PDA

View Full Version : Любов-наивност

Slave4You
08-14-2006, 10:32
Наскоро гледах един филм и ми хрумна да напиша такава тема.Съгласни ли сте че любовта може да направи хората(особено момичетата) изключително наивни и доверчиви?Защо според вас се получава така?На вас случвало ли ви се е?Разкажете. :)

iiirish
08-14-2006, 10:37
напълно е възможно, защото любовта е сляпа както всички знаем. тя ни кара да си затваряме очите пред грешките и недостатъците и да не осъзнаваме къде се намираме - в реалността или в свой измислен свят. трудно е да се поддържа баланс между тях и затова много често хората предпочитат да гледат на живота оптимистично, сякаш всичко е розово... е при това положение, как да не станем наивни?!

на мен ми се е случвало това. то просто няма как да не се случи щом си истински влюбен! но какво пък... хубаво е да изживееш една толкова красива илюзия

LP_girl_14
08-14-2006, 10:42
Зависи от момичето.Нормално е да станем малко по-наивни и доверчиви,но когато едно омиче очква сериозна връзка,то предполага че трябва да има доверие на човека до себе си.Освен тва нали знаете че когато човек е влюбен,за него момичето/момчето е погледнато през розови очила и е перфектния/ната.ДРуг е въпросът че понякога се намират хора,които не отговарят на същото и тяхната единствена цел е да се подиграят с чувствата ви или просто да си разнообразят ежедневието.Доверие в една връзка трябва да има,но преди това трябва да познаваш много добре човека с който си O:)

Legally_Blonde
08-14-2006, 10:43
напълно е възможно, защото любовта е сляпа както всички знаем. тя ни кара да си затваряме очите пред грешките и недостатъците и да не осъзнаваме къде се намираме - в реалността или в свой измислен свят. трудно е да се поддържа баланс между тях и затова много често хората предпочитат да гледат на живота оптимистично, сякаш всичко е розово... е при това положение, как да не станем наивни?!

на мен ми се е случвало това. то просто няма как да не се случи щом си истински влюбен! но какво пък... хубаво е да изживееш една толкова красива илюзия
Отново съгласна...да си влюбен е най-хубавото нещо и няма нищо лошо да живееш в тази красива илюзия,че всичко е наред,естествено,ако гаджето ти не е тъпак,който те лъже! :roll:

08-14-2006, 10:44
Съгласна съм.Човек вярва в това, което иска да вярва.Когато човекът,който обичаш ти казва колко е влюбен в теб, това те прави щастлив.И дори и подсъзнателно да знаеш,че е лъжа предпочиташ да се довериш или един вид самозаблуждаване.Именно за това според мен, любовта е чувството, което може да те направи както много щастлив, така и да те унищожи. Не е приятно във всяка дума да съзираш лъжа. А между лъжите много често намираме истинската любов.

Nasindo
08-14-2006, 10:48
Наскоро гледах един филм и ми хрумна да напиша такава тема.Съгласни ли сте че любовта може да направи хората(особено момичетата) изключително наивни и доверчиви?Защо според вас се получава така?На вас случвало ли ви се е?Разкажете. :)

ne samo momi4etata ....naravno sme i mom4etata... da slu4valo mi se e da sam naiven i dosta dover4iv... tova e ... za6toto subektivno ... ti prepisvash nqkakvi ka4estva ,koito tvoqta polovinka gi nqma... i vsi4ko tova e za6toto si ludo hlatnal po nego/neq....a i za6toto kogato si v takova systoqnie ...ti ne vijda6 nedostatacite na svoqta polovinka... i si 1 vid slqp ](*,) :wink:

maybelline
08-14-2006, 11:53
Момичетата обикневено се доверяват на момчето с което са и имат навика да стават доста наивни.Според повечето,щом момчето е с тях,значи им е верен през цялото време и дори да им изневери,на момичетата им е трудно да повярват и се чудят 'как можа да се случи с мен?'.А отговорът е:"Ами много лесно!".Разбира се,че в една връзка трява да има доверие,но все пак не забравяйте,че всички ние сме хора и като такива честността не е първият приоритет в списъка(и това е нормално).

dEnIsTy
08-14-2006, 17:21
ем аз по принцип съм си наивничка,пък какво остава като съм влюбена;) :smt007

AnN_G
08-14-2006, 17:29
Еми случва се когато момичето е наистина влюбено,не забелязва недостатъците на момчето,мисли го за перфектен,за нея той е всичко и дори и не може да си предстваи какво е всъщност положението,но има и възможност в която и момчето е лудо влюбено :smt007 и го пожелавам на всички.Ми и на мен се е случвало,не едих път даже и всеки път си казвам че за последно се доверявам,но... ](*,) :-s Да се надяваме че този път не съм сгрешила! :smt008

BeBencEto
08-14-2006, 17:30
dosta naivni stavame daje pochti vsichki momicheta kato se vliubim....drug e vuprosa na kakuv chovek sme popadnali..na takuv koito shte ni obicha ili na takuv koito shte bude pulen jenkar...

qgodkata__
08-14-2006, 19:45
ем аз по принцип съм си наивничка,пък какво остава като съм влюбена;) :smt007
и аз така

iskamTe_vednaga
08-15-2006, 09:48
da taka e..naprimer az imam bezgrani4no doverie na priqtelq mi...