PDA

View Full Version : Съвети как да си хвана гадже ???

fifa06
08-15-2006, 22:47
Здравейте знам че има безброй много подорбни теми и се надявам в тази тема да няма негативни отговори. Значи аз съм от Варна сега се прибирам от центъра. На 17 години съм и не мога да си хвана приятелка :roll: :x Значи като седмене с няколко приятела само ги гледаме момичетата как седят на другите маси и ние нищо не можем да направим. Защо не мога да си отговоря ?!? В дискотеката като видя някое хубаво момиче ме е страх да се завърта покрай него защото може някой да ме натупа. На среща от чата ги не кана защото незнам какво да им кажа... направо съм много разочарован от мен като гледам другите как ходат по двойки.. :-s Моля ви се дайте някакви съвети ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. Все пак има много по-опитни от мен. Мерси за вниманието чакам отговори :shock:

Axxxel
08-15-2006, 23:02
Може да ти прозвучи тъпо, но никой освен теб неможе да ти помогне.В един момент ще ти писне да си такъв и ще се изненадаш от резултатите :wink:

`Death`Whore`
08-15-2006, 23:05
Иска се само малко смелост. Отивате, заговаряте момичетата, питате дали можете да седнете при тях...ако отговорът е отрицателен, да не ти пука. Обаче не заговаряй всички момичета на едно място за 1 вечер...ще изглежда адски глупаво. А ако не знаеш какво да кажеш, кажи просто: "Здрасти, аз съм еди кой си.", а не заучени глупости.

fifa06
08-15-2006, 23:05
Еми писна ми да чакам кога ще дойде този момент :roll: :?: Какво да нарпавя за да дойде по-бързо. Точно това е че нямам тази смелост :x :evil:

silv
08-15-2006, 23:15
Boje...emi kato ti haresa nqkoe momi4e,ako e poznata na tvoi priqtel q zagovori za ne6to po nestandartno....Ne znam ei taka kakvoto ti idva otvutre..AKo pyk e nqkoe momi4e na sasednata masa v kafeto-pogledni q vednyv ili dvapyti,ako i tq vidimo proima interes q zagovori,,,Kolko mom4eta koito me poglevdat i mi s euslifvat mi ide da me zagovorqt,ama im lipsvva smelost..Abe bydi sebe si,ako ti otkajatvednyj,prodylji ;) uspeh ;)

Mikohito
08-15-2006, 23:19
Ако ти не се престрашиш няма как някой друг да ти помогне.Незнам какъв е проблемът при теб точно нямаш достатачно самочувствие или какво?Няма от какво да се притесняваш толкова.Просто отиди при някое момиче заговори го за нещо и ще видиш че нещата може да потръгнат.А относно дискотеката винаги има риска ако се завъртиш около някое момиче да те набият ако не е само но не мисля че трябва да се плашиш от това.Пък и в дискотеките си личи кое момиче е без гадже защото танцува само или с няколко нейни приятелки пък и ако е заета ще ти каже сама.Горе главата и действай смело! \:D/

ista
08-15-2006, 23:22
Здравейте знам че има безброй много подорбни теми и се надявам в тази тема да няма негативни отговори. Значи аз съм от Варна сега се прибирам от центъра. На 17 години съм и не мога да си хвана приятелка :roll: :x Значи като седмене с няколко приятела само ги гледаме момичетата как седят на другите маси и ние нищо не можем да направим. Защо не мога да си отговоря ?!? В дискотеката като видя някое хубаво момиче ме е страх да се завърта покрай него защото може някой да ме натупа. На среща от чата ги не кана защото незнам какво да им кажа... направо съм много разочарован от мен като гледам другите как ходат по двойки.. :-s Моля ви се дайте някакви съвети ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. Все пак има много по-опитни от мен. Мерси за вниманието чакам отговори :shock:

само едно мога да кажа - рекламата на Sprite за отчаяните момчета... много точно. :lol: :lol: :lol:
иначе, сепиозно... не ти препоръчвам да си хващаш гадже от нета... за дискотеките... и там са едни шантави:) но... ти си знаеш най-добре. и аз имах преиод, в който не можех да си намеря приятел, а сега какво стана... :lol: :lol: :lol: :lol:

08-16-2006, 12:18
Абе и аз съм на 17 и аз не съм имал гадже и аз немога да говоря с момичета. Е и? Не ми пука изобщо..... що пък и момичетата не заговарят някой, що все ние???

ista
08-16-2006, 16:34
Абе и аз съм на 17 и аз не съм имал гадже и аз немога да говоря с момичета. Е и? Не ми пука изобщо..... що пък и момичетата не заговарят някой, що все ние???

