PDA

View Full Version : ~ToVa~4uVStVaM~NqMA~LeK~Za~MeN

luda`flirtajika
08-11-2006, 17:26
Nadali ima nqkoi po samoten 4ovek ot men-az ne sum namerila shtastieto i ne mislq i da go tursq,zashtoto nqma smisul-edinstvenoto mi shtastie e tova,4e moga da me4taq i NIKOI ne moje da mi otneme tova.Az bqh luda po edno mom4e,ne kazvam,4e go obi4ah,no nqma 4uvstva v edna istoriq bez dumata obi4...lubovta ni beshe nevuzmojna...sega az tuk v 4atovete,skyp4etata i t.n. az se opitvam da sum shtastliva,makar,4e ne e tova,koeto iskam-az iskam da imam priqteli-istinski,ne samo vas,priqteli-dori priqtel/ka,koito/koqto da moje da mi pomaga i az na nego/neq.Nqmam gadje i sega ne mislq,4e mi i trqbva.Tujnite pesni,mukata v ochite mi,placheiki... :smt010 nqmam si nikogo :smt009 dori mechtite mi ne smeqt da nadhvurlqt realnosta... :smt022 :smt022 :smt022 :smt086 :smt089 :smt087 :smt090 pisna mi v edin moment da se 4uvstvam gotino i da mi e kef i da si mislq,4e moga da se zabavlqvam...... ne ne i ne sutbata qvno e kazala taka:"Neka tova momi4e strada ZAVINAGI"Ne moga pove4e sama,no i ne iskam nikoi da se opitva da mi pomaga,ujasqva me dumata "sama",no rano ili kusno az shte svikna s neq-naskoro nqmashe pove4e da vlizam v tozi forum zaradi.....(ne moga da kaja)i shtqh da izgubq vsi4ko>mn puti sum se kefela i usmihvala,no NIKOI ne e znael,4e tova e prosto edna "falshiva usmivka"dadena ot men!!!

luda`flirtajika
08-11-2006, 17:28
i mi pisna da se surdqt na men,samo zashtoto moite "priqtelki"sa takiva

Nasindo
08-11-2006, 17:40
emi izlizai pove4e...govori s roditelite si... te sa horata ,koito nai-mnogo te obi4at... za drugoto 6te si doide vremeto i zapomni ne6to.. samotata e ne6to ,koeto vseki e izpitval...i v dne6ni dni tova e ne6to ,koeto e v pati po - silno izrazeno otkolkoto predi godini ,za6toto s napredaka na 4ove4estvoto ,4ovek zapo4va da stava po silen .... po individualen , no imenno tazi individualnost ozna4ava i samota....

spox .. 6te si nameri6 istinski prqteli i hora s koito da si prekarvash vremeto mn dobre

p.s ako iskash mi pi6i na privite ,da ti dam skype O:)

macka123
08-11-2006, 17:53
emi izlizai pove4e...govori s roditelite si... te sa horata ,koito nai-mnogo te obi4at... za drugoto 6te si doide vremeto i zapomni ne6to.. samotata e ne6to ,koeto vseki e izpitval...i v dne6ni dni tova e ne6to ,koeto e v pati po - silno izrazeno otkolkoto predi godini ,za6toto s napredaka na 4ove4estvoto ,4ovek zapo4va da stava po silen .... po individualen , no imenno tazi individualnost ozna4ava i samota....

spox .. 6te si nameri6 istinski prqteli i hora s koito da si prekarvash vremeto mn dobre
p.s ako iskash mi pi6i na privite ,da ti dam skype

тва за скайпа важи и при мен

Angel_Girl
08-11-2006, 18:03
Еи мила горе главата. Ние тука за какво сме?Да се подкрепяме и разбираме :wink: Ще намериш и човек, който да те приема такава каквато си.

luda`flirtajika
08-11-2006, 18:26
Еи мила горе главата. Ние тука за какво сме?Да се подкрепяме и разбираме :wink: Ще намериш и човек, който да те приема такава каквато си.

