e koi znae kakav pi4,no da bqga ot rusa i sineoka -qvno ne haresva takiva:)Az kato go vidqh kak zaobikoli tsqloto kafe napravo .....heheh.Awe nie se zapoznahme zimata i ot togava po4ti navsqkade hodehme kompaniite zaedno....v tozi den az re6ih da mu napi6a posleden sms :^awe za6to bqga6 taka ot men?ne se e slu4ilo koi znae kakvo za da ne doide6 pone za edno zdrasti.Iskam da si pogovorim s teb i da ti obesnq za onzi sms.Nadqvam se 4e nqma pak da 4akam 2 sedmici za da me otgovori6.....^Emi...toi pak zamina i nqmam nikakva vest ot nego ama da vidq az kak se zaobikalq tesen u4ili6ten koridor:)):):

Cool_Boy
08-10-2006, 13:52
Просто се опитвам да дам малко надежда на момичето нищо повече.Това че и давам савет и ти не си съгласна с мен значи че съм нещасник так али???Нито го познавам това момче нито познавам това момиче за да кажа конкретно Не го търси, ако има възможност да е с него защо да не се възползва?Не е постъпил много въжки със това което е направил но пък аз рядко се отказвам от това с което съм се захванал.Давам мнение не я съдя нито я задължавам да прави нещо избора е неин все пак.

ANGEL4E
08-10-2006, 14:00
az nqmah predvit teb tova koeto napisah se otnasq za toq deto e izbqgal toi e ne6tasnik mn se izvinqvam ako sam te zasegnala

MiRaCuLiXbb
08-10-2006, 14:13
I toi ne e koi znae kakav pi4,no da bqga ot rusa i sineoka -qvno ne haresva takiva:)Az kato go vidqh kak zaobikoli tsqloto kafe napravo .....heheh.Awe nie se zapoznahme zimata i ot togava po4ti navsqkade hodehme kompaniite zaedno....v tozi den az re6ih da mu napi6a posleden sms :^awe za6to bqga6 taka ot men?ne se e slu4ilo koi znae kakvo za da ne doide6 pone za edno zdrasti.Iskam da si pogovorim s teb i da ti obesnq za onzi sms.Nadqvam se 4e nqma pak da 4akam 2 sedmici za da me otgovori6.....^Emi...toi pak zamina i nqmam nikakva vest ot nego ama da vidq az kak se zaobikalq tesen u4ili6ten koridor:)):):
Освен че не даде снимка, което потвърждава теорията ми, май си и доста нахална. Я остаи човека на мира ве!

Cool_Boy
08-10-2006, 14:14
Определено съм съгласен с теб че е страхливец и че поне ено обяснение дължи на момичето,споко аз не се засягам лесно ;)

MiRaCuLiXbb
08-10-2006, 14:16
Определено съм съгласен с теб че е страхливец и че поне ено обяснение дължи на момичето,споко аз не се засягам лесно ;)
Къв страхливец ве, той кво е виновен, че не е схванала НАМЕКА?! Какво по-добро обяснение да даде от това?

Pretty_Killer
08-10-2006, 14:21
Здравейте всички! :) Мила Ели,искам да ти кажа,че си едно от най-хубавите момичета,които познавам и че не си заслужава да се ядосваш за някой,който не може да те оцени.Той е недорасъл и ...разгонен.Предполагам не искаш да си имаш работа с такова детинско дупе,нали?За sms-а,който си му пратила-аз по принцип не съм привърженичка на идеята с първа стъпка от страна на момичетата,но никой не може да заповяда на сърцето ти!След като си решила,че този е най-добрият начин за споделяне-ок!Ти решаваш!В крайна сметка поздравления за искреността и прямостта!Сега обаче го остави,защото и той трябва да действа.Рано,или късно ще се видите очи в очи,защото учите в едно даскало и освен,ако не си сложи найлонов плик на главата,или пък бяга от училище,няма как да не се видите! :)А до тогва-наслаждавай се на останалата част от тайфата и лятото :)

MiRaCuLiXbb
08-10-2006, 14:26
Здравейте всички! :) Мила Ели,искам да ти кажа,че си едно от най-хубавите момичета,които познавам
Май само си любезна с приятелката си. :lol:
Той е недорасъл и ...разгонен.
Ако беше разгонен дали щеше да се държи така?

vaialet
08-10-2006, 14:34
Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\

Cool_Boy
08-10-2006, 14:42
Естествено че е страхливец,поне едно обяснение можеше да даде на момичето не да бяга така тва не е момче а П...А за мен!!!!!!!!

