PDA

View Full Version : Дете на разведени родитети

guns`n`roses{f}
08-14-2006, 09:02
има ли такави............и ако има как се чувствате,при кой родител живеете и виждате ли се с другия родител,липсва ли ви .....и т.н :roll:

SlyN4o`f
08-14-2006, 09:36
Ми майка ми и баща ми са разведени от много време!Аз живея при майка ми.Ми какво да ти кажа беше ми ковти като малка като гледах как дечицата си играят с своите татковци,беше ми кафти като гледах по телевизията как таткото целува детето си за лека нощ а то отвръща "обичам те ,татко!" :cry: И така ,но вече пораснах и това остана в миналото!Да всяка година се виждам с баща си!Идва по някой друг път!Много си го обичам!Гадното е .че е далече!А за децата на разведени родители е гадно ,че родителите им започват нов живот.Т.с майка ти се омъжва ,баща ти също,създават си сем. и ти...Пак имаш обичта им ама нещо липсва...Има една празна частичка там в теб и тя може да се запълни само ако видиш майка си и баща си пак заедно ,но в един момент разбираш ,че това вече не може да стане и тогава боли и то страшно много!Знаеш ли не трябва да мислиш ,че като твойте се разделят идва краят на света!Не!Просто продължавай да ги обичаш и така ще преудолееш болката ! :oops:

ycMuBkaTa
08-14-2006, 09:41
Моите са разведени от 10-11 години.
В началото ми пукаше много, ама с времето...
Живея с майка ми, баща ми не го виждам много, много, ама поради общо желание. За липсване - понякога като се замисля за него да, но имам втори баща, той се отнася с мен прекрасно и идеално заменя моя.
Като се сетя колко деца има без родители, това че моите са разведени е бял кахър....

olive_oil
08-14-2006, 09:41
И моите са разведени.Живея при майка ми.Баща изобщо не се сеща за нас

ni6to_ob6to
08-14-2006, 09:54
Моите не са, но родителите на една много близка приятелка са и тя го изживява мноого тежко .. живее в една къща с баща си и мащехата, но на горния етаж при баба си и дядо си .. мащехата й не и позволява да стъпи на техния етаж, камо ли да види братчето си .. много е тежка нейната ситуация .. не го пожелавам на абсолютно никого :(

LuCkY_YoU
08-14-2006, 09:55
dam,na6ite sa razdeleni ot okolo 3-4 godini.jiveq s mama i se razbirame dosta dobre.s tatko su6to..no nego go vijdam po-rqdko.i da,ponqkoga mi lipsva,za6toto e dobur i si me obi4a :roll: prieh go sravnitelno dobre,za6toto te mn se karaha i moje bi e po-dobre,4e se arzdeliha...kakvo da se rpavi,takyv e jivota
ako i va6ite sa razdeleni, ne se ot4aivai-moje bi tova e bilo pravilnoto re6enie..opitai se da gi razbere6 i ne gi vini :idea:

Ani_girl
08-14-2006, 09:58
na6te sa razvedeni ot na6te sa razvedeni ot 10 -11godini i ne mi puka jiveq pri maikami a s ba6atmi ne se vijdam mnogo za6toto niokoga ne sum go obi4ala i ne go ponasqm!!

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-14-2006, 11:51
moite sushto sa razvedeni ot okolo 11 12 godini :? pri maika mi sum i ba6ta mi go vijdam za 2 meseca v godinata i toi e jenen ima 2 deca ot novata si jena (koqto e mn`kofti 4ovek..ne si gleda decata po celi noshti q nqma i uj rabotela ne mi se vqrva)tujno mi e super mnogo 4e sa razvedeni :cry: sega sviknah de (uj) no oshte po kofti mi e 4e bashtami e s taq...pf ne iskam da q vijdam maika mi q prevuzhojda pone 100 puti :!: a i ssega naposleduk s neq se karame dosta (s jenata na bashta mi)

