PDA

View Full Version : за разликата в годините но ...

Free For All !@
08-13-2006, 14:08
Значи вече е почти "нормално" момичета на по 14-15 да излизат с батковци на по 22 . Я да дискотираме защо няма момчета които да излизат с "по-големи" от тях момичета тогава и е по страно като има?

ni6to_ob6to
08-13-2006, 14:16
1. ДискОтира се пише с У ](*,)
по темата :arrow: защото момичетата на 14-15 са по-зрели от момчетата на тази възраст и по-лесно се приобщяват към компании на по-големи "батковци и каки" .. според мен :roll:

iskamTe_vednaga
08-13-2006, 14:18
za lubovta nqma granici...
no malko trudno 6te vidi6 14-15 godi6no mom4e s 22-23 godi6na kaka...daje e navazmojno.na taq vazrast mom4etata o6te sa deca.tenqma da znaqt kak da se otnasqt s momi4eto...
a pri malki momi4enca s batkovci e po normalko(ako moje ttaka da se kaje)
predpolaga se 4e na teq navar6eni godini mom4etata bi trqbvalo da mogat da se opravqt s momi4etata...

iskamTe_vednaga
08-13-2006, 14:21
по темата :arrow: защото момичетата на 14-15 са по-зрели от момчетата на тази възраст и по-лесно се приобщяват към компании на по-големи "батковци и каки" .. според мен :roll:
napalno vqrno..
mom4etata sa s 2 godini nazad v razvitieto si ot momi4etata.momi4etata sa po zreli .no vinagi ima izklu4eniq!!

Rookie
08-13-2006, 14:33
а какво търсят 22-23 годишните батковци - клец :evil: :x

ProstoAz
08-13-2006, 14:44

Ха, да. И аз това щях да кажа... Поне в повечето от случаите е така. :lol:

08-13-2006, 14:48
tebe puk kvo te byrka ? nqkoi batko mai ne ti e vyrzal \:D/

08-13-2006, 15:29
Жената, що се отнася до биологичното развитие е по-бърза, ако мога така да се изразя.И когато тя с мъж/момче би искала отнпшение, което да и подобава, иска да води нормален разговор, а не да я скубят и дращят.Освен това за какво може да си говори едно 13, 14, дори 15 годишно момиче със свой връстник???Сигурно за онея колички с дистанционни :lol: .Е, не казвам че вс 14 годишни момчета са си деца, но има и такива :-({|=

Krem4eto
08-13-2006, 15:37
Не мисля че е правилно толкова големи...Аз самата най-голямото момче,с коео съм ходила е с 3 год и половина по-голям от мене и пак си мисля че е бил много голям ...защото скъсах на 1 седмица,просто наистина беше голям...

Delfinche^
08-13-2006, 16:20
А бе,не знам но определено една такава ми отне гаджето.Не знам макар за любовта граници да няма,не мисля че е нужно да се оливаме чак толкова.

iiirish
08-13-2006, 22:41
Има две обяснение
1.Момичетата не са тоооолкова ограничени,че да мислят постоянно за възрастовата разлика
2.Момичетата се правят на големи и готини...
--
Аз съм малка..Всимките ми приятели са по-големи от мен...просто щото се осъзнават по късно :mrgreen: И все пак...ако се интересуват от едни и същи неща(казано по-друг начин-момичетата са порастнали толкова,колкото батковците умствено) не виждам проблем
Щото важното е общуването да се получава...и всички да са щастливи =)

=D> браво бе!

08-13-2006, 22:52
Скубене и дращене? Изоставане в биологичното развитие?

Не, просто сте глупави... Че аз се отчайвам като говоря с връстничките си! "Баткото" просто знае как да подходи, че да вкара малката пикла по-бързо в леглото си, нищо повече. А тъпото си е тъпо, винаги ще се намери някоя заблудена овца, която да гризне...ъъъ...дървото.

Ако удариш желязо, ще изтръгнеш от него искри.
Ако удариш човек, ще изтръгнеш от него ярост.
За да придадеш форма на човек или желязо, трябва да удряш силно...

`Death`Whore`
08-13-2006, 23:02
Аз ако съм на 25 и искам истинска връзка, няма да се бутам да свалям 15 годишни, а ще потърся човек на своята възраст. Винаги е така.

08-13-2006, 23:03
През целия си съзнателен живот съм срещнал едно-единствено момиче на моите години, което да ми е горе-долу на нивото и в момента съм с нея. И като приятели, и като нещо повече.

Ако удариш желязо, ще изтръгнеш от него искри.
Ако удариш човек, ще изтрънеш от него ярост.
За да придадеш форма на човек или желязо, трябва да удряш силно.

