View Full Version : Strax me e. o6te ne i e do6lo
Zna4i ot 4-5 meseca s priqtelkata mi pravime seks bez prezarvativ.no za toq mesec i zakusnqva. az iskam da go smetna da vida koga to4no trqbva6e da i doide no nz to4no kak. poprincip si idva redovno i mi e kazvala 4e moje da i zakusnee sus 10 dena max.,, no sega az i tq sme mnogo pritesneni i t.n... help plz
krem4et0
08-14-2006, 13:03
с 10 дена!!!редовен мензис????тя или е супер боса относно тази тема,или ти си много тъп да й вярваш.Ами да си сменте момичето кога й е дошлш за последно,през какъв интервал й идва-разликата не трябва да е повече от 2-3 дни.А ти момко-сети се кога за последно ти каза,че има гости и тр да отложите креватните си занимания със седмица.Брой 28-30 дни от тогава.Е това е времето,в което трябва да и дойде приблизително.Ако от този момент са минали повече от 3-4 дена-ходи до аптеката за тест!
zna4i za psoledno i svur6i na 14-15 min mesec. doide i na 9-10 ne sum mnogo siguren
Гледа се първия ден когато и е дошъл. 28-30 дни трябвало да и е дошъл 5-8 този месец някъде. Закъснението е доста голямо и е силно препоръчително да купиш тест за бременност от аптеката, макар че има една камара фактори които могат да повилияят на редовното идване на цикъла. Минало е достатъчно време за да може всеки продаван тест за бременност да отчете наличието на hCG хормона в урината. ДА си направи два дни подред тест със сутрешната урина и ако и двата са отрицателни не би трябвало да има поводи за притеснения, но ако продължи много да и закъснява да иде на лекар.
WindWaker
08-14-2006, 13:42
с 10 дена!!!редовен мензис????тя или е супер боса относно тази тема,или ти си много тъп да й вярваш.Ами да си сменте момичето кога й е дошлш за последно,през какъв интервал й идва-разликата не трябва да е повече от 2-3 дни.А ти момко-сети се кога за последно ти каза,че има гости и тр да отложите креватните си занимания със седмица.Брой 28-30 дни от тогава.Е това е времето,в което трябва да и дойде приблизително.Ако от този момент са минали повече от 3-4 дена-ходи до аптеката за тест!
ne sym momi4e no i ti uj pisa 4e si na 21 v edna druga tema a pi6e6 takava glupost. tva 4e na teb ne ti e zakysnqvalo s 10 dena ne zna4i 4e vsi4ki po-golemi momi4eta s redoven cikal trqq sa taka. v interes na istinata ako slu4aino neznae6 ponqkoga stava taka i 4e nqkoi meseci prosto se propuska cikala. tva razbira se ne e ne6to normalno - vinagi ima nqkoi problem no se slu4va i to ne rqdko. na edna poznata sq i zakysnqva s 2 sedmici (sori - s to4nost kaza 13 dena) no tq nqma nito priqtel nito skoro e bila s nqkoi. taka 4e q se zamisli dali naistina si na 21 ili na 12 a ?
i'm so excited!
08-14-2006, 13:43
а защо не ползвате презерватив?
`Death`Whore`
08-14-2006, 13:52
На една приятелка /тогава беше на 18/ И пропусна тамън два пъти. А не беше бременна. Но друг е въпросът, че чак толкова нередовният цикъл не е нормален и трябва да се посети гинеколог. :)
WindWaker
08-14-2006, 13:55
em nali i az tui kazah ua Death`Whore` ;pp ne e normalno da e taka, no e napylno normalno da se slu4i. be tuka vsi4ki sa edni filosofiiiii ot roda na "kestenite imat mnogo dobyr vkus, ni6to 4e nikoga ne sym ql" . primera be6e jestok nali :mrgreen:
`Death`Whore`
08-14-2006, 13:56
Имам навика да не чета целите постове, когато са дълги. Извинявай. :) Как е жена ти, бре?
WindWaker
08-14-2006, 13:57
hahahaha "a zdrasti" za poreden pyt, az otnovo se vyrnah za da vidq otnovo sy6tite porednite i nz si o6te ko typi temi ;] ta kak si ? xaxa :lol:
`Death`Whore`
08-14-2006, 14:06
Hehhe, ще флудим ли? Ще ни се карат. Добре съм..цикля по форуми. :)
WindWaker
08-14-2006, 14:07
ti si napraila 7000 mneniq maleeeeeeeeeeeeeeeeeee baq iam da te nastigam. e za ko da se karat ? pone pi6em ne6to svqstno ne "boli me korema bremenna li sym"
`Death`Whore`
08-14-2006, 14:15
Толкова ли са станали??? Ужас! Ти какво правиш?
