Влез

View Full Version : liubima fraza,spomen ili luboven sms

mimz
08-14-2006, 12:33
Хей имате любим/а фраза,спомен,стихче или смс?Ако имате споделете го с нас O:)

I_love_dead_people
08-14-2006, 15:47

Koи сте вие?

CVETELLINA
08-14-2006, 16:07
такамзз,айде да ги споделя хах :-D
:arrow: смс-"Когато аз мечтая,мечтая за ТЕБ,когато аз мисля,то е за ТЕБ!Когато съм влюбен,то е във ТЕБ!" (това ми го беше пращал бившия ми приятел)

:arrow: любими фрази-"Цялата значимост на живота се състои в магията да си необходим на един-единствен човек!"
"Понякога проблемите на хората идват от това,че влагат мисли в чувствата си и чувстват в мислите си!"

и това ми е страшно любимо,незнам от каде го е намерило бившето ми гадже,обаче е супер хубаво като израз- :arrow: "...Защо си тъжна,когато навън след малко може да завали?Та водата е символ на чистотата,а любовта е една чиста мечта"

имам и други, ама сега само за тези се сещам:}}

luda`flirtajika
08-14-2006, 16:38

-fraza:pishe q na podpisa mi

-spomen:1.Една след друга две сълзи се гонят с поглед натъжен и тихо устните се молят:Не си отивай стой до мен
2.Едни очи не мога да эабравя.
Едни очи ме карат да не спя.
Едни очи в сърцето ми застават.
И страшно като огън ме гoрят.
Аэ искам да эабравя но не мога.
Не се эабравя лесно любовта.
Едни очи ме лъгаха жестоко,
и никога не ще им аз простя.

-stih4e:---- stih4e....hm mislq,4e nqmam :P lubimo:P { }

-sms:are da napisha lubimiq mi sms ot mom4eto,koeto OBI4AM sled kato si vkliu4a tela,ako moga,4e neshtyYyY NE BA4KA.m/udrugoto dnes osuznah,4e go obi4am :smt007

kisS``me
08-14-2006, 17:09
1.Ne plachi,kogato nqkoi si otiva,
ne se opitvai da go vyrnesh sys sylzi.
Sylzite nikoga i nikogo ne vryshtat.
Vdigni glava i mu se usmihni!
2.Prostih az pyrvata ti greshka,
prostih az vtorata dori.
I tyi priviknah da proshtavam,
a ti privikna da greshish.
Da skysam s teb ne beshe lesno i kolko spomenyt gorchi,
no po-dobre da svyrshim chestno,otkolkoto s bezbroi lyji!
3.Kogato nqkoi si otiva i ti nemojesh da go spresh,
kogato vidish,che edna liubov umira i ti nemojesh s neq da umresh,
razbirash,che jivota e izmama,che chuvstvata sa vreme otletqlo,che si obichala,a obich nqma,che si bila shtastliva,no ne si razbrala!

liubimi sms-i nqmam... frazi mai syshto nqam,no ako iskate oshte spomencheta kajete :)

Nadelina
08-14-2006, 17:13
Slabite se stremqt kym porqdyk.. Silnite vladeqt haosa :)

BeBencEto
08-14-2006, 17:34
vsqka edna duma izrechena ot liubimiq chovek mi dokosva surchiceto..
a liubima fraza..silno obicham!trudno proshtavam!jestoko otmushtavam!nikoga ne sujalqvam!

AnN_G
08-14-2006, 17:46
:arrow: Лесно получени целувки,лесно се забравят!
:arrow: Най-жестокия начин някои да ти липсва е когато той стои пред теб и знаеш че не можеш да го имаш!
:arrow: Ако ти кажа коте ще избягаш,
ако ти кажа слънце ще залезеш,
а ако ти кажа ОБИЧАМ ТЕ,какво ще направиш?

alkobalko
08-14-2006, 17:49
Фраза-много обичам като ми каже:"Обич моя".
SMS- Това аз съм му го пратила.
"Написах върху слънцето с лед "Обичам те".
Друг успее ли да го направи,
значи те обича повече от мен.
Луната"

А той ми е изпращал:
"Ти не си единствена на този свят,
но за мен ти си целия свят.
Обичам те повече от всичко."