moje bi me priemat,no ne me razbirat ;( MeRSi mili4ka za podkrepata az si vi obi4am tuk vsi4kite bez izkliu4eniq

luda`flirtajika
08-11-2006, 18:27

p.s ako iskash mi pi6i na privite ,da ti dam skype O:)

awe vie ne 4etete li-kak shte izlziam we-ta az nqmam priqteli,nqmam s kogo-s poznatite,koito sig mi misqlt losho i de da gi znam i s koito mi stava sku4no oshte 1-viq 4as li?Ne p odobre vkushti

BeBencEto
08-11-2006, 18:30
ne si zaslujava mila da chuvstvash vsichko tova...nameri si hora koito da te razbirat i podkrepqt vuv vsichko izlziai s tqh mechtai s tqh i budi shtastliva..zashtoto go zaslujavash i si dosta stoinosten chovek...

Angel_Girl
08-11-2006, 18:34

moje bi me priemat,no ne me razbirat ;( MeRSi mili4ka za podkrepata az si vi obi4am tuk vsi4kite bez izkliu4eniq
Моля няма за какво да ми благодариш :wink:

luda`flirtajika
08-11-2006, 18:39

Моля няма за какво да ми благодариш :wink:naprotv ima :)

luda`flirtajika
08-11-2006, 18:40
ne si zaslujava mila da chuvstvash vsichko tova...nameri si hora koito da te razbirat i podkrepqt vuv vsichko izlziai s tqh mechtai s tqh i budi shtastliva..zashtoto go zaslujavash i si dosta stoinosten chovek...

ami godini nared tursq tezi hora,koito mogat da me razberat,s koito da izlziam i da se zabavlqvam...

luda`flirtajika
08-11-2006, 18:42
priqteli molq vi sega da ne pishete tuk,a da izvedete drugi temi,taka,4e tazi da otide na 2 stranica ili pone nai otdolu na tazi,zashtoto maika mi nenzam kak no e razbrala,4e vlizam tuk i 4ete i ne 6ta novi problemi :) {blg predvaritelno}

08-11-2006, 18:43
Nadali ima nqkoi po samoten 4ovek ot men-az ne sum namerila shtastieto i ne mislq i da go tursq,zashtoto nqma smisul-edinstvenoto mi shtastie e tova,4e moga da me4taq i NIKOI ne moje da mi otneme tova.Az bqh luda po edno mom4e,ne kazvam,4e go obi4ah,no nqma 4uvstva v edna istoriq bez dumata obi4...lubovta ni beshe nevuzmojna...sega az tuk v 4atovete,skyp4etata i t.n. az se opitvam da sum shtastliva,makar,4e ne e tova,koeto iskam-az iskam da imam priqteli-istinski,ne samo vas,priqteli-dori priqtel/ka,koito/koqto da moje da mi pomaga i az na nego/neq.Nqmam gadje i sega ne mislq,4e mi i trqbva.Tujnite pesni,mukata v ochite mi,placheiki... :smt010 nqmam si nikogo :smt009 dori mechtite mi ne smeqt da nadhvurlqt realnosta... :smt022 :smt022 :smt022 :smt086 :smt089 :smt087 :smt090 pisna mi v edin moment da se 4uvstvam gotino i da mi e kef i da si mislq,4e moga da se zabavlqvam...... ne ne i ne sutbata qvno e kazala taka:"Neka tova momi4e strada ZAVINAGI"Ne moga pove4e sama,no i ne iskam nikoi da se opitva da mi pomaga,ujasqva me dumata "sama",no rano ili kusno az shte svikna s neq-naskoro nqmashe pove4e da vlizam v tozi forum zaradi.....(ne moga da kaja)i shtqh da izgubq vsi4ko>mn puti sum se kefela i usmihvala,no NIKOI ne e znael,4e tova e prosto edna "falshiva usmivka"dadena ot men!!!

