View Full Version : Moderated: Обичам едно момче от 2год., но той иска само секс
BaBa VuNa
08-16-2006, 08:34
zdraveite imam sledniq problem az obi4am edno mom4e ot 2 godini oba4e problema e 4e toi iska ot men samo i edinstveno sex az go vijdam vsqka ve4er toi se darji super gadno s mene oba4e kogato stane duma za sex nqkak si toi si promenq korenno otno6eniqta s men. Sry 4e vi zanimavam s moite gluposti no pls daite mi savet :(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
krem4et0
08-16-2006, 08:40
Е и ние какво трябва да направим?Да ти кажем ачевидни неща-че иска само секс,че не му пука за теб,ама грам,че те приема само като 1 дупка(извинявам се за прекалената ми откровеност).Ако искаш да си такава-спи с него.Ако не искаш-зарежи го.Твоя си работа.За мен би било унизително да се държат така с мен.За това режа от корена.
Ani_girl
08-16-2006, 08:48
abe kato se durji kofti s tebe i ti se druj gadno s nego .mi kato iska samo sex ot tebe izebete se ako ii ti iskash tova obe4e si pomisli mnogo dobre a ako iskash ne6to pove4e ot nego a toi iska sa sex prati mu edna maina i tva e ne e samo edno mom4e be kvo si se vmania4ila samo v edin ..
Е и ние какво трябва да направим?Да ти кажем ачевидни неща-че иска само секс,че не му пука за теб,ама грам,че те приема само като 1 дупка(извинявам се за прекалената ми откровеност).Ако искаш да си такава-спи с него.Ако не искаш-зарежи го.Твоя си работа.За мен би било унизително да се държат така с мен.За това режа от корена.
AWEEEE Q SI EBI MAIKATA KVO 6E GO KRITIKUVA6 MIMI4ETO NE VIJDA6 LI 4E TO ISKA SAVET A TE KRITIKI OBCA TUPA ta po temata moeto mnenie e 4e trqbva da go ostavi6 za6toto ako iska6 ne6to pove4e sled seksa vqrvai mi toi nqma da ti go dade ae i uspeh :wink:
Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:
Мила, ти май и сама си знаеш отговора. Няма какво да правиш с такова момче. Зарежи го и край.
kaji mu : chao , bambino
tva e
Е? Ако ти се чука ходи да те ебе, ама ако си мислиш да се влюбваш недей занимава човека с глупости щото си има друга работа.
Sushtoto mi se e sluchvalo na men. 2 godini, choveka nishto drugo osven sex ne e iskal ot men. V kraina smetka ti shte se chuvstvash zle, che te iska samo za tova, no pak shte huknesh sled nego, zashtoto go OBICHASH. Takiva sme si nie jenite. Malko ili mnogo mazohistki, shtom se otnasq do ljubov. Ako imash sili kaji "ne"..inache mnogo zle za teb.
WindWaker
08-16-2006, 13:24
moito mnenie e 4e pyk vyob6te ne znae istinskoto zna4nie na dumite "obi4am te", za godinite i nqma da komentiram - to e qsno kolko sa, a ako trqq dam syvet ....... mi kvo mu obi4a6 togaa kat pi4a iska prosto da te 4uka ?
^`Viki`^
08-16-2006, 15:16
Това момче е поредния използвач (съжелявам, че го казвам така, но е самата истина)...За тези две години ти сама си осъзнала отговора на въпроса си. Не падай така ниско и не позволявай сляпата любов да те води... [-X
full-lips-
08-16-2006, 16:13
ae ne znaite tq na k0lk0 g0dini e t0i na k0lk0 e... ak0 e p0-g0lqm..t0wa sa fizicheski nujdi i imenn0 ak0 ima silni chuwstwa kym neq i q hareswa n0rmaln0 da iska da spi s neq.. t0wa che tq ne iska ili pr0st0 ne se useshta e drug0 da sednat da p0g0w0rqt a i izwinqwaite ama sa p0znawat 0t d0sta wreme .. tq sama trqbwa da preceni sam0 za sex li q iska ili za nesht0 p0weche.. :idea:
teen_girl4e
08-16-2006, 20:18
ako ima6 pone malko akal v glavata 6te go zareje6 ili se nadqva6 sled kato prespi s teb da se vlubi v teb ne macka sama kazva6 4e se darji gadno za6to togava go haresva6 ne si provalqi lqtoto s tozi glupak za da ne pi6e6 sled sedmica temi v razdel lubov ot sorta na:'''spahs nego a toi se pravi 4e ne me poznava''
cskamoni4ka
08-16-2006, 20:24
Въобще не се занимавай с тоя тъпак!