BeBencEto
08-14-2006, 17:54
poneje prochetoh kakvo e napisala nedelina shte vi napisha cqloto stihche ako moje taka da se nareche...
sLed zaleza na vsqka obich,ostava mrak i tishina.
sled zaleza na vsqka vqra ostava muka i tuga.
kogato nqkoi si otiva i nqmash sili da go spresh,
kogato vidish,che edna liubov umira,a ne mojesh s neq da umresh.
kogato hlopne se vratata zad bezmilostniq grub..
kogato vdigne se rukata za sbogom i za seten put...
kogato ranata kurvq6ta boli i nqkkasi studut propiva se po ustnite mulvqshti-bez dumi iskat da go sprat...
kogato vijdash,che sulzata se razbiva na iskri...
kogato moli se dushata i vika silno "spri!"
kogato nqkoi si obichal,a toi si trugne nqkoi den...
kogato toi ti se e vrichal,a sega e ledeno studen...
kogato gubish go naveki...
kogato iskash da kreshtish..
kogato brodish po bezliudnite puteki...
kogato iskash da zaspish...
kogato razkusva se surceto,a sulzite ne spirat...
togava trqbva da izstradash liubovta za seten put..
razbirash,che mechtite sa izmama,che si obichala a obich nqma!!!
che spomenut e bolka otletqla,che si bila shtastliva,no ne si razbrala!!!

dEnIsTy
08-14-2006, 18:14
не ми е любимият смс,но ми направи огромно впечатлени...ахахаххахХа
"лежиш ми на сърцето,като свиня на шосето!"
:shock: :wink: :smt016 :smt005

Mikohito
08-15-2006, 02:15
Ето няколко SMS-a от мен:

Искам да съм капка кръв,да се търкулна по вените ти,да мина през ума ти,да прочета мислите ти,да се потопя в сърцето ти и да проверя дали съм там.

Очите ти ме карат да мечтая, а погледът ти да потръпвам чак. В погледа ти нежен се потапям и плувам, но не стигам бряг!

Ако изтриеш този sms ми дължиш една целувка.Ако го запазиш ми дължиш една нощт с теб,а ако ми го върнеш ми дължиш и двете.Какво ще направиш?

ycMuBkaTa
08-15-2006, 02:51
По принцип не обичам някакви заучени и банални фрази. Предпочитам да показвам любовта си по мой си начин и да казвам точно това, което чувствам , макар и не в рима и с някакви заучени неща.

iiirish
08-15-2006, 08:07
Ето няколко SMS-a от мен:

Ако изтриеш този sms ми дължиш една целувка.Ако го запазиш ми дължиш една нощт с теб,а ако ми го върнеш ми дължиш и двете.Какво ще направиш?

хареса ми :mrgreen:

08-15-2006, 08:12
obi4am te dori kogato te mrazq mn me kefi tva

addictedtou
08-15-2006, 08:32
СМС :arrow: Бъди като една светкавица голяма,която нощем пада върху мен,душата моя да превърне в пламак и всяка нощ да светя като ден!
Стихче :arrow: Две хубави очи.Душата на дете в две хувави очи;-музика-лъчи.Не искат и не обещават те...Душата ми се моли ,дете,душата ми се моли!Страст и неволи ще хжърлят утре върху тях булото на срам и грях.Булото на срам и грях не ще го хвърлят върху тях страсти и неволи.Душата ми се моли,дете,душата ми се моли.Не искат и не обещават те!Две хубави очи.Музика,лъчи в две хубави очи.Душата на дете.
И фразата
I was born to be forced.I will breathe after my own fashion.

Ollas
08-15-2006, 08:46
Любима фраза:
1. Обичам живота безумно, защото в него си ти. Обичам и тебе безумно, защото за мене животът си ти!

И да не забравяме:
2. Обичам те!

VLQBENATA
08-28-2006, 00:23
LQBIMA FRAZA MI E "ZA CELQ SVQT TI MOJE DA SI NIKOI NO ZA NQKOI TI SI CEL SVQT'' PURVQ SMS SUM GO IZMISLILA SUMA DOKATO BQX NA MORETO ZA MOQ LQBIM NADQVAM SE DA VI XARESAT VSI4KI 1>>> ""kogato no6ta se spysne i skrie tvoq javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyesprozorec po nebesnq mrak 6te ti izpratq svoqta celyvka nega tq stigne tam kudeto az nemoga i tixi4ko da ti kaje OBI4AMTE!" javascript:emoticon('[-X')
Shame on you

