Влез

View Full Version : celiqt mi svqt se srina

black_angel_f
08-15-2006, 11:37
Zna4i iskam da vi razkaja moqta istoriq i se nadqvam 4e 6te imate t1rpenieto da q pro4etete zna4i kogato bqh na 10 maika mi zamina za G1rciq/sega s1m na 15/za edna g.noprez tova vreme ba6ta mi si nameri lubovnica i kogato bqh ve4e na 11 /maika mi vse o6te be6e v G1rciq/roditelite mi se razvedoha taka do tuk dobre ne e bolka za umirane no sled kato maika mi se v1rna ot G1rciq/ve4e bqh na 12/ vsi4ko se ob1rka zna4i tq nqma sobstven apartament za6toto vinagi e jivqla v apartamenta na ba6ta mi i maika mu/baba mi/ a poneje baba mi ne haresva6e priqrelkata na tati toi jivee6e pri neq a az pri baba mi/az ne jiveeh pri tati za6toto bqh sviknala v moq dom moqta staq i t.n./ta zna4i i maika mi doide da jivee pri nas samo za6toto baba mi si misle6e 4e prqtelkata na tati revnuva no sled kato se obedi 4e tazi taktika s revnosta ne pomogna baba mi q izgoni i maika mi nqma6e k1de da jivee i be6e bezrabotna i .. o boje nz kak da go kaja ami tq vsqka ve4er be6e v razli4no leglo za da ima podslon za ve4erta dokato nakraq ne se ostanovi da jivee pri edin koito e mn dob1r no pie mn i sega e bremenna ot nego v 5tiq mesec a te nqmat dostat14no sredstva za da se grijat za nego a na vs14koto otgore mai maika mi iska da go dava za osinovqvane no predstavete si tova ne e nai golemiq mi problem otkakto sv1r6ihme u4ili6te ba6ta mi postoqnno me pritiska da hodq da jiveq pri nego a az nz dali iskam prosto naistina ne znam za6toto mn s1m priv1rzana k1m moq dom i ne moga da si predstavq 4e nikoga pove4e nqma da jiveq tuk :smt010 a i ne moga da ostavq vse pak baba mi sama a ba6ta mi ne priema ne za otgovor i kaza da si pomislq mn dobre i do pet1k da s1m re6ila a az naistina nz

Obitax
08-15-2006, 17:22
mnogo ama mnogo gadna i tegava situaciq :( neznam kak moje da ima takiva hora po taq 6ibana zemq ??

spored men 6te e po dobre da ide6 pri ba6ta si ( vse pak ti e biologi4en roditel ) .

Good Luck i dano da se opravqt ne6tata po skoro !!!

myni4koto
08-15-2006, 19:06
ako e samo zaradi tova 4e si sviknala sas sobstvenata ti slaq..domm..t.n i kogato se premesti6 pri ba6ta si i tam 6te svikne6 pomisli li dali naistina iska6 da si pri nego ..toi koi to si e nameril lubovnica zarqzal e teb i maika ti nz preceni kude 6te se 4uvstva6 6tastliva i znae6 4e vinagi ima na koi da raz4ita6

ista
08-15-2006, 23:07
ми, не знам да ти кажа честно. и в моя живот е имало големи проблеми (любовници, скандали, безработица, бадност, загуба на апартаменти!, побойща... ), но това беше одавна. аз лично, на твое място, хич не бих мислила за това, че съм си свикнала със стаята и някакви подобни. това според мен е лигавщина. може да звучи много грубо, но си е така. просто послушай сърцето си. така както ми разказваш историята си, много ми прилича на моята, но при мен вече е преминал тежкия преиод... спокойно, и при теб ще отмине...
но най-гадно и неприятно ми става за майка ти. не че я същелявам, просто я разбирам... и за жалост, наистина има такива хора, които само се възползват и причиняват болка...

ycMuBkaTa
08-16-2006, 11:00
Виж сега ти си достатъчно голяма и трябва да вземеш трезво решение къде ще си наистина щастлива, кой ще се грижи най-добре за теб...Не си преживяла малко за тези години, така че остави работата с привързването към дома...Домът е там, където е сърцето и където се чувстваш добре...А за майка ти - кофти история, но ти си безсилна...

SweetBunny
08-20-2006, 23:44
Ужасно е, наистина :(
Пробвай да живееш при баща си, ако не ти хареса, се върни.
Но защо не му кажеш, че не искаш да живееш при него и когато той започне да настоява, ти го помоли, че ще дойдеш, ако поне изпраща някаква издръжка на майка ти....Наистина ми е жал за нея :cry: Вярно, че си има мъж, но това дете НЕ ТРЯБВА да се дава за осиновяване...
Успех...и разкажи, моля те :cry:

Angel_Girl
08-21-2006, 02:45
Tова в ужасна ситуация. Ако неискаш да живееш с баща си му го кажи. Кажи му, че неискаш да се местиш, че си искаш твоя дом..кажи му това, което каза на нас...и успех..дано всичко се оправи...

ista
08-21-2006, 07:58
Ужасно е, наистина :(
Пробвай да живееш при баща си, ако не ти хареса, се върни.
Но защо не му кажеш, че не искаш да живееш при него и когато той започне да настоява, ти го помоли, че ще дойдеш, ако поне изпраща някаква издръжка на майка ти....Наистина ми е жал за нея :cry: Вярно, че си има мъж, но това дете НЕ ТРЯБВА да се дава за осиновяване...
Успех...и разкажи, моля те :cry:

това с улсовието баща й да дава издръжка на майка й е толкова тъпо... просто нямам думи. иначе за детето... според мене вече е късно да се казва НЕ ТРЯБВА да се ражда, нали така? е, такъв е живота - всичко ще се оправи, спокоино.

hristina^
08-21-2006, 23:45
миличка надявам се нещата да се оправят по някакъв начин...ти обичаш баба си нали? и казваш че неискаш да я изоставяш...може би баба ти не е лош човек и би могла да се съгласи майка ти да доиде да живее при вас отново...помоли я ....то пък сега идва проблема с детето... :smt017 ох,...милата пожелавам ти много успех,тъй като май с друго немога да помогна :smt008