View Full Version : imam bolki v korema...spe6no e pls
zdr, zna4i v4era pravih sex za parvi pat, na 15 sam i dnes imam bolki v korema, tova zna4i li, 4e sam bremenna ili e ot pritesnenie i sai vaobrazqvam?
zdr, zna4i v4era pravih sex za parvi pat, na 15 sam i dnes imam bolki v korema, tova zna4i li, 4e sam bremenna ili e ot pritesnenie i sai vaobrazqvam?
Провери ли дали имаш разстройство ? :smt005
s prezervativ li go pravihte ili ne... toi svar6i li v teb ako e bil bez prezervativ ... poqsnqvai vse pak.. nie ne sme extrasensi ... a i spored men se sduhva6 nenujno i zatova te boli stomaha ... ili drugoto ,koeto e nai-veroqtno.... - emi prosto te boli moje da si qla ne6to razvaleno ili da si nastinala ako si spala na te4enie :mrgreen:
em, uj s prezervativ, no nali znae6 - ni6to ne e sigurno, toi svar6i v men, smisal, 4e be6e s prezervativ i kato svr6i vse o6te be6e v men, ama nz i nqkak postoqnno mi e adski toplo i me vtrisa, zatova pitam
em, uj s prezervativ, no nali znae6 - ni6to ne e sigurno, toi svar6i v men, smisal, 4e be6e s prezervativ i kato svr6i vse o6te be6e v men, ama nz i nqkak postoqnno mi e adski toplo i me vtrisa, zatova pitam
SPOKO VSI4KO E NARED... 6TOM E SVAR6IL V PREZERVATIVA... NQMA ZNA4ENIE ,4E E BIL O6TE V TEB... ne si vaobrazqvai prostoti ! ](*,) :mrgreen:
`Death`Whore`
08-14-2006, 11:00
КОгато жената забременее, не я боли корема. Да не говорим, че на 1-вия ден от бременността почти нищо не се е случило.
КОгато жената забременее, не я боли корема. Да не говорим, че на 1-вия ден от бременността почти нищо не се е случило.
ami bolkiite v korema ot pritesnenie li sa ili..? ot kakvo?
`Death`Whore`
08-14-2006, 11:16
Може да те е ръгал прекалено грубо.
maybelline
08-14-2006, 11:18
КОгато жената забременее, не я боли корема
Точно така.А болките може да са от всичко - скоро ще ти идва или си яла нещо леко развалено(и да ти се ходи по голяма нужда)...или по време на акта момчето е притиснало някак корема и сега малко те боли.
slan4evo_momi4e
08-14-2006, 11:21
kato 4eta kakvi glupostio pi6at decata tuk napravo umiram ot smqh...kato ne razbirate za6to se pravite na golemi?!
КОгато жената забременее, не я боли корема
Точно така.А болките може да са от всичко - скоро ще ти идва или си яла нещо леко развалено(и да ти се ходи по голяма нужда)...или по време на акта момчето е притиснало някак корема и сега малко те боли.
ami ima6e gi tezi ne6ta, smisal, 4e sega naistina imam raztroistvo, moje bi ot pritesnenie, sa6to i toi zna4i kato me otvori be6e vnimatelen, no men ne me bole6e i malko predi da svar6i zapo4na do barzo i po-navatre, moje li da e ot tova?
marina star
08-14-2006, 11:35
6tom te boli korema i ima6 raztroistvo zna4i e nqkakav leten virus spoko
De_mikke
08-14-2006, 12:18
Vij sega...izpii edin mezimforte ili boskolizin ili aulin
tva sa hap4eta za bolki v stomaha,poslednoto e prah4e koeto pomaga za mnogo neshta.Shtom ne se e skysal prezervativa zna4i ne si bremenna,a dori i da si nqma da go razberesh tochno dnes,smisyl 100% ne te boli stomahyt shtot si bremenna
V momenta samo si vtylpqvash prostotii i moje i za tva da te boli stomahyt
Въобразяваш си! По-добре се успокой и глътни някакво хапче за болки в корема.
krem4et0
08-14-2006, 12:36
Дори да е свършил в теб-все още не си бременна.Оплождането става след няколко часа,а загнездването на зиготата-оплодената яйцеклетка става след около сезмица.За това болките не може да са от това.Споко и аз първия път се шашнах,а и много мои приятелки са били така.По принцип си има такъв синдром,след първия път си мислиш,че си бременна.Споко-први си секс с презерватив и няма да имаш проблеми!
full-lips-
08-14-2006, 14:15
sp0k0in0, n0rmaln0 e da te b0li..kakt0 ti kazaha sht0m e bil0 s prezerwatiw znachi nqma 0t kakw0 da se pritesnqwash n0 znai che ak0 izwestn0 wreme ne si prawila sex, sled kat0 g0 naprawish pak te b0li k0rem taka che ne se pritesnqwai ... radwai sa na sexa i ud0w0lstwiet0 :P :)
alkobalko
08-14-2006, 15:54
Не всяка болка в корема се дължи на бременност. Просто си хванала някакъв вирус. Не се вкарвай в някакви филми, няма място за притеснение.
malka_kukla
08-15-2006, 00:19
SPOKOINO MILA,AZ SU6TO BQH TAKA,TOVA E ZA6TOTO O6TE NE SI SVIKNALA,SAVSEM NORMALNO E PARVITE NQKOLKO PUTI TAKA DA TE BOLI KOREMA.
ti si luda ma kak 6et si bremenna kat te boli korema si kupova6 hap4e za korem basi ti si luda 4esno ne si bremenna mucka spox prosto si vaobrazqva6
nqkoi4eto
02-01-2012, 13:15
moje li da ne usetq 4e sym se izhvarlil za6toto go pravih za 1 pyt kakto i momi4eto i kato go iskarah ne be6e kato moita sperma ?
ShtrudeL
02-01-2012, 13:16
Стара тема.