View Full Version : Възможно ли е дефлорация с презерватив и ...
uga-buga
08-13-2006, 10:03
Възможно ли е дефлорация с презерватив и ... възможно ли е презервативът да се скъса ? Благодаря предварително за разясненията ! :)
alkobalko
08-13-2006, 10:24
Принципно презерватив не се използва само при първия път. Както и всеки друг път,така и при първия има опасност да се скъса, ако не се изпозва правилно или ако не е качествен. Ако обаче сте внимателни и презерватива се постваи правилно не трябва да има проблеми.
uga-buga
08-13-2006, 12:45
А как да разбера дали един презерватив е качествен ? Или да ми препоръчате марка или там каквото е необходимо .... плз ...
аптекаря ;p
08-13-2006, 12:50
ми има durex sportex lifestyle не си зимай от 20 стинки макар че съм чувал че между тез от 3 леа и тез от 20 стинки няяло разлика ... 8-[
alkobalko
08-13-2006, 13:15
ми има durex sportex lifestyle не си зимай от 20 стинки макар че съм чувал че между тез от 3 леа и тез от 20 стинки няяло разлика ... 8-[
Това е напълно вярно, разлика никаква. Но все пак за твое спокойствие си вземи някои по-качествени- Durex, LifeStyle и т.н.
Хехе Aleandra .... За всичко сме били на едно мнение само сега ще трябва да те нацепя.... Няма разлика? Ти това от къде го знаеш? За теб може би няма, защото и в двата случая усещаш в себе си пенис обвит в латекс. Но за нас има...
Братле съвет - първия тек го зимаш с Дюрекс Перформа... като свършиш добре си измиваш главичката да се махне квото е останало от задържащия крем, от там нататък с Дюрекс Ултра Тин. Поне за мен тва е комбинацията.
`Death`Whore`
08-13-2006, 13:40
Моят мъж след използване на маркови презервативи беше казал, че тези от 20 стотинки му се струват по-добри. Ето ти мнение на мъж.
uga-buga
08-13-2006, 13:44
Хехе Aleandra .... За всичко сме били на едно Братле съвет - първия тек го зимаш с Дюрекс Перформа... като свършиш добре си измиваш главичката да се махне квото е останало от задържащия крем, от там нататък с Дюрекс Ултра Тин. Поне за мен тва е комбинацията.
Ахам . А случайно да има линк където мога да видя всички модели за да не се получи някаква измама като вляза в аптеката и гледам като извънземен ... :)
:lol: mn go misli6 mace... kvi modeli kvo ne6to-tva da ne sa ti obuvki?! zema6 durex i hi4 ne mu misli.posle ako ima6 samneniq 4e e stanal gaf ima Postinor duo ;) are,uspeh!
А как да разбера дали един презерватив е качествен ? Или да ми препоръчате марка или там каквото е необходимо .... плз ...
надуваш до 3 атмосфери и ако не се пръсне начи е качество :idea:
uga durex.com и дай българия ще ти покаже всички модели който се продават у нас.
uga-buga
08-13-2006, 22:52
uga durex.com и дай българия ще ти покаже всички модели който се продават у нас.
10x ! :)
krem4et0
08-14-2006, 09:15
Ние със Спортекс го правим,сега ползваме някави си Sure-да си кажа от тях съм супер доволна-от 3 пъти секс съм изпитала 2 вагинални оргазма.Абе всеки път трябва да е с презерватив.А дефлорация става,когато пенис навлезе за първи път във влагалището,независимо дали е с шуба или не!
Принципно презерватив не се използва само при първия път. Както и всеки друг път,така и при първия има опасност да се скъса, ако не се изпозва правилно или ако не е качествен. Ако обаче сте внимателни и презерватива се постваи правилно не трябва да има проблеми.
Da be sigurno nqma da ima problem, za tova ni se e sluchvalo da kusame po 3 prezervativa... tva e strogo otnositelno i do choveka [-(