PDA

View Full Version : Кой ръководи по време на СЕКС : ЖЕНИТЕ ИЛИ МЪЖЕТЕ М?

Nasindo
08-12-2006, 21:41
Я да видим какво е мнението ви :D ....

Аз съм на мнение Фифти : фифти ,сиреч 50 % : 50 % :wink:

gestapo
08-12-2006, 21:42
Различно е сигурно...

naMy4Ho_KoTe
08-12-2006, 21:46
За секса между другите - не зная.. Но инак аз много често съм водеща, ако не почти винаги :> Все още търся някой да ме ”покори”... ”Укротяване на опърничавата” :-D

InHell
08-13-2006, 01:12
51/49 - мъжът винаги има повече контрол върху акта..........освен ако не е вързан или с белезници :)

Snoopy_
08-13-2006, 03:06
мили заблудени братя мъже... или по скоро мили момченца.... вие, "мъжете" може би имате контрол над 15-16 годишните пикли с които спите, който стискат зъби като случайно им дойде вагиналния оргазъм защото "имало чувство че ще се напикае"(цитат 17 годишната приятелка на един авер). Над тея ли имате контрол? Уау колко похвално. И сега сладури горчивата истина - ако попаднете на жена, знаеща какво прави, как го прави и какво иска и как го иска, държа да ви кажа че може би и ще водите, но пак ще е когато тя поиска. Никоя самоуверена и истинска жена няма да се остави да я яздите като някво домашно конче. Тя е див жребец - можеш да го яздиш но той често ти напомня че и той има доста важна роля в парада, ако не и по важна.

Emocore
08-13-2006, 03:40
мили заблудени братя мъже... или по скоро мили момченца.... вие, "мъжете" може би имате контрол над 15-16 годишните пикли с които спите, който стискат зъби като случайно им дойде вагиналния оргазъм защото "имало чувство че ще се напикае"(цитат 17 годишната приятелка на един авер). Над тея ли имате контрол? Уау колко похвално. И сега сладури горчивата истина - ако попаднете на жена, знаеща какво прави, как го прави и какво иска и как го иска, държа да ви кажа че може би и ще водите, но пак ще е когато тя поиска. Никоя самоуверена и истинска жена няма да се остави да я яздите като някво домашно конче. Тя е див жребец - можеш да го яздиш но той често ти напомня че и той има доста важна роля в парада, ако не и по важна.
a sega se uspokoi

Novkov
08-13-2006, 05:40
Зависи от мъжа и жената

alkobalko
08-13-2006, 07:52
=D> Кефиш ме! Много зависи от ситуацията, понякога мъжът, друг път жената. Зависи кой поема инициативата, а принципно и аз съм на мнение 50:50.

`Death`Whore`
08-13-2006, 08:54
Зависи...ако става въпрос за това кой чука, ще призная, че напоследък почти само мен ме чукат...а и съм леко мързелива. И все пак, има 1 поза, в която жената може да се движи...а и мъжът не дава много-много да го чукам на задна. Иначе напоследък пак той поема инициативата за секса...палав е станал. :)

Ice_Queen
08-13-2006, 09:31
Зависи...ако става въпрос за това кой чука, ще призная, че напоследък почти само мен ме чукат...а и съм леко мързелива. И все пак, има 1 поза, в която жената може да се движи...а и мъжът не дава много-много да го чукам на задна. Иначе напоследък пак той поема инициативата за секса...палав е станал. :)
хахахах мдам и моя е същия,но пък аз не че имам против ;).
Аз предпочитам той да води, случайте в който водя " парада" аз е само когато съм пощуряла.. :mrgreen: ,ама тогава сме си истински животни :mrgreen:

Kotetoto
08-13-2006, 10:35
Ами..различно,но по принцип той води като по-опитен... :D

luschka
08-13-2006, 12:56
Зависи си от ситуацията и от партниорите.

NicknameANdPasswORd
08-13-2006, 21:38

Дишай ракия и се успокой ..... Има право в думите ти но незнам какво си ядосан на мъжката половина ..... Попринцип ... По взаимно съгласие :) освен ако не те изнасилват :( .....
Незнам предполагам че жените с малко повече от нормалното Разум водят ..... останалите просто ги клатят !! тва е истината :smt017

krem4et0
08-14-2006, 08:17
Честно д си призная май той води повече,но не и без мое съгласие.Просто аз се умарям по-бързо и не мога за жалост да съм особено активна!

cskamoni4ka
08-14-2006, 08:20
Зависи.