PDA

View Full Version : Изчезване на чувства...

---111---
08-15-2006, 18:14
Гаджето ми от известно време се държи по-странно! Не е като в началото на връзката ни! Той все едно е свикнал и все едно няма нужда да прави нещо интересно! Само стандартните неща... Даже имам чувството, че казва "Обичам те", ей така, за да не е без нищо! Все едно го казва по задължение! Усеща се как той се старае да е мил от време на време. Имам чувството, че нещо изстива между нас! Дали това държание говори за липса на чувства от негова страна или просто е от това, че сме повече време заедно и един вид всичко е вече улегнало(не знам точно как се казваше, но съм чувала че има нещо като свикване един с друг, при дългите връзки) Ние сме заедно от 7 месеца. Вие какво мислите, дали наближава края или всичко е нормално??? Моля Ви за съвет! Благодаря предварително!!!

TSecret
08-15-2006, 18:28
moje da ste v kriza.... no porazu4i dali niama niakoq druga 4e....

sometimes_
08-15-2006, 18:28
Ами ще ти кажа баналната фраза "Поговори с него"... С времето нещата няма как да не се променят, вече сте се опознали и не може да се държите както в началото на връзката ви, когато всичко е ново, интересно... Ако проблема е в това, че не правите "нищо интересно"...Ами тогава промени нещата! Прояви инициатива и го накарай да се държи така,както преди.
Успех! :wink:

summer_04
08-15-2006, 20:06
moje da ste v kriza.... no porazu4i dali niama niakoq druga 4e....
a we da ne po4ne da te goni paranoqta,ama vse pak za vs slu4ai!

TSecret
08-15-2006, 20:11
da,za6toto na6ta kriza doide ot tva 4e "leko zalitnah na krivo"

iiirish
08-15-2006, 22:34
идва ден в който любовта рано или късно си отива. ние при цялото си желание се можем да я спрем, но за сметка на това можем да си вгорчим живота със мисли за нейната липса! а от жалби и сълзи няма смисъл.

затова те съветвам - смело напред и не признавай прегради. успех :wink:

anichkaaa
08-15-2006, 22:46
S vremeto naistina ne6tata se promenqt-ne mislq,4e trqbva da se pritesnqva6,no za vseki slu4ai proveri tova onova.Taka 6te se 4uvstva6 po-sigurna.

strange__
08-15-2006, 23:07
Попитай го какъв е проблема....ей така докато говорите за нещо ти го изцепи,той ще се сепне и ти ще му обясниш,вероятно от изненадата той няма да е подготвен ще се обърка и накрая ще си каже всичко....просто ако му намекваш,че искаш да говорите,ако той има какво да крие ще има време да помисли как точно да те баламоса,а така ще го стреснеш....успех и дано не е краят :wink:

silv
08-15-2006, 23:11
Az bqh v su6toto polojenie s biv6iq mi priqtel,oba4e minahme taq krzi(skusahme zaradi drugo).Ta pri na be6e sa6toto ama ot stranata i na dvamata-prosto ni be6e omraznalo ot ednoorazieto..Nie namerihme re6inie kato zapozkahme da pravim razli4ni ne6ta-u4e6eme da igraq tenis,ka4vahme se na reis koito ne znaem kyde otiva slizame nqkyde,razhovdame se i piem kafe,aba4e naistina pogovori s priqtelq si,ako ima o6te 4ustva,to vnesete nqkakvo raznoobrazie,ako nqma...

Mikohito
08-15-2006, 23:12
Както казаха преди мен просто го питай директно на какво се дължи промяната в отношенията ви.

SwEeT_RosiNa
08-18-2006, 07:34
Не се притеснясвай това е нормално и е временно и го има при почти всяка по-дълга връзка прави се че не забелязваш ще видиш че ще се оправи. :?

luda`flirtajika
08-18-2006, 09:39
Както казаха преди мен просто го питай директно на какво се дължи промяната в отношенията ви.

mhm :) edin razgovor vurshi 4udesa..ponqkoga...

`Death`Whore`
08-18-2006, 09:42
Ани, я ми обясни какво значи "не признавай преград"...втората дума според мен не съществува в езика ни. :)

А защо не го попиташ дали все още те обича? Може да има проблеми, които да не е споделил. Ако е охладнял към теб, най-добре е да го знаеш.

iiirish
08-18-2006, 15:40
[quote="`Death`Whore`"]Ани, я ми обясни какво значи "не признавай преград"...втората дума според мен не съществува в езика ни. :)
[quote]

ех, то човек да не се обърка ама :wink:

AnN_G
08-18-2006, 16:00
Гаджето ми от известно време се държи по-странно! Не е като в началото на връзката ни! Той все едно е свикнал и все едно няма нужда да прави нещо интересно! Само стандартните неща... Даже имам чувството, че казва "Обичам те", ей така, за да не е без нищо! Все едно го казва по задължение! Усеща се как той се старае да е мил от време на време. Имам чувството, че нещо изстива между нас! Дали това държание говори за липса на чувства от негова страна или просто е от това, че сме повече време заедно и един вид всичко е вече улегнало(не знам точно как се казваше, но съм чувала че има нещо като свикване един с друг, при дългите връзки) Ние сме заедно от 7 месеца. Вие какво мислите, дали наближава края или всичко е нормално??? Моля Ви за съвет! Благодаря предварително!!!
Е тва според мен не е края,след като сте още заедно,макар че трябва да се замислиш как сте стигнали до тук,а най-добре поговори с него!Той поне ти казва "Обичам те" :smt010

Chiana
08-18-2006, 16:28
Еми поговори с него, кажи му всичко! Кажи му:
-Писе, коте (или там както му викаш), чесно ми кажи, обичаш ли ме още? Не искам да ме лъжеш. Държиш се студено. Писнах ли ти вече? Имам чувството, че съм ти писнала.
Ако не си промени държанието, опитай ти да си малко по-хладна, да видим... Или пък да не се виждате 1-2 дена. Ако сте свикнали непрекъснато заедно, за 1-2 дена така ще се затъжите един за друг, че няма на къде... Или пък правете повече секс. Сексът укрепва връзката. :P

strange__
08-18-2006, 16:29
Е тва според мен не е края,след като сте още заедно,макар че трябва да се замислиш как сте стигнали до тук,а най-добре поговори с него!Той поне ти казва "Обичам те" :smt010
Да бе казва и какво от това?!Думите са едно....нея едва ли я топли това обичам те след като се съмнява в чувствата си,ако не бъде подкрепено от действия и ако не е истинско не бих искала да го чувам;)

sherry
08-18-2006, 18:10
Не всичко е свършило.За да е с теб 7 месеца,значи има някакви чувства към теб.Просто ако прекарвате повече време,те приема за даденост и може би времето,което прекарвате заедно му се стува нормално,ежедневие.Ако отидеш някъде за известно време,примерно за седмица...На море,на село,на гости някъде....ще видиш,че ще му залипсваш.Много връзки от време на време имат този проблем.Трябва да разнообразите връзката си,да остане малко без теб,да разбере колко мн значиш за него.

CrazyWitch
08-18-2006, 21:43
Еми ... това 100% си е криза. Пример : Приятеля ми споменава, че се отдалечаваме един от дръг. Ала-бала. Разделяме се и на следващите 3-4 дни вече беше пред врата ми.

P.S. Разбиваш кога наистина обичаш някой чак тогава когато го загубиш.