View Full Version : За оралната любов
Крайно време е ебаси да попита човек-
Защо мамка му се гнусите от тва да духате на момчета? Не е толкова страшно, никой не е умрял от свирка (само от кеф ) :mrgreen: .В нещата които ядете слагат такива боклуци дет ги няма дори в менделеевата таблица а да смучите нещо което ще накара вас А И НАС да страдаме от удоволствие нещете. ЕГати обърканата работа. Може да боклуци обаче да лапате не. Какъв е проблема?
WindWaker
08-16-2006, 03:25
mendeleevata tablica da......ima edin element "gadolinii" , tva e nai qkiq element mada faka
marina star
08-16-2006, 05:51
abe ob6to vzeto si prav ama kvo dase pravi kato tva e ob6to prieto tvardenie 4e svirkata e ne6to gnusno i unizitelno :roll:
iNsaNE`giRL
08-16-2006, 06:03
ами може би не знаем какво по гадно слагаме в устата си :roll: хаха еми не знам мен не ме е гнус да..прая свирки но не на всеки де, а само на приятеля ми :lol:
olive_oil
08-16-2006, 07:00
ами може би не знаем какво по гадно слагаме в устата си :roll: хаха еми не знам мен не ме е гнус да..прая свирки но не на всеки де, а само на приятеля ми :lol:
Еми то това си е част от секса.Само не приемам мъж на жена да прави...
А някои момичета казват,че ги е гнус и правят разни физиономии,за да може да се покажат "примерни"и тъпи егоистки/
bulgarche
08-16-2006, 07:44
Извинявай, но това май ти е личен проблем. Не си случил на приятелка. Може да не я е гнус момичето, а просто да мисли че н е й се отдажа или да я е страм и т.н.
Извинявай, но това май ти е личен проблем. Не си случил на приятелка. Може да не я е гнус момичето, а просто да мисли че н е й се отдажа или да я е страм и т.н.
Така е. Има различни причини поради които момичетата не искат да "духат". Това, че на някой му е кеф, не означава, че за всички е.
martin_91_
08-16-2006, 08:31
I dobre kvo nas ne ni e gnus da gi lije.e, a tqh gi e gnus da ni napraqt edna svirka.Smisul moito momi4e ne go e gnus,ma govorq ob6to za vsi4ki :-k [-( [-X :smt017
krem4et0
08-16-2006, 08:43
Някой момичета не го приемат и не го правят.И аз бях така,докато на майтап го направих.Е не е толкова гадно,ама задължително после си мия зъбките.Все пак и от моя страна трябва да има хигиена.А по въпроса-много малка мои познати го правят-така са си решили.Аз не го намирам зца лошо,но някой смятат че е перверзно.И да подчертая-и аз така си мислех,докато не го направих.Сега не смятам така-даже ме кефи :oops:
maybelline
08-16-2006, 15:17
Не всички се гнусят от това.Те докато не го направят мислят че е гнусно,но като го направят си сменят мнението.Както и при самия секс - докато не го направиш си мислиш че е перверзно или те е страх и т.н.,а като го направиш,изведнуж става доста хубав;)
`Death`Whore`
08-16-2006, 15:20
Ако мъжът е здрав и няма инфекция, пенисът никак не е гнусен. На мен дори ми харесва да правя свирки, макар че повече удоволствие ми доставя да го правя бавно и да си играя с главичката, а на мъжете им харесва бързо и с включена ръка.
Това, че на някой му е кеф, не означава, че за всички е.
Има огромно разлика между това "не ми доставя удоволствие" и "гнусно ми е". Както казах вече, пенисът не е гнусен и ако момичето не е много гнусливо по принцип, няма причина да се гнуси да го лапне. А ако не му доставя удоволствие, не вярвам да остане безучастно, когато мъжът започне да пъшка...нали уж момичетата правят секс с любов? Любимият ти умира от удоволствие...това доставя и на теб удоволствие.
e v kraina smetka ne moje6 da kara6 nikoi na sila da pravi svirki..tva si e pravo na li4en izbor, vsqko momi4e e razli4no i si ima edna ili druga pri4ina ako ne iska da go pravi, kakto ima muje koito ne iskat da duhat, taka i momi4eta
napulno suglasen s maybelline ... predi da napravish frenska smqtash che e gnusno i gadno ... mnogo chesto poveche tova e lubimata ti chast ot sex-a
(vaji i za momcheta i za momicheta)
full-lips-
08-16-2006, 16:01
tui mn0g0 pyti sa g0 0bsyjdali d0 sq.. az specialn0 za swirka ne sa gnusq e ne na seki bih naprawila n0o.. p0princip ne ma e gnus.. ama da gyltam .. ne mersi gnusn0 mi e pyk i mi e d0sta grub0, pr0st0 ne me kefi tfa e :)
tui mn0g0 pyti sa g0 0bsyjdali d0 sq.. az specialn0 za swirka ne sa gnusq e ne na seki bih naprawila n0o.. p0princip ne ma e gnus.. ama da gyltam .. ne mersi gnusn0 mi e pyk i mi e d0sta grub0, pr0st0 ne me kefi tfa e :)
i az taka. obi4am da duham, no da g1ltam ne mi e priqtno!
a gnusno, neznam...nikoga ne mi se e struvalo gnusno...
kogato si na 10 moje bi...
