View Full Version : vupros kum mom4etata?
JuLiTo0o0o
08-11-2006, 11:01
otdavna me mu4i edin vupros i tova e nai-podhodqshtoto mqsto da go zadam: Mom4eta mojete li da mi otgovorite v kruvta vi li e da naranqvate momi4etata? I zashto go pravite ? :cry: :oops: i molq bez nikoi da se obijda! =;
говоря от свое име. мнението си е лично мое. никога през живота си не съм искал да наранявам жена. напротив! винаги съм се стремял да се държа добре, да ви уважавам и всичко останало.
тези които "им е в кръвта" да нараняват са или много комплексирани личности, или са преживели тежко раздяла или отблъскване или просто са гадни хора, което в никакъв случай не ги оправдава.
странното е че аз често си задвам същия въпрос за вас - момичетата. предполагам защото съм бил нараняван не само от едно момиче.
Муки_рулз
08-11-2006, 11:09
Муки ъил невър хърт а момиче!Муки уил кик самбоди'с бой ес иф хи хърт а момиче!Муки рулз!
Муки из ступид :-s
ahahhahahaha a taka ! VERY VERY STuPID
;)
po temata,mujete koito sa kompleksirani samo naranqvat momi4eta! A Vseki maistori si namira maistora!
The Interceptor
08-11-2006, 11:25
Не ни е в кръвта. Всичко опира до конкретната личност
JuLiTo0o0o
08-11-2006, 11:33
6tom e taka moje bi az vinagi popadam na kompleksirani li4nosti :cry:
sujalqvam,taka e . da se starae6 da narani6 4ove koito ni6to ne ti e napravil -tva si e 4isto izbivane na kompleksi,aide az sum ne6tasten,dai i TAQ da e ! pfu..
otdavna me mu4i edin vupros i tova e nai-podhodqshtoto mqsto da go zadam: Mom4eta mojete li da mi otgovorite v kruvta vi li e da naranqvate momi4etata? I zashto go pravite ? :cry: :oops: i molq bez nikoi da se obijda! =;
А на вас в кръвта ли ви е да бъдете от малки толкова долнопробни интригантки и да предизвиквате момчетата да ви нараняват.Това което даваш е арвно на това,което получаваш!
JuLiTo0o0o
08-11-2006, 11:41
А на вас в кръвта ли ви е да бъдете от малки толкова долнопробни интригантки и да предизвиквате момчетата да ви нараняват.Това което даваш е арвно на това,което получаваш!
blagodarq 4e si supri4asten kum moqt problem! :-k nikogo ne sum predizvikala da me narani i ne sum dolnoprobna intrigantka i vupreki vsi4ko pak me naranqvat! :-s :(
ne moga da se na4udq na teq momi4e6ki gluposti - spored men momi4etata sa tezi koito naranqvat mom4etata. men li4no sa me narqnavali pove4e momi4eta otkolko az da sym naranqval momi4eta.
summer_04
08-11-2006, 21:09
v tozi jivot vs si namira maistora! :wink:
JuLiTo0o0o
08-11-2006, 21:13
v tozi jivot vs si namira maistora! :wink: edin 4ovek da me razbira mersi :wink:
luda`flirtajika
08-11-2006, 21:17
v tozi jivot vs si namira maistora! :wink: edin 4ovek da me razbira mersi :wink:
ve4e dvama :)
teenage_drama_queen
08-11-2006, 21:18
Муки из ступид :-s
ahahhahahaha a taka ! VERY VERY STuPID
;)
po temata,mujete koito sa kompleksirani samo naranqvat momi4eta! A Vseki maistori si namira maistora!
ee kvo se zqjdate s mom4eto ... :wink:
Муки_съкс
08-11-2006, 21:28
Всички деца трябва да взимат наркотици. :::
JuLiTo0o0o prosto ne si popadnala na podhodq6tiq za teb 4ovek.I az si zadavah predi sy6tiq vypros kato tebe.No sega namerih 4oveka za men.Spokoino rano ili kysno i ti 6te go nameri6 USPEH! :wink:
JuLiTo0o0o
08-11-2006, 21:34
oh dano da si prava MuMeTy mersi :cry:
az si imam principi i edinq e da ne pri4inqvam na drugite tova koeto ne iskam da mi se slu4i na men .