2.DNES OT TEB SMS POLY4IX PI6E6 MI 4E TRYDNO TI BILO 4 RAZDQATA E TEJKA 4E NE SPI6 PO CELI NO6TI 4E NE MOJE6 BEZ MENE! TI ZA MENE NE TUGYVAI TAZ RAZDQLA VSE 6TE IMA KRAI SKORO 6TE SE VURNA MILA 6TE TI BUDA PAK ZAKRILA 100 CELYVKI S TOZI SMS TI IZPRA6TAM ZNAI!javascript:emoticon(':smt007')
javascript:emoticon(':smt007')

3"NIMA E TRYDNO DA MI PROSTI6? NIMA E TRUDNO STENATA PO MEJDY NI DA SVALI6? NIMA E TRYDNO GORDOSTA SI DA POBEDI6 ?NIMA E TRYDNO RAKATA MI V SVOQTA DA PODURJI6? NIMA E TRYDNO S MALKO OBI4 DA ME DARI6????!

08-28-2006, 00:25
LQBIMA FRAZA MI E "ZA CELQ SVQT TI MOJE DA SI NIKOI NO ZA NQKOI TI SI CEL SVQT'' PURVQ SMS SUM GO IZMISLILA SUMA DOKATO BQX NA MORETO ZA MOQ LQBIM NADQVAM SE DA VI XARESAT VSI4KI 1>>> ""kogato no6ta se spysne i skrie tvoq PROZOREC javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyesprozorec po nebesnq mrak 6te ti izpratq svoqta celyvka nega tq stigne tam kudeto az nemoga i tixi4ko da ti kaje OBI4AMTE!" javascript:emoticon('[-X')
Shame on you

2.DNES OT TEB SMS POLY4IX PI6E6 MI 4E TRYDNO TI BILO 4 RAZDQATA E TEJKA 4E NE SPI6 PO CELI NO6TI 4E NE MOJE6 BEZ MENE! TI ZA MENE NE TUGYVAI TAZ RAZDQLA VSE 6TE IMA KRAI SKORO 6TE SE VURNA MILA 6TE TI BUDA PAK ZAKRILA 100 CELYVKI S TOZI SMS TI IZPRA6TAM ZNAI!javascript:emoticon(':smt007')
javascript:emoticon(':smt007')

3"NIMA E TRYDNO DA MI PROSTI6? NIMA E TRUDNO STENATA PO MEJDY NI DA SVALI6? NIMA E TRYDNO GORDOSTA SI DA POBEDI6 ?NIMA E TRYDNO RAKATA MI V SVOQTA DA PODURJI6? NIMA E TRYDNO S MALKO OBI4 DA ME DARI6????!

08-28-2006, 00:50
lubimata mi fraza e " JEnite trqbva da govorqt po malko"

08-28-2006, 00:57
ot teb iskam samo edno da si znaesh mqstoto az si znam centata ako ne stryvash nishto nqma da te pogledna opitai se da badesh interesen no ne i nahalen blagosklonen no ne i typ iziskan no ne i nadut iziskan no ne i kaprizen moje i da se poluchi no ti opitai ako izleze neshto shte budesh mnogo dovolen ne kazvam shtastliv moga da te napraq samo neshtasten smoq nachni na jivot kazvam ti nedei da prekalqvash ako se prestaraesh prekanleno moje i da zaplachsh no ne i da zaplachesh ot udovolstvie -ot teb zavisi........... mnogo qkkkkkkkkkk :>

Fiola
08-28-2006, 10:45
Фраза: Life is a game. If you can't win it... don't play it! И на български за тези които не знаят английски (просто на англ звучи по-добре): Животът е игра. АКо не можеш да победеш... недей да играяш! :wink:
Спомен: Когато цъфне лайката и нещата тръгнат на зле... Еби му майката и гледай ти да си добре!
SMS: Какво е живота? Живота е любов! Какво е любовта? Любовта е целувка! Какво е целувка! Какво е целувка? Ела тук да ти покажа! :wink: А да и един SMS тип: моите любими базици: Снощи те търсих навсякъде. Къде е вълшебният ти аромат? Така искам да усетя нежното ти докосване до голото си тяло... Къде си, пижамо моя?! :smt005

CutiE
08-28-2006, 12:56
Фрази:

"На живота винаги може да се добави още малко захар,без оба4е да се забравя,4е понякога сладкото гор4и"

"Ако няма за какво да умреш,зна4и няма за какво да живееш"

"Ако нещо се слу4и веднъж,не е сигурно,4е ще се повтори.Но повтори ли се-то задължително ще има и трети път"

Смс:

"За най-атрактивния,най-импулсивния,най-сексапилния
Изгарям от желание да ми обърнеш нужното внимание,
страдам безутешно,трябва да те видя-спешно!"