Vampire_girl
08-16-2006, 16:30
i az taka. obi4am da duham, no da g1ltam ne mi e priqtno!
a gnusno, neznam...nikoga ne mi se e struvalo gnusno...
kogato si na 10 moje bi...
mii da i men nikoga ne mi se e vijdalo gnysno!a da gultam-emi ne e adski priqtno ama se sly4va ;).
full-lips-
08-16-2006, 16:52
gnusn0... e g0re d0lu rawn0 na nepriqtn0o... neznam kakyf wkus ima samata sperma ama edwa li shte e wkusna.. zat0waa a i samiqt i cwqt mi e anti xhaxh :P
`Death`Whore`
08-16-2006, 16:53
Какъв бил цветът на спермата?
full-lips-
08-16-2006, 16:55
emi anti= antipatichen .. nepriqten edin takyf nikakyf :P xhahxh
`Death`Whore`
08-16-2006, 16:56
Какво му е неприятното? Спермата според мен е прозрачно бяла. Това нрпиятен цвят ли е?
WindWaker
08-16-2006, 16:57
Варира между "бял" и "прозрачен" хахахахахаха (при нормални обстоятелства) хахаха
full-lips-
08-16-2006, 16:59
emi kakt0 cweta na s0p0la mi e anti.. taka i cweta na spermata .. p0ne za mene dea znam taq techn0st ne mi e priqtna pyk.. da prawi chudesa strann0 xhafxa :P
`Death`Whore`
08-16-2006, 16:59
Доста странни асоциации правиш...
WindWaker
08-16-2006, 17:00
ae stiga gnusotii be bahti horata. 6to ne govorim kyv e cveta na la*noto kat ima6 diariq ili raztroistvo blaaaaaaaaaa
`Death`Whore`
08-16-2006, 17:01
Бобът, който правя, има цвят на лайно /соса, не самия боб/, обаче това не ми пречи да ям боб.
full-lips-
08-16-2006, 17:26
emi m0je za was da e strann0 ama za mene e taka ne mi hareswa i t0lk0wa .. seki s razbiraniqta si ..jelaniqta si i predp0chitaniqta si ! :P
pYk i : 0nlY G0d cAn judgE mE ! nali taka :P
Мен не ме е гнус. Малките момичета ги е гнус много често.
full-lips-
08-16-2006, 17:45
kw0 razbirash p0d malki m0micheta.. na neq kat ne i hareswa i na 20 da e i na 25 da e pak nqma da gylta ;)
christina_aguilera
08-16-2006, 19:15
zashto da me e gnus,vse pak znam,4e gadjeto mi ima higiena i si e 4isti4yk,a i ne go smqtam za unizitelno,zashtoto ne go pravq na vseki sreshtnat,a samo na 4ovek,kogoto mnogo obi4am :smt007 :smt008 :smt008
kw0 razbirash p0d malki m0micheta.. na neq kat ne i hareswa i na 20 da e i na 25 da e pak nqma da gylta ;)
macka ti samo floodi6 i spami6 i ni6to svestno ne kaza,samo nekvi detski glyposti za da si pulni6 byrkan4eto s mneniq i da stane6 po -burzo mega fen 4e da se fyka6..ae stiga be!sled vsqko mnenie i spam!pfu..kao en ti haresva vs razbraha -sega mlukni! ](*,)
emi mila,ti ako moje6 da prai6 svirki na vseki,nqkoi ne mogat!predstavi si 4e nqkoi gi e sram,drugi sa o6te malki za tova,treti gi e gnus,pri4ini bol! :mrgreen:
А ве Фулл Липс дете не ти ли казах да млъкнеш?Или си недорасла 11 годишна или хабер си нямаш! Аз питам хората с опит не ми трябват предположения от невръстни!
full-lips-
08-17-2006, 01:45
ne ma b0li 0s0benn0 dali shi sym fen mega fen super fen i t.n k0o da sa fukam nem0a razbera kat cheli shte mi dadat medal.. pff nikade ne e kazan0 ne pishete zatui e f0rum kat imam mnenie shi g0 izrazq k0 buchite .. ai tihichk0
Липс
колко земаш за свирка... на аверите си лъжиците?
full-lips-
08-17-2006, 01:50
ahh strashn0 0riginalen sii napra0o mn0g0 ti se wyzhishtawam .. strah0ten i prekalen0 zabawen ! xa
Благодаря А АЗ СЪМ ТИ ФЕН МН УБО ДУХАШ
full-lips-
08-17-2006, 01:58
taq chest nqma da q imash .. ama mersi pak wypreki che znam ;)