View Full Version : otviti ili zaviti???
marina star
08-15-2006, 08:57
vinagi sam se 4udela otviti ili zaviti pravite sex??? :roll:
miloto_girl_4e
08-15-2006, 09:00
Отвити много ясно, за какво ми е да ми се пречка някакво одеяло...
:mrgreen: Без това сме се разгорещили, само ще ми става по-топло...
krem4et0
08-15-2006, 09:01
Ами в тези жеги си постиламе нещо,вземаме възглавници и действаме.Няма на 35 градуса да се завивам с родопско одеяло,я?
alkobalko
08-15-2006, 09:57
Зависи от времето. Сега в тези горещини е немислимо за одеало. Зимата предпочитаме да сме завити. Вечер понякога, ако той спи в нас или аз в тях и като си легнем и ни се прииска го правим под завивките.
CrazyWitch
08-15-2006, 10:12
Еми предпочитам завити.
Ние и да сме завити първоначално, просто не става да си останем така до края, за това винаги сме отвити :smt019
Без разбирасе особено на някви горещини
acidburn
08-15-2006, 13:27
Без разбирасе особено на някви горещини
Damn right nigga :) ама както ви е кеф ..нали тряа се кефиш на СЕКСА !
piFka_LP
08-15-2006, 13:34
абе и завити и отвити някой път под чаршафа гопрайме хих мн забавно абе яко си е и да сме завити и да сме отвити па ки е доста горещо :P
zimata-zaviti,lqtoto otviti... zavisi no pop rincip tva nemi prai vpe4atlenie dali 6te ima 4ar6av ili odealo ili niama da ima ni6to...
sometimes_
08-15-2006, 18:09
Е,зависи от времето.Зимата,естествено-завити,няма да се оставя да ми замръзне задника докато го правим...Представяте ли си каква нелепа смърт би било..."Умряла от премръзване по време на секс". :mrgreen:
ProstoAz
08-15-2006, 18:16
Хах, аз пък не мога да си представя как ще правя секс с някой и ще сме завити, без значение зима ли е, лято ли е. Струва ми се, че много ограничава действието...хм...никога не съм го правила завита... :lol:
Ako e neshto burno, lqtno-- otviti. Ako e nejno i po-zimno- zaviti na toplichko. Nqma znachenie, shtom sum s nego, znachi ne se pritesnqvam ot tova dali shte me vidi, kak izglejdat bedrata mi na svetlo i prochee, tova sum az-tova e toi i drugo nqma znachenie v tozi moment.
Хах, аз пък не мога да си представя как ще правя секс с някой и ще сме завити, без значение зима ли е, лято ли е. Струва ми се, че много ограничава действието...хм...никога не съм го правила завита... :lol:
и аз така мисля,а и одеалото само се пречка
ами, при мене нито чаршаф, нито одеало, нито възгалвинца може да остане на кревата... всичко бива сабаряно по пода... а понякога и оттам се избутва или изритва надалеч...
full-lips-
08-16-2006, 01:48
sp0red wremet0 ak0 e t0pl0 mn0g0 qsn0 che 0twiti...0bicham da gledam az :P aa ak0 e studen0o.. p0nqk0ga se nalagaa :)
otviti mnogo qsno,tai moje da se pravqt mnogo pove4e pozi i e po svobodno..
Jerry_3D
08-16-2006, 02:59
Ami az chestno nz..shtoto oshte sum devstven (na 15 sum ^^ nvm de) obache do kolkoto razbrah tq iska da e na tumno..i az i kazah na maiatap.."Mi mqtame charshava otgore i gotovo" i tq se suglasi..: )) qvno predpo4ita s zavivka :)
WindWaker
08-16-2006, 03:01
Ami az chestno nz..shtoto oshte sum devstven (na 15 sum ^^ nvm de) obache do kolkoto razbrah tq iska da e na tumno..i az i kazah na maiatap.."Mi mqtame charshava otgore i gotovo" i tq se suglasi..: )) qvno predpo4ita s zavivka :)
no comment
full-lips-
08-16-2006, 03:05
ae k0 sa zaqjdash ee .. deca ne razbirat i ti si minal 0t tam ne ma qd0swai aa aa xhaxh :P
WindWaker
08-16-2006, 03:10
xaxaxa v interes na istinata ne sym minal ottam xaxaaa. pri men se polu4i vsi4ko idealno i predi da go napravq ottuk ottam bqh sybral dostaty4no informaciq i do den dne6en nqmam gaf. edinstveno 4e predi 1-q pyt imah problemi dokato mi stane i to baq vreme....okolo mesec. no predi da pobyrza6 da me naredi6 - praviha mi operaciq posredata na tozi mesec za raz6irena vena tam to4no do takoata i tva si be6e pri4inata taka 4e.......ne, ne sym minal ot tam i nikoga ne sym izcepval takia gluposti ;)
Luciferian
08-16-2006, 06:23
ами, при мене нито чаршаф, нито одеало, нито възгалвинца може да остане на кревата... всичко бива сабаряно по пода... а понякога и оттам се избутва или изритва надалеч...
Толкова познато ми звучи... все едно аз съм го писал. :-D ;)
emi zavisi koga go praim,zimata zaviti,lqtoto otviti O:) po vazbujda6to e otviti :smt008
`Death`Whore`
08-17-2006, 00:07
И зиме, и лете...доста често одеялото пречи и го махаме.
Angel_Girl
08-17-2006, 00:08
Зависи от времето.
Ний сме с юрганите ама сме на Климатичеееец 8)