View Full Version : Moderated:Искам секс с гаджето, но той се дърпа...
страшно мн искам да го направя с гаджето ми
скоро ще правим 5 месеца и го познавам почти от година
мн мн мн искам да го направим
веднъж на шега му казах, че няма да го направя преди 16 и той го взе на сериозно
не че съм много по-малка, на 15 и 3 месеца съм
той мн яко ме възбужда, но щом се стигне до нещо повече веднага спира и казва "няма преди 16, ти така си казала, трябва да уважавам мнението ти"
аз не веднъж му казах, че е било на шега, но като, че ли той самият си е втълпил, че не трябва да се прави преди 16
А на мен страшно ми се прави
понекога ми се иска да го направя с първия срешнат, но не мога да си го причиня първо на себе си и второ на него
много се обичаме
знам, че звучи тъпо на тези години, но е така
никой не ме познава като него
и никой няма да ме упознае така, за период от 2 седмици
какво да правя? много ми се прави, а той не разбира, че съм се пошегувала
аз наистина съм готова за това
просто го усещам!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
WindWaker
08-14-2006, 20:36
ami vij - togava prosto kato ste q u vas q u tqh....prosto pristapva6 kum deistvie. toi sigurno malko 6te go e sram ako mu e za 1-vi pyt ama 6e se natisne6 malko i 6te vidi6 4e vsei4ko 6te trygne normalno.
но аз съм пробвала
винаги се спира той самият
всякаш не иска да действа
а непрекъснато ми повтаря, че го иска
че си го е представял
тва не се тъпри казвам ви го!
WindWaker
08-14-2006, 20:50
abe natiska6 go, fa6ta6 go za onaq rabota i ako trygne da se dyrpa go poglejda6 v o4ite i mu kazva6 "iskam" i tva e. edin vlajen pogled prosto neznae6 kak deistva na myjete
може да пробвам така
но вече имам чувството, че той самият не иска
WindWaker
08-14-2006, 20:58
probvai kakto ti kazvam. prosto trqq si nastoqtelna. imal sym podoben period, malko po razli4na pri4ina noooo kat mi se natisna priqtelkata......nqmah kyde da izbqgam. v bukvalniq smisal si go "vze" seksa ot men. taka 4e don't worry.
vlubchivo
08-14-2006, 21:00
хихи тва ми звучи адски познато.... една френдка е така... или така беше... само знам, че трябваше да си говорят по тая тема.... не знам как са се развили нещата... ще взема да я подпитам :-k
malka_kukla
08-15-2006, 00:36
EMI MILA,AKO PRIQTELQ TI NAISTINA E VAZBUDEN I NA NEGO MU SE PRAVI KAKTO I NA TEBE,NQMA DA MU PUKA KAKVO SI SE PO6EGUVALA.POGOVORETE I GO RAZUBEDI! :smt014 :mrgreen: :D
Ae nomera e da se napiite i si4ko 6te e OK, stiga na mom4eto da mu stava sled tova de!
Svirka```
08-15-2006, 04:56
Имаш много добър човек до себе си.Бих казала, че има висок морал. Щом толкова много го искаш тоя секс, но същевременно искаш да запазиш приятеля си търпелив, трябва да изчакаш до 16...може пък той да го приема като изпитание нз?!Айди успех!
Абе такива хора се наричат балъци,не високо морални.....
tva a alkohola be6e dobra ideq,kato piine malko i 6te mu padnat zadrajkite,trqbva da se vazpolzva6 ot nego,mom4etata otdavna go praktikuvat toq metod probvai i ti :mrgreen:
summer_04
08-15-2006, 07:59
emi qvno e nereveroqtno svesten tip!i tr da mu obqsni6 mng dobre 4e iska6 sega da go napravite ili prosto da iz4aka6 do 16!
alkobalko
08-15-2006, 08:02
Наистина си попаднала на много свясно момче, което те обича и уважава. Ако наистина държиш да го напрвите по-скоро просто му обясни, че тогава си се пошегувала и искаш да си с него по-скоро. Може да си щастлива с момче като него до себе си.
Evala mu na tvoq priqtel, ti kato si mu kazala kakvi sa bili tvoite moralni planove ( taka da go kajem ), da ne q svurshvate taq rabota predi ti da si navurshila 16, toi si e pomislil: tq e reshila taka, predi da ima men, sega e s men i ne biva az da sum prichina da si prestupi razbiraniqta. Mnogo momcheta smqtat, che shtom sa nakarali s neustoimiq si char edna jena da si potupche principite, sa prosto veliki i se chuvstvat oshte po-gotini ot predi. No tvoeto momche qvno e ot tazi prosloika: osuznali se, koito znaqt, che da nakarat partniorkata im da se samouniji e nai-ujasnoto neshto. Az mislq, che shte e dobre da izchakash da navurshish 16, zaradi sebe si nai-veche. Ima da pravish sex sled tova...da ne ti obqsnqvam kolko. Predi 16 za men lichno e rano, puk i posle kolkoto i da ne vqrvash, shte se samoobvinqvash, che si izburzala.
Абе такива хора се наричат балъци,не високо морални.....
Ти си балъка в случая. Аз също няма да го правя с приятелката си.
krem4et0
08-15-2006, 08:37
Евала на твоя пич.И аз имах подобен проблем-гаджето знаеше,че ме е страх и предпочитам да изчакам.И дори в интимни ситуации ме е спирал,защото ако съм напълно убедена ще си проличало.Не знам как де.Та какво като почакаш-ходите 5 месеца,ще ходите още 9.Ще се опознаете,ще сте си по-скъпи 1 на друг.Няма да се притеснявате от излагации и прочие.Ако толкова не можеш да търпиш-седни върху него,целувай го страстно по устните,ушите и врата-да видим ще се дърпа ли?
да той наистина е много свестен
но това определено не е най-доброто му качество
тва с алкохола винаги съм го смятала за тъпо
това е едва ли не използване
пък и аз още съм девица :roll:
днес не ми се ще толкова много като вчера
мисля, че мислих достатъчно и мисля, че е по-добре и за самата мен да поизчакам
пък и той самият може да си има принципи и трябва да уважавам
ще си поговорим като се върне от селото си и всичко ще се нареди (:
Bravo, macka! Tova da se chuva:) Da ti kaja ot izchakvane glava ne boli, a i se radvai, che si s takova momche, povecheto burzat da "namajat", a ti si kusmetliika:)
Точката ти не работи и сега вместо точка натискаш ентър ^^ иначе по темата... и аз съм правил този номер, но бях на 14, а приятелката ми на 13. Реших, че е прекалено рано и се дърпах непрекъснато... и накрая тя ме заряза, защото не и давам това което иска. Не прави като нея - това е много гадно за момчето а и може би е прав. Не си струва да развалите връзката си заради това.
who carez
08-16-2006, 00:24
Ми Брва на момчето :P моя приятел също е така..той е на 17 аз съм на 13..и никога абсолютно никога не ми е искал нещо такова..един път аз исках да го напрвим обаче сега осъзнавам ,че е тъпо на 13 да почнеш..а той ме спря тогава ..а знам ,че го иска щото е на 17 все пак..а ти на твоя човек му обясни как седят нещата ..
Ама ти нали знаеш че един мъж си има едни определени нужди които трябва да задоволява...и ако не го получи от теб не е гаранция че няма да го получи от някой друг ... catch my drift?
страшно мн искам да го направя с гаджето ми
скоро ще правим 5 месеца и го познавам почти от година
мн мн мн искам да го направим
веднъж на шега му казах, че няма да го направя преди 16 и той го взе на сериозно
не че съм много по-малка, на 15 и 3 месеца съм
той мн яко ме възбужда, но щом се стигне до нещо повече веднага спира и казва "няма преди 16, ти така си казала, трябва да уважавам мнението ти"
аз не веднъж му казах, че е било на шега, но като, че ли той самият си е втълпил, че не трябва да се прави преди 16
А на мен страшно ми се прави
понекога ми се иска да го направя с първия срешнат, но не мога да си го причиня първо на себе си и второ на него
много се обичаме
знам, че звучи тъпо на тези години, но е така
никой не ме познава като него
и никой няма да ме упознае така, за период от 2 седмици
какво да правя? много ми се прави, а той не разбира, че съм се пошегувала
аз наистина съм готова за това
просто го усещам!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
So LAME ... or ghay
кажи му че ще го зарежеш ако не ти пусне.. :) ако не е педераст няя се поколебае :)
ПС: цаката е да му го кажеш сериозно ;)
LilAngel
08-22-2006, 19:19
ama maaaaleeee....ujas ... :smt017
Язък! :smt016 :smt016 :smt016
overdose
08-22-2006, 19:46
priqtelqt ti e gei ! :-D
Амии гей, погледни че и на нея толко и и се ебе. Ако беше сериозна темата нямаше изобщо да съществува.
cskamoni4ka
08-22-2006, 20:20
Ще стоиш на сухо 7мес. :-D
overdose
08-22-2006, 20:23
qvno nqkoi i tolkova moje da smqta :evil:
cskamoni4ka
08-22-2006, 20:26
qvno nqkoi i tolkova moje da smqta :evil:
9 де грешка ти пък ся човек бъРка...тая математиКа .. то тва материал за 1клас ма карай :D
gangbang
08-22-2006, 20:28
А бе тоя гаджето ти, нещо не е съвсем уверен явно и го е шубе. Не че не иска, просто не смее. Ловиш го за пишката и действаш, иначе нема те огрее, ама такъв ахмак за кво ли ти е, да си го връткаш как си искаш сигурно :)
overdose
08-22-2006, 20:32
abe kazah ti ve4e - gei e!
cskamoni4ka
08-22-2006, 20:34
abe kazah ti ve4e - gei e!
xaxaxa :lol:
Казваш едва ли не,че си готова да го направиш с първия срещнат,ако още малко приятелят ти се дърпа,а твърдиш,че го обичаш?Би ли ми обяснила за каква любов ми говориш и сигурна ли си,че не изпитваш само привличане от физическа гледна точка към него?