ми нещо напоследък много често стана ние да ви заговаряме :lol: :lol: :lol: . пък и дреме ти - заговаряш, който ти хареса. хора! вие сте на по 14-18 години... кога иначе ще живеете? правете каквото си искате... иначе няма да си изживеете желанията и по-късно ще стане страшно... комплекси, депресии, отчаяния...

AnN_G
08-16-2006, 17:34
Ми човек,как искаш да ти помогнем?Не можем да дойдем с теб на срещата!Пък и първото ми истинско гадже си беше доста късничко...за всичко си има време,ми защо ти е трудно в кафето,важното е поне един път да го направиш и да видиш колко е лесно!Повтаряй си преди да идеш при момичето че все някога трябва да го направиш.Не може постоянно да чакаш!Няма да ти стане нищо да отидеш и да кажеш :"Здравей,какво става....",а като прибавиш и усмивкааа :P

acidburn
08-16-2006, 19:51
Иска се само малко смелост. Отивате, заговаряте момичетата, питате дали можете да седнете при тях...ако отговорът е отрицателен, да не ти пука. Обаче не заговаряй всички момичета на едно място за 1 вечер...ще изглежда адски глупаво. А ако не знаеш какво да кажеш, кажи просто: "Здрасти, аз съм еди кой си.", а не заучени глупости.

Е как секи път става че съм сългасен с теб :D ..~

teen_girl4e
08-16-2006, 20:48
kato vidi6 qko momi4e na sasednata masa po4erpi q pitie a ako ne doide da ti blagodari otidi i q popitai haresalo li ti e
nz kav ti e problema s momi4etata ot 4ata kani6 na sre6ta sqdate na kafe po4vate da si govorite za si4ko muzika kino i bla bla bla bla....ako ne6tata zatapeqt q pokani na razhodka v nqkoe park4e ili prosto nqkade

ATAKABG
08-16-2006, 20:53
nz kav ti e problema s momi4etata ot 4ata kani6 na sre6ta sqdate na kafe po4vate da si govorite za si4ko muzika kino i bla bla bla bla....ako ne6tata zatapeqt q pokani na razhodka v nqkoe park4e ili prosto nqkade

Точно. Къв е проблема да се залафиш с някоя мацка в чата? За всичко може да си говорите. И след известно време я каниш на кафе,продължавате да се опознавате там и ако се харесате може да и предложиш в определен момент...Или просто да я целунеш,пък каквото стане :wink:
А и няма нищо страшно,че на 17 не си имал гадже или че не си се свалял с момиче. За тея неща няма възраст. Когато - тогава. :wink:

Mikohito
08-17-2006, 01:03

Пич неможеш да чакаш някое момиче да дойде при теб и да те пита дали искате да излезете или нещо от сорта.Бъди по решителен и уверен.Дори и да те отрежат веднъж все някое момиче ще се съгласи.Важното е да не губиш надежда и да бъдеш по уверен както ти казах вече.

LP_girl_14
08-17-2006, 01:15
Да си хванеш гадже?Тва да не ти е някакъв дивеч,че да си го улавяш :-D
Просто трябва да си спокоен,да вярваш в себе си и да бъдеш естествен.Няма нужда да си правиш план с въпроси,фрази,изречения и график по който да протича разговора.Всичко ще се развие от самосебе си.От теб само се очаква да не се спичаш ида не мълчиш.Бъди дружелюбен,запознайте си,дръж се мило...Още в началото ще разбереш как е настроено момичето към теб и тогава ще може да решиш дали да направиш следваща крачка към сближаването.Няма все още рецепта с която да се сдобиеш с гадже.Всяко момиче е различно и не при всички минава един и същ номер.Ако не събереш смелост да се запознаваш с момичета и да общуваш свободно с тях,тогава може само да загубиш,но ако се отпуснеш,ще разбереш че момичетата не ядат хора :wink:

Chance
08-17-2006, 08:14
хора, не е толкова лесно колкото го описвате и го представяте. може във вашите представи да е така, но в реалноста не е така. отиваш, запознаваш се с някое момиче, черпиш го питие и веднага тя си мисли за теб - още един сваляч. защото преди теб 10-15 човека са направили същото и на нея просто и е писнало. и дори и да си пасвате и може да се получи нещо между вас, ще се разминете.

става все по-трудно да срещаш нови хора и да ги опознзваш, защото всеки се е затворил в себе си, има си някой там който му се води гадже, ама да ли има чувства, тръпка - не се знае и няма значение. и мен ме дразни това че много момичета (и това което сега ми е на сърце) са с хора които не ги уважават, не ги заслужават, и са с тях само ей така - да не са сами.

