Влез

View Full Version : Бихте ли ми обяснили...

08-14-2006, 19:44
Много ми е интересно и не мога да разбера защо някои момичета се страхуват от думите "Обичам те"?

piska_
08-14-2006, 19:45
Ако поговорите с тези "момичета" може да разберете :-D

Nasindo
08-14-2006, 19:47
Много ми е интересно и не мога да разбера защо някои момичета се страхуват от думите "Обичам те"?

Emi ako predi sa bili naranqvani dosta pati i ... za tqh tezi dumi sa stanali ... zaplashitelni... nz pone az si misql ,4e momi4eto moje da si e izgradilo nqkakva za6tita ... i zatova da se pla6i ot tezi dumi :-k :wink:

08-14-2006, 19:53
Щото са глупави. Това достатъчно ли е?

cMeTaHka
08-14-2006, 19:55
strahubat se ne za6toto sa bili naranqvani(za6toto naranen moje6 da bude6 kogato obi4a6,no ne i kato te obi4at),a za6toto neiskat ni6to obvurzva6to ili prosto mom4eto ne e tehen tip,6toto ako i te izpitvaha su6toto nqma6e da se strahuvat a da se radvat kato 4uvat teq dumi

hollaback_girl
08-14-2006, 19:57
6to pita6?ako ima6 predvid po-konkretna situaciq kaji 6toto moje da ima mn pri4ini da q e strah... :-k

iiirish
08-15-2006, 08:14
преди да кажеш едни толкова силни думи като "обичам те" трябва да си сигурен в значението им и убеден в съществуването им в сърчицето ти.

момиче, което ясно осъзнава влиянието на тези думи, е възможно да се страхува да ги изрече, поради факта, че има вероятност да излъже човека срещу себе си. :-k
други момичета просто се страхуват от обвързване, от сериозни взаимоотношения, и в един момент "обичам те" им идва наистина твърде много. :-k
трети пък смятат, че по този начин ще разкрият душата си, същността си, това че са нежни и раними, а кое момиче иска заради тези си черти да бъде сметнато за глупачка и да бъде използвано и захвърлено?! :-k

iskamTe_vednaga
08-15-2006, 08:18
Ако поговорите с тези "момичета" може да разберете :-D
аи може да се страхуват защото са били наранявани..причини мн ..

Legally_Blonde
08-15-2006, 08:20
преди да кажеш едни толкова силни думи като "обичам те" трябва да си сигурен в значението им и убеден в съществуването им в сърчицето ти.

момиче, което ясно осъзнава влиянието на тези думи, е възможно да се страхува да ги изрече, поради факта, че има вероятност да излъже човека срещу себе си. :-k
други момичета просто се страхуват от обвързване, от сериозни взаимоотношения, и в един момент "обичам те" им идва наистина твърде много. :-k
трети пък смятат, че по този начин ще разкрият душата си, същността си, това че са нежни и раними, а кое момиче иска заради тези си черти да бъде сметнато за глупачка и да бъде използвано и захвърлено?! :-k
Ми..както винаги-съгласна с anito.sl :roll:

BeBencEto
08-15-2006, 08:24
zashtoto tezi dve dumi razkrivat edno mnogo golqmo zadulbochavane v chuvstvata...i ne sa prosto ei taka da gi rusim kato haresvame nqkoi ili sme vliubeni v nego... :-)

dEnIsTy
08-15-2006, 08:44

:wink:

08-15-2006, 08:52
Страх - не, по-скоро предпазливост.Едни я проявяват, защото са били наранявани, други - защото са наясно със сериозността им. Това да кажеш на някой,че го обичаш не е като "Днеска времето е хубаво" ! Ще ти е приятно ли ако ти го казва постоянно, но не влага смисъл?!

BeBcHeTo
08-15-2006, 08:52
Ima mn pri4ini zaradi koito da gi e strax kakto i drugite kazaxa 4e moje da sa naranqvani...

addictedtou
08-15-2006, 08:55
zashtoto tezi dve dumi razkrivat edno mnogo golqmo zadulbochavane v chuvstvata...i ne sa prosto ei taka da gi rusim kato haresvame nqkoi ili sme vliubeni v nego... :-)
Дам,обичам те е много силна дума...аз например много мисля преди да я кажа..защото изречеш ли я веднъж няма връщане..

e_l_i_z_a
08-15-2006, 08:57
Съгласна съм със cMeTaHka,anito.sl и BeBencEto.
Аз лично съм от тези момичета,които "се страхуват"(така да се каже) от "Обичам те!".Ще ти кажа и защо.
Защото ми е много чудно,как всеки път,щом изляза с някое момче най-много 3 пъти и в повечето случаи вече чувам -"Обичам те!"!!!И ми става супер странно...даже и да харесвам това момче,всичко някак си се изпарява.Защото аз все още дори не го познавам добре и някак си ми е странно непознат да твърди,че ме обича... :roll: И това ме плаши :| Просто това като че ли ми натяква,че аз задължително трябва да отговоря със същото,но аз все още не съм сигурна,че искам сериозна връзка с този човек.А той както е подходил сериозно от началото...оставам понякога с впечатлението,че ако тръгна с това момче,ако в продължение на една седмица той постоянно ми го повтаря това и с него не правим нищо друго,освен "да се обичаме"(ужас),тогава връзката става еднообразна и на мен ми става тъпо,защото този човек аз не го възприемам...напълно.Просто с мен се държи по-различно,отколкото с другите хора.И това не ми харесва никак.И като го зарежа,имам чувството,че много ще тъжи за мен...Въпреки,че понякога или в повечето случаи всъщност тъгата и репликите от сорта на "Бих направил всичко за теб" са пинизи за задържане на сила на партньора,които не ми се нравят :? Затова просто щом чуя думата "Обичам те" от човек,когото едва познавам,бягам като попарена от огън,ако ще и да мяза на Дейвид Бекъм или Брад Пит... :smt012 А ако чуя думата от човек,с когото имам вече "сериозна"(така да се каже) връзка,или поне от човек,с когото ходя от 3-4 месеца(понякога и два са достатъчни),тогава положението вече е различно :D Бих могла да отговоря със същото :D Защото щом съм с този човек толкова време,значи го чувствам :smt007 :smt006

CVETELLINA
08-15-2006, 12:02
не само момичетата се страхуват от тези думи,момчетата също изпитват страх,дори и да не го показват толкова често..
Когато един човек е бил нараняван,когато е обичал,а не е бил разбран,тогава той много трудно би се доверил повече,това е като защитна реакция на самия човек..за да може да се предпази,да не страда,момичето или момчето си изгражда някакъв безчувствен образ ..който според мен се премахва,когато открие точния човек,това идвасъс времето...
а и + това,думата "обичам" е много силна,за да бъде казвана на всеки срещнат.

08-15-2006, 13:48
ми...ако момичето не изпитва същото или не е сигурна в чувствата си...А и "Обичам те" не е като "Здрасти! Как си?"Това е нещо,което не казваме на всеки и предполага към сериозни намерения.Докато тя може да търси по-повърхностна връзка-зависи от момичето и от етапа на чувствата й...Има много причини,но това са едни от главните.И все пак ти повтарям-зависи от самото момиче,защото,колкото и да си приличаме,всяка си е уникална и различна.