SaYoNaRa
08-11-2006, 22:56
За да им върви в спорта!
Както на мен ми върви в спорта!!
Cool_Boy
08-11-2006, 23:02
Веднага давам отговор.Защото почти всички момчета сме свине и гледаме как да вкараме някое момиче в леглото ако това се окаже трудно и се появи някоя тичаме при нея и зарязваме другия.Никой да не се обижда ама сме си такива.Макар че от готина и 8 месеца в моят живот има момиче което никога няма да загубя ако зависи от мен и никога няма да предам както нея така и чувствата и и любовта и защото аз видях какво е един човек да бъде всичко з амен.
Angel_Girl
08-11-2006, 23:09
Веднага давам отговор.Защото почти всички момчета сме свине и гледаме как да вкараме някое момиче в леглото ако това се окаже трудно и се появи някоя тичаме при нея и зарязваме другия.Никой да не се обижда ама сме си такива.Макар че от готина и 8 месеца в моят живот има момиче което никога няма да загубя ако зависи от мен и никога няма да предам както нея така и чувствата и и любовта и защото аз видях какво е един човек да бъде всичко з амен.
:smt007 :smt007 :smt007 Сладур
Angel_Girl
08-11-2006, 23:12
Абе ти нормален ли си бе?Що ти не взимаш наркотици?
Cool_Boy
08-11-2006, 23:16
Тоя пич много е гледал Боби Турбото ми се струва :PP
абе то това им е в кръвта на момчетата ...да нараняват :!: :lol:
`Death`Whore`
08-11-2006, 23:23
Познавам свесни момчета, които са били наранявани доста пъти от момичета. Те биха попитали същото и немалко момчета биха го потвърдили.
Angel_Girl
08-11-2006, 23:24
абе то това им е в кръвта на момчетата ...да нараняват :!: :lol:
Не е така. Не всички са еднакви. Има такива, които държът на приятелките си. И моето бебче е жив пример за това
Mikohito
08-11-2006, 23:49
Cool_Boy не съм съгласен с теб не всяко момче гледа как да вкара бройка в леглото си.Това си зависи от психиката и характера на момчето аз ако съм с едно момиче другите не ме интересуват ако спра да чувствам вече нещо към момичето предпочитам да скъсам с нея отколкото да кръшкам.Така че не всички момчета гледат да нараняват момичетата и неможеш да твърдиш че всичките са еднакви.
Angel_Girl
08-11-2006, 23:59
Cool_Boy не съм съгласен с теб не всяко момче гледа как да вкара бройка в леглото си.Това си зависи от психиката и характера на момчето аз ако съм с едно момиче другите не ме интересуват ако спра да чувствам вече нещо към момичето предпочитам да скъсам с нея отколкото да кръшкам.Така че не всички момчета гледат да нараняват момичетата и неможеш да твърдиш че всичките са еднакви.
Той гои знае просто от една страна може би се шегува. Cool_Boy е мойто мило и е невероятен никога не би наранил чувствата на някои
Cool_Boy
08-12-2006, 00:24
КАЗАХ ПОЧТИ ВСИЧКИ А НЕ ВСИЧКИ И АЗ СЪМ НАРАНЯВАН МНОГО ПЪТИ НО НЕБИХ ПОСТЪПИЛ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ПО КОЙТО СА ПОСТЪПИЛИ С МЕН.Едно ще ти кажа пич хора като теб които мислят така са рядкост и са много ценни за което те поздравявам и ти казвам браво ако всички бяха като теб може би нямаше да има страдащи и наранени.Аз мисля точно като тебе и съм на същото мнение на което си и ти.
