View Full Version : DUREX PERFOMA
Durex Perfoma ... Въпроса ми е само дали наистина помагат за по-бавно свършване или са поредната безполезна изгъзица ... Ако може да ми кажете и цените как върват ? :)
full-lips-
08-16-2006, 01:44
cenite sig shte sa kakt0 0bikn0wenn0 mislq.. a pyk dali ima efect neznam ne sym m0mche a i ne sym gi p0lzwala :) utre sig shte sa ti 0tg0w0rili weche izchakai :-k
WindWaker
08-16-2006, 02:57
sy6tata ralta e 4ovek. nai hubavoto lekarstvo e - da si vkara6 malko volq 4e nqma da svyr6i6 byrzo i tva e. kakto go kaza - porednata bezpolezna glupost. i vse pak ako dyrji6 da probva6 - pak si e 3 leva opakovkata. kato vsi4ki drugi durex-i
действа.... на 3-ти тек с перформа въобще не мога да го дигна догато с ултра тин мога. вътре крема малко или много обезчуствява рецепторите, ма не е някакво чудо. действа горе долу...
bulgarche
08-16-2006, 07:51
WindWaker каза някаква свещенна глупост. Ползвам съм два пъти и с различни момичета. Малко са ми странни. Като ги отвориш са наобратно (за поставянете върху пениса) и има един гел, коейто е по-гъстичък. За ефект...мисля че няма. Незнам дали дейзства върху двамата партньори, понеже не го пише ърху опаковката. Цена - от 1.80 (преди 3-ри седмици в метро) до 3.30 :)
има ефект обаче намалява удоволствието и при двамата 8)
performa
08-16-2006, 11:36
imat golqm efekt,ispolzval sam go mn pyti daje i pri pyrviqt mi pyt,ne namalqva udovolstvieto pri nikoi,tva sa gluposti.DEISTVAT 100%
edin priatel mi kaza che naistina deistva i zabavq eqkulaciqta
WindWaker
08-16-2006, 14:20
WindWaker каза някаква свещенна глупост. Ползвам съм два пъти и с различни момичета. Малко са ми странни. Като ги отвориш са наобратно (за поставянете върху пениса) и има един гел, коейто е по-гъстичък. За ефект...мисля че няма. Незнам дали дейзства върху двамата партньори, понеже не го пише ърху опаковката. Цена - от 1.80 (преди 3-ри седмици в метро) до 3.30 :)
хайде кажи ми, просвети ме о Ти интелигентний, кое ми беше свещената глупост ? перформата е за забавяне на еякулацията, обикновено струва около 3 лева, а за волята......ако сам не можеш да се сдържиш, малко вероятно е един смотан презерватив да ти помогне. ай че ма надразни, кажи кое е глупостта а ?
bulgarche
08-16-2006, 14:57
nai hubavoto lekarstvo e - da si vkara6 malko volq 4e nqma da svyr6i6 byrzo i tva e. kakto go kaza - porednata bezpolezna glupost. i vse pak ako dyrji6 da probva6 - pak si e 3 leva opakovkata. kato vsi4ki drugi durex-i
Не всички презервативи DUREX са на една цена, дори и на едно и също място. Tingle са по-скъпи примерно. А много зависи откъде ги купуваш. В метро бяха по 2,25, в една аптека знам 2,50, купувал съм както казах и за лев и осемдесет. Виждал съм и на дребно (по един). Автора не каза (написа) "porednata bezpolezna glupost", а "поредната безполезна изгъзица". Аз се извинявам че не съм прочел правилно. Вместо "volq" прочетох "вода". МОже би причината е че е написано на латинеца, което малко или много е объркващо. Следващите няколко неща с които не бях съгласен ме подтикнаха към репликите които изказах (написах) срещу теб.
WindWaker
08-16-2006, 15:06
безполезна глупост и безполезна изгъзица мисля че е прекалени близо едно до друго. няям кво да коментирам тук. нека да не забраяме че не сме всички от 1 град а във различни градове - цени са различни. затова не казах 3 лева - а казах ОКОЛО 3 лева. 2 лева също е около 3, 4 лева също е около 3. и следващия път преди да изцепваш н ещо грубо от тоя сорт - позамисли се малко, ок ?
bulgarche
08-16-2006, 15:34
"Извинявай", но щом съм го написал значи съм се позамислил.
WindWaker
08-16-2006, 15:40
izvinenieto se priema........ne 6ta da sa karame, 6toto na avatar-a ti e bylgarskoto zname iiii......v interes na istinata to4no to e ne6toto koeto trqbva da ni obednqva vsi4ki no uvi....ne deistva mnogo mnogo
bulgarche
08-16-2006, 16:25
Е освен знамето има и много други неща на аватара. И символи и...ама както и да е :)
Излезна умен в крайна сметка, аз също не искам да се караме. Май ще е по-добре на ЛС да ти пиша, но нека всички виждат как завършва...нашия...спор да го нарека. Мисля че няма сърдити и сме се разбрали. Благодаря за разбирането
WindWaker
08-16-2006, 16:28
znam mnogo dobre za znacite, kogato bqh na 16 i az se praih na "gola tikva". i vse o6te podkrepqm tezi razbiraniq no prosto ne ti pisah tuka vyv foruma 6toto.......6toto se gleda ot vsi4ki - a ne e za vsi4ki. ne iskam da kaam vsi4ki t.... i vsi4ki c..... na sapun raira6 li ;]
bulgarche
08-16-2006, 16:42
О, объркал си се малко, но няма нищо, простено ти е. Аз не целя да се правя на "гола тиква". Добре е че се въздържаш от някои коментари и изказвания. Прав си, че е по-добре да не се кара на приказки. Особено във някакъв си форум. Просто не му е тук мястото. Ама да не филосовствам, понеже се "караме" за едно и също нещо (говорим еднакви неща) ;)
WindWaker
08-16-2006, 16:44
glei sq - vajen e hevi metala i flood-a i tva e xaxaxaxaxa. ama to taka i taka taz tema e priklu4ena. ne 4e i nqma o6te 100 takiva ama ai.....ako iska6 pi6i li4no, 6te pokomentirame znameto :) a znae6 li kakvo zna4at cvetovete v znameto a ?
bulgarche
08-16-2006, 17:01
Щом е важен слууд-а...аз пак да вкарам мнение като доброто старо време и да кажа че минаваме на ЛС
Абе тая тема не е направена за вас двамата и вашите житейски проблеми !