DiabolicAngel
08-10-2006, 15:09
Бая го е хванал страх тоя :roll:

ANGEL4E
08-10-2006, 15:23
palen zadnik!
kak moje...vmesto da se zaradva 4e nqkoe momi4e go e haresqla toi... bqga?...
tova e nemislimo...

Amayo
08-10-2006, 15:26
palen zadnik!
tova e nemislimo...
Човека няма право на избор ли? ](*,) [-X Що си милслите че некой ви е длъжен с квото и да е? И мене да ме преследна навсякъде няква луда и аз ще бягам.

POLA^_^
08-10-2006, 16:00
Ne e lesno kato e trudno

Аз казвам, че не е лесно да си тъп...баси и човека...представи си как ще се крие ако сте заедно и искаш да говориш за нещо сериозно с него...
ХААхАХАаХаХАаах,пич,разби ме!Ама си прав до болка!
Девойче,не се занимаваи с тва нещо(не бих го нарекла момче)....Тоя не е наясно със себе си,пък ти връзка искаш да градите....

CrazyWitch
08-10-2006, 16:33
Еми явно не си му допаднала и просто го е страх да застане лице в лице с тебе за да го каже.

MiRaCuLiXbb
08-10-2006, 18:10
palen zadnik!
tova e nemislimo...
Хахахахахахахаха, мнооооооооооо ви порасна работата ве. Значи всички момчета за сдухани задници, които трябва да чакат някое момиче ЕВЕНТУАЛНО да БЛАГОВОЛИ да им обърне внимание и те веднага да започнат да и целуват краката. Мноо сме важни нещо, а!

Cool_Boy
08-10-2006, 18:30
Бягай аз ще те прикривам само да си зема бронежилетката :P Айде стига светът е пълен с момчета не е свършил светът я ако почна да се самосъжалявам за всяко момиче дето ме нарани до ся да съм на два метра под земята.

08-11-2006, 13:16
Az si sasipah nervnata sistema dokato go 4akam da mi otgovori,zapo4nah da se samnqvam v samata sebe si i -v tova dali v men e vinata ili .....Za da mu priznaq 4uvstvata si mi bqha nujni pove4e ot 7 meseca i kogato uspqh da prevazmogna sobstvenata si pasivnost toi takav PRIQTELSKI ritnik mi udari .Nikoe mom4e nqma ni nai-malka predstava kakvo e za edno momi4e da si perglatne gordosta i nkraq daje edno Zdrasti da ne polu4i.Az ne sam iziskvala ot nego da mi hodi go g^^^,no ako da dnes sam namirala ne6to hubavo v nego tova be6e iskrenostta i uvajenieto mu kam men.......Qvno sam se lagala,Kato kazvate ,4e sam grozna ,luda i dosadna i zatova me otbqga ne mi pomagate osobeno.Blagodarq na vsi4ki ,koito mi dadoha saveti i se nadqvam 4e 6te me podkrepqt otnovo.
eleto_ludo_dete:)

Angel_Girl
08-11-2006, 16:38
Polaziha go trapki napravo...haha trqbva da si basi ne6tastnika i strahloveca, za da bqga6 ot 4oveka, koito te haresva i na vs otgore ste priqteli. Toq e...da namerq podhodq6tata duma kakto kaza Cool_Boy Putka