WindWaker
08-14-2006, 14:16
mi tupeq cqloto lqto, hodq na typiq plaj, igraq voleibol i si sabiram pari4ki za likvidaciikata mi po matematika xaxaxaxaxaxaxaxa
full-lips-
08-14-2006, 14:34
m priema se +- 5 dena.. tui che ti e zakysnql0 s 2 nqma zak0 da se shashkash .. kakt0 kazaha mn e indiwidualn0 i ima redica fakt0ri k0it0 m0gat da p0wliaqt ..edin 0t tqh i m0je bi nai chest e pritesneniet0 a m0je i da imash pr0blem.. p0 temata wse pak wzemi i i test ili da 0tide na lekar za p0 sigurn0 ;) uspeh
krem4et0
08-14-2006, 15:12
ne sym momi4e no i ti uj pisa 4e si na 21 v edna druga tema a pi6e6 takava glupost. tva 4e na teb ne ti e zakysnqvalo s 10 dena ne zna4i 4e vsi4ki po-golemi momi4eta s redoven cikal trqq sa taka. v interes na istinata ako slu4aino neznae6 ponqkoga stava taka i 4e nqkoi meseci prosto se propuska cikala. tva razbira se ne e ne6to normalno - vinagi ima nqkoi problem no se slu4va i to ne rqdko. na edna poznata sq i zakysnqva s 2 sedmici (sori - s to4nost kaza 13 dena) no tq nqma nito priqtel nito skoro e bila s nqkoi. taka 4e q se zamisli dali naistina si na 21 ili na 12 a ?
мисълта ми беше,че изказването редовен й е-закъснявва с 10 дни е оксиморон.След като закъснява с толкова без наличие на бременост или пропуска месеци,цикълът не е редовен.Редовен е ако ти идва навреме!
WindWaker
08-14-2006, 15:13
ae ti 4uvala li si 4e e vyzmojno prosto da ima drug problem i za tva da zakysnqq ? q vij ako obi4a6 ko pi6at po nagore momi4etata i se useti 4e redoven neredoven vinagi moi da zakysnee mnogo 4e daje i vyob6te da propusne mesec. breh uj si golqma i si momi4e breh breh
ae ti 4uvala li si 4e e vyzmojno prosto da ima drug problem i za tva da zakysnqq ? q vij ako obi4a6 ko pi6at po nagore momi4etata i se useti 4e redoven neredoven vinagi moi da zakysnee mnogo 4e daje i vyob6te da propusne mesec. breh uj si golqma i si momi4e breh breh
момче е :roll:
WindWaker
08-14-2006, 15:21
mi mai mai taka izliza. i mom4e kakto kaah ne na 21 mi na 12.
krem4et0
08-14-2006, 16:04
момиче на 21 съм.Ако искаш ще ти дам лична карта.да цикълът по някое време се променя-от климат,от напрежение,от възрастта.даже от честотата на половия живот.Но 1 път промени ли се-вече не е редовен.Той закъснява или липсва.НО в този месец или 2 не е редовен.И момичето казва-при редовен цикъл,закъснение от 10 дни е нормално.При ридовен цикъл това не е нормално.Това си е аномалия дължаща се на горепосочените причини.Явлението може да е временно,а може и да е постоянно.И аз бях с редовен цикъл до едно време.След това не щеше да ми спира-изобщо не ми напускаха гостите от Червен бряг.И това се дължеше на кисти.Така,че когато нещо не е в ред-цикълът става нередовен или те пропуска си има причина за това.
P.S.За потвърждение на пола питайте гаджето ми.А 12 годишните не мисля,че се изразяват по този начин,освен ако не са Малкълм
krem4et0
08-14-2006, 16:05
мисълта ми беше,че изказването редовен й е-закъснявва с 10 дни е оксиморон.След като закъснява с толкова без наличие на бременост или пропуска месеци,цикълът не е редовен.Редовен е ако ти идва навреме!
WindWaker
08-14-2006, 16:08
vij sq - az dokolkoto znam redoven cikal se kazva na cikal na momi4e minalo opredelena (individualna) vyzrast da re4em primerno ot 15-16 godini. ottogava stavam redoven cikala do kraq. e ne to4no do kraq no dea znam ne razbiram tolkova no pak primerno da re4em 40 (to nali ima i nqkva vyzrast det vremenno spira nqkvi takia). ta cikala kat e redoven si idva na to4na data. tva 4e primerno ako i idva na 20-sti sledva6tiq mesec ne i doide i po natatyk pak si prodalji na 20-sti ne zna4i 4e ne e redoven a 4e prosto ima ili e imalo nqkav problem (ne govorim za bremennost). maleeee i predstaq6 li si, az obqsnqvam na 21-godi6no momi4e za cikal. lele dokade se stigna
krem4et0
08-14-2006, 16:22
Е поне се разбрахме,че ако я е пропуснало има някакъв проблем.А аз си имам цикъл вече 10 годинки.така,че съм запозната.за нещастие до 7-ми клас си беше редовен,а после ми почнаха проблемите.сега пак е редовен,ама си е от хапчетата.Благословени да са момичетата с редовен цикъл.да са живи и здрави.завиждам им благородно!
