Влез

View Full Version : Iznenada:)))

SwEeT^hIlArY
08-11-2006, 16:59
Zdraveite mili4ki! Kak ste?:) :) :)
Iskam da vi pomolq da davate saveti.Zna4i gadjeto mi zaminava za 10 dena i kato se vyrne iskam da mu napravq nqkoq mn gotina iznenada, no nz kakva da e tq. Aide mili4ki molq vi daite nqkakvi saveti i trik4eta, s koito da go zaradvam kato si doide 10x predvaritelno :) {}{}}{}{}{}{}{}

luda`flirtajika
08-11-2006, 17:05
ZdraSTi,DoBRe SmE! ta po golqma za nego iznenada ot tazi da te vidi sled 10 dni NQMA,no vse pak za po romanti4no ...posreshtni go kogato si doide i naprimer mu kaji,4e utreshniq den shte bude samo vash-ve4e ti izmisli neshto kato naprimer:da otidete na kino,na nqkoq planina da se usumotite(piknik)na SFland,v nqkoq gradinka-moje i nqkolko neshta za edin den,prigotvi mu podaruk-naprimer-kupi dva sindjira sus endo razkusano sur4ice-ednata polovina za teb,a drugata za nego... neznam ti izmisli neshto.USPEH i da kajesh kakvo si napravila ei :) { }

Angel_Girl
08-11-2006, 17:05
Emi neka badat poredica ot iznenadi. Moje neo4akvano da go posre6tne6 kato si doide, posle da go zavede6 na nqkoe romanti4no mqsto ili da mu ustroi6 nqkakvo malko kupon4e(samo ti i toi)za zavra6taneto mu ili ne6to takova. Po igrai si s vaobrajenieto sii kasmet

adDicTeD`tO`yOu
08-11-2006, 18:30
Мм всичко опира до въображението...има хиляди неща...точно в момента нищо не ми идва на акъла..хъх..може би наистина ще е добре с поредицата изненади както каза Angel_Girl :P

JaDnI_UsTnI4kI_{P}
08-11-2006, 18:46
li4no az sam super.Kakto kazaha po-gore zavedi go na nqkoe romanti4no mqsto..da ste samo dvamata...obsipvai go s celuvki i laski...kaji mu 4e go obi4a6 adski mnogo,4e ujasno mnogo ti e lipsval prez tezi 10 dena i 4e tezi 10 dena bez nego se edno sa bili 10 godini..... :P improvizirai....az mislq 4e i toi 6e ti e prigotvil iznenadka :smt016

BeBencEto
08-11-2006, 18:52
poneje go poznavash nai-dobre az mislq che trqbva da napravish tova koeto obicha stiga da e romantichno..zashto ne go pokanish u vas na vecherq ama da ste si samo dvamata na sveshti i hubava muzika...taka em shte vi e super romanti4no em shte se nagovorite se pak 10 dni sa mnogo vreme :-)

{sweet4e}
08-11-2006, 18:56
Ами както казаха всички мисля че най-хубаво би било да го заведеш на някое романтично място специално за вас....а за подаръци-може би той ще те изненада