Влез

View Full Version : Molq vi daite mi savet!!! ;)

;))))))
08-13-2006, 19:04
Zdraveite!Mnogo sam obarkana i neznam kakvo da pravq!Sno6ti se sabirahme s klasa i az se celuvah s edin ot moq klas ,cqla ve4er se svalqhme i nai nakraq toi me celuna!taka do tuk vsi4ko e super NO znam 4e ot tuk natatak nqma da ima ni6to pove4e mejdu nas tyi kato i dvamata bqhme malko piqni,no az dori i v trezvo sastoqnie pak bih go napravila no neznam za nego!Misleh da mu napi6a nqkakav sms no neznam kakvo da mu napi6a!Predi 1 mesec pak se sabirahme i togava toi se celuva s edna ot nai dobrite mi priqtelki,togava sa6to i dvamata bqha ujasno piqni(osobeno tq) i sled tova ni6to dori i ne sa govorili za slu4aq!Ne si mislete 4e toi e nqkakav jenkar za6toto sym ubedena 10000000000 % 4e ne e taka!Oba4e az ne iskam da spirame do tuk a da prodyljime,no se samnqvam 4e toi iska!A pyk i si mislq 4e e vyzmojno i priqtelkata mi da go haresva tq kazva 4e ne go no az ne sam ubedena 4e kazva istinata i ako tq naistina go haresva az ne iskam da q naranq za6toto za men tq e mnogo po vajna,vapreki 4e sno6ti tq mnogo mi pomogna za da se zabiq s nego!
Ohh prosto neznam da mu pi6a li i izob6to kakvo da pravq?I zaslujava li si da sam s nego?
Mersi na vsi4ki koito 6te otgovorqt!!! : )))

Nadelina
08-13-2006, 19:09
Nqma da q naranish ako predpriemesh neshto za da si s nego.. Tq bi se zaradvala.. Zashtoto ti e priatelka!!! A inache spored mene vinagi ima shans.. malko ili mnogo vinagi ima.. i ti si dlyjna da probvash.. Pyk kakvoto izleze..

Legally_Blonde
08-13-2006, 19:10
Объркана раота мила...мноу объркана!в моя клас и ние сме така в смисъл...момчетата (те са 6 ) положината минаха...демек бяха жлюбени във всяко едно момиче...нз...и аз си бях харесала един от моя калс и се зарибяяхме мноу...на 2 пъти...сега обаче той се зарибява с мойта бест фр(тя не е от класа ама схте идва на лагхер с нас..)...нз не мога да ти помогна не знам какво да те посъветвам....мисля че трябва да си поговорите според мен др изход няма!Виж отиди и му кажи...искам да има нещо м/у нас ако имаш чувства...онази вечер...защо ме целуна...така така и се ще излезе нещо от разговора...но го направи!Недей да се чудиш... :wink:

08-13-2006, 19:10
да ти кажа от личен опит не се забърквай в любовни отношения с някой от вашия клас особено ако преди тва сте били приятели защото така или иначе ще сте заедно още доста време и след евентуалната връзка която в 90% от случаите свършва със скандали няма да можете да се погледнете в очите и е мн кофти... не за друго изпитал съм го на гърба си =;

HeHoPMaJLa
08-13-2006, 19:11
да ти кажа от личен опит не се забърквай в любовни отношения с някой от вашия клас особено ако преди тва сте били приятели защото така или иначе ще сте заедно още доста време и след евентуалната връзка която в 90% от случаите свършва със скандали няма да можете да се погледнете в очите и е мн кофти... не за друго изпитал съм го на гърба си =;

тва беше от мен :)

priti_kiti
08-13-2006, 19:12
Ами според мен не си заслужава...
Първо,тва че си 1000000000% сигурна че той не е женкар,въобще не трябва да те успокоява защото колкото си обедена,толкова може и да грешиш...
Второ,случая с най-добрата ти приятелка би трябвало да ти говори,че тоя е адски несериозен и се забива с вас само под влиянието на алкохола...щом дори не са си говорили след това,какво те кара да мислиш че с теб ще си говори..?
Трето,ми кво мислиш да му пишеш?Имаш ли някаква идея?Щото според мен е безмислено да го правиш.. най-добре си поговорете лице в лице и се изяснете дали това не е било просто една забивка или и той иска да прерасне в нещо повече..

;))))))
08-13-2006, 22:16
Ами според мен не си заслужава...
Първо,тва че си 1000000000% сигурна че той не е женкар,въобще не трябва да те успокоява защото колкото си обедена,толкова може и да грешиш...
Второ,случая с най-добрата ти приятелка би трябвало да ти говори,че тоя е адски несериозен и се забива с вас само под влиянието на алкохола...щом дори не са си говорили след това,какво те кара да мислиш че с теб ще си говори..?
Трето,ми кво мислиш да му пишеш?Имаш ли някаква идея?Щото според мен е безмислено да го правиш.. най-добре си поговорете лице в лице и се изяснете дали това не е било просто една забивка или и той иска да прерасне в нещо повече..

Ami to te ne 4e ne si govorqt,no prosto ne spomenavat izob6to ni6to za slu4iloto se vse edno nikoga ni6to ne e imalo!

Mersi na vsi4ki koito otgovoriha i 4akam o6te mneniq :)

08-13-2006, 22:31
Ммм според мен не предприемай нищо...защото не се ли получи после ще бъде мнооого кофти... :?

ШеМеТнАтА```
08-13-2006, 22:42
ami az sym iamla vryzkis 2ma ot moq klas i sega sme si the best fr.sled vryzkite ni sym nau4avala vinagi ne6to pove4e za 4oveka i imenno 4e ste ot edin klas vi pomaga da zabravite slu4aq po-byrzo pokrai drugite problemi.e 1vite 2-3 dni 6te vie kofti,no psole vs 6te e kakto predi.prosto nqma ot kakvo da se pritesnqva6.ako ne stane-nqma lo6o.vse pak si opitala.govori s nego!!!

priti_kiti
08-13-2006, 22:42
Ami to te ne 4e ne si govorqt,no prosto ne spomenavat izob6to ni6to za slu4iloto se vse edno nikoga ni6to ne e imalo!

едно и също..

iiirish
08-13-2006, 22:49
Объркана раота мила...мноу объркана!в моя клас и ние сме така в смисъл...момчетата (те са 6 ) положината минаха...демек бяха жлюбени във всяко едно момиче...нз...и аз си бях харесала един от моя калс и се зарибяяхме мноу...на 2 пъти...сега обаче той се зарибява с мойта бест фр(тя не е от класа ама схте идва на лагхер с нас..)...нз не мога да ти помогна не знам какво да те посъветвам....мисля че трябва да си поговорите според мен др изход няма!Виж отиди и му кажи...искам да има нещо м/у нас ако имаш чувства...онази вечер...защо ме целуна...така така и се ще излезе нещо от разговора...но го направи!Недей да се чудиш... :wink:

Mike-Jones
08-13-2006, 23:38
Kondio - Ataka mix ;) adiii maleeeeee len4e len4eeeeeeeee domigelaa malee asterdelaa mercedesaaaa

cskamoni4ka
08-14-2006, 07:59
Ако до 2-3 дни не ти пише,звънне или нещо от сорта значи е било просто забивка..