View Full Version : Predi analen sex...?
Zadyljitelna li e klizmata ili prosto e za predpochitane? Tezi ot vas, koito praktikuvat analen, pravqt li q?
navigatoraa
08-10-2006, 22:52
па според мене много ясно че да
да ти чистичко, а не да има разни лайна...
Ми не, не е задължителна, ама е от полза, за да не рискува да бере срам после момичето :) Принципно може да отиде до тоалетната и да измие само с водичка и пръстче по навътре и да няма проблеми!
И да се е изакала поне веднъж за деня а не да е пълен склада.
maybelline
08-11-2006, 13:02
па според мене много ясно че да
да ти чистичко, а не да има разни лайна...
=D>
Za predpo4ita ne eeee 100 %
Наскоро за пръв път си правих клизма преди анален секс и усещането мога да кажа, че е много по-различно. Даже е и по-приятно. Според мен ако е просто за един тек няма смисъл от клизма, но ако са 2-3 е силно препоръчително. Оня ден напр. за цял ден го правихме 4пъти и едва последния път усетих малък дискомфорт и това е с клизма, иначе още след първият път веднага усещам дразнене от спермата.
какво дразнение осещаш от спермата ??
Ами относно дразненето трудно е да се опише! Нещо като лека тежест в дупето или нещо подобно. Не бих казала, че е неприятно, но без него усещането е по-пълноценно и приятно. :D
Kotetoto
08-11-2006, 15:39
Не е задължителна,но поне момичето трябва хубаво да си измие дупето. :D
Ами относно дразненето трудно е да се опише! Нещо като лека тежест в дупето или нещо подобно. Не бих казала, че е неприятно, но без него усещането е по-пълноценно и приятно. :D
ами като ти се изпразни в дупето после отиваш до тоалетнат и готово :) и няма да те дразни :) btw на колко години си ?