между другото нищо,че ми обясняваш.рдвам се,че има компетентни на тази тема момчета,защото гаджето ми хич не е и като взема да му обяснявам ме спира-гадно му било.Ама това са си нормални неща.пък и да не ме пита,като не иска д слуша.ще му предложа ти да го обучиш :D
постигнахме ли примирие? \:D/
WindWaker
08-14-2006, 16:25
ne vij az ne moga da kaja 4e sym kompetenten po taq tema, za jenskiq cikal. po biologiq verno bqh dobyr daje i kurs za pyrva pomo6t sym karal (ne za 6ofiorskata knijka 6toto i tam ima edna takava glupost) oba4e specialno za toq cikal..... znam prosto 4e e vyzmojno ne za drugo mi 6toto poznati momi4eta postoqnno gi 4uvam sa oplakvat za takia prostotii a ne govorq za 12 godi6ni pikli a za 20-23. ta dade tva e, a za primirieto - e 4e az ne sym obqvqval voina brq, prosto obi4am da sporq ;)
krem4et0
08-14-2006, 16:32
Абе и аз обичам,ама мразя да ме засягат на тема акъл,защото щом мненията ми напомнят на 12 годишна,значи не съм особено умна,нали.А все пак интелегентността ми е нещото,с което най-много се гордея.И ми става адски болно,когато някой се усъмни в нея.Ама простено да ти е-все пак не ме познаваш :)
WindWaker
08-14-2006, 16:37
glei sq - ako o6te vednaj napi6e6 INTELEGENTNOST prosto qvno 6te e to4no kat na 12 godi6na. ai stiga sys zaqjdaneto. Btw dumata se pi6e INTELIGENTNOST - samo za poqsnenie axaxaxax ujas
krem4et0
08-14-2006, 16:43
Е умен не значи с невероятно точен правопис.Днес ми е простено-правя ремонт, а се тревожа по 1 въпрос.за в бъдеще ще ползвам речника :D Или искаш да се заяждаш още с мен?
WindWaker
08-14-2006, 16:45
mi az tykmo sprqh ama ti kat go napisa tva i ..... horata si praqt bazik s negramotnite to4no s tazi duma ;) aide spiram spiram obe6tavam. dokato pak ne sme na 2 mneniq :P nqma sa draznq obe6tavam :)
krem4et0
08-14-2006, 16:49
В спора се ражда истината!
Zna4i ot 4-5 meseca s priqtelkata mi pravime seks bez prezarvativ.no za toq mesec i zakusnqva. az iskam da go smetna da vida koga to4no trqbva6e da i doide no nz to4no kak. poprincip si idva redovno i mi e kazvala 4e moje da i zakusnee sus 10 dena max.,, no sega az i tq sme mnogo pritesneni i t.n... help plz
tova da ti e za urok sledva6tiq put da slaga6 kondom. Mje i ni6ot da nqma, no nikoga ne se znae. ne se pravi na muj, ami slagai kondoma, dokato ne e kusno.
glei sq - ako o6te vednaj napi6e6 INTELEGENTNOST prosto qvno 6te e to4no kat na 12 godi6na. ai stiga sys zaqjdaneto. Btw dumata se pi6e INTELIGENTNOST - samo za poqsnenie axaxaxax ujas
А ти вземи да пишеш на БЪЛГАРСКИ, а не на шльокавица и тогава се заяждай за правописни грешки. Ясно!?!
WindWaker
08-14-2006, 18:02
По-бавно пиша на български приятелю и това е простата причина, поради която не ми се занимава с кирилица. Но щом толкова държиш да пиша на български - нямаш грам проблем. Нещо са дразниш гледам ? Да не ти е приятелка нещо, а ? Ай ай, че не ми се занимава с глупости.
По-бавно пиша на български приятелю и това е простата причина, поради която не ми се занимава с кирилица. Но щом толкова държиш да пиша на български - нямаш грам проблем. Нещо са дразниш гледам ? Да не ти е приятелка нещо, а ? Ай ай, че не ми се занимава с глупости.