AnN_G
08-17-2006, 11:20
А може преди това никой да не е идвал,при това момиче,може и тя да е забелязала това момче.Ако не рискува няма да получи нищо =;

Sophie
08-17-2006, 11:39
spored men problemut e 4e naistina tvurde mnogo go misli6 i pridava6 ogromno zna4enie na edna malka nevinna svalka..trqbva da si po spontanen a ne 5 min da misli6 kakvo da kaje6 i nakraq da izleze ne6to tupo i tq da te vzeme za osobnqk, prosto naistina kakto kazaha malko pove4e smelost, samouverenost i samo4uvstvie

DiF-i-KrasiF
08-17-2006, 11:41
ae pich... vij kvo shti kaja... ne ti vzimat pari da otidesh pri nqkoq macka i da q zagovorish pone, ili ako si v disko otivai da dancite malko... kvi sa teq.. tva sa ti naj gotinite godini v jivota i ako si gi propileesh taka... trqbva da si pravish kefa... i bez qki kakichki nema kak bace :-D \:D/ \:D/ :-D

BeBencEto
08-17-2006, 12:37
vij..samo shte ti kaja za chat sreshtite purvo....chata e nekvo tupo i izmisleno mqsto,koeto dori ne e realno..ta vse si mislq che edva li tam shte namerish priqtelka..da ne govorim za istinska liubov...na diskoteka sushto ne e mqstoto da se zapoznaesh s podhodqshtiq chovek....purvo zashtoto e tumno i edva li bi precenil tochno za kakvo stava duma....zamislql li si se che tova sa mesta,na koito ne mojesh da opoznaesh edin chovek...v disktoekata mojesh da se zapoznaesh samo s momiche koeto ti haresva kato viziq,koqto shto gode vijdash....no kakvo ti da ne bi da se vliubvash samo vuv vunshnostta..zamislql li si se kolko po-vajna e dushevnostta na nqkoi...ogledai se okolo sebe si..oceni horata,koito "imash"..preceni tezi,koito sreshtash vseki den...a i oshte neshto vqrvai v sebe si tova e edinstveniq nachin da se zapoznavash i da sreshtash novi i novi hora..da suzdavash kontakti :-)
nadqvam se da sum bila polezna

EnJoY
08-17-2006, 13:15
Ооо кой е останал без самочуствие.. Не тряяя така пич надувай се не ти да сваляш погледа като се гледаш с някоя ако си мн зле си тьрси момиче от твоя клас... Не да ходиш при путарици (пички) те да те режат и ти да си хептен отчаян... Почни с по грозна научи се малко и ще видиш колко е лесно, е трябва да имаш визия за тая работа и ПОДЬРЖАНЕ... Бьди льскав с крак в модата с малко повече кинти ако ще сваляш и действай .. НИКОЯ НЯМА ДА ДОЙДЕ При теб а и като дойде определено не сьм се чуствал ОК... Не е ли си ти да атакуваш :smt017 .. :idea:

fifa06
08-17-2006, 13:28
Мерси много на всички за изчерпателните отговори. Щон направя първата крачка ще пусна една тема да ви кажа какво е станало :)

DarkStar123
06-26-2013, 12:56
ei pi4 sa 6ti kaja pri mene kak stana. Na4i izkefih se na edna syper qka macka ot face pisahme sme si vyv face nqkvi ne6ta tyi onyi edna sedmica i posle i vikam are na kafe nqkyde i tq mi are hubavo edi kade si se 4akame ama men mi be6e super pritesnenoto 4ovek.4ydeh se kvo da prava i se setih.. zeh ne6ty po taka (smoke) :D:D.. (seti li se ) :D:D:D i taka stana mi super lekoto ne mi pukashe osobeno. Sre6tame se nie nali pred kafeto mene o4ite sa mi 4erveni kato domati i tq mi vika dobre li si ? :D:D i az dabe extra sym..da znaesh mn si qka nqkvi ne6ta po4nah da i govorq malko ne bqh v 4as ama puk tq mi se kefe6e super mnogo . Taka nqkolko pyti razhodki tyi onyi i tq edin pyt mi vika vuv face dokato si ppi6ehme mn hubav..mn si gotin..nqkvi e takiva i na sledva6tia den otivam pak s taz na kafe nali ama nekvi drygi priateli na mackata (mom4eta i momi4eta) i tq me vikna nastrani i direktno :*:*:*:* bez da me pita. Tva be6e ot mene dano sum pomognal uspeh

Glamour92
06-26-2013, 12:58
http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/378bd3433234cbc90e9cb6b54dc86c1a/http://i656.photobucket.com/albums/uu283/Nicktheterrorist/CoolStoryBrah.jpg

Aма не беше нужно да възкресяваш тема от времето на динозаврите.

DarkStar123
06-26-2013, 13:10
ne sum oburnal vnimanie 4e e ot 2006 (rofl) :D:D:D:D:D:D:D:D