barny_89
08-14-2006, 13:33
Хехе и аз съм в кюпа. Моите са разведени от 10 годинки маика ми си намери втори мъж баща ми си намери втора жена. При мен някакси беше по леко защото нашите преди да се разведът баща ми ни извика мен и батко ми и ни обясни за какво става реч. Имаше периоди през които не съм виждал наща ми 3 4 години. Бях се настриол че тои е боклук докато не стана така че много яко я забатачихме за пари и маика ми реши да иде в гърция. Замина. Останах да живеч със втория си баща. Дразнеше ме че тои си гледа децата повече от мен и брат ми. Мен ме имаше за пропаднал човек. Вечер с брат ми пиеха биричка пък аз цъках някакви игри на компа(които си го бях купил лично аз с мои пари)бях на студено а те в другата сатя на толко. Тогава видях че съм потънал до шия в лаината. Видях че живота ми не отива на добре. Дядо ми реши да ме премести при баща ми. Отидох. Този път уви щастието отново не ми се усмихна. Баща ми още от влака ми сервира че ще уча в едно село(на родителите му) дядо ми и чичо ми в въпросното село всяка вечер се връщаха от някаде на мутиа. Лягах си рано и се правих на заспал. След 8ми клас маика ми ми прати пари. Вложих ги в апартамент. Много малък но пък МОИ. Вече знаех че ми е спокоино. Работех в магазин за компютри и изкарвах някакви пари. Отделно продавах компютри и оправях. Не бях известен и си имах малко клиенти но се справях. Маика ми започна да ми праща пари. Баща ми кара такси и чат пат ми кликаше да излезна пред блока да се видим с него. Излизах пред блока качвах се в таксито и се возех до късно. Това ми доставяше удоволствие. Да съм с баща ми. Намерих си приятелка. Вече имах хора на които мога да разчитем. После си направих компютърна зала в едно село. Та това става след като се разведът родителите.
И все пак съм щастлив. Макар и маика ми да не съм я виждал от 5 години. ЛИПСВА МИ. МНОГО МИ ЛИПСВА. И все пак се успокоявам. Едни приятел няма нито маика нито баща баща му го е зарязал а пък маика му е починала. Винаги се поставям на неговото положение и знам какво му е на горкия. Винаги си казвам НЯМА ДА НАПРАВЯ ГРЕШКАТА НА МОИТЕ РОДИТЕЛИ.
НЕ ИСКАМ МОИТЕ ДЕЦА ДА СА КАТО МЕН!!!

navits
08-14-2006, 14:06
ми разведениса от 10-11 год живея при майка ми с бащами сме скрани и от 7 месеца несме се виждали и дори неми звъни(то и аз така де)звъни на майка ми и разпитва за мен
голями инати сме си-крушата непада по-далеч от дървото :roll:

guns`n`roses{f}
08-14-2006, 14:31
mi pusnah taq tema 6toto maika mi i ba6ta mi sa razvedeni ot 10god.jiveq pri maika mi a ba6ta mi izo6to ne se se6ta za men.prez teq 10god samo vednyj sme se vijdali.........dori onzi den go se razminahme toi me vidq ama se naprai 4e ne me vijda......ama na men hi4 ne mi puka de .da prai kot iska az ne go 4yvstam kato ba6ta [-X [-X [-X

Tempestjuji
08-14-2006, 16:39
МИ мойте са разведени от 15 години... Сега живея при баща си, а майка ми не съм я виждала :evil:

I_love_dead_people
08-14-2006, 19:10
Moите са разведени откакто съм на 6. Живея с баща си, защото майка ми има брак и дете в чужбина и там живее, но си идва много често да се виждаме.
Как се чувствам ли? Ами не чувствам нищо по-различно. Тогава бях малка и нищо не разбрах. Сега не съжалявам, че това е станало, защото всички сме по-щастливи така.

InHell
08-14-2006, 23:43
.......абе свиква се...ама докато се свикне. О 18 години са разведени мойте. :(

навигатора
08-15-2006, 03:49
и мойте са разведени.. никога не съм се чувствал кофти и никога не ми е било гадно... де да знам що... сигорно щото са се развели когато съм бил на 3-4 години ( сега съм на 18) и от тогава това не ми прави кой знае кво впечатление :) с баща ми много рядко се виждам.. те така колкото да не се забравиме :) хаха

ista
08-15-2006, 23:14
ето още един брой "дете на разведени родители".
аз живея при майка ми. е, не точно, но при родителите на майка ми, както през целия ми живот.
с майка ми се виждам редовно, но и се карам с нея - нормалните простоии. докато с баща ми... всъщност, като се замисля, през целия си живот с него съм живяла под един покрив за не повече от две седмици... и то това на хотел, на морето. да, наистина всяко лято, но... от време на време ходех при родителите си да спя, докато още бяха заедно... общо взето аз си живеех при баба и при дядо:) сега с него се виждам през около ден... и то просто защото аз се занимава с професия подобна на неговата... явно съм го наследила :smt019 :smt019 е, какво да се прави - c`est la vie!

Novkov
08-17-2006, 10:35
Аз :D Казвам го кеф. По-добре разделени. Не ми дреме много, живота си е техен. Живея при бащата, защото майка ми е себична вещица.

fairy_tale
08-17-2006, 11:30
dam.. nashite sa rawedeni ot pochti 7 godini, otnachalo mi beshe mnogo gadno kato bqh malka shtoto drugite deca si goworeha za mama i tati a az si imah samo mama no twa mina na bashta mi gram ne mu puka za men i ne sym go chuwala i vijdala ot okolo 4 godini posle i maika mi zamina w chujbina da raboti shtoto nqmahme pari i ne sym q vijdala 3 godini sedq si pri neinite roditeli i mi e super typo i na nikoi ne pojelawam da e na moe mqsto zashtoto horata si prikazwat "eh ako gi nqmashe nashte kwi kuponi kwi chudeesa shtqha da stawat." Ama ne e tochno tyi.. priqtelite sa si priqteli a kato nqmash ei tyi chowek do teb na kogoto mojesh da razchitash(za swestnite roditeli stawa duma) za wsichko ne e rabota