Този смс е перефразиран от мен така :

"Изгарям от желание да ми обърнеш нужното внимание,
страдам безутешно,трябва да ме цункаш-спешно!"-така ми харесва пове4е :wink:

A за спомен не се сещам в момента... :-k

SmiLe_BaBy{P}
08-28-2006, 14:19
фраза : Live! Live for something! If you don't live for something...you'll die for nothing!
SMS : Сънят е другият живот,в който можеш да имаш всичко.Ако ме желаеш сега....просто заспи!

priti_kiti
08-28-2006, 14:35
Много са,но в момента ми е това:
"Ако някога отново се погледнем и си спомним миналите дни,искам пак да се прегърнем макар и по-силно да боли..."

kobrichka
08-28-2006, 15:25
любима фраза: Бъди добър с всеки по пътя си нагоре,защото може да го срещнеш,падайки надолу!

Любим спомен:Пред портите на храма чиято порта зло огражда, седеше просяк посърнял от глад,страдание и жажда.Хляб търсеше гласът му слаб и глад го мъчеше свирепо.Но някои камък вместо хляб хвърли в празната му шепа.Така те молех аз преди за обич чиста и голяма,така и ти възнагради надеждата с измама!

Любим sms:Аз те обичам,но за теб сам още малко дете,но знай че детската обич е най-чиста и тя с детето расте!

Crawling_Soul_f_
08-28-2006, 16:23
Кажи й, Обич моя, да мълчи,
откъснатите мигове са мои,
и да не търси в твоите очи,
отблясъка на нощите ми голи,

Кажи й, да не пита на кого,
усмихваш се наум сред тишината,
кого проклинаш сън да не заспи,
додето не преглътне любовта ти.

Кажи й да не пита откъде
е топлото в очите непокорни,
и кой сънят ти всяка нощ краде,
чии целувки кожата ти помни.

Кажи й, нека тихо да заспи,
че чашата безумна е изпита,
кажи й, Обич моя, да мълчи,
кажи й, че боли когато пита!

Мълчи, Любов, че двете ми ръце
и тялото ми в твоите се вплитат,
ще си остана дъх от сетива,
а ти, Любов, кажи й да не пита

а любима мисъл и моя девиз : Ако имам целия свят , но за това съм платила с душата си,значи нямам нищо!

AssShot
08-28-2006, 22:27
Ми, мовта любима фраза ми е и в подписа:
Нека да е лято и печката на шест.

Но мн ми харесват и тези:
-Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя.Върви до мен и ми бъди приятел.
-Колкото повече учиш,толкова повече знаеш.Колкото повече знаеш,толкова повече забравяш.Колкото повече забравяш,толкова по-малко знаеш.Е тогава защо учиш?
-Никога не отлагай за утре това,което можеш да отложиш и днес...
-Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толко дълго, че да ги направиш сам всичките.
-Изкуството на полета се състои в това, да се хвърлиш към земята и да се разминеш с нeя.
-В малки мъжки обувки не може да се крият големи мъжки крака но между големи мъжки крака може да се крие малка работа.
-Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее.
-Когато мъжът не е прав и орстъпва, то той е мъдър, но ако отстъпва когато е прав
значи е женен.

Любимо стихче си нямам, но мн ме накфеи това (нз, някъде из нета го видях).
I talked with God today
He was feeling weak and depressed
Overworked and stressed
I gave him what he needed best
Crying over his failed creation
Could not bear the shame
So I put a bullet through his brain
To relieve him from his pain.

Любим СМС също си нямам.

koalka
08-28-2006, 23:24
Не мога да се сетя точно за такова нещо,но обичам нещата,които измисля приятеля ми.Много го бива в това :smt007

playful_baby
08-29-2006, 07:48
4love.hit.bg ima mnogo

LilAngel
08-29-2006, 08:09
фраза: "Можеш да виждаш единствено със сърцето си. Най-същественото е невидимо за очите." - Антоан дьо Сент Екзюпери

смс: Погледни навън вали. Разтвори ръце. Капките, които уловиш е твоята любов към мен, а останалите са моята към теб :smt055

YouR_PoisoN
08-29-2006, 11:48
Ей зарад тая фраза няма да са женя: Любовта е сляпа, но брака отваря очите :-D