Влез

View Full Version : Няколко въпроса

Никиии
08-15-2006, 14:21
1. Има ли опасност от секретите които се отделят при възбуждане на мъжа ... демек питам : може ли да правя секс без презерватив без да свършвам в нея и без никакви средства ?

2. Може ли да се забременее от влага ... Давам прост пример : след първото свършване ми остава малко сперма по ръката,говоря не за малко,ами за обикновена влага ако мога така да се изразя даже не беше течност... и с тази ръка започвам да бъркам ... има ли опасност аз чух че от няма защото клетките били умирали но все пак искам да ви питам ...

3. Вярно ли е че от мн мн малко количество сперма няма опасност от забременяване,например една малка капка ?

4. Има ли чести случаи,момичето да му закъснее цикъла просто защото е правила секс а не от забременяване (например с 10-15-20 дена)

Въпросите са ми много аматьорски но все пак изпитвам нужда от компетентни отговори плз :)))
:smt005

luschka
08-15-2006, 14:52
1. По принцип е хубаво да ползвате предпазни средства. Риск, макар и минимален винаги си има.
2. Определено няма такава опасност.
3. Зависи... Ако са добри плувци... :D
4. Нормално е на момичето да му закъснее няколко дни, но е и само защото е правило секс, а поради други физиологични причини.

alkobalko
08-15-2006, 15:15
1. Винаги, когато се прави секс без предпазни средства има опасност от забременяване. Дори и без да свършваш в нея има опасност от бременност.

2. Вероятността е малко, да не кажа никаква.

3. Винаги има опасност, макар и минимална.

4. Възможно е да закъснее с няколко дни, ако и е за първи път. Може и да закъснее, ако е нередовен, та дори и да пропусне. Ако е болна също може да стане такова нещо. Но, ако няма предпоставка за такова нещо има място за притеснеие.

Никиии
08-15-2006, 17:08
Ами да аз правих секс с мойта приятелка за първи път и към края на месеца се притеснявам ако и закъснее,но казваш че ако и е за първи път има вероятност да закъснее .. Мерси :)
Други какво мислят ?

ista
08-15-2006, 18:19
така...
какво мисля аз... ми, мисля, че е нужно да ползвате презерватив всеки път. поне знам мене какво шубе ме гонеше в началото и не го пожелавам на никое момиче. а за закъснението - напълно възможно е, но за ако се притеснявате, а не искате да чакате до края на месеца (което си е живо мъчение, ако питате мен) вземете един тест за бременност.

Snoopy_
08-16-2006, 06:58
1. Да има. Минимална но има. По-добре да се обезопасиш отколкото после като ти си единия на 10000 който му се е случило да псуваш съдбата какъв карък си.

2. Зависи колко време ти е стояла навън ръката, сиреч на кислород. За да не става така ходи я мий след като свършиш :Р

3. Не, не е вярно. Шанс винаги има, колкото и да е нищожен. Пак повтарям да не си играеш със съдбата, защото е курва.

4. Тук не съм комптетентен, но доколкото знам закъснява/подранява след първия път и по здравословни причини. С две думи на психическа и здравословна основа може да и закъснее теоретично.

bulgarche
08-16-2006, 07:47
1. Да, Не (два въпроса са)
2. Да
3. Да
4. Немога да ти кажа

krem4et0
08-16-2006, 08:54
Ами да аз правих секс с мойта приятелка за първи път и към края на месеца се притеснявам ако и закъснее,но казваш че ако и е за първи път има вероятност да закъснее .. Мерси :)
Други какво мислят ?
На мен след първия път ми подрани.Дже съм чувала,че ако ти закъснява е добре да правиш секс-както е добре преди раждане да се прави,защото спомага за изхвърлянето от организма.до колко е вярно не знам!