Закона на джунклата дами - яж или бъди изяден. :smt006
И нещо извън темата - ава куул бой ти си бил голям сладул попринцип бих наебал мъж за пари ама тебе бих те клецнал в дупто ей така щото си бонбонче хАХАхА :smt005
Cool_Boy
08-12-2006, 00:49
# # #### #### #### # # #### # # #####
## # # # # # # ## ## # ## # #
# # # # # # # # # # # # ### ## # #
# ## # # # # # # ## # # # ## #
# # #### #### #### # # # #### # # #
Cool_Boy
08-12-2006, 00:50
NO COMMENT !!!!!
Angel_Girl
08-12-2006, 00:51
Закона на джунклата дами - яж или бъди изяден.
И нещо извън темата - ава куул бой ти си бил голям сладул попринцип бих наебал мъж за пари ама тебе бих те клецнал в дупто ей така щото си бонбонче хАХАхА :smt005
Абе ти нормален ли си бе????Гей смотан :smt013 :smt013 :smt013
JuLiTo0o0o
08-12-2006, 09:08
opaaaa moita temi4ka gledma se e razgoreshtila :roll: no vse pak blagodarq na nqkoi za podkrepata a na ostanalite koito ne sa suglasni s men za poreden put NE SUM NAPRAVILA TEMATA ZA DA OBIDQ NQKOI PROSTO ZA DA 4UQ I VASHETO MNENIE PO VUPROSA :oops: :oops:
DuraceLL
08-12-2006, 10:45
da v kryvta ni e , kakto i vyv va6ata :twisted:
KisskilleRcHe
08-12-2006, 11:01
Знаеш ли, момчетата сме гадни(както каза без никой да се обижда)... Смисал харесва ни едно момиче, ходим с него... После ни харесва друго зарязваме първото и тругва с второ.... Лошото е че първото се наранява....
Няма нужда се ядосваш!!!!
Ще намериш някой който да те обича истински!!!! :smt010
luda`flirtajika
08-12-2006, 11:04
Знаеш ли, момчетата сме гадни(както каза без никой да се обижда)... Смисал харесва ни едно момиче, ходим с него... После ни харесва друго зарязваме първото и тругва с второ.... Лошото е че първото се наранява....
Няма нужда се ядосваш!!!!
Ще намериш някой който да те обича истински!!!! :smt010
dobre,4e pone si imashe nekoi koito da si kajete istinata za vas gadinki :D:D:D:D:D(bz)
Cool_Boy
08-12-2006, 15:02
Можеше поне някоя мила дума да кажете за нас "гадините" :P Все още нямам четири крака и опашка :lol:
mili4ka prosto ne si popadnala na kogoto trqbva.....
kazvam ti ima svestni moom4eta i nz dali cool_boy ili tam o6te koi kaza sa takiva,no naistina sa6tsestvuvat normale people
no samo edno 6te ti kaja ne zagubvai vqrva v tqh samo ot edna gre6ka a se optiai da go preglatne6 i da prodalji6.... :smt009:
Както каза miNiTo заради едиа грешка нетрябва да се отчайваш сигурен съм че и за тебе има приготвено свястно момче което търси точно тебе сигурен съм че ще се срешнете някой ден но негуби стимул и не се отказвай да търсиш.
tova sq ,4e nqkoe mom4e te e naranilo ne zna4i ,4e trqbva da slagash vsi4ki nas pod noja [-X ](*,) =;
говоря от свое име. мнението си е лично мое. никога през живота си не съм искал да наранявам жена. напротив! винаги съм се стремял да се държа добре, да ви уважавам и всичко останало.
тези които "им е в кръвта" да нараняват са или много комплексирани личности, или са преживели тежко раздяла или отблъскване или просто са гадни хора, което в никакъв случай не ги оправдава.
странното е че аз често си задвам същия въпрос за вас - момичетата. предполагам защото съм бил нараняван не само от едно момиче.
:wink:
TPEHEP4ETO
08-13-2006, 03:25
Наранена или не все още си жива :) Ако спреш да търсиш "Твоето Момче" значи си мъртва...