Да приятелка ми е .хах. :lol: Само погледни разликите в градовете. Как ти се струва - аз съм от Варна, а тя от Свищов и ходим заедно. На мен малко невъзможно ми се струва. Всъщност аз изобщо не я познавам. :) И да дразня се на това, че ти дори не пишеш на кирилица, а се заяждаш за грешките на тези, които пишат нормално. Иначе да не спорим повече, защото то нащо няма нищо общо с темата. :)
WindWaker
08-14-2006, 18:16
не гледах градовете сори. Не се заяждам за граматиката, чисто и просто в поста си пишеш - "аз мисля, че съм ИНТЕЛЕГЕНТНА" - сори ама ми прозвуча ...ооо ай стига наистина :)
не гледах градовете сори. Не се заяждам за граматиката, чисто и просто в поста си пишеш - "аз мисля, че съм ИНТЕЛЕГЕНТНА" - сори ама ми прозвуча ...ооо ай стига наистина :)
Е да...но на клавиатурата буквите "е" и "и" са точно една до друга. Айде спирам с темата ни. :)
full-lips-
08-14-2006, 18:30
ae wii pyk k0 znachenie ima na kakyw ezik pishe se taq.. nali sichki m0jem da g0 pr0chetem i dr praqt sa praw0pisni greshki da n0rmaln0 p0nqk0ga a i zabelejkata e na bazik w p0wechet0 sluchai ..,drug e wypr0sa dali si g0 razbral .. tctc 0t edna tema stana jiw sp0r ... [-X :-k
а вие, по дяволите, защо правите секс без предпазни мерки? поне хапчета да взима! много сте ми умнички...
ae wii pyk k0 znachenie ima na kakyw ezik pishe se taq.. nali sichki m0jem da g0 pr0chetem i dr praqt sa praw0pisni greshki da n0rmaln0 p0nqk0ga a i zabelejkata e na bazik w p0wechet0 sluchai ..,drug e wypr0sa dali si g0 razbral .. tctc 0t edna tema stana jiw sp0r ... [-X :-k
е, добре, де, като си имаме прекрасния български език и кирилицата, защо да не пишем на нея?
WindWaker
08-14-2006, 20:06
aaaa stiga вече, kirilica, латиница, tui, онуй .....бла, кой на каквото иска да си пише. няма да се съглася никога българския да мине на латинеца, обаче ся тука във форума е по-лесно
alkobalko
08-14-2006, 20:27
Хора, дайте да се върнем на темата. Към авотра, най-добре и купи един тест, за да сте сигурни. При повечето момичета се случва да закъснее с 2-3 дни. Както изглежда обаче при вас закъснява с около седмица. Може само да се надяваш всичко да е наред. И ако е така това да ви е за урок. Следващия път с предпазни средства.
malka_kukla
08-15-2006, 00:07
mi nai dobre kupete test za bremennost za da razberete rezultata.stiskam palci da e kakvoto iskate :mrgreen: :D 6toto pri cikul koito zakusnqva s 10 dni e mnogo trudno da mu se hvane kraq kakto se kazva
krem4et0
08-15-2006, 08:54
Добре де сбъркала съм-казах ще ползвам правописен речник.Защо се заяждаш толкова много,а?
То във форума няма правило да се пише на кирилица,но наистина е трудно да се четат постове дълги 20 реда,написани на латиница.И аз пишех трудно на кирилица,но в редица форуми е задължително и се научих.И ти ще свикнеш.А има и книжки по бизнес-кореспонденция,където е описано как се пише с 10 пръста без да гледаш в клавиатурата.Можеш да прочетеш.И не съм гадже с господина.моето гадже е от Свищов.нито той ми е адвокат-просто е съфорумец,на който му прави впечатление твоето(и не само твоето за жалост)писане!
krem4et0
08-15-2006, 08:55
Е да...но на клавиатурата буквите "е" и "и" са точно една до друга. Айде спирам с темата ни. :)
Човешко е да се греши-божествено е да се прощава!
WindWaker
08-15-2006, 14:17
Добре де сбъркала съм-казах ще ползвам правописен речник.Защо се заяждаш толкова много,а?
То във форума няма правило да се пише на кирилица,но наистина е трудно да се четат постове дълги 20 реда,написани на латиница.И аз пишех трудно на кирилица,но в редица форуми е задължително и се научих.И ти ще свикнеш.А има и книжки по бизнес-кореспонденция,където е описано как се пише с 10 пръста без да гледаш в клавиатурата.Можеш да прочетеш.И не съм гадже с господина.моето гадже е от Свищов.нито той ми е адвокат-просто е съфорумец,на който му прави впечатление твоето(и не само твоето за жалост)писане!
hehehe interesno i az li 6te se nau4a ? vsy6nost dokato bqh na daskalo i imah ma6inopis praveh po 130 udara v minuta. prosto si mi e kef da pi6a na latineca, ne me interesuva VYOB6te kvi sa pravilata v drugi forumi 6toto ne sym zariben na taq tema kakto o4evidno pove4eto ot vas SA.