Angel_Girl
08-13-2006, 23:12

Ха, да. И аз това щях да кажа... Поне в повечето от случаите е така. :lol:
И аз се присъидинявам към вас :-D

08-13-2006, 23:48
:!: 4e za vas 22-33 godi6nite maje batkovci li sa we! :smt005 za mene batkovci sa tiq na po 25-26!i kvo kato iskat samo sex!to koi ne iska tva v dne6no vreme!moga da vi kaja 4e s takia maje e nai qko!znaqt kak da se otnasqt s teb!znaqt kakvo iskat...awe varha sa si i nqma ni6to lo6o v tva da si s mom4e na po tolkova god! :smt019

InHell
08-14-2006, 00:15
:!: 4e za vas 22-33 godi6nite maje batkovci li sa we! :smt005 za mene batkovci sa tiq na po 25-26!i kvo kato iskat samo sex!to koi ne iska tva v dne6no vreme!moga da vi kaja 4e s takia maje e nai qko!znaqt kak da se otnasqt s teb!znaqt kakvo iskat...awe varha sa si i nqma ni6to lo6o v tva da si s mom4e na po tolkova god! :smt019

........моля!?? #-o

22 годишните които имат нещо на горните етажи не се занимават с деца(точно такива са).

adDicTeD`tO`yOu
08-14-2006, 10:02

Дам...и се чувстват по сигурни в компанията не един "Батко"

`Death`Whore`
08-14-2006, 10:03
Хахахахаххахаххаххахаххах аххахаххаахаххахаххахахха а!

luda`flirtajika
08-14-2006, 10:06
tebe puk kvo te byrka ? nqkoi batko mai ne ti e vyrzal \:D/

a da ne mislish,4e i iska nekuf... :P

ni6to_ob6to
08-14-2006, 10:06

разбира се .. а и какво ще обсъждат с момче на тяхната възраст .. може би даскалите .. :roll:

`Death`Whore`
08-14-2006, 10:08

разбира се .. а и какво ще обсъждат с момче на тяхната възраст .. може би даскалите .. :roll:
А момиче, което е 9-ти клас, да не би да обожава да говори за философия, политика, нещата от животА? Имаше една тема "За какво обичат да говорят момичетата" и всички момичета бяха написали "бижута, гримове и т.н.". Помислете си дали не сте написали същото в нея.

Slave4You
08-14-2006, 10:17
Причината е че момичетата израстват по-бързо от момчетата.Пък и едно момиче като ходи с по-голям от нея се чувства по-защитена отколкото с някое лапе на нейната възраст.Естествено има и момчета които са зрели за възрастта си,но те са рядкост.И аз съм а 14 и мога да кажа че момчетата от бившия ми клас(новия още не го познавам) се държаха по моя преценка като на най-много 9-10 годишна възраст.

Legally_Blonde
08-14-2006, 10:29
Причината е че момичетата израстват по-бързо от момчетата.Пък и едно момиче като ходи с по-голям от нея се чувства по-защитена отколкото с някое лапе на нейната възраст.Естествено има и момчета които са зрели за възрастта си,но те са рядкост.И аз съм а 14 и мога да кажа че момчетата от бившия ми клас(новия още не го познавам) се държаха по моя преценка като на най-много 9-10 годишна възраст.
Абсолютно съгласна съм с тази мацка..и в моя стария клас се държаха така...сега в новия има само 2 които са гооооре-дооолу 8-[ иначе...дам съгласна съм...с тази мацка...апък и няма нищо лошо да излизаш с по-голям момчетата ги е яд,че те не моат :smt019

08-14-2006, 10:35
Eдин мойе приятел ми беше казал:
"Всички готини момичета на нашата възраст излизат с по-големи момчета, затова за нас остават малките момичета"

Elektra_x
08-14-2006, 10:42
Кратко и много точно казано.Точно така е.Аз съм на 14 и също си падам по момчета на 17-19 години...защото те са много по зрели от момчетата на моята възраст.Момичетата се развиват много по бързо от тях.Момчетата на 14-15 мислят още в колко ще излязат да играят футбол или ако си хванат гадже то ги е срам да го погледне в очите.

Ася:)
08-14-2006, 10:59
Ха здравейте и от мен :D
На 18 съм,а приятеля ми е на 16..заедно сме от скоро и засега нещата вървят добре,ама трябва да си призная,че колкото и да не му личат годинките,пак се усеща,че е по-малък :-s

slan4evo_momi4e
08-14-2006, 10:59
Ne iskam da zasqgam nikoi....no e vseizvesten fakt, 4e majete sazrqvat po-bavno...momi4etata tarsqt po-golemi mom4eta, za6toto te sa ve4e porastnali ili pone otgovarqt na zrelostta im...Dokato kakvo 6te moje da si kaje edno 15-godi6no mom4e s 22-godi6nata si priqtelka?!

