PDA

View Full Version : Moderated: Коя от четирите да избера?

EnJoY
08-13-2006, 19:55
Абе пичове когато мое избирате м/у 4-5 момичета... и всяка ви допада някоя повече друга по малко,, коя ще изберете айде да избирате с мен

1. Мноо готина, цици(няма такива), тяло ... (16 години)
- учи в Плевен от града ни е но си идва мноо рядко,е каза че за мен ще си идва по често но все пак,, (Бя луда по мен)
2. Готина с година по голяма от мен
- учи в Австрия идва си само лятото , каза че за мен ще си идва когато може и всички ваканции .. Сама ми иска номера на GSM... (Мнооооо луда по мен)
3. Готини хаха , слада (15 години)
- от града ни е, знам че обича да се е** и е готова (По леко луднала но..)
4. Готина, (17 години)
- от града ни е но характера нещо куца ( От одавана показва че ме харесва)

офф има и други но тея най ме впечетлват.. Та вьпроса ми е как да действам една по една да пробвам (нямям време де) .. мноо гадна ситуация,,, лошото е че мое изпусна някоя офф и аз нз коя бихте избрали за сьжеление нямам на нито една снимката пуууу :lol:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!

ni6to_ob6to
08-13-2006, 19:59
Или темата е ебавка, или ти си доста повърхностен .. как може да "избираш" .. или имаш чувства към някоя, или всичките ги имаш само за е*ането .. :-k

white_chik
08-13-2006, 20:01
хахахаха аман от комплексари.Виж приятел ако толкова искаш да се похвалиш окей,но по поста ти си личи колко ограничен си.Ако все пак има нещо вярно,в което се съмнявам,няма смисъл да питаш във форум и да искаш мнение за такова нещо от хора,които не познават нито теб,нито дадените хм нека да ги наречем фенки.

ProstoAz
08-13-2006, 20:01
Хахаха :lol:
Предлагам ти Номер 3. :D

Legally_Blonde
08-13-2006, 20:03
мноооу си зле пич...така се изказа за момичетата че няям думи...все повече се убеждавам,че мъжете са идиоти и не знаят какво искат!Как може да питаш с коя да тръгнеш в форум!Избери ъе майна така или иначе не ти пука за нито едната като гледам как пишеш за тях!Фащай е*и и зарязвай...!така или иначе тфа ще направиш! :smt013 :smt021 :smt097

LP_girl_14
08-13-2006, 20:09
Пфу не може ли да избереш тази която най-ти харесва? :-k А и как може други хора да решават с кое момиче да бъдеш? И как само ги описа....сякаш въобще не ти пука с коя си...
Мисля че Номер 3 е най-подходяща,но ако имаш намерение просто да си играеш с тях,по-добре никоя не избирай :!:

Angel_Girl
08-13-2006, 20:10
Или темата е ебавка, или ти си доста повърхностен .. как може да "избираш" .. или имаш чувства към някоя, или всичките ги имаш само за е*ането .. :-k
Подкрепям

LaFee
08-13-2006, 21:05
Абе пичове когато мое избирате м/у 4-5 момичета... и всяка ви допада някоя повече друга по малко,, коя ще изберете айде да избирате с мен
kak taka nie 6te izbirame ti s koq 6te si???? [-X tova e ultra tupo ](*,)
tc tc tc az bih izbrala dobur psiholog za teb
(trqbva da go sloji6 kato variant)

teenage_drama_queen
08-13-2006, 21:07
predlagam ti ili 3 ili 4 :wink:

luda`flirtajika
08-13-2006, 21:09
kak taka nie 6te izbirame ti s koq 6te si???? [-X tova e ultra tupo ](*,)
tc tc tc az bih izbrala dobur psiholog za teb
(trqbva da go sloji6 kato variant)

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
ne da gi podredi psiholozite kato momi4etata :D:D:D:D

