Влез

View Full Version : Toi mai izobshto ne dyrji na mene :(

ot4aqna
08-12-2006, 21:03
Imam si priqtel , no ne sme ot edin i syshti grad i kato mu kazah 4e ste otida za edin den pri nego da se vidim , toi mi kaza 4e si imarabota i ne mojel li da otida dr pyt i kogato se osvobodi ste mi se badi da se vidime :(
Po princip toi systo si jivee i v moq grad , no ot mesec ne sme se vijdali :(
Kazva mi 4e me obi4a i 4e mu lipsvam , NO nz :( Vie kakvo mislite da otida li ili ne ??? Az ste otida i s priqtelki i v smisyl az si mislq da otida,za da ne mu pokazvam , 4e otivam zaradi nego , no primerno tova negovo dyrjanie me naranqva :( Az iskam da otida pri nego , a toi mi kazva 4e , kogato e svoboden togava :( Vie na kakvo mnenie ste ????

Obitax
08-12-2006, 21:11
otidi !!! ne pozvolqvai da go zagubi6 bori se !!!

KisskilleRcHe
08-12-2006, 21:12
Държи не се притеснявай.. Просто не прибързвай!!! :mrgreen:

luda`flirtajika
08-12-2006, 21:22
Държи не се притеснявай.. Просто не прибързвай!!! :mrgreen:kolkoto i da u4eh ot tuk i greshite-ne samo moite v jivota nau4ih edno-ne burzai za nikued jivota e rped teb :)

ycMuBkaTa
08-12-2006, 22:43
Замисли се, че наистина може да е зает. Почакай да се посовбоди. Представи си да идеш и той да не може да ти обърне внимание - ще ти е гадно и на теб и на него. По-добре го послушай и не си пълни главата с глупости.

ot4aqna
08-12-2006, 22:50
Ami az syvsem se ot4aqh :( 6toto az moga da otida samo togava i nz ve4e :( dali vyobshte da hodq, vie ko mislite ??

Angel_Girl
08-12-2006, 23:54
Замисли се, че наистина може да е зает. Почакай да се посовбоди. Представи си да идеш и той да не може да ти обърне внимание - ще ти е гадно и на теб и на него. По-добре го послушай и не си пълни главата с глупости.
Така е права си, но има и възможност да те лъже. Незнам ти познаваш най-добре приятеля си и най-добре можеш да прецениш.

ThE_DaRk_AnGeL'''
08-13-2006, 01:07
Ми аз бих те посъветвала да отидеш и да поговорите
на четири очи,за да разбереш има ли наистина повод за
притисение или нещо друго :roll:

LP_girl_14
08-13-2006, 01:32
Може би момчето наистина е заето и има работа!Иначе няма защо да ти казва че те обича и че му липсваш,освен ако не го изпитваше.Мисля че няма от какво да се безпокойш,но за да се поуспокоиш,иди при него и се разберете.Така хем ще разбереш как стоят мещата,хем ще се разтъжите.Представям си колко ти е било гадно без него...

asinka
08-13-2006, 01:42
Абе за да ти казва че те обича и че му липсваш начи няма да те лъже ако те лъжеше нямаше да е с теб не мислиш ли? Сигорно момчето е много зает ...даи му време ... не избързваи .. :-k [-X :-$

TPEHEP4ETO
08-13-2006, 03:07
Имах същия случай като твоя,само че обратното,...тя беше от друг град.Отново както в твоето приключение ми обясняваше колко ме обича и колко и липсвам,а в останалото време се е чукала с доста хора ;) а аз глупака изпуснах мацката на живота си докато се занимавах с тая мръхла ;) Моя съвет е или да послушаш мнението на The Dark ANgel ,или да спреш да го търсиш изобщо.. така най-добре ще може да видиш дали на истина държи на твоята личност ;) Успех

BeBencEto
08-13-2006, 09:28
az sum na mnenie che toi tam si ima nqkvi zakachki tui onui...i ne moje da dopusne da razberesh za kakvo stva duma....
no vse pak da ne propuskame i varianta che naistina moje da ima rabota...