View Full Version : kak da predolea 6ibasnia sram ili tam kot e?
nz dali te,ata e za tuka no niama zna4enie ta bih iskala niakukuv suvet nz za6o no kato vidq mom4e po goliamo ot men ili dori kolkoto men i da e gotino se spi4am i se praa 4e gledam na niakude se mul4a ili po lo6o iz4erviavam se abe durga se kat niakva glupa4ka dage fr vikat 4e ne mogeli da me poznaat 4e tva sam az v takava situuacia pls daite niakvi suvete za preodoliavaneto na smotania sram ili tam kvot e ina4e poprincip ug sam otvorena i ne mi puka mn mn ma sq... :cry:
BeBencEto
08-11-2006, 18:37
ami ne znam tochen suvet kauv da ti dam zashtoto kakvoto i da ti kajem zavisi izcqlo otteb.ne se pritesnqvai tolkova mnogo momchetata ne sa strashni...mislq che se "spichash" zashtoto ne vqrvash dostatuchno v sebe si...gledai po-vedro i znai ti si perfektnata...tova e :-)
JaDnI_UsTnI4kI_{P}
08-11-2006, 18:38
badi takava kakvato si!ne vijdam ne6to lo6o.....struva6 mi se malko pritesnitelna..no Spoko
luda`flirtajika
08-11-2006, 18:45
badi takava kakvato si!ne vijdam ne6to lo6o.....struva6 mi se malko pritesnitelna..no Spoko mdam budi tazi,koqto si
{sweet4e}
08-11-2006, 19:00
Еми казвай си постоянно че ти си най-добра и....така
FaTaLn0t0_LaDy
08-11-2006, 19:30
0hhhh..i az sum takava....no v posledno vreme se opravih i az neznam kak to4n0 no otkakto mi pusnaha net-a i se zapoznah s mom4eta ot 4ata koito v posledstvie mi stanaha best fr i nqkak si te mi pomognaha da preodoleq tova pritesnenie...pr0st0 trqbva da si nameri6 nqkoe mom4e koeto da te razbira i otno6eniqta da sa vi super dobri i toi 6ti pomogne....a puk dr suvet e da si povtarq6 4e nqma po dobra i qka pi4ka ot tebe...uspeh... :mrgreen: ......