TPEHEP4ETO
08-13-2006, 21:09
Завърти ги и четирите за да си ги имаш всичките.. това ли да те уча ;) Като гледам как си се изразил,ясвно ти е чука,обясняваш че можеш да имаш всички.. какъв по добър вариант от това да си едновременно с тях ;)

Obitax
08-13-2006, 21:15
predlagam ti nomer 1 tq e to4no za teb :lol: :lol: :lol: :lol:

EnJoY
08-13-2006, 21:17
Завърти ги и четирите за да си ги имаш всичките.. това ли да те уча ;) Като гледам как си се изразил,ясвно ти е чука,обясняваш че можеш да имаш всички.. какъв по добър вариант от това да си едновременно с тях ;)

Е немое да сьм с всичките и там е проблема ...
Вьпроса е не да изберете коя естествено че аз ще го направя а какво бихте направили избрали за Вас ако вие сте обьркани и трябва да избирате м/у тях... Не сте ме разбрали определно

А за тези които мислят че се фаля... Кьв е смисьла да го правя ? :smt018 :smt017

cskamoni4ka
08-13-2006, 21:20
Ммм номер 3 :D

I_love_dead_people
08-13-2006, 21:31
Аз пък съм за номер 1 :lol:

iiirish
08-13-2006, 21:37
[quote="EnJoY"]Абе пичове когато мое избирате м/у 4-5 момичета... и всяка ви допада някоя повече друга по малко,, коя ще изберете айде да избирате с мен

- учи в Плевен от града ни е но си идва мноо рядко,е каза че за мен ще си идва по често но все пак,, (Бя луда по мен)
- учи в Австрия идва си само лятото , каза че за мен ще си идва когато може и всички ваканции .. Сама ми иска номера на GSM... (Мнооооо луда по мен)
4. Готина, (17 години)

1. не се знае колко време ще е "луда по тебе"
2. като учи там, значи цяло година ще си кръшка без дори да те заебе за нещо, защото нали знаеш невиждани очи се забравят
3. е, ти заради едно ебане ли ще тръгнеш с нея???!!!!!
4. характера не можеш да го промениш - или свикваш с него, или не си прави труда да опитваш избощо

абе, след всичко това... защо не намериш пета, дето няма да има толкова кусури :wink:

`Death`Whore`
08-13-2006, 21:41
Нито едната от четирите. Първите 2 ще виждаш рядко, третата явно пуска на всеки, а четвъртата - трябва ли ти жена с лош характер?

luda`flirtajika
08-13-2006, 21:48
shto ne si potursish 5-ta???

Mikohito
08-14-2006, 05:08
Хващаш се с номер 1 щом е казала че е готова да патува заради теб и си с нея през Есента,Зимата и Пролетта а с Номер 2 ще си през Лятото и си готов. :lol: Хахаха Бъзикам се.

Истинският ми съвет е като този на luda`flirtajika по-добре си намери 5-то момиче.Което да не ти е само заради секса.

alkobalko
08-14-2006, 06:25
Нито едната от четирите. Първите 2 ще виждаш рядко, третата явно пуска на всеки, а четвъртата - трябва ли ти жена с лош характер?
И аз съм на това мнение. Вземи и си намери някое свясно момиче, та дори може да успее да те промени.

KisskilleRcHe
08-14-2006, 07:11
Според мен първата.... Успех :smt006

ycMuBkaTa
08-14-2006, 11:24
Нито една от четирите. Щом жените "лудват" толкова потеб, няма да ти е проблем да си намериш някоя по-подходяща.