tova vse 1no az sam go pisal ... lele

cS_LaMeRkA
08-12-2006, 12:45

tova vse 1no az sam go pisal ... lele

Здрасти! :smt006 Найастина мисля, че знам как се чувстваш и аз съм така но не точно :smt009 , не съм излизала от вкъщи 9 месеца моеш ли да си представиш, са причините са други, имам си приятели, но е само на теория, като излезна наванка и още нема и 10мин и ми става тъпо с тях, абе вобще не ми се и излиза станах си затворничка, :smt010 8-[ ама не е точно тъка просто може би сега няма да ме разбереш много, защото има и малко различни неща аз си имам приятел но майка ми не ми дава да се виждаме, пази ме като писано яице :smt010 ,което ме дразни много, добре разбирам да ми дава наванка поне до 20:00 ебаси а тя тука на улицата пред нас ще седиш :shock: к'во ще права аз там бе?! :shock: искам разнообразиие искам нещо друго писна ми тая улица искам си гаджето и понеже не ми дава да илзизам (по центара и т.н.) компа, ми беше единствената връзка с него, и така аз се затворих в нас и не съм излизала нали ти казах колко време аз съм така: От леглото на компютъра, от компютъра на леглото :lol: ! И аз се чувствам сама... кофти е ... но все още искам да се бора, да се бора за това, което не съм видяла, дето не съм не завели наште, дето неможах да отида (защото не ме пускаха) за приятела ми също искам да се бора...найстина заслужава много :smt010 :smt009 :smt010 май много се отклоних от темата съжалявам #-o исках просто да пообесня малко :smt009 та найстина знам как се чувстваш, но в крайна сметка недей така ,горе главата неможе се вкъщи (кои го казвам само #-o :smt010 ), намериси нови приятели, излезни, нз но не трябва да се предаваш... не бъди като мене :smt010 (макар да н го права по собствено желание :smt010 , обстоятелствата ме принуждават да го правя :smt010 :smt009 )
Надявам се да си ме разбрала, и да съм ти помогнала поне с маничко 8-[ , успех ти желая и не се предавай еи \:D/ :)

LaFee
08-12-2006, 17:43
МнениеПуснато на: Пет Авг 11, 2006 7:26 pm Заглавие: ~ToVa~4uVStVaM~NqMA~LeK~Za~MeN Отговорете с цитат
Nadali ima nqkoi po samoten 4ovek ot men-az ne sum namerila shtastieto i ne mislq i da go tursq,zashtoto nqma smisul-edinstvenoto mi shtastie e tova,4e moga da me4taq i NIKOI ne moje da mi otneme tova.Az bqh luda po edno mom4e,ne kazvam,4e go obi4ah,no nqma 4uvstva v edna istoriq bez dumata obi4...lubovta ni beshe nevuzmojna...sega az tuk v 4atovete,skyp4etata i t.n. az se opitvam da sum shtastliva,makar,4e ne e tova,koeto iskam-az iskam da imam priqteli-istinski,ne samo vas,priqteli-dori priqtel/ka,koito/koqto da moje da mi pomaga i az na nego/neq.Nqmam gadje i sega ne mislq,4e mi i trqbva.Tujnite pesni,mukata v ochite mi,placheiki... nqmam si nikogo dori mechtite mi ne smeqt da nadhvurlqt realnosta... pisna mi v edin moment da se 4uvstvam gotino i da mi e kef i da si mislq,4e moga da se zabavlqvam...... ne ne i ne sutbata qvno e kazala taka:"Neka tova momi4e strada ZAVINAGI"Ne moga pove4e sama,no i ne iskam nikoi da se opitva da mi pomaga,ujasqva me dumata "sama",no rano ili kusno az shte svikna s neq-naskoro nqmashe pove4e da vlizam v tozi forum zaradi.....(ne moga da kaja)i shtqh da izgubq vsi4ko>mn puti sum se kefela i usmihvala,no NIKOI ne e znael,4e tova e prosto edna "falshiva usmivka"dadena ot men!!!

