View Full Version : V4era pisax za taq tema: Strax me e , o6te ne i e do6lo
Zna4i pisax za taq tema.. pogovorihme s priqtelkata mi . no na neq nito i se gadi sutrint, ima si apetit, ne se nervi, i si4ko si e nared.. no sega kato isakm da vzememe testa tq kazva 4e neiska za6toto q e strax... no do dove4era ima vreme i sigurno 6te go vzzemem. ta bix iskal da popitam ve4e 1 sedmica i zakusnqva koga zapo4vat tiq gadeniq suttrinta... apetita? i Plz bez floodvane kato minalata tema Plz
krem4et0
08-15-2006, 14:44
Сори за миналата тема-обидиха ме.По принцип не започват веднага,даже понякога може и да няма.По-добре да си вземе тест-така и двамате ще знаете положението.И не се тревожете-незнанието е по-лошо.Ако отлагате още може да стане така,че ако е бременна абортът да е с повече усложнения.А и защо да се тревожите напразно.Купете си тест.И по-добре сутрин,когато пишка за първи път през деня.Тогава нивото на хормоните е най-високо!
П.С.Виж важната тема в раздела-обща сексуална култура.там е обяснено по-добре и подробно!
WindWaker
08-15-2006, 14:48
naflood-ihme q temata samo deto ti pisahme samo po temata i trqq6e da se postarae6 da pro4ete6 kakvo sme pisali. zakysnenieto moje da se dylji na hilqdi pri4ini - nqma da sporim pak, a samo edna ot tezi vsi4ki e bremennost - ta dori i togava pak moje da i idva (cvetna bremennost) makar 4e e malko po razli4no. taka 4e stiga pritesneniq, zemate testa - v tva nqq ni6to stra6no i az sym kupuval testove. e, adrenalina dosta se po4akva dokato 4aka6 rezultata ama....karai, posle kato e otricatelen uspokoenieto e qko. i kato go polzvate - ako predi ne ste polzvali test - 4etete vnimatelno upytvaneto.
alkobalko
08-15-2006, 15:28
Не винаги се появява гаденето и останалите симптоми на бременост. Не чакайте, а направете теста възможно най-бързо, за да имате възможност да итреагирате адекватно. Успокой приятелката си като и кажеш, че е разбираемо да я е страх да направи тест, но по-добре да се знае от какво е. И мен ме беше страх да го направя след 9 дневно закъснение, но накрая просто нямаше начин. Направете теста и дано да е отрицателен. Пожелавам ви успех и после пиши какво е станало. Стискам ви палци.
10x
PS : Preo4etox vs4iki mneniq ot temata koqto bqx pisal taka 4e... ok 10x na si4ki