Влез

View Full Version : obicham go i ne izdurjam bez nego-shte otka4a

luda`flirtajika
08-15-2006, 19:06
obicham go basi... istinska lubov e sig sum i nikoi NE MOJE DA MI KAJE NISHTO.Toi e nekuf broikadjiq,pie,pushi,kara sk8,no az go obi4am i ne moga bez nego,mamka mu shte otka4a ...

ps:prosto si izlqh 4uvstvata na kratko,shtoto ako trqqshe da gi izlizvam suvsem-mojehte i da ne me razberete

Game_Over_Boys
08-15-2006, 19:25
В такъв случай...пробвай да му покажеш,по някакъв начин какво изпитваш!И как така го обичаш,сигурна ли си,че не е просто силно привличане! :?:

teen_girl4e
08-15-2006, 19:41
nqma lo6o da izliva6 4uvstvata si po dobre taka otkolkoto...davai momi4e nie za tova sme tuk :wink:

CVETELLINA
08-15-2006, 20:48
ами помисли дали ще бъдеш щастлива с такова момче,защото не мисля,че да бъдеш с човек,който незнае какво иска е много хубаво..според мен бройкаджиите са момчета,които се опитват да намерят правилното момиче,но преминават през значителен брой неправилни,и са момчета,които обичат да се изтъкват с това,че могат да свалят всяка мацка...помисли си дали ти искаш да бъдеш една от многото... :|

navits
08-15-2006, 20:54
офф нз що ама ти съчувствам :(

ycMuBkaTa
08-15-2006, 21:00
Щом си толкова луда по него спечели си го. Едно момиче много лесно може да промени момчето и да го накра да се влюби в нея до полуда.
Не се отказвай! Бори се

Obitax
08-15-2006, 21:04
Bravo Pile Radvam se za teb !! Deistvai dorde ne e kasno , 4e da ne sajelqva6 posle .

Good Luck i umnata :)

iiirish
08-15-2006, 21:19
всяко момче, колкото и лудо да е и какъвто и женкар да е, се нуждае от стабилно начало. начало поставено от любовта на момиче! няма човек, който да не може да бъде обуздан в стремежа си към другия пол, стига да бъде намерен правилния начин и подход към него :D

Obitax
08-15-2006, 21:32
всяко момче, колкото и лудо да е и какъвто и женкар да е, се нуждае от стабилно начало. начало поставено от любовта на момиче! няма човек, който да не може да бъде обуздан в стремежа си към другия пол, стига да бъде намерен правилния начин и подход към него :D

Evala Ani mnogo to4no kazano !!!!

Axxxel
08-15-2006, 21:52
А аз мисля, че знам каква е пречката...мама и тати нали?Всичко се преодолява...Дори и най-високата ограда може да се прескочи...С теб сме :wink:

luda`flirtajika
08-16-2006, 08:57
nqkoi kaza,4e ima na4in i podhod da si go spe4elq,no are da mi kajete kak i kak da go nakaram da se vlubi v men do poluda-vse kazvah,4e stava ot samosebe si,no qvno vie znaete kak,drug kaza,4e da se opitam da ne buda edna ot "tezi negovite"-e az ve4e mai bqh ili prosto flirt nenzam kak da go razbera,no beshe za 3 meseca ~!~ a tova za nashite ne e problem,zashtoto ve4e se izmuknah da izlziam za sega-kudeto poiskam i tova e ndk ~!~-ve4e en mislq mn mn za tozi problem,sega problema mi e toi ;( :smt010

08-16-2006, 12:42
Щом си толкова луда по него спечели си го. Едно момиче много лесно може да промени момчето и да го накра да се влюби в нея до полуда.
Не се отказвай! Бори се
Kaji mi kak stava tova? Ti pravila li si go? Help

acidburn
08-16-2006, 12:51
Не се отказвай! Бори се

Cъгласен съм ~

luda`flirtajika
08-16-2006, 14:09
oh stiga s tezi suglasiq kajete mi KAK DA GO SPECHELQ za boga obi4am go pomognete mi