PDA

View Full Version : Ami sega .... v glavata mi e pylna kasha!

Ashli
08-15-2006, 20:48
Zdr.Neka i az izleq mykata si ili po tochno da vi razkaja istoriqta si tyi kato ne e chak tolkova tyjna.Ima edno momche,koeto obicham adski mnogo,opitahme da sme zaedno i ne se poluchi izmachvahme se i dvamata i se razdelihme po vzaimno saglasie,no toi si ostana v syrceto mi i do dnes.Toi e pyrvata mi lubov.Imahme super spomeni.Seki den bqhme zaedno.Prosto nerazdelni.Vsichki ni sa radvaha,no nqmashe prosto bydeshte vryzkata ni.Sega obache ima edin negov priqtel,s koito qko se svalqme.Kato se vidim si govorim za kakvo li ne.V chata syshto mnogo qko si prekarvam kato si pisha s nego.Vseki pyt kato izlizat me vika,a ako kaja che ne moga da izlqza mu stava gadno.Dnes otnovo otkazah da izlqza s tqh,no savsem sluchaino minah krai kompaniqta im,a toi ne ochakvashe tam da me vidi i chak ostana izumen.Stoq i me gleda baq vreme.Az samo se usmihnah i zaminah. :wink: Naistina mnogo me boli ot tova momche deto obicham,no mislq che imam nujda,ot nqkoi koito da mi ponogne da go zabravq i bolkata da utihme s vreemto,zashtoto kato sam sama mislq samo za nego.Ne izdyrjam veche.Obache ima problem.Tova momche s koeto se svalqm si ima priqtelka.I az znam za neq i toi znae che znam,ama vypreki sichko pak prodyljavame.Nz ne iskam da im razvalqm vryzkata,no i ne moga zaradi tova da se otkaja.Sviknala sam da se borq za vsichko do posledno.I sega ne mislq da se otkaja.Ama nz dali postapvam pravilno. :? ](*,) Pls kajete mi kakvo da pravq . :smt009 :smt013

WindWaker
08-15-2006, 20:51
da ne si haresva6 zaeti mom4eta. vsy6nost nz ko da napravi6, ne bi li trqbvalo sama da znae6 nai-dobre ?

Obitax
08-15-2006, 20:53
nai dobre 6te e da iz4aka6 da se razdelqt i togava da se opita6 ina4e moje6 da si prodaljava6 s flirtovete lo6o nqma poone spored men :

Good Luck !

Eimi_{}
08-15-2006, 20:56
И двамата не постъпвате правилно.Не трябва да разваляш връзката им,но и той не трябва да има очевадни симпатии към теб.Може да научиш подробности за връзката им,дали се разбират добре и т.н.Ако всичко е О.К.между тях ще се наложи да се откажеш.. :wink:

iiirish
08-15-2006, 22:16
това, че си борбен човек е прекрасна черта. но помисли за чувствата на това момиче! ако той не изпитва нищо към нея - нека й каже, а не да сваля теб и да лъже същевременно нея! предполагам знаеш колко боли когато си лъгън. ако искаш нещо от това момче и ако той го иска от теб - разяснете нещата около вас, като той сподели с приятелката си намеренията си спрямо теб

Axxxel
08-15-2006, 22:16
И двамата не постъпвате правилно.Не трябва да разваляш връзката им,но и той не трябва да има очевадни симпатии към теб.Може да научиш подробности за връзката им,дали се разбират добре и т.н.Ако всичко е О.К.между тях ще се наложи да се откажеш.. :wink:Връзката между момчето и гаджето му вече е тръгнала към разпадане....щом единия почне да се оглежда за друго...това не е на добре за една връзка...За мен е въпрос на време да се разделят...така че невиждам как момичето ще развали вече развалена връзка.Просто Изчакай...момчето си те е харесало и ако му покажеш, че и ти страшно го харесваш...нещата просто могат да се случат ;-)

Mikohito
08-15-2006, 22:33
Единственото което можеш да направиш е да разучиш как вървят нещата между него и приятелката му.Ако нещата са ОК ще трябва да се примириш и да спреш с флиртовете но ако нещата са пред разпадане действай продължавай с флиртовете и се виждайте по често.Туко виж се получат нещата между вас.И мойта история е подобна вмомента така че те разбирам какво ти е.

