View Full Version : Симптоми-първи път???
Кои са симптомите,че ще ти идва за първи път? [-o< Моля ви,кажете.
ami to predi purvata menstruaciq, no i predi vsi4ki sledva6ti se poqvqva taka nare4eniq PMS - pred menstrualen sindrom, koito e suputstvan ot bolki v stomaha, moje v krusta, rqzka promