View Full Version : Moderated: Има ли вероятност да съм забременяла?
zdr, zna4i predi malko praihme sex s fr mi i mi be6e za parvi pat. I toi si vkara pi6kata nqkolko pati, no bez prezervativ i kato q izkara tq vse o6te be6e nadarvena. Ima li vazmojnost da se e izpraznil v men? I prezervativa kato go sloji i toi postoqnno se izsuhlq6e, est toi go namestva6e, no ima li veroqtnost da sam zabremenqla?
I moje li da piq takiva tabletki, deto umartvqvat spermatozoidite li i nz kakvo to4no, ako ne sam bremenna. smisal, 6te ima li strani4ni efekti ili e po-dobre?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Angel_Girl
08-13-2006, 18:33
Aбе момиче ако не е свършил в теб няма как да забременееш. Това, че му е бил "надървен" не значи, че е свършил в теб. Може да се безпокоиш само и единствено ако е свършил в теб. А иначе ако ти се наложи да пиеш противозачатъчни си купувай PostinorDuo. Те са само са смешни случеи и в никакъв случей не ги взимай редовно, защото не са полезни само в екстремни ситуации. Дано не ти се налага да ги пиеш, но ти ги казвам е случей, че не знаеш какво да пиеш, а ти се наложи.
krem4et0
08-13-2006, 21:03
Стискай зъби докато ти дойде,потрепери,нека и бял косъм да имаш.Пък дано се присетиш,че секс без презерватив не се прави.Споко едва ли си бременна.не уточняваш кога е свършил,а това е важно.Нищо в 8-ми клас ще разбереш разликата между ерекция и еякулация.Другия път мисли повече-може да се забремениее всеки път,когато не ползваш предпазни средства.Разбира се може и да не стане :wink:
alkobalko
08-13-2006, 21:16
Не ми се вярва да си бременна, но това да ти е за урок.
За пореден път:
НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС БЕЗ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА!
naMy4Ho_KoTe
08-13-2006, 21:35
Ам.. Има шанс да си забременяла, то е ясно. 5% от спермата излизат с онзи секрет дет изтича от пениса, докато момчето прави секс (не еякулацията). Това си е мъжкото навлажняване дефакто. Но е трудно да забременееш. На 1 месец се падат 2 часа, в които ти можеш да забременееш. Дори това да се е случило в тези 2 часа, той и да свърши в теб - пак не е гаранция, че ще забременееш. Аз много пъти съм се плашила и досега съм си правила 3-4 теста за бременност, при всеки съм треперила.. Но не е толкоз лесно да се забременее. Стискаме палци. На каква възраст си впрочем?
NicknameANdPasswORd
08-13-2006, 21:42
Mi .... изчакай ... или си бременна или не си . да има вероятност НЕ Е НИКАК ХУБАВО ТОВА чудо Секс Без предпазни средства особено в таа възраст (ако сте партньори от мн време имате си доверие и ползвате др вид контрацептиви да Голям кеф е без .... ) но надали сте зели някакви мерки протиф забременяване :) Има малка възмонжост да си бременна но траа да си най-големия карък че да стане >>..
Относно на колко си 12-13 "?!??!
na 15 sam, a zna4i az kak moga da razbera dali e svar6il v men?
`Death`Whore`
08-13-2006, 21:49
Ако е свършил в теб, веднага след като станеш, от теб ще потече сперма.
V toq forum 90% vse ste bremenni ..stiga ste si nabivate filmi za shtqlo i neshtqlo :!:
Svirka```
08-13-2006, 21:52
na 15 sam, a zna4i az kak moga da razbera dali e svar6il v men?
#-o Аве я оди си земи един Sure Check, пикай пък да видим...
Stranna_
08-13-2006, 23:19
НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС БЕЗ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА!
:!:
full-lips-
08-13-2006, 23:48
spored nqma za kakwo da se trew0jish .. razg0warqi s priqtelq si t0i bi trqbwal0 da e siguren w sebe si, ak0 ewentualn0 ne e t0gawa m0je si wzemi p0stin0r du0 pri pyrwa wyzm0jn0st.
Ам.. Има шанс да си забременяла, то е ясно. 5% от спермата излизат с онзи секрет дет изтича от пениса, докато момчето прави секс (не еякулацията). Това си е мъжкото навлажняване дефакто. Но е трудно да забременееш. На 1 месец се падат 2 часа, в които ти можеш да забременееш. Дори това да се е случило в тези 2 часа, той и да свърши в теб - пак не е гаранция, че ще забременееш. Аз много пъти съм се плашила и досега съм си правила 3-4 теста за бременност, при всеки съм треперила.. Но не е толкоз лесно да се забременее. Стискаме палци. На каква възраст си впрочем? a d0 t0wa 0t t0zi sekret e newyzm0jn0 da zabremeneesh zasht0t0, da sydyrja mn malk0 k0lichestw0 sperma n0 tq nqma 0pl0diteln0 deistwie i samite spermat0z0idi ne sa d0statychn0 razwiti za 0pl0jdane. Taka che ne se pritesnqwai n0 sledwashtiqt pyt i p0 natatyka izp0lzwai prezerwatiw. :-k [-X
Ohh boje ... mn se e 6a6nala gorkata ...
WindWaker
08-14-2006, 00:32
6tom moje6 da zadade6 takyv......ai nqma da izcepvam ni6to, ma 6tom zadava6 takiva vyprosi 6to vyob6te si trygnala da pravi6 seks ? lelei .....
full-lips-
08-14-2006, 00:32
emi kat0 nqma 0pit i ne razbira... shte se shashka.. zat0wa p0 d0bre da p0nauchi nesht0 kat0 e reshila da prawi sex ;)
full-lips-
08-14-2006, 00:34
6tom moje6 da zadade6 takyv......ai nqma da izcepvam ni6to, ma 6tom zadava6 takiva vyprosi 6to vyob6te si trygnala da pravi6 seks ? lelei .....
emi interesn0 im e na decata.. 0t malki iskat da praktikywat ama p0ne da sa naqsn0 s te0riqta :)
WindWaker
08-14-2006, 00:40
da be interesno im e taka si e. glei gi sled 5-6 godini v koli4kite s cigarata, tymnite o4ila i s po 2 momi4enca pod zavivkite. tui e to
full-lips-
08-14-2006, 00:45
emi ne te da g0 prawqt ama da se pazqt i da ne prawqt bezrazb0ren sex..taka ili inache weche sa p0chnali a i taka e w dneshn0 wreme