View Full Version : Moderated:Колко време ви трябва,момичета,за да свършите?
Zna4i predvaritelno sajalqvam ako temata e pisana . vinagi sum se 4udel kolko vreme trqbva da pravi6 sex s momi4eto za da go zadovoli6 naistina . ponqkoga si mislq daje 4e da zadovoli6 momi4e e mn trudno . ta vuprosa mi e kolko gore dolu vreme sled zapo4vaneto na akta vi e neobhodimo za da se po4uvstvate zadovoleni ? :-)
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
malka_kukla
08-15-2006, 00:30
MI ZAVISI OT AKTA,MOJE DA E 5 MIN,MOJE DA E SLED 2 4ASA,ZAVISI KAK GO PRAITE
навигатора
08-15-2006, 04:10
ами когато ти каже стига - спираш
krem4et0
08-15-2006, 08:47
30 минути на мен ми стигат.Но е строго индивидуално.А и аз обичам по 2 пъти един след друг!
Мен ми трябват 3-4 мин. При секс е така горе-долу. А ако предварително ми прави френска, когато почнем да го правим и веднага свършвам. След 15 мин - пак. И така... Малко кофти, че като свърша бързо и после не ми се иска толкова, ама нали трябва да помисля и за неговото удоволствие... :roll:
Ем до колкото знам средно е 11 минути, зависи от бързината и т.н
Зависи и от позата и от бързината и от степента на въбуда и от мн неща... :roll:
Принципно е според зависи, но ако попаднеш на някоя фригидна нимфоманка 16 часа са и достатъчни :-D
alkobalko
08-15-2006, 10:42
Зависи най-вече от това с колко време разполагате. Също така в какво настоение сте и колко е възбудено момичето. Ако е настроено за повече нежности над 45 мин., ако пък е сташно възбудена и 10 мин. са достатъчни. И все пак при всяко момиче е строго индивидуално, зависи от позата, мястото и предпочитанията и.
full-lips-
08-16-2006, 02:25
zawisi .. k0lk0 g0 iskam .. k0lk0 sym wyzbudena nai-weche ak0 e mn shte e byrz0 ak0 ne e chak t0lk0wa est p0-bawn0o ;)