View Full Version : Как да се държиш с гаджето?
slladkataа
08-14-2006, 11:48
Искам малко да поговорим по тази тема.Когато отидем на кафе как да го заговора?Какво да го попитам или да му кажа освен(имаш ли брат или сестра,работиш ли,каде учиш и т.н.)?Ако той е срамежлив и аз как да действаме?Благодаря ви предварително.
LP_girl_14
08-14-2006, 12:09
За отношенията между теб и гаджето ли питаш или за това как подходиш към момче на първа среща?защото имам чувството че има разминаване във заглавието и темата?
Ако ти е гадже би трябвало да го познаваш добре и да не ти струва усилие да проведеш един нормален разговор с него.
пък ако става въпрос за момче което не познаваш добре,трябва д аси естествена,да се стремиш да го опознаеш ,но не постоянно разговора да е само въпроси и отговори.Разчупете го малко,пуснете малко лафове,разкажете някаква изтория,смейте се,провокирайте се.Постарайте се да си прекарате добре,а не да имаш списък със въпроси които да му зададеш.Всички хубави неща стават спонтанно :wink:
slladkataa
08-14-2006, 12:14
Ami chestno da ti kaja nie s nego se poznavame nqkade ot 2 godini no ne sme si govorili dosta chesto.Za tova prosto nz kakvo da pravq inache sme gadjeta ot vchera(nedelq) i mislq dneska da otida pri nego. :smt007
Legally_Blonde
08-14-2006, 12:20
Еми отиди...седни на сепарето до него,гушни го,целуни го...питай го как е...ии то се ще се намери какво дас му кажеш или той на теб...всичко ще си дойде от само себе си!Спокс :wink: иначе...не мисля ,че трябва да му задаваш всички тези въпроси...мисля,че ще изглежда доста тъпо! :roll:
Eleonora
08-14-2006, 12:49
Ми понякога думите са просто излишни.Така че говорете си разни глупости и после седнете некъде и :smt008 .
говори му разни философски неща хаха и на него ще му писне и ще ти запуши устата с един език.Поне аз така права на моя \:D/
[quote="LP_girl_14"Всички хубави неща стават спонтанно :wink:
какво повече от това мога да кажа?! :D
krem4et0
08-14-2006, 13:18
Ами прави както аз правя всеки път,когато се видя с гаджето-1 кратка целувка за здрасти.после как си,какво прави днес.Нещо ново интересно има ли?той ти отговаря.После пита мен и така-с близките хора си споделяш най-тривиалните неща,но разговорът върви!
CrazyWitch
08-14-2006, 15:18
Стига бе... Не говориш за гаджосани хора. Най-вероянто за свалка? Ако е така.. Бъди забавна острумна и .. естествена. Ако нито си забавна, нито острумна изпъкни с някоя друга черта на характера ти на която хората ти се радват :-) Късмет.
krem4et0
08-14-2006, 16:41
Е тя каза,че вече са гаджета.След като го приема за такова-свалката е минала успешно.Или аз вече не съм в час с тези неща.Остарях!
luda`flirtajika
08-14-2006, 17:00
sigurno :P :smt005 ponqkoga deistviqta govorqt pove4e ot dumite :)
priti_kiti
08-14-2006, 18:23
Хахахахаха имаш ли брат или сестра :lol: Ти сценарий ли ще си подготвяш? :lol: Бъди себе си и се дръж естествено!
Ми и аз от скоро съм с моят приятел. \:D/ Говоря си с него за неща които сме преживели заедно преди да тръгнем,след като сте 2 години заедно значи имате доста такива,интересно е да разбереш какво е мислел за теб,кога са започнали симпатийте му,първото му мнение,ама да не е чак разпит,първо си го :smt008 за здравей и после започвате разговора какво му се е случило днес,ако ти имаш нещо интересно го разказваш,ако има нещо което не можеш да кажеш на друг...такива неща. :-k