ne znaeh 4e ima 4ovek koito se 4uvstva su6to kato men msileh 4e sum nai-samotna no tova be6e predi
prosto tainata e da se zahvane6 s ne6to koeto naistin aobi4a6 d apravi6 naprimer-peeneto az taka zapo4nah da se zabavlqvam otna4alo samo si tananikah ili si imislqh razni sme6ni pesni4ki na kitarata po-kusno si kupih mikrofon za kompiutura (normalen pri tova ne bokluk) zapo4nah da zapisvam pesnite si dori sega treniram akapelno peene(gooolqma trenirovka mu udrqm ama tova e otdelen vupros) ambiciite mi sa mnogo po-golemi ot predi ako predi sum iskala da me zaebeleji nqkoe mom4e sega si me4taq da imam sobstven album s moite pesni :-({|= ](*,)
ako moje6 da risuva6 ,risuvai ,ako moje6 da tancuva6 tancuvai izlizai s priqteli spodelqi smeite se
predi misleh 4e vsi4kite mi priqteli sa narkomani seg ane etaka imam si novi priqteli \:D/ koito sa 6to-gode normalni
ami posmisli moje6 da se zapi6e6 na nqkakuv leten kurs purvo moje6 da nau4i6 ne6to vtoro da si nameri6 novi priqteli
lo6o e da nqma6 priqteli lo6o e da te predavat vsi4ko tova sum go izturpqla plakala sum zaradi tqh i nikoga usmivkite mi kum tqh ne sa bili istinski ne iskam da te razo4arovam no s vremeti nau4ih 4e na tozi svqt 4ovek priqteli nqma :smt014 ima hora na koito moje6 da ima6 doverie no te rano ili kusno te te ostavqt #-o no az ti pojelavam uspeh :smt004 pojelavam ti mnogo mnogo mnogo priqteli ta dori moje6 da nameri6 i nqkoi istinski priqtel / priqtelka takuv /takava koqto/koito az ve4e se otkazah da tursq

p.p-oFFfFFffffff samo te zanimavam s glupostite si sorry O:)

mechtaq_za_teb
08-12-2006, 19:33
s otchaqnie do nikade nqma da stignesh.a i ne mislq che nqmash priqteli...sigurno ima pone edin chovek na kogoto mojesh da razchitash i da se doverqvash,a da ne znaesh za nego!nedei da pravish greshkata da se zatvarqsh v sebe si.izlizai s priqteli,zabavlqvai se i shte gledash na neshtata po drug nachin kasmet! :)

IdiOtKa
08-12-2006, 19:45
като заначало излизаи с някои не зависимо дали го мразиш или не ....чрез него ще се запонаеш и с други хора и сичко ще си траге по патя ... иначе почти сам сигурна че след време ще си имаш супер много приятели и няма да ти пука много много ... само ся ти се струва така ...спокс според мен почти секи е минал през този пат нещата ще се оправят .. :D

navits
08-12-2006, 19:48
не се притеснявай ние тук за кво сме ти и ние сме ти пр(както някой каза по-нагоре)
ако искаш да търсиш нови пр може да ми пишеш на ЛС :wink:
аре и да се оправяш
и спокс ше си намериш пр :)

kudravoto
08-12-2006, 19:50
горе главата миличка форума е за да се подкрепяме и разбираме
не се отчайвай някъде има някой който мечтае за теб!рано или късно ще го срещнеш!

Obitax
08-12-2006, 19:53
1. Stegni se malko
2. ne6tata vinagi mogat da badat po lo6i ot kolkoto sa
3.ot4aqnieto ne vodi do nikade osven do ..................
4. Good Luck i ne se predavai !

zoben_pitbul
08-12-2006, 20:03
Лошо е да се отчаяш,защото не търсиш изход от положението си,а ТРЯБВА да го направиш!Сега един съвет-като начало просто си намери други приятели,с малко късмет ще случиш на хора,които държат на теб.Например поне 1 истински приятел нямаш ли!Ако имаш отиди с него примерно на дискотека,там можеш да се запознаеш с много нови хора-приятели,момчета-това е само пример,просто се опитай да намериш начин да се запознаеш ако ще с един,но нов(не абсолютно ако не можеш,но да си го виждала най-много само за малко)за теб човек.От там нещата ще станат много по-лесни!

