View Full Version : Вие как мислите?
Нямам кой знае какъв опит,така че реших да ви попитам вас.С приятеля ми правим секс от няколко месеца и скоро успях да го накарам да използваме презерватив, защото упорито отказваше.Не мога и да си помисля да рискувам повече без да се пазя, а не искам да се тъпча с хормони.Проблема е,че нито аз успях да свърша, нито той.При мен всякаква липса на чувствителност, при него незнам.Въпроса ми е: проблема е в нас и с повече опит се свиква, презерватива (Спортекс лайт) не е от най-добрите или просто е нормално да се губи удоволствието с латекса?
BorderManager
08-10-2006, 17:23
На колко години сте, дечковци? :-)
Да :) разбирам реакцията предвид това,че повечето, които пишат в този форум напоследък са на по 13 години.На 19 съм и ще ви помоля ако можете да ми отговорите на въпроса да го направите, а не да ми се правите на големите каки и батковци.Ясно е,че щом питам значи незнам, какво лошо има в това, не всички се наебаваме на по 13!
BorderManager
08-10-2006, 17:34
Това в комуникационната техника се нарича negotiation state.
За да се установи еднакво ниво на капацитет и скорост за предаване на информация. :smt016
Да, възможно е да сте попаднали на неподходяща марка и модел презервативи. Обикновено чувствителността на мъжете драстично намалява, а на жените им е почти все едно.
Пробвайте с друг вид кондоми, по-надолу в раздела има доста теми кои какви са. ;-)
Cool_Boy
08-10-2006, 18:54
И аз съм ползвал презерватив може и от презерватива да е незнам все пак съм на 20 но да ти кажа приятелката ми е много доволна и като го правим с презерватив.В началото ми беше адски дискомфортно и неможех и аз да свърша но като се отпуснеш и забравиш че си е нахлузил гума на П.... сичко се променя поиграйте си преди да го направите целувки докосвания и тн мисля че като се превъзбудите ще ви е по яко.Успех
alkobalko
08-10-2006, 19:19
Възможно е да не сте попаднали на точния презерватив, може би се получава, заради самата нагласа, чес презерватива удоволствието се губи. Опитайте да не мислите за това и всичко ще мине добре. До сега никога не съм го правила без и не знам какво е усещането, но мога ад те уверя, че дори и да си с презерватив усещането също е невероятно. Само трябва да сте достатъчно възбудени и отпуснати.
Aз съм на мнение, че може би е от предварителната нагласа. Все пак пробвайте с друг вид презерватив. Може би и с времето нещата да се оправят.
Може и да сте прави, сигурно е заради нагласата,че трябва да е по-кофти.Опитът ще покаже, а и презервативите ще смениме.Благодаря ви много.
Kotetoto
08-10-2006, 19:47
На мен лично никога не ми е харесвало с презерватив...
Cool_Boy
08-11-2006, 01:06
Отпуснете се и всичко ще си дойде от самосебе си не се притеснявай и немисли че тои има такова нещо там просто се наслади на момента все пак правиш любов а когато правиш лябов с човека който обичаш и който те обича е страхотно.Просто го давайте по спокойно и всичко ще е супер :))
Презерватива - най гадното нещо на тоя свят ама смееш ли па...
навигатора, разбира се
08-11-2006, 01:21
ами пробвайте анален
Не дават оти ми е много обширна паламарката. :smt014
Cool_Boy
08-11-2006, 04:30
Вие дет се хвалите много нищо неправите колкото и приятели да имам секи се хвали пък накрая излиза че някъв дет сте му викали здухлио е по добър от вас в леглото.Една приятелка тръгна с едно скромно момче и се оказа че бил по добър от един уж "газар" така че като ти е голяма пишката не се хвали важно е да ти върши работа а не да свършиш на 5-тата минута и момичето да ти каже еее много се бърз.И несмяташ ли че аналният секс е само удоволствие за тебе а не за нея?Извратени сте бе хора вие Любов знаете ли какво е въобще????
BorderManager
08-11-2006, 06:50
Вие дет се хвалите много нищо неправите колкото и приятели да имам секи се хвали пък накрая излиза че някъв дет сте му викали здухлио е по добър от вас в леглото.Една приятелка тръгна с едно скромно момче и се оказа че бил по добър от един уж "газар" така че като ти е голяма пишката не се хвали важно е да ти върши работа а не да свършиш на 5-тата минута и момичето да ти каже еее много се бърз.И несмяташ ли че аналният секс е само удоволствие за тебе а не за нея?Извратени сте бе хора вие Любов знаете ли какво е въобще????Нещо те мъчи май... :-k
Я сподели!
krem4et0
08-11-2006, 08:59
Сега мила наистина има разлика с и без презерватив.само,че ние от началото сме с гумичка и мога да ти кажа,че разликата за нас беше в това,че като правим нещо без се притесняваме и не можем да се отдадем на удоволствието.да ти кажа честно със без все ми е хубаво(е без малко повече де).Ползваме предимно Спортекс и с изключение на 1 вид,ама знам ли ги кои бяха-той милия ги купува съм доволна.Не знам щом с лайт сте го правили вече съм озадъчена.Може би просто сте привикнали без кондом,но не те съветвам-не искаш на 19 да раждаш предполагам.За това сигурността трябва да е приоритет за теб и за партньора ти.Не правете 10 дена секс и после изобщо няма да усетите кондома.А и с времето паниката от това-ох дано се усетя да не свърша в теб ще изчезне и ще видиш,че спокойният секс е по-готин,защото се отпускаш повече и не се тревожиш за гореспоменатия въпрос.Опитайте с друга марка!
Да определено предпочитам да привикна с презервативите пред това да забременея на тея години и да се чудиме и двамата какво да правим.Защото 1во аборт не бих направила, а и той не би ми позволил, 2ро не съм подготвена да ставам майка и 3то вече един път ми се наложи да пия Постинор и втори път да се тровя и да преживявам тоя страх..мне благодаря.Това го пиша с цел да не повлиая на някой и да реши,че е по-добре да рискува докато някой ден не му дойде "приятната" изненада. Снощи роди една моя позната на 18години...а на приятеля ми съученичките половината са бременни.Всеки сам да си помисли готово ли е едно дете да възпитава и издържа дете.На мен ми е доста страшно дори и само като си помисля. Макар,че всички сме на ясно за вероятността за проблеми и с презерватив, това е по-малкото зло.Аа и към всички момчета,които (както и моя приятел до скоро) казват "да, да, аз такова не съм слагал и няма и да сложа" замислете се,че рискувате не само собственият си живот, а и този на момичето което обичате.
в интимните отношения винаги единия партньор трябва да пази другия и обратно. особено на тази ранна възраст е глупаво да се пият противозачатъчни и организма да се трови от рано с химия. винаги ползвайте презервативи. удоволствието не се влия толкова много от тях. всичко останало е нагласа на съзнанието.
krem4et0
08-11-2006, 11:57
За това аз от самото начало си заявих-или секс с презерватив,или няма секс.Въпреки,че пия хапчета си слагаме и шубичка,да не става така да се притеснявам дали ще ми дойде и да хвърлям боб по въпроса.
S durex mislq 4e 6te e po hubavo
Cool_Boy
08-11-2006, 16:53
Нема мъка в сърцето ми само радост и любов :lol: