Влез

View Full Version : Za/Protiv Prezervativ

Paduan`
08-14-2006, 09:21
zdr all
temata e nai-veche kum momchetata ... ;)
samo na men li mi se struva ili kogato se prai sex s prezervativ e super mega "izkustveno" :(
lichno az kato go pravq s prezervativ .. se e taq dali nqma da si napravq ch*kiq s prezervativ ... edno i sushto mi e
kogato go pravq bez - useshtaneto e mnogo po-silno , useshtash li partniorkata mnoooogo po-dobre
ta vuprosa e : vupreki opasnostta ot smazkata , ne smqtate li che enqma losho da se riskuva da go pravish bez i da se pazish da ne se izpraznish vutre??

cskamoni4ka
08-14-2006, 09:23
Попринцип съм "За" презервативите,защото не искам да ставам мама на 16год.Но ако си от доста време с приятеля си и можеш да му имаш пълното доверие може и без презерватив.

`Death`Whore`
08-14-2006, 09:26
Без е много по-хубаво...с презерватив ме е боляло...

leri
08-14-2006, 09:27
много ясно "ЗА"

olive_oil
08-14-2006, 09:43
мн ясно "за"Какво означава без е едиси какво.Когато тръгна да се женя,тогава "без"
аз така мисля

summer_04
08-14-2006, 09:58
az sum za prezervativite!

Paduan`
08-14-2006, 10:15
48 poglednali/5 otgovora ... :shock: 8)

cecko_boy
08-14-2006, 10:25
Az sym za

08-14-2006, 10:50
"За" съм естествено, като реша да си имам бебе ще се нарадвам на хубав секс,а сега ще се мъча с презервативите като не съм дорасла :)

ycMuBkaTa
08-14-2006, 10:55
ЗА съм. Имам достатъчно време да го правя без, но на тази възраст по-добре да се залага на сигурното, кеф, кеф, ама...

FLiPpeRa
08-14-2006, 11:07
Taka poprincip bez prezervativ e mnogo po qko za6toto togava ima6 pulen kontakt susu 4oveka s kogoto go pravi6...... No ako ne poznava6 partniorkata si dobre po dobre da go pravi6 susu prezervativ za6toto 4ovek nikoga ne moje da znae dali ne moje da pipene ne6to taka 4e ZA!!! [-X [-X [-X

slan4evo_momi4e
08-14-2006, 11:26
az pak sa6to sam na menenie 4e bez prezervativ use6taneto e mnogo po-dobro...Vqrno 4e risk ima, no ima i drugi na4ini da se predpazva momi4eto ot zabremenqvane...Taka 4e az sam s dvete race PROTIV :)

WindWaker
08-14-2006, 11:30
i az sym na mnenie protiv prezervativite, to hem 4uvstvoto e po-razli4no hem suma ti pari (6toto estestveno nqma da kupuvam po 20 stinki) ama `Death`Whore` mi dade dobyr syvet i kat si ima6 postoqnna partniorka, da piie protivoza4aty4ni i tolkova. a strani4nite efekti - ako gi ima (koeto e malko veroqtno) po dobre tqh otkolkoto bebe. a i kolkoto ka4estveni prezzervativi da kupuva6 vsi4ki se kysat i tva e. i po zakonite na murfi vinagi se kysat to4no kogato ne trqbva. na zatui iam plemennik 4e daje sq i o6te edin mai 6te imam.

pitbullbg
08-14-2006, 11:33
za... ;] ba6ta ne 6ta da stavam o6te mnogo sam malak...

krem4et0
08-14-2006, 12:44
ЗА естествено.На 21 съм,но не ми се става мама.Пия противозачатъчни,но през лятото имам стомашни проблеми и е възможно те да не се задържат в организма нужното време.За това пия си хапчетата,ползваме гума и в сюблинния момент той е навън.Така бебе няма да има.Да сексът с презерватив не е така готин,но съм психически спокойна и отпусната.1 път решихме да го правим без-естествено без да свърши в мен.Изобщо не можахме да се отпуснем от страх и нищо не излезе.Сигурността преди всичко!

08-14-2006, 13:08
Аз пък съм твърдо против, винаги когато съм го правил съм внимавал и ето: НЕ СЪМ ТАТКО ОЩЕ :wink:

Майн
08-14-2006, 13:22
Krem4e - вие се престаравате вече.

OWN3R
08-14-2006, 13:36
Аз пък съм твърдо против, винаги когато съм го правил съм внимавал и ето: НЕ СЪМ ТАТКО ОЩЕ :wink:може и да не е сигурно :D
ина4е аз съм ЗА... :P

bubeto90
08-14-2006, 13:41
чувството без е много по яко.... Но съм За .... \:D/

Atula
08-14-2006, 13:50
"Za" na tazi vuzrast.. i az ne iskam da stavam maika na 17 godini, a i osven tova, kakvoto i da si govorim, ne znam koi kude si e "topil chushkata" predi da vude s men, i samo mi trqbva edin triper, che da mi stane cveten jivotut. Ako jenata vzima protivozachatuchni, koito mejdu drugoto imat stranichni efekti: debeleene, gadene i prochee, moje i to samo ako sa ot dostatuchno dulgo vreme zaedno dvamata, che da sa sigurni, che nqma da ima "infekcii". Useshtaneto sigurno e po-qko, v tova otnoshenie ne otricham- normalno e da e po-dobro, az shte opitam edin den, no kogato usetq, che moga da vqrvam na priqtelqt si napulno.

krem4et0
08-14-2006, 16:16
Krem4e - вие се престаравате вече.
по-добре така,отколкото с бебе на ръце.Правя си безопасен секс и не ме е страх от такива истории.
Atula-от противозачатъчните не се дебелее.пия ги редовно няколко години и от тогава съм отслабнала и нямам такъв вълчи апетит.Просто се задържа повече вода,но в крайна сметка 1-2 кила са си плаващи!

Paduan`
08-14-2006, 16:27
sichki pochnahte da piete protivozachatuchni

krem4e , kato iztukvash vuv vseki post che si na 21 g. , to togava bi trqbvalo da znaesh che tva ne sa bonbonki i vsqkakuv vid medikamenti , daje i vitamini , koito se vzimat ei taka vredqt
nali si strashno otgovorna , zashto togava ne pazish samata sebe si ?

krem4et0
08-14-2006, 16:29
на мен ми се налага да ги пия поради здравословни причини-имам кисти на яйчника.Предписани са ми от лекар,а и аз ги пия 9 месеца и после спирам за 2-3.не ща да го правя,ама се налага,за да се лекувам.Ясна ли съм по въпроса?

Chiana
08-14-2006, 16:48
Против тъпите презервативи съм. Отдавна не го бяхме правили с презерватив и като пробвахме преди няколко дни, беше ужасно. Усещах някаква скапана гума как се търка в мене. Не изпитах особено удоволствие.А и противозачатъчните ми излизат по-евтино от презервативи :) Сериозно, те са към 11-12 лв, а една кутийка дюрекс са към 3 лв - 3 кондома. А и о.к. нямат странични ефекти! Ултранискодозираните О К нямат странични ефекти. А и презервативите се късат непрекъснато. Не стават за нищо.

alkobalko
08-14-2006, 16:55
Твърдо за презервативите. Може да е по-яко без, но не съм готова да жертвам целия се живт, заради единя момент. Да не говорим само за нежеланата бременност, има куп болести, които може да ти се лепнат. Без бих се навила, ако пия противозачатъчни и съм от дълго време с момчето. А по-късно без, ако искам да имам дете. Но сега съм твърдо за всички предпазни средства, не само за презервативите.

Atula
08-14-2006, 17:50
ami...

Atula
08-14-2006, 17:51
Da, Aleandra, samo taka. Jivotut e samo edin.
Chiana, ne znam, no qvno imash seriozen priqtel, obache za sujalenie momchetata ne vinagi si kazvat s kolko sa bili, a dalech i ne si priznavat: koga za posledno ebah nqkva, bez da q pomnq na sledvashtiq den..i malkata podrobnost, che mai ne se pazihme..osobeno... I sled tva da "cufna" az? Mne, mersaj! Verno s hapcheta izliza po-evtino, ama az ne sum pravila planove da pestq ot prezervativi, chestno kazano.
I nakraq Krem4et0 ----- az znam, che nqkoi jeni s hormonalni problemi piqt protivozachatuchni, no ti kazvam, che az gi pih po druga prichina, a ne zashtoto imah problem sus zdraveto i aman sexa mu, ama nadebelqh 6 kilograma, a inache sum slabichka. I osven tova pri pochti poloviinata ot mirizmite izvrushtah glava i mi stavashe losho. Po-dobre da im go kaja na momichetata da si znaqt.

malka_kukla
08-15-2006, 00:17
TVURDO ZA PREZERVATIVITE!!!PO DOBRE DA SI SPOKOEN 4E SI PREDPAZEN,I TI I TVOQTA PRIQTELKA,OTKOLKOTO DA SE PRITESNQVA6,PUK I SEGA IMA SUPER TUNKI KOITO NE NAMALQVAT UDOVOLSTVIETO! :mrgreen:

krem4et0
08-15-2006, 08:30
Не знам Atula как е било при теб,но аз не съм напълняла-даже поотслабнах,не ми става лошо и изобщо нямам проблеми.А най-голямото удобство е,че знам кога ще ми дойде с точност до няколко часа.Сега по лекарско предписание смених Логест с Диане35 и не съм много доволна-имах болезнена продължителна менструация.За това аз лично препоръчвам Логеста-дано мога да се върна пак на него,че ми се разстрои организма.А и многото хормони ме правят нервна!

Atula
08-15-2006, 08:38
Imenno de, Diane 35 vzimah. To i zavisi ot organizma de, no az kazvam kak e bilo pri men.

BeBcHeTo
08-15-2006, 09:07
I az sam "Za"...

Paduan`
08-15-2006, 09:41
krem4etO - qsna si , shtom imash zdravosloven problem , tova si e suvsem drug vupros . jelaq ti vuzstanovqvane , dano ne zvuchi glupavo , no ne sum zapoznat s tazi bolest ... dano se opravish
az ne sum nikoi che da sudq .. ama tiq deto se tupchat s kakvoto i da e bilo , dori i protivozachatichni ei taka , se edno sa analginche .... tova izobshto ne e zdravoslovno , dori i da ne se poqvqvat stranichni efekti vednaga
sled godini moje da prolichi :!:
maika mi e lekar , taka che znam za kakvo govorq :-k

`Death`Whore`
08-15-2006, 10:00
Правиш ли разлика между противозачатъчни таблетки и Постинор? Майка ми е пила противозачатъчни, които са били много по-вредни от сегашните, и е родила 3 деца без никакъв проблем.

Paduan`
08-15-2006, 10:02
da pravq
jiva i zdrava da e maika ti
ima i hora koito piqt po 3 kila rakia na den i oshte sa jivi , ama drugite ?

`Death`Whore`
08-15-2006, 10:06
Да, обаче е по-добре да имам проблеми на 40, отколкото да родя на 20 и да си заеба следването, нали? Много повече ще страда една жена без образование и работа...

08-15-2006, 10:07
az pak sa6to sam na menenie 4e bez prezervativ use6taneto e mnogo po-dobro...Vqrno 4e risk ima, no ima i drugi na4ini da se predpazva momi4eto ot zabremenqvane...Taka 4e az sam s dvete race PROTIV :)

:smt023 \:D/

Paduan`
08-15-2006, 10:08
prava si , da ...
az samiq zapochvam da sledvam i smqtam obrazovanieto za prioritet No1
no se nadqvam da osuznavash , che jivota ti nqma da svurshi na 39 - na 40 sushto shte budesh chovek s jelaniq i mechti ... nali ?

kudravoto
08-15-2006, 10:10
bez e mnogo po hubavo no sum za

krem4et0
08-15-2006, 10:12
krem4etO - qsna si , shtom imash zdravosloven problem , tova si e suvsem drug vupros . jelaq ti vuzstanovqvane , dano ne zvuchi glupavo , no ne sum zapoznat s tazi bolest ... dano se opravish
az ne sum nikoi che da sudq .. ama tiq deto se tupchat s kakvoto i da e bilo , dori i protivozachatichni ei taka , se edno sa analginche .... tova izobshto ne e zdravoslovno , dori i da ne se poqvqvat stranichni efekti vednaga
sled godini moje da prolichi :!:
maika mi e lekar , taka che znam za kakvo govorq :-k
Е простено ти е незнанието-дано не се случва на някоя твоя приятелка,че си е голям спек.Иначе и аз не съм за хапчетата,но ако не ги пия повече от 2 месеца не спирам да кървя.Изобщо нямам ден без кървене и по-добре малко хормони,отколкото по този начин да си мъча организма!
Ако не пиех хапчета щях обаче да се притеснявам доста повече-все пак това си е някаква предпазна мярка.А и дано се върна пак към Логеста.между другото в развитите страни жените си пият с години хапчета и нищо им няма.Това не е съвет към младите момичета,а просто показател,че те не са толкова вредни.Все пак по-добре по малко всеки ден,отколкот Постинор дуо,от който ти се скапва организма.А за нежелаещите да се тъпчат с хормони-презервативът.Все пак той пази и от болести,а хапчетата н го правят!Бъдете умни,тогава когато се отнася за здравето и живота ви!

Chiana
Atula, да, миличка, сериозен приятел е, от 1 година, а и аз съм му 1вата, с която се е целувал даже :) . А и да, Диане 35 са си силнички ок, затова е възможно да напълнее човек от тях и да се проявят странични ефекти. Наистина ако ходя с някой, когото не познавам добре, имал е сексуални връзки преди мен, не ни е сериозна връзката още - кондома си е задължителен. Но при по-сериозни отношения, противозачатъчните са по-удобни. А и презервативите се късат. Като се сещам какви мъки съм преживявала с тия презервативи... спешна контрацепция, тестове... какво ли не ми мина през главата за няколко месеца. Към 10-тина презерватива сме късали. Нз дефектни ли сме, какви сме, ама се късаха постоянно. Затова съм си доволна от ок. А и якото е, че цикълът ти е като по часовник. И е по-кратък. Абе имат си положителни ефекти тия хапчета. Не случайно са направени. Но всеки си прави своя личен избор. Който както му е удобно.

az_i_ko_we
презерватива е супер тъпо но крайно необходимо нещо... се пак добре че го има.. пък ако си решите може и без него...

N.C.L
08-15-2006, 10:16

:smt023 \:D/

Има да обаче има и венерически болести, ЗА освен ако не съм тръгнал да си права дете с жената лол

`Death`Whore`
08-15-2006, 10:21
Добре, ти си мъж. Представи си какво е да си момиче под 20 и да правиш секс със страх от забременяване...и теб може да те травмира мисълта, но ти няма да носиш и гледаш това бебе.

Иначе си прав.

N.C.L
08-15-2006, 10:25
Добре, ти си мъж. Представи си какво е да си момиче под 20 и да правиш секс със страх от забременяване...и теб може да те травмира мисълта, но ти няма да носиш и гледаш това бебе.

Иначе си прав.

Пак казвам ще го права с презерватив докато не дойде времето да се оженя деца и т.н
Не съм луд да направа дете на момиче под 20 и после да бягам по - хубаво да съм си спокоен а не гузен заради това, което съм направил :)

`Death`Whore`
08-15-2006, 10:26
Хаххаа, не говорех на теб. :)

QRT
08-15-2006, 10:26
Твърдо ЗА - не ми се рискува

N.C.L
08-15-2006, 10:32
Хаххаа, не говорех на теб. :)

Е все пак :P

mimi_sugababe
08-15-2006, 10:35
az sam za!:}

LuCkY_YoU
08-15-2006, 10:44
ami az sum ZA prezervativite...ebz e super riskovano :roll:

ton1
08-15-2006, 14:08
И аз ползвам презерватив но без него усещането е по-яко...
А я кажете тези които не използват презервативи ... После партньорките ви пият противозачатъчни или просто не свършвате в партньорката си...

`Death`Whore`
08-15-2006, 14:09
Поредният, който няма никаква представи от противозчатъчни средства. ИЗЛАГАШ СЕ!

SwEeT_RosiNa
08-15-2006, 14:23
Аз съм против с приятелят ми сме от 1 год. и 8 месеца имам му доверие е вярно първите 3 месеца използвахме презерватив... :-k

krem4et0
08-15-2006, 14:51
Е аз като съм с него 2 години му нямам ли?Въпросът не е,че му нямам доверие.Много се нервя като чуя това изказване-имай ми доверие,аз ще се погрижа.А за болестите как ще се погрижиш?И изобщо вземе ли някой мъж да ми вкарва такива изказвания-зарежи го!Секс се прави с презерватив,не само за да не забременееш,а за вашето спокойствие и здраве.Да убива усещането,но пък здравето преди всичко!

frozen
08-15-2006, 16:25
Против! :D
И с ползването на презерватив и без, риска си го има. Но в единия случай удоволствието се губи, а в другия напротив :P Правила съм секс две години с един човек като нито веднъж не сме слагали презерватив, просто свършваше навън. И до момента съм нямала проблеми.

Sophie
08-15-2006, 17:32
"Za" na tazi vuzrast.. i az ne iskam da stavam maika na 17 godini, a i osven tova, kakvoto i da si govorim, ne znam koi kude si e "topil chushkata" predi da vude s men, i samo mi trqbva edin triper, che da mi stane cveten jivotut. Ako jenata vzima protivozachatuchni, koito mejdu drugoto imat stranichni efekti: debeleene, gadene i prochee, moje i to samo ako sa ot dostatuchno dulgo vreme zaedno dvamata, che da sa sigurni, che nqma da ima "infekcii". Useshtaneto sigurno e po-qko, v tova otnoshenie ne otricham- normalno e da e po-dobro, az shte opitam edin den, no kogato usetq, che moga da vqrvam na priqtelqt si napulno.

to4no vse edno az sum go kazala :)

SaYoNaRa
08-16-2006, 01:00
И аз съм за тука

worldclass
08-16-2006, 01:15
Ами ясно е че с презерватив се губи малко усещането ... само цеее без него- ... шит хепънс ... ахахах :) Стига с тва "имам му доверие от 3 години сам с него" .. ти хубаво си с 3 години с него и му имащ доверие ама утре като се изпусне и се изпраска в тебе и ми забременееш ше му ебеш майката на д оверието нали #-o

full-lips-
08-16-2006, 01:21
emi az nem0a kaja t0chn0 "za" ili "pr0tiw", zasht0t0 ak0 imam patini0r 0t dylg0 wreme, p0znawame se imam mu d0werie bih se syglasila zasht0t0 chuwstw0t0 e 2 pyti p0-hubaw0.seks s prezerwatiw e wse edn0 da blijesh med prez stykl0 n0 trqbwa i mn0g0 da sa wnimawa..a ak0 e ei taka s nqk0i za flirta razbira se che sys bez da se zamislqm :)

Ollas
08-16-2006, 08:00
i az sym na mnenie protiv prezervativite, to hem 4uvstvoto e po-razli4no hem suma ti pari (6toto estestveno nqma da kupuvam po 20 stinki) ama `Death`Whore` mi dade dobyr syvet i kat si ima6 postoqnna partniorka, da piie protivoza4aty4ni i tolkova. a strani4nite efekti - ako gi ima (koeto e malko veroqtno) po dobre tqh otkolkoto bebe. a i kolkoto ka4estveni prezzervativi da kupuva6 vsi4ki se kysat i tva e. i po zakonite na murfi vinagi se kysat to4no kogato ne trqbva. na zatui iam plemennik 4e daje sq i o6te edin mai 6te imam.

Е това беше супер егоистично изказване #-o На тебе да ти е яко без гума, пък к'во ти пука, че на приятелката ти може да й стане нещо от хапчетата. Вярно, че рискът е малък... ама много кофти се изказа. Може да е по-яко без презерватив, ама здравето си е на първо място. Презервативът е най-безопасното и удобно средство за предпазване. Хората са казали: По-добре скъп презерватив отколкото евтина детска количка.

`Death`Whore`
08-16-2006, 09:09
Всъщност не е егоистично, защото при вземането на противозачатъчни има много по-малка вероятност да се забременее, отколкото при изпозлването на презерватив. Кондомите се късат и ако се скъса е неподходящ момент, момичето ще си преебе много организма...ами ако и следващият път се скъса? Два пъти Постинор за 2 дни? А ако не се изпие Постинор, вероятността да се забременее е голяма.

Paduan`
08-16-2006, 09:26
ne ne .. vchera go napravih s i posle bez ... em maika mu razlikata e ot tuk do merkurii :? tolkova mi e tupo i gadno s kondom ,uj mega tunuk tintiri-mintiri ... nikvo chuvstvo ne useshtam , ama nikakvo .. :cry:

krem4et0
08-16-2006, 09:36
Всъщност вероятността не е толкова голяма-моя приятелка и мъжът й си правят редовно секс,със свършване и прочие и вече година и половина тя не е забременяла.Изследваха се-нищо им няма.Аз съм второ дете в семейството и родителите ми са ме "правили" близо 2 години-редовен секс,без здравословни проблеми.И това са изолирани случаи.Да се забременее не е толкова лесно и не става всеки път,когато мъжът свърши в теб.Напротив-става много трудно.Познавам 1 семейство,които нямали деца над 10 години,а после имат няколко.Не знам защо се паникьосват толкова момичетата-реалния шанс за забременяване в овулация не е толкова голям,а през други дни от месеца в пъти по-малък!и говоря за здрави партньжри!

Paduan`
08-16-2006, 09:40
prava si
no vednuj stava greshkata , nali znaesh - edna moq naborka (18) ei sq dondurka veche bebe) .. zatva v nikuv sluchai ne tr momcheto da svurshva vutre
a ot smazkata - ako tolko lesno se zabremenqvashe ot neq do sq sveta da e s 10 miliarda naselenie :)

`Death`Whore`
08-16-2006, 10:10
Да, но лекарите са казали на майката на мъжа ми, че не може да има деца, правили са секс със свършване вътре 2-3 пъти и хоп-бебе. А майка ми е спряла противозачатъчните за малко и е забременяла веднага с брат ми. Забременяването понякога е адски лесно. Ако ти имаш смелостта да има сперма в теб, без да вземеш противозачатъчни средства, браво.

krem4et0
08-16-2006, 10:32
Аз не го правя-говоря по принцип,че не е задължително след всеки акт със свършване в партньорката да има бебе.А и след спиране на противозачатъчние се забременява по-лесно!

`Death`Whore`
08-16-2006, 10:33
Което не променя онова, което казах за Постинор. :)

ista
08-16-2006, 10:40
така... аз лично съм "за" презервативите, но в една дългосрочна връзка може и да се премине на хапчета... даже е по-добре. но това си зависи от хората и от техните предпочитания. аз лично с удоволствие бих се презастраховала - освен презерватив да си взимам и хапчета.

Попринцип съм "За" презервативите,защото не искам да ставам мама на 16год.Но ако си от доста време с приятеля си и можеш да му имаш пълното доверие може и без презерватив.

това са такива глупости... мислиш ли, че момчето може да се контролира толкова? единственото, за което можеш да му имаш доверие е да не ти донесе някоя болест... нищо друго!

JaDnI_UsTnI4kI_{P}
08-16-2006, 10:47
"ЗА" :!:

`Death`Whore`
08-16-2006, 10:47
Ами ако е спал с някоя друга, с която е имал дълга връзка, вярвал И е и тя е била болна?

Paduan`
08-16-2006, 10:50
Ista , ne sum sulgasen
lichno az se usehstam i se vladeq mnogo dobre - ne se hvalq .... dosta predi da svursha si useshtam i go vadq ... veche e vupros do organizum de , no az prosto se usehstam - krakata mi iztrupvat i taka natatuk :-D

JaDnI_UsTnI4kI_{P}
08-16-2006, 10:51
"ZA" :evil: :!: :smt019

`Death`Whore`
08-16-2006, 10:52
Когато е намесена възбуда, не можеш да разчиташ на това!

Paduan`
08-16-2006, 10:54
mmm Whore-ichka .. ako govorish na men .... ne si spala s men , che da znaesh
tva v kruga na shegata razbira se .... lichno az si razchitam na tova , tui kato veche dosta puti sam sum se testval dali se useshtam - kolkoto i da sum vuzbuden .. imam malko kruv i v gornata glava i znam che belqta e golqma , ako stane
(chukam pod masata)

`Death`Whore`
08-16-2006, 10:55
Дори и да е така, е много безотговорно да го правиш.

Paduan`
08-16-2006, 10:58
amiii dobre .. ne moga da sporq poveche - kakvoto i da kaja ti si imash svoe mnenie :)

ista
08-16-2006, 10:58
Ista , ne sum sulgasen
lichno az se usehstam i se vladeq mnogo dobre - ne se hvalq .... dosta predi da svursha si useshtam i go vadq ... veche e vupros do organizum de , no az prosto se usehstam - krakata mi iztrupvat i taka natatuk :-D

е, добре, само дето аз ти говоря не за самото свършване, а за течността преди това, която както някои я наричат "смазка". виж нея няма начин да контролираш... а пък в нея се съдържа някакъв процент сперматозоиди.

Paduan`
08-16-2006, 11:02
a , sry ne sum te razbral :lol:

08-16-2006, 11:13
a , sry ne sum te razbral :lol:
e, сега вече ме разбра и знаеш, че съм права:))

Paduan`
08-16-2006, 11:18
predpolagam ti si Ista ... dai "Vhod"
:P

08-20-2006, 23:15
Aa ne nqma takiva!Prezervativut e edno ot nai-sigurnite sredstva za predpazvane ot nejelana bremennost i venericheski bolesti, NO ne e nai-sigurniqt.Za nejelana bremennost se preporuchvat OK (oralni kontraceptivi), koito sa vuzmojno nai-sig srebstvo ,ako se piqt po grafik i pod predpisanie na ginekolog.Te ne predpazvat ot bolesti, no ako ste s potoqnen partnior.Puk i tragediqta na mnogo ot vas e ,che uj polzvate prezervativa(nqkoi bolesti i prez prezervativa se predavat kato naprimer Kondilomata) , no sled kato pravite svirki i mineti obshto vzeto izpolzvateno mu e bezpolezno otnosno predpazvaneto ot bolesti...ama chetete be ...basi maikata ...

WindWaker
08-20-2006, 23:19
Aa ne nqma takiva!Prezervativut e edno ot nai-sigurnite sredstva za predpazvane ot nejelana bremennost i venericheski bolesti, NO ne e nai-sigurniqt.Za nejelana bremennost se preporuchvat OK (oralni kontraceptivi), koito sa vuzmojno nai-sig srebstvo ,ako se piqt po grafik i pod predpisanie na ginekolog.Te ne predpazvat ot bolesti, no ako ste s potoqnen partnior.Puk i tragediqta na mnogo ot vas e ,che uj polzvate prezervativa(nqkoi bolesti i prez prezervativa se predavat kato naprimer Kondilomata) , no sled kato pravite svirki i mineti obshto vzeto izpolzvateno mu e bezpolezno otnosno predpazvaneto ot bolesti...ama chetete be ...basi maikata ...

dobre go kaza =D>

Amayo
08-20-2006, 23:21
Много го мразя, направо ми се отебава кат си помисля за гадната стегната гума дето ги правят за китайски пишки...а моя дори не е чак па толко голям. Тва като ми стисне пикалото и аз еба еба и слад малко ми изтръпне и се едно нищо не правя - фанем клатим час два и понекое време земе чие ми писне и нито мога да се изпразня като хората ни нищо (поне на жената и кеф)

krem4et0
08-21-2006, 09:40
Гаджето ми винаги усеща 2-3 минути преди да свърши,независимо колко е възбуден!

08-21-2006, 10:13
Off Krem4eto...stanala si na 21 godini i osven tova piesh OK i pak prezervativi polzvash,a az do kolkot razbrah imash i postoqnen partnior...Ave hora kfi sa tiq paranoi ot tova zabremenqvame ili bolesti i kakto kazah po-gore vie ot bolesti vuobshte ne se pazite ,kato pravite oralna lubov.Puk i tupite prezervativi se kusat ujasno chesto , a az do sega sam polzvala samo hubavi i skupi -durex i benetton.Kato tolkova mn iskate da ne poluchavate psihichni problemi sled samiqt sex ,pomislete za palnova kontracepciq ,zashtoto postoqnno tozi postinor...I iskam da poqsnq ot Protivozachartuchnite hapcheta ne se napulnqva.Ne sa maximalno izchisteni , s malko hormoni,osven tova sa blagopriqtni za kojata i kosata.Est vs e strogo idnividualno , no ako se poqvi gadene ,povrushtane hapchetata mogat da se smenqt i tova ne e problem.Tezi napulnqvanki nz si kfo otvorete edna stranica i prochetete za kakvo stava vupros i shte se ubedite che tova e nai-nadejnoto srebstvo za predpazvane ot bremennosti osven tova nai-blagopriqtnoto za vashiq organizum.Blagodarenie na OK polovite organi na momicheto se razvivat po-burzo,izbqgva se po-natatushna izvunmatochna bremennost,izchezvat bolkite ot predmenstrualniq sindrom,normalizira se cikulut na 28 dni.Ako mi kajete ,che sa vredni...prosto trqbav da chetete ,a ne samo po forumite vuprosi da zadavate...zashtoto nito postinorcheto ("aidi bqgai vzemi edin postinor"-tfa kato go proheta...)nito tupite prezervativi mogat da vi dadat takava sigurnost (ako ne si smenqte chesto patrniorite i ako ste sigurni v tqh)
P.s. Est ako reshite da izpolzvate OK samo ginekolog moje da vi gi preporucha.Nai-tursenite v momenta (i nai-skupi )sa Janine(15-16lv) i Yasmin (17-18lv) i ne samo na pazara v BG ami po celliq svqt! :)

`Death`Whore`
08-21-2006, 10:46
Гаджето ми винаги усеща 2-3 минути преди да свърши,независимо колко е възбуден!
Мъжът винаги усеща, не е в това въпросът.

krem4et0
08-21-2006, 10:49
Скъпи Гост-аз пия хапчета по здравословни причини,а и гаджето иска и той да ме пази-по-добре така отколкото с бебе на ръце!

ELiTyYy
08-21-2006, 12:49
ami .... to 4e bez kondom si e po qko - taka e. ... i na men pove4e mi haresva use6aneto ... noooo prosto sym "za" .. 6toto ne mi se stava maika na 15 ... :oops:

08-21-2006, 12:49
Tova che gi piesh po zdravoslovni prichini nqma nikakvo znachenie...Hhah abe na 21 si ..tolkova li ne mojesh da razberesh koga ti e ovulaciqta i ne razbirash li che ako piesh OK vseki den ,bez propusk,tochen chas i mn seriozno otnoshenie kym tqh nqma problem dori i da svurshva v teb momcheto prosto bebe nqma kak da stane !

`Death`Whore`
08-21-2006, 12:58
А теб какво те интересува? Реагираш, като че ли ти спиш с нея.

ani i anatoli
08-21-2006, 13:00
zdr all
temata e nai-veche kum momchetata ... ;)
samo na men li mi se struva ili kogato se prai sex s prezervativ e super mega "izkustveno" :(
lichno az kato go pravq s prezervativ .. se e taq dali nqma da si napravq ch*kiq s prezervativ ... edno i sushto mi e
kogato go pravq bez - useshtaneto e mnogo po-silno , useshtash li partniorkata mnoooogo po-dobre
ta vuprosa e : vupreki opasnostta ot smazkata , ne smqtate li che enqma losho da se riskuva da go pravish bez i da se pazish da ne se izpraznish vutre??

kak da si ka4a snimka bre xora

krem4et0
08-21-2006, 14:12
Tova che gi piesh po zdravoslovni prichini nqma nikakvo znachenie...Hhah abe na 21 si ..tolkova li ne mojesh da razberesh koga ti e ovulaciqta i ne razbirash li che ako piesh OK vseki den ,bez propusk,tochen chas i mn seriozno otnoshenie kym tqh nqma problem dori i da svurshva v teb momcheto prosto bebe nqma kak da stane !
Знам това,но 1 път се опитахме без презерватив-изобщо мъжът ми не можа да се отпусне,притесни се,зачерви се и нищо не излезе-с гумата си свърши нормално.Абе наша работа си е-искала съм без презерватив и той казва-ти си имаш твои начини да се пазиш,а аз мои.Така,че общо взето той е против сексът без кондом,а не аз.А и скоро спирам хапчетата,така че въпросът май отпада,нали?

beb4e`f
08-22-2006, 08:52
И аз не харесвам презервативите.С тях удоволствието до голяма степен се губи,а и има и други начини за предпазване от нежелана бременност.В аптеките се продават доста протовозачатъчни, за които дори не е нужна рецепта.Естествено, за да са най-подходящи за дадено момиче е желателно посещението при гинеколог.Плюс това противозачатъчните са най-ефективният метод за предпазване от нежелана бременност.Така че,ако сте убедени че партньорът/партньорката ви няма да жи лепне някоя болест,можете съвсем спокойно да правите секс без презерватив :wink:

08-23-2006, 23:43
ЗА естествено.На 21 съм,но не ми се става мама.Пия противозачатъчни,но през лятото имам стомашни проблеми и е възможно те да не се задържат в организма нужното време.За това пия си хапчетата,ползваме гума и в сюблинния момент той е навън.Така бебе няма да има.Да сексът с презерватив не е така готин,но съм психически спокойна и отпусната.1 път решихме да го правим без-естествено без да свърши в мен.Изобщо не можахме да се отпуснем от страх и нищо не излезе.Сигурността преди всичко!
Ebati tapata paranoichka ... sloji i spirala za seki sluchai i lepenka ama si bii i injeciq. I nai-dobre ne go pravete izobshto ... basi tapacite ...
Po temata Za prezervativite rabira se !

krem4et0
08-24-2006, 10:00
Знам това,но съм говорила с гаджето ми и той казва-без презерватив няма да правим секс,аз не искам.Не е спокоен и не се отпуска,а на мен ми е все тая честно казано.А и след 1 седмица ги спирам-тогава ще се наложи гумичка,а ако не е научен ще се противи.Така и него не го бърка и няма нищо против.А и си е наша работа нали-презервативът не ни пречи с нищо-какъв е проблемът?

krem4et0
08-24-2006, 10:02
Ebati tapata paranoichka ... sloji i spirala za seki sluchai i lepenka ama si bii i injeciq. I nai-dobre ne go pravete izobshto ... basi tapacite ...
По-добре параноичка,отколкото майка на 21.нека да съм тъпа щом се пазя от нежелана бременост и полово предаване болести.По-добре здрава тъпачка,отколкото СПИНозна умница!

08-24-2006, 13:00
По-добре параноичка,отколкото майка на 21.нека да съм тъпа щом се пазя от нежелана бременост и полово предаване болести.По-добре здрава тъпачка,отколкото СПИНозна умница!
Patka ... kazala li sam 4e ne polzvam prezervativi i ne se predpazvam ? Maloumna si za6toto 6tom pie6 OK ne ti trqbva drugo nali si otdavna s tozi maj i go poznava6 ... proverete se za bolesti i gotovo ... 4ak i go vadi BOJEEEEEEEEE ti izob6to ne si razbrala kakvo e udovolstvie ot sex ... a pitala li si go toa tvoq dali mu e hubavo kato go vadi ili mu e 100 pati po qko da svar6va v teb (s prezervativ ili bez 6tom pie6 OK)
Ae zastrelqi se po dobre
A i ne vijdam kakvo tolkova lo6o ima da stane6 maika na 21 =;
ne si na 16 :shock:

sexy_tigar4e_MM
08-24-2006, 13:10
za!

krem4et0
08-24-2006, 13:13
Първо на първо не съм патка-не ме познаваш и спри да ме нападаш.Е след като си гост не мога нищо да ти направя,но това не значи че трябва д обиждаш съфорумците си!
Това,че се предпазвам с повече от 1 начини не значи,че съм малоумна.Бих била малоумна,ако си правя секс без предпазни средства.
Знам какво е удоволствие от секса,защото се отдавам на преживяването без грам притеснение,а спокойствието е много важно в такава ситуция.
Май не си чел/а-гаджето ми е този,който настоява.Той се бои и иска да няма гафове-дали м е кеф-питай него,но до сега не съм имала оплаквания,не съм го оставяла незадоволен и общо взето се кефи много.Иначе би ли искал да го правим така постоянно?
Дали му е повече кеф не знам-от началото на половия си живот е с мен и до сега сме го правили така,то ест той няма как да разбере кое е по-хубаво.
Какво като съм на 21-значи ли че съм готова за дете.Аз съм студентка,приятелят ми също.Никой от двама ни не работи-смятаме да учим за сега.А и плановете за живота ми са други-искам да си стъпя на краката и да се реализирам добре,а тогава семейство.Дали си на 21 няма значение-трябва да го чувстваш.Може и на 30 да станеш и пак да не го чувстваш.За това айде спри с обидните си коментари.Всеки сам си решава и това дали ми е кеф сексът на мен и на приятеля ми си е наша работа.не разбирам какво те дразни?

DoktorA
08-24-2006, 13:20
Kategori4no protiv izplzvaneto na prezervativi!!!

1. Ubivat jelanieto i pacata spada lesno
2. Protivoestestveno e i namalqva estestveniq prirast na naselenieto
3. Opasnostta ot SPIN v BG e minimalna, tyj kato ima edva 2000 registrrani na fona na 7,7 miliona e ni6to kato procent, a i tova sa predimno prostitutki, pederasi i narkomani.

ot 1, 2 i 3 sledva 4e izpolzvaneto na nailon4etata e typotiq koqto za USA i EC moje da e aktualna 6toto tam sa razvratnicite, no v mirna, tiha i krotka BG kydeto ba6tata ako razbere 4e 6terka mu e na 16 i se ebe q prebiva s kai6a ot pantalona - PREZERVATIVITE NE SA AKTUALNI

V Iran, Irak, CIna, Butan, Liberia i Nikaena te dori ne se prodavat! Neka polzvame mejdunarodniq opit na bratski nam narodi i mantalitet, a ne da se pravim na takivi kakvito ne sme!!!

undead
08-24-2006, 14:21
Sha riskuvash i kat ne uspeish da izvadish krastavicata posle ko sha praish...

08-24-2006, 15:14
Krem4eto ne samo ti si paranoichka , no i tvoqt priqtel ... stanali mi na po 20 i otgore toi nqma da znae koga svurshva, koga ti si v ovulaciq i oshte red gluposti... na vs otgore pie OK !!! pozlva prezervativ!!! i toi svurshva vun!!! Vie seriozno ne ste dobre s psihikata , ako stavashe tolkova lesno bebe....Te horata sa kazali za kfo sa tiq protivozachatuchni to imeto im go pokazva ----> ne prechat na normalnite dvoiki (kum koito vie ne spadate opredeleno) da pravqt normalen sex , uvelichavat udovolstvieto i imat kup blagopriqtni vuzdeistviq vurhu jenata. Ta i drugo --- az momche koeto da iska sprezervativ ne poznavam..t.e. da se shashka poveche ot jenata...Maikooooo potresena sam! tova che se pazish ot bolesti e dobre , no nali mu imash doverie ne e kato da ste ot 1-2 sedmici zaedno ! Ta napravi neshti drugo po vuprosa sloji spirala i medna i hormonalna , maji se s razni mehlemi ,za da ne zabremeneesh ... ahahahha :twisted:
Shte se opravite nqkoi den .. povecheto momicheta prevuzmogvat tozi strah sled 1 godina polov jivot , no ti qvno naistina imash psihichni otklonenie...a priqtelq ti ne go vijdam kato doide red da pravi bebeta ahahah togava shte svurshva vutre i malko vunka da ne stanat bliznaci che trudno se gleda ahahhahahah :smt005

krem4et0
08-24-2006, 15:31
Ами параноик е-бои се и той.Ама по-добре такъв,а не някой който ще ме пази уж,а да си остана с бебче.ние и двамата водим полов живот от около половин година и сме си такива.Аз се радвам обаче,че сме такива отговорни към себе си и към партньора си.А и да ти кажа до сега сме се карали 1 път по въпроса-аз исках без,но той категорично се възпротиви и аз се отказах.А това,че не познаваш такъв мъж-е аз познавам.като цяло той е доста по-различен от повечето мъже,които познавам и имено това ми харесва в него!

krem4et0
08-24-2006, 15:32
А психични отклонения да ти кажа нямам,ама щом си изпечена психиатърка и така казваш-ще те послушам! 8)

`Death`Whore`
08-24-2006, 15:34
Повтарям - какво му дреме на някого дали момичето ползва кондоми или не? Гледайте себе си, предпазвайте се вие и я оставете да прави, каквото реши.

08-24-2006, 15:36
E tfa e drugo veche ... vodite polov jivot i dvamata ot polovin godina donqkade obqsnqva paranoqta vi ... makar che ot dr strana si na 21.Iskam chestno da kajesh chela li si po vuprosa... za OK , za zabremenqvaneto , za ovulaciqta , za sigurnostta i blagopriqtnite vuzdeistviq na Ok i t.n. Super zle ste i dvamata ... prosto .... ostavam bez komentar, ama shtom ste si shtaslivi kato gledam nqmate i gram sexualen opit .. no .. :) prakikuvaite i izpitvaite "udovolstvie " ot sexa ..

krem4et0
08-24-2006, 15:42
дам чела съм и то доста,защото ми се налага както вече споменах.И какво като съм на 21-грях ли е да правиш секс за първи път на 20.виж какво смятам въпросът за приключен,защото в крайна сметка не ми се спори с човек,който даже няма доблестта да се регистрира и да издаде малко от самоличността си!Страх ли те е или просто те е срам?

08-24-2006, 15:44
Edistveno na tvoq post otgovorih , ne se zanimavam s forumi ... vuobshte ne e sramno ,no pulnish na horata glavite s gluposti zatova ti napisah komentar.Vuobshte samo shashkash horata s gluposti ... ne si osobenno kompetentna , ne spodelqi opita si ,ako obichash.Chau i se pazi da ne zabremeesh ot vuzduha!

gangbang
08-24-2006, 15:44
Относно темата... ЗА при условие, че не ми е сериозната приятелка. Ако си с гадже има и други методи за предпазване от бременност.

krem4et0
08-24-2006, 15:51
Edistveno na tvoq post otgovorih , ne se zanimavam s forumi ... vuobshte ne e sramno ,no pulnish na horata glavite s gluposti zatova ti napisah komentar.Vuobshte samo shashkash horata s gluposti ... ne si osobenno kompetentna , ne spodelqi opita si ,ako obichash.Chau i se pazi da ne zabremeesh ot vuzduha!
Аз само отговорих на въпроса.Не стряскам никой.Ама да ти кажа по-добре да постресна тези пикли дето се ч**кат на 13-поне да се пазят.Да си втълпят просто,че секс се прави с отговорност!

gangbang
08-24-2006, 15:53
Те много пишат, че го правят на 13, ама колко го правят наистина е друг въпрос :wink:

`Death`Whore`
08-24-2006, 15:55
Познавам такива, които са го направили на 14. Не си измислят. :)

08-24-2006, 17:12
Krem4e tuka sam napulno suglasna s teb.Kogato vcherashni pikli pochnat da pravqt sex i se mislqt za golemi kaki , a pulnqt forumite s vuprosi ot tipa na "moga li da zabremeneq ,ako mi svurshi na korema" i oshte kup takiva i pochvat kato ludi s postinorite vse edno sa bonboni za zdravi zubi :smt012 Tuka naistina RESPECT !

08-24-2006, 17:15
против

08-25-2006, 12:12
zakvo prezervativi be???? ima si protivoza4ata4ni tableti i kyde-kyde po novi ne6ta.

sladkoto
07-11-2011, 11:18
Против тъпите презервативи съм. Отдавна не го бяхме правили с презерватив и като пробвахме преди няколко дни, беше ужасно. Усещах някаква скапана гума как се търка в мене. Не изпитах особено удоволствие.А и противозачатъчните ми излизат по-евтино от презервативи :) Сериозно, те са към 11-12 лв, а една кутийка дюрекс са към 3 лв - 3 кондома. А и о.к. нямат странични ефекти! Ултранискодозираните О К нямат странични ефекти. А и презервативите се късат непрекъснато. Не стават за нищо.
Чесно казано и аз май вече ги мразя, тъй като почти нищо не усещам с тях! Само болка от протриването много е гадно...
Но не бих ползвала и противозачатъчни да си скапвам тялото и да си съкратя живота.
Някой чувал ли е за неврози, които се изпитват при ползване на презерватив?
За тези които не вярват на човека до тях задължително си ползвайте предпазните средства!

ShtrudeL
07-11-2011, 11:24
Ама пак вадите антични теми...