DeziRe
08-14-2006, 11:09
Значи аз искам да се изкажа по темата тъй като смятам,че мога защото аз см на 15 съвсем скоро на 16 а гаджето ми е на 23 (вече,беше на 22 като тръгнахме).В самото начало изобщо не го приемах тъй като е доста по голям от мен,а преди това винаги см ходила с момчета,с които разликата ни е била не повече от две години,но се оказа че е наистина свестен и вече ходим почти 9 месеца.Разбираме се и не е както повечето хора дотук се изразиха - да е искал да ме ебе и т.н. винаги за всичко ме е разбирал и никога не е правил нещо,с което аз да не см съгласна..
МОже би сте прави повечето момчета на тази възраст искат основно секс, но не забравяйите и вариантът,в който не е така :wink:

dan dan dan
08-17-2006, 14:04
Не мисля че е правилно толкова големи...Аз самата най-голямото момче,с коео съм ходила е с 3 год и половина по-голям от мене и пак си мисля че е бил много голям ...защото скъсах на 1 седмица,просто наистина беше голям...

kvo da kaja nashta razlika e 7 godini no ZA LUBOVTA NQMA GRANICi

silv
08-17-2006, 14:07
na kratko-mom4eta po bavno vlizat v poberteta ot momi4etata i po-bavno se razvivat i porazvat(v smisal na momi4eta v glavite sam in ne6tata koito sa na mom4etata sled2-3,dori4 godini...)..tova e biologiq:))))))Oba4e 14-15 momi4eta ne znaqt kakvo iskat,re6avat 4e sa vlubeni v batkovcite............a tezi proslovuti batkovci obiknovenno iskat lesen seks......tova e za ne6tastieto realnostt ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

macy_day_parade
08-26-2006, 17:20
za lubovta nqma granici...

ami prav/a si:v tozi slu4ai nqma granici za6toto lubov izob6to nqma!!!

koalka
08-26-2006, 19:39
Много рядко е любов при такива връзки.Батковците им завъртат главите,те се влюбват и после пишат във форумите.Просто батковците ги предпочитат,защото са по-лесни за сваляне и т.н.А момичетата ги харесват,защото си мислят,че са по-зрели,което не винаги е така.Разликата е близо 10 години.За какво могат въобще могат да си говорят те?Много е лесно да се завърти главата на едно 15-годишно момиче или 14-годишно,отколкото на 20 да кажем.И все пак повечето такива момчета на по 20 са си свалячи.

koalka
08-26-2006, 19:41
Значи аз искам да се изкажа по темата тъй като смятам,че мога защото аз см на 15 съвсем скоро на 16 а гаджето ми е на 23 (вече,беше на 22 като тръгнахме).В самото начало изобщо не го приемах тъй като е доста по голям от мен,а преди това винаги см ходила с момчета,с които разликата ни е била не повече от две години,но се оказа че е наистина свестен и вече ходим почти 9 месеца.Разбираме се и не е както повечето хора дотук се изразиха - да е искал да ме ебе и т.н. винаги за всичко ме е разбирал и никога не е правил нещо,с което аз да не см съгласна..
МОже би сте прави повечето момчета на тази възраст искат основно секс, но не забравяйите и вариантът,в който не е така :wink: Има и такива единици като вас,но наистина са голяма рядкост.

08-26-2006, 20:27
МОже би сте прави повечето момчета на тази възраст искат основно секс, но не забравяйите и вариантът,в който не е така :wink:

Нека сега ти кажа как стоят нещата - твоето момче е толкова зле, че не може да се обвърже с някоя на неговата възраст (или ако може - не може да я задържи), затова се е хванал за теб като удавник за сламка - просто друго не може. 15 и 23... Айде няма да се хиля злорадо...

П.П. Иначе пролича колко сте "развити" всички момичета в тази тема. Горките, и на 100 години да станете, пак ще ви лъжат като последните глупачки. Вие не можете да пишете правилно, бе, за какво развитие ми приказвате?

InHell
08-26-2006, 20:45
Аз пък ще се изхиля злорадо :) Муххахахахахахахааа!!!!!!!

Axxxel
08-27-2006, 01:22
Блаххх...няма да чета 3 страници в 3 и кусуру през ноща...направо отговора...Защо е по-странно ако момче си хване някоя по-голяма от него ли???Ми странно е, защото ние сме си малко тъпи за такива връзки...даже не малко, ами много.Както казахте...момичетата търсят нещо зряло...едва ли ще го намерят в по-малки от тях...завиждам за това, че от по-рано започват да мислят малко по-зряло.Съвсем наскоро успях да сравня двата пола на 14 години...не бях изненадан, когато забелязах по-добро държание у женския пол...докато момчето си се държеше напълно лапешки...

koalka
08-27-2006, 07:37
Ne iskam da zasqgam nikoi....no e vseizvesten fakt, 4e majete sazrqvat po-bavno...momi4etata tarsqt po-golemi mom4eta, za6toto te sa ve4e porastnali ili pone otgovarqt na zrelostta im...Dokato kakvo 6te moje da si kaje edno 15-godi6no mom4e s 22-godi6nata si priqtelka?!Какво означава да са пораснали?На външен вид или по характер?Не мисля,както едно 15-годишо момче с една жена на 20 и нещо,така и едно 15-годишно момиче с един мъж на 20 и нещо.Същото е.

koalka
08-27-2006, 07:39

Дам...и се чувстват по сигурни в компанията не един "Батко"И аз ще се изсхиля като Death Whore щото си е баш за смях. :D