View Full Version : Boys...molq vi za syvet
Imam vyprosche kym momchetata. znachi...nai-dobriqt vi priqtel e vluben v nqkoe momiche mnogo mnogo mnogo silno.Obache momicheto ne spodelq chuvstvata mu i go otrqzva. Sled izvestno vreme tq vi priznava che izpitva neshto kym vas(otchasti zatova ne e iskala fr vi)Kakvo bihte napravili?Shte q mrazite li zatova che e naranila priqtelq vi,shte q otblysnete,za da ne mu prichinite oshte poveche bolka(vse pak toi q obicha a q vijda s vas) ili bihte q dopusnali do sebe si(opoznavate q i ako vi haresa se probvate)vypreki vsichko?
Malko e obyrkano,no naistina se nadqvam da ste me razbrali.Mn speshno mi trqbva pomosht :(
Просто помагам
08-16-2006, 10:22
Ми естествено,че бих пробвал,ако тя е мацка..Аз не съм виновен,че тя не отговаря на чувствата му.Пък и щом ме харесва,ако и аз я харесвам поне на външен вид...бих я зарибил естествено :) Изпуска ли се такова нещо :) Приятелят ми ако ми е истински приятел,ще ме разбере.Но все пак зависи и от тва дали наистина харесвам мацката.Ти си преценяваш..Всъщност момче или момиче си :?:
Momiche :) i zatva pitam da sym podgotvena kvo da ochakvam.Shtoto nie momichetata sme po-razlichni i...Znachi nqma da se vliqe ot sluchkata s fr i ako me haresa...? Mnogo misi :P
e_l_i_z_a
08-16-2006, 10:31
Аз имам същия проблем като твоя.Незнам ти дали си казала на момчето нещо,но аз го казах...и сега незнам кво следва.Пожелавам ти успех,дори и аз да не успея..
Аз съм моми4е,но ще ти отговоря :wink:
1-во : Ако моята приятелка е влюбена в това мом4е и той я отреже съм сигурна,4е тя ще го забрави и ще продължи напред.
2-ро: Не бих го мразила за това което и е при4инил,защото никой не е господар на 4увствата си.
3-то: Ще я попитам той зна4и ли все още нещо за нея (естествено,ако мом4ето ми харесва) и ако тя каже,4е още има 4увства към него ще му кажа,4е нищо няма да стане,но тя е супер приятелка и няма да има нищо против ако така ще сме щастливи и той и аз...(само 4е това няма да се слу4и,защото сме се ориентирали в разли4ни посоки...вкусовете ни се разли4ават,което е хубаво =D> )
Но понеже говорим за мом4ета...не мисля,4е приятелят на мом4ето би се захванал с това моми4е заради типи4ната мъжката солидарност :roll:
luda`flirtajika
08-16-2006, 12:16
kakvo izbirash-priqtel za cql jivot ili momi4e,s koeto moje da ne stignete do nishto... ti izbirash,ti riskuvash?No spored men ako ti e istinski priqtel q otbulsni-vurni i go taka kakto tq otbluskvashe nego,no ti izpitvash li neshto kum neq???
SlipKnoT-Fan
08-16-2006, 12:41
kakvo izbirash-priqtel za cql jivot ili momi4e,s koeto moje da ne stignete do nishto
и аз така мисля, щото не си струва да загубиш приятел за няква фея от "курвен щрасе" :-k
acidburn
08-16-2006, 12:53
Мога да ти покажа само това...Препоръчвам ти да го видиш цялото :::
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50523
Cool_Boy
08-16-2006, 17:00
Аз държа на приятелите си поне тези които са ми доказали че са такива.Небих наранил приятеля ми заради момиче каквото и да е ако ще да е с изваяна фигура и да се държи по най добрият начин.Просто имам принципи и не ги прекрачвам.Няма по гадно нещо от това да гледаш как даден човек страда заради тебе.П.П. е има и по гадни неща де :wink:
Аз държа на приятелите си поне тези които са ми доказали че са такива.Небих наранил приятеля ми заради момиче каквото и да е ако ще да е с изваяна фигура и да се държи по най добрият начин.Просто имам принципи и не ги прекрачвам.Няма по гадно нещо от това да гледаш как даден човек страда заради тебе.П.П. е има и по гадни неща де :wink:
Bratle 6APKA ti svalqm li4i si 4e si 4ovek na mqsto !!!!
Мерси за което не се съмнявам че и ти си много свястно и интелигентно момче и че неотстъпваш по качества на никого ;)
Няма да се съглася да съм с нея...в никакъв случай.Даже няма да кажа на френда...по-добре ще е да не знае...Но няма да позволя нещо такова да ни развали приятелството...Приятелств то НАД ВСИЧКО...
Mikohito
08-17-2006, 00:00
Не бих наранил приятел заради момиче защото държа на приятелите си а момичета има колкото искаш.Незнам единственото което мога да ти дам като съвет е да кажеш на приятеля ти истината.Кажи му че момичето ти е казало че иска да бъде с теб и го попитай дали ще му бъде кофти ако ви вижда заедно.Хубавото е че ти поне не си споменал да изпитваш нещо към момичето така че ще можеш да я отрежеш.