PDA

View Full Version : Drazni me

08-11-2006, 23:42
Molia vi se kajete mi kakvo da pravia. Rabotia v edin supermarket, v koito estestveno rabotiat mnogo hora, i ne poznavam vsichki-samo tezi s koito rabotia. Ima edin koito e moje bi 30 i niakolko godishen, koito neprekusnato me gleda. Az sum na 18. Biah 2 sedmici vuv vakancia i ne rabotih estestveno. V denia kogato se vurnah na rabota toi idva i mi vika: "Kude beshe", "Lipsvashe mi ujasno", "Misleh za teb neprekusnato" I az hich ne mu obrushtam vnimanie. Purvo imeto ne mu znam, nikoga ne sum govorila s nego i toi mi govori gluposti che sum mu lipsvala... Izobshto ne go poznavam i ne iskam da go poznavam. Eto dnes si rabotia i toi sedi taka nastrani ot men i me ziapa. Napravo ne izdurjam, mnogo me drazni. Edin den idva i me pita: "Imash li si gadje". I az vikam da(makar che niamam v momenta) i toi kolko e visok, i toi li hodi na uchilishte s teb... Adsi mnogo me iznervia. Kajete mi kakvo da pravia. Zabravih da kaja che toi se durji taka s vsiako momiche/jena. Poniakoga se chuvstvam tolkova neudobno, az si rabotia, vursha si rabotata, a toi me ziapa. Imam chuvstvoto che toi nikoga ne si e imal gadje, de da znam durji se detinski niakaksi. Puk ako mu kaja neshto grubo, shte mu stane mnogo gadno.
Neznam kajete mi kvo da pravia s toia

Mikohito
08-11-2006, 23:54
Незнам какъв съвет да ти дам за да се отървеш от него но все пак смятам че ако не му обръщаш внимание той ще спре да се занимава с теб.Някак си не върви да му кажеш разкарай се или не ме занимавай повече защото както каза ти работите заедно и след това ще бъде много кофти.

Angel_Girl
08-11-2006, 23:56
Еми говори с него и му обясни. че ти е неприятно поведението му и готово. КЪСМЕТ

macka123
08-12-2006, 01:48
с тези въпроси които ти задава ме е страх да не е наумил нещо.пита те кога си сама а тва не е добре.помисли--все пак той може би те е набелязъл--не го познаваш.не искам да те урочасвам но ми се струва че иска да те изнасили.може и да греша но се пази моля ти се

Amayo
08-12-2006, 01:54
В америка за такова нещо се съдят за големи суми. Подай жалба в полицията за сексуален тормоз

Eimi_{}
08-12-2006, 08:53
Сигурна ли си,че така се държи с всяка жена?Не му обръщай внимание и ако не престане поговори с него и му обясни,че не ти е приятно. :wink:

08-12-2006, 10:04
Педофилия!