Elektra_x
08-14-2006, 11:36

4. Готина, (17 години)

офф има и други но тея най ме впечетлват.. Та вьпроса ми е как да действам една по една да пробвам (нямям време де) .. мноо гадна ситуация,,, лошото е че мое изпусна някоя офф и аз нз коя бихте избрали за сьжеление нямам на нито една снимката пуууу :lol:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!Така номер едно...при полужение че си идва рядко за кво да се хващаш с нея...няма смисъл
Номер две...ами много луднала ама все пак...ако те устройва да се виждате от ваканция на ваканция...
Номер три - ПОДХОДЯЩА :-D Хем е от града хем секс предлага...кво повече мой да искаш.
Четвъртата няма да я коментирам

CutiE
08-14-2006, 14:33
Да ти имам проблемите :smt019

08-14-2006, 15:05
о0о Божеее мойй! Не казвай, че го слагаш тая тема само някой човек да я зърне.. Знаеш за какво говоря, защото от до съм прочела темата ти "няма я и съм мъръв". Ако наистина темата не е сложена поради тая причина... Кажи ми ти наистина ли си толкова повърхностен. Ако имаш чувства имаш, ако не - не. Ако е за едното ебане има ли значение коя ще е. Избирай курвата. Уфффф!

CrazyWitch
08-14-2006, 15:10
о0о Божеее мойй! Не казвай, че го слагаш тая тема само някой човек да я зърне.. Знаеш за какво говоря, защото от до съм прочела темата ти "няма я и съм мъръв". Ако наистина темата не е сложена поради тая причина... Кажи ми ти наистина ли си толкова повърхностен. Ако имаш чувства имаш, ако не - не. Ако е за едното ебане има ли значение коя ще е. Избирай курвата. Уфффф!

Това бях аз!

StrikeRa
08-14-2006, 15:21
Аз избирам осмата тя най ти допада :-D

Davidoff
08-14-2006, 15:46
kat si goliam pi4 gi varti.trudno e s 4etiri ama 6tom si pi4 6e se spravi6 :-k

{LP}FENKA
08-14-2006, 15:55
ni6to_ob6to написа:
Или темата е ебавка, или ти си доста повърхностен .. как може да "избираш" .. или имаш чувства към някоя, или всичките ги имаш само за е*ането .. Think

Подкрепям и аз

iskamTe_vednaga
08-15-2006, 07:54
ebati playboy-q q se skrii nqkade...
dalboko se samnqvam 4e 4 momi4eta sa ti naviti....mn povarhnostno ot tvoq strana ai kakto kazaha si zvu4i to4no na ebavka...
prati edna snimka i ako si struva6 6te ti se izvinq(est ako ti stiska da prati6)

BeBcHeTo
08-15-2006, 09:02
Podkrepqm ni6to_ob6to

iskamTe_vednaga
08-15-2006, 09:17
kato gledam nqma da mi otg..izglejda te e strah...

EnJoY
08-17-2006, 10:05

От всички избрах бившото си гадже щото е най добре от тези...А това дали ме харесват мальк ли е факта че вчера имах среща в 9 с едната тя ме чакаше аз си бях с мойто мишле после ми пише че е разигравам, ама ако има нещо да и пиша :lol: .. Другата е видях сутринта нейната приятелка бьрзаше а тя сяда до мен и приятелктаа и вика айде де деба нали ти казах че... :wink: .. Третата ми презванява по 2-3 аз не а четвьратата е на море, трябваше да и пиша да се видим :-# ... TO be con... :smt014

CrazyWitch
08-17-2006, 10:16
Ееее... Радвам се, че вече си с приятелката си и един съвет : От тук нататък биди по-разумен! :) Ай късмет!

iskamTe_vednaga
08-17-2006, 10:31

От всички избрах бившото си гадже щото е най добре от тези...А това дали ме харесват мальк ли е факта че вчера имах среща в 9 с едната тя ме чакаше аз си бях с мойто мишле после ми пише че е разигравам, ама ако има нещо да и пиша :lol: .. Другата е видях сутринта нейната приятелка бьрзаше а тя сяда до мен и приятелктаа и вика айде де деба нали ти казах че... :wink: .. Третата ми презванява по 2-3 аз не а четвьратата е на море, трябваше да и пиша да се видим :-# ... TO be con... :smt014
=D> =D>

Heili
08-17-2006, 11:37
Koй се една кой без една ти с четири.Само внимавай накрая да не си останеш сам