luda`flirtajika
08-12-2006, 20:11
Лошо е да се отчаяш,защото не търсиш изход от положението си,а ТРЯБВА да го направиш!Сега един съвет-като начало просто си намери други приятели,с малко късмет ще случиш на хора,които държат на теб.Например поне 1 истински приятел нямаш ли!Ако имаш отиди с него примерно на дискотека,там можеш да се запознаеш с много нови хора-приятели,момчета-това е само пример,просто се опитай да намериш начин да се запознаеш ако ще с един,но нов(не абсолютно ако не можеш,но да си го виждала най-много само за малко)за теб човек.От там нещата ще станат много по-лесни!

q stiga,ako mojeh da go napravq tova nqmashe da e problem-1.nqmam priqteli,2.na disko ne me puskat,3. trqbva da sum samo sus sestra si v eidn dvor na endo daskalo,a ne primerno v ndk(i v tozi dvor nqma nishto drugot osven predateli)vsi4ki mi vikate izlez izlez izlez-KAK? 1.nqma s kogo,2.nqma kude,a i da ima s kogo nqma da e su6oto kato s fr,3.sama sum i tova nqma da se promeni-nameri si fr-ne moga tursq izhod-ne s epredavam,no ponqkoga mai tova shte se okaje izhodut-da se predam

HeHoPMaJLa
08-12-2006, 20:35
ей така между другото от кой град си?

Freelander
08-12-2006, 20:42
ne samo ti si taka... oba4e nedei da se predava6! Imai vqra i 6te uspee6! Kazva ti g 4ovek, koito ima sy6tiq problem kato tvoq. ama absoliutno sa6tiq! Prosto vqrvai! GORE gLAVATA I USPEX !!!

luda`flirtajika
08-12-2006, 20:51
ей така между другото от кой град си?

ами от софия за6то?

luda`flirtajika
08-12-2006, 20:54
ne samo ti si taka... oba4e nedei da se predava6! Imai vqra i 6te uspee6! Kazva ti g 4ovek, koito ima sy6tiq problem kato tvoq. ama absoliutno sa6tiq! Prosto vqrvai! GORE gLAVATA I USPEX !!!е не мисля-ти няма6е ли проблем с едно моми4е,по което бе6е луднал

molq vi se napravete taka,4e tazi tema da otide na 2 stranica ili nqkude na dolu,zashtoto.... ne iskam edin 4ovek da razbere za neq MOLQVI SE ot surce :) { { { } } }

ive7o`
08-26-2006, 11:25
spox ne si samo ti i as sam v su6toto polojenie... ti ot kade si ... kak se kazva6 ai pi6i mi na maila crazy_iv4e@abv.bg

Krem4eto
08-26-2006, 16:47

Приятелки момичета е направо невъзможно да намериш...Все ще има нещо,от което да те ревнуват и да искат да ти направят мръсно...Самота...Никой неможе да свикне със самотата,повярвай ми опитвала съм се но не става...И аз нямам гадже гадно ми е харесвам в момента едно момче но нз какво ще стане,дано стане!Все пак ще има момент в който ще си най-щастливата!Бъди оптимистка!Аз все още съм (не се знае за колко дълго)!

AnN_G
08-26-2006, 20:04
Сестра ти по-голяма ли е?Е не може ли да те прикрива,излез с някой от чата с който си пишете от доста време,или пък се замисли за кой забравен приятел,някой съученик.Защо не навиеш сестра си да идете някъде другаде? :-s

08-26-2006, 20:32
Пффф, на 14 години, още ходи с памперс, пък се затръшкала като че ли предстои Второто пришествие. Като повечето пикли в тоя форум де... какво можеш да им кажеш?