Legally_Blonde
08-15-2006, 23:00
това, че си борбен човек е прекрасна черта. но помисли за чувствата на това момиче! ако той не изпитва нищо към нея - нека й каже, а не да сваля теб и да лъже същевременно нея! предполагам знаеш колко боли когато си лъгън. ако искаш нещо от това момче и ако той го иска от теб - разяснете нещата около вас, като той сподели с приятелката си намеренията си спрямо теб
=D> няма какво да казвам за пореееден път съм аббсолютно съгласна с ани.сл! =D> Тая мацка ме кефи \:D/

silv
08-15-2006, 23:07
Vseki ddava razli4en suvet,a moq e - napravi tova koeto sarceto ti kazva...Vij mom4eto koeto obi4a6 e minalo i to4ka,jivota produljava kolkoto i da etrudno (a az znam 4e dori e neponosimo :( )..A 6tom ima6 o4i i za drugi mom4eta,zna4i ne trbqva da misli6 samo za tozi v koito si vlubena...A drugiq ako e seriozna vruzkata mu ili ako naistina iska da si e s priqtelkata i da poiska6 nqma da ri6i da e s teb..Oba4e ako ne e taka-dali ti 6te mu razvali6 vruzkata ili druga-vse edno,moje puk kam teb da ima powe4e 4ustva-prosto opitai.Uspeh ;)

Ashli
08-16-2006, 13:46
Ami mislq da vi poslusham nqkoi ot vas.Nz kak vyrvi vryzkata im i nqma kak da razbera,zashtoto ako popitam nqkogo shte byde ochevidno,che imam imam chuvstva kym nego,a v syshtoto vreme tvyrdq che obicham drugiq.Znam che e nqkak glupavo,no ne moga da otreka che go obicham(ama kato znam che nqma da se poluchi ne mislq da mu varvq podir zadnika)A inache se po dobre se razbiram s nego,no nishto poveche.Nito mu se natiskam kato izlezem ili t.n.A i ne iskam da im razvalqm vryzkata.Pyk kakto nqkoi ot vas kaza tq mai e pred razruha,no nz.Za sega mislq da chakam i da zapazq otnusheniqta si takiva kakvito sa bile do sega s nego.
Ako sam vi razbrala,mai tova iskahte da mi kajete. :wink:

Ivanna99
08-16-2006, 17:05
Hmmmmm,mila,spored men ne e pravilno da prod sus svalkite zaedno s tova mom4e,poradi prostata pri4ina,4e ti ne go obi4a6!Toi prosto te kefi,da,razbiram te,no ti osnovno 6te go testva6 kato novo lekarstvo,na koeto ne znae6 dali efectut 6te podeistva!Za men ne si struva predi da bude napulno naqsno sus samata sebe si,s 4uvstvata i mislite si kum dvete mom4eta!Ne moje da razbie6 negovata vruzka samo,za6toto taka si si naumila!Ami ako ne se polu4i?!Ot cqlata istoriq 6te budete naraneni abs vsi4ki:ti,toi i gajeto mu!Ne biva da si igrae6 s 4uvstvata na horata,za6toto toi naistina moje da hlutne,no na teb toi samo ti dopada,a obi4a6 drugoto mom4e nali taka?!Ne znam pomisli dobre spored men ne e pravilno i opr ima o6te vurhu kakvo da misli6,no ti nai-dobre znae6 kak trqbva da postupi6,za6toto nai-dobre use6ta6 4uvstvata i emociite v sebe si!!!Uspeh i pi6i vse pak kakvo re6enie si vzela{} :)

Ashli
08-16-2006, 20:00
Emi dobre az kakvo sam vinovna,che moga da mu razbiq vryzkata,sled kato toi se zaglejda po men i se vijda che ne e bezrazlichen.A s tova momche,koeto obicham - NQMA DA SE POLUCHI.Otkazala sam se da byda s nego.Iskam da zapochna vsichko otnachalo.Da,naistina moje i da ne mi haresa s nego,a toi da hlytne,ama taka ako chakam nikoga nqma da razbera kakvo e mojelo da stane.Samo,ako riskuvam i prodylja da si flirtuvam s nego bih mogla da razbera .... Moje pyk da se poluchi i zdrava vryzka.I vse pak za sega mislq da ne predpriemam nishto drugo,zashtoto povecheto syveti koito mi dadohte bqha da prodylja taka kakto do sega.

Mike-Jones
08-16-2006, 23:16
:epa lqgai si momi4e