Cool_Boy
08-11-2006, 17:01
Polaziha go trapki napravo...haha trqbva da si basi ne6tastnika i strahloveca, za da bqga6 ot 4oveka, koito te haresva i na vs otgore ste priqteli. Toq e...da namerq podhodq6tata duma kakto kaza Cool_Boy p***aНАЛИ :oops:

Amayo
08-11-2006, 23:10
Az si sasipah nervnata sistema dokato go 4akam da mi otgovori,zapo4nah da se samnqvam v samata sebe si i -v tova dali v men e vinata ili .....Za da mu priznaq 4uvstvata si mi bqha nujni pove4e ot 7 meseca i kogato uspqh da prevazmogna sobstvenata si pasivnost toi takav PRIQTELSKI ritnik mi udari .Nikoe mom4e nqma ni nai-malka predstava kakvo e za edno momi4e da si perglatne gordosta i nkraq daje edno Zdrasti da ne polu4i.Az ne sam iziskvala ot nego da mi hodi go g^^^,no ako da dnes sam namirala ne6to hubavo v nego tova be6e iskrenostta i uvajenieto mu kam men.......Qvno sam se lagala,Kato kazvate ,4e sam grozna ,luda i dosadna i zatova me otbqga ne mi pomagate osobeno.Blagodarq na vsi4ki ,koito mi dadoha saveti i se nadqvam 4e 6te me podkrepqt otnovo.
eleto_ludo_dete:)
7 месеца са ти трябвали да му кажеш здрасти? Да разбирам ли че след година ще му кажеш "Как си?" Аз разбирам гордост ама твойто край няма.

ATAKABG
08-12-2006, 02:29
Ама чакай малко сега...Ти си му пратила СМС и то от непознат номер (доколкото разбрах той ти го е нямал) и то в пияно състояние и вече пича е длъжен да провежда разговори с теб дали иска да сте заедно и така нататък. Откъде-накъде? :roll:

FiSoLiNka
08-12-2006, 09:26
XaXAxXaXAXAXA bati ne6tastnika :))Abe to do edna stepen vsi4ki mom4eta sa strahlivci,ama toq utepa navalicata naprao0o0 me metna uuu sa4kite :) xaxAXAXax sry am spored izbo6to ne trqbva da se zanimava6 s takav zaluihan tip XAXaxAXAXAXaxa O0o0o dano tozi tip maje sa na iz4ezvane xaxaxaxa :mrgreen: :-({|=

eleto_ludo_dete
08-12-2006, 17:12
Sedem meseca za da si priznaq 4uvstvata...ina4e nie postoqnno bqhme zaedno-v daskaloto,kogato izlizame ve4er.....po Rojdeni dni .....stanahme priqteli.Az mu izpratih Sms ot moq nomer .Toi e popital edna ot nai-blizkite mi priqtelki na kogo e nomera(za6to pak to4no neq ,a ne nqkoi negov po-blizak ,koito 100% 6te znae,vse pak se dvijim zaedno)Az sa m ubedena ,4e toi mi go ima nomera ,za6toto sam mu zvanqla za dr ne6ta ot nego....A nqkolko 4asa predi da mu napi6a sms govorihme po GSM.Toi mi 4istiti RD i az mu kazah,4e zaradi nego 6te go praznuvam vtori pat kato se varne:)E,vqrno e ,4e bqh pila ,no tova mi dade smelost da mu kaja ,4e go haresvam.Bqh piqna,no znaeh kakvo pravq ,a tova s alkohola be6e izvinenie za da moga pri nujda da se izmkana ot situaciqta........

KisskilleRcHe
08-12-2006, 21:09
Тфа е тъпо....

08-13-2006, 13:35
tapo e ama e istina...... #-o

Ice_Queen
08-13-2006, 13:42
да бе мацка ,я се стегни - нима е 1 момче в целия свят.а още повече като
не ти обръща внимание...да ходи да пасе..

cskamoni4ka
08-13-2006, 13:46
Може да не е бил готов за този разговор...но тъпо е постъпил наистина,защо не му звъннеш да се изясните или по-добре да се видите..

eleto_ludo_dete
08-13-2006, 13:59
SEga imam druga dilema.....Do kolkoto go poznavam kogato se vidim edva li 6te povdigne razgovora za tova.Pitam se dali sega da se pravq ,4e ni6to ne se e slu4ilo,da se pravq na razseqna i da se darja kakto da predi nqkolko sedmici ili da nastoqvam da govorim.Mislq ,4e po-dobre da se otteglq ot bitkata s tihi stapki i da se nadqvam,4e toi nai-nakraq sam 6te doide da govorim...... :roll:
Kajete kakvo da pravq?

Nasindo
08-13-2006, 16:39

ako si 100 kg i miri6e6 na majdja 6te izbqgam... ina4e nz :-k

eleto_ludo_dete
08-14-2006, 16:59
Mi,ne miri6a na mandja i sam 50 kg.Pone da be6e taka za da mi se izqsnqt ne6tata nai-nakraq! ](*,) ](*,) ](*,)

iskamTe_vednaga
08-15-2006, 08:47
да бе мацка ,я се стегни - нима е 1 момче в целия свят.а още повече като
не ти обръща внимание...да ходи да пасе..
to4no taka vseki e zamenim kakto se kazvatoi nqma da e posledniq

Malka_Taina
08-15-2006, 10:32
xex mi zna4i toq e pulen straxlivec ili prosto ne te xar i se mu4i da te otbegne ...no tova opredeleno ne e na4ina ...postupil e mn glupavo za golqm 4ovek a tva govori lo6o za nego \:D/

ista
08-15-2006, 21:42
всякакви ги има, повярвай ми. дори и мъже на по 30-40 години го правят тоя номер... само дето в малко по различни ситуации...
а пък когато става дума за все още не доразвил се тийнеиджер... направо не знам защо ще ти е странна реакцията му? те са си такива... даже, преди година-две, имах едно доста парадоксално преживяване. с едно момче от моята компания постоянно движехме заедно. много веселко си прекарвахме, докато един ден той не накара една приятелка да дойде да ми каже, че много ме харесвал. аз направо си отидох и лично му обясних, че не го харесвам. симпатичен ми е, но просто като приятел и не искам да си разваляме приятелството. но оттогава той се дръпна от мен... тогава ми стана ясно, че повечето момчета правят така - независимо дали ти ги харесваш, а те теб - не или дали те те харесват, а ти тях - не.

silv
08-15-2006, 23:58
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Emi toi verno e mn stranen...Moje da go e strah d akaji kakvo ispitva... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Axxxel
08-16-2006, 01:35
Хубаво пообсъдихме момчето...насрало се е от страх...нека го оставим да си избърше задника на спокойствие :lol:

Legally_Blonde
08-16-2006, 07:49
Ne e lesno kato e trudno

ХААхАХАаХаХАаах,пич,разби ме!Ама си прав до болка!
Девойче,не се занимаваи с тва нещо(не бих го нарекла момче)....Тоя не е наясно със себе си,пък ти връзка искаш да градите....
Сигурно ако доийде време за 1ва целувка или секс ще се крие под леглото :smt005 :smt005 :smt005

eleto_ludo_dete
08-18-2006, 12:57
Razbrah,4e skoro (tezi dni)se pribira,no.......az zaminavam na more i sam si obe6tala ,4e nqma da se se6tam za nego!!!malko 6te mi e trudno,za6toto moite priqtelki se zakaniha,4e 6te go pobarkat dokato me nqma i 6te me informirat kakvo se slu4va..... =D>
Edin ot nai-dobrite mu priqteli mi kaza,4e e po-dobre da ostavq ne6tata taka i da ne se nerviram za ne6ta ,koito ne moga da promenq i koito ne zavisqt ot men.....
Edno ne6to razbrah:Kogato edno mom4e kaje za drugo:Ne se zanimavai s nego!-zna4i vi go kazva savsem otgovorno!:) :smt038

Krem4eto
08-18-2006, 18:38
Ne e lesno kato e trudno

МНОГО ВЯРНО МН МН МН ВЯРНО Axxxel!!!!

RoSiTy
08-18-2006, 18:42
Ami che tova e mnogo typo = da izbqga. Nqkoiu pyt otidi ori nego i go nakari da se izqsnite!!!

eleto_ludo_dete
09-10-2006, 17:41
Mina dosta vreme,no predi bukvalno edna sedmica se vidqh s tozi beglec otnovo.ne me otmina :)Oba4e stana to4no taka kakto vsi4ki mi kazvaha 4e 6te stane-nqma da povdigne temata za vsi4ko,koeto se slu4i.E,az se zatrudnqvam ve4e.KOgato se vidqhme onzi den prosto napravi takava reakciq ,4e tova trqbva da se vidi.Vmesto da mi kaje Zdrasti:Pkaza nqkolko YAAAOOO i o6te takiva bukveni sa4etaniq .awe duma ne moja da kaje.Sprq se da si govorim ,no az samo se usmihnah i ostanalata 4ast ot kompaniqta me zavle4e ,za6toto im stana sme6na nehovata reakciq :)
na sledva6tiq den edna fr mu prati po 4at pozdravi ot men a toi kaza samo :Aham Mersi:
Awe kvo da vi kaja ?!!!Ve4e i na men mi stava sme6no:) :smt005
No opredeleno kato sam naokolo se spi4a mnoho tva mom4e......E mamka mu(sorry)da mi kaje ne6to nai-nakraq

Tedka-Medka
09-10-2006, 17:49
Ми..явно не иска да говорите
и да се срещате,а колкото до теб
и ти не го търси и не му пиши-няма смисъл,
така само му вдигаш акциите и той си казва
"боже тая ми е мноу навита,аз моа си прая с нея кот си искам"
нали знаеш,че човек винаги иска това,което не може да получи..
дръж се с него се едно го няма и ще видиш как сам ще
дотичка при тебе =P~

BeBencEto
09-10-2006, 17:51
napravila si dobre sled kato samo si se usmijnala ..e sega opredeleno misli za teb...az se opitvah pedi vreme tova da postigna no ne se poluchi...evalata macka sega samo napred i otivash na voinata,kudeto trqbva samo da se borish i shte spechelish vsichko,koeto si iskala tolkova mnogo vreme..ama chestno kazano zamisli se ima li smisul...

Neli_LP
09-10-2006, 19:45
puzlio :P :P :P :D :D :D =D> =D> =D> na takiva mnogo im se smeq :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aliq
09-10-2006, 23:27
18 godi6en da ne si mislish 4e e mn golqm te sa o6te detski akali pove4etoo ne kazvam si4kite ama si e taka ne e znael kvo da napravi nali znae6 4e e po lesno da izbqgash

koalka
09-11-2006, 07:03
Е,не вярвам да постъпват така,просто този явно е страхливец.Не е направил нищо,за да те отбягва ама явно...не му достига смелост.

iiirish
09-11-2006, 08:41
хора, темата е пусната преди 1 месец!

DoPye
09-11-2006, 08:54
:lol: :lol: :lol: :lol: 6te se skasam ot smexxxxxxxxxxxxxx ebati tupana

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

teenkopele
09-11-2006, 08:54
Много глупава постъпка!
Личи си, че го е шубе, но защо?!? :wink:

KiLLeR_InSTiNkT
09-11-2006, 10:36
Както някой каза по-горе - НА ТАКИВА ХОРА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА!
Не знам дали изобщо този човек може да се нарече приятел. Ако ти беше приятел поне щеше да ти каже в очите, това което мисли. Не се занимавай с него.

eleto_ludo_dete
09-11-2006, 13:15
Hora spiram da mislq za vsqka duma koqto mi kaje ili za nqkoi jest ,koito ne razbiram....Nqma smisal .Ako ima ne6to da stava 6te stane......Nqkoi otbelqza 4e temata e pusnata predi mesec-taka e i qvno trqbva da spra......10x za savetite i komentara ,no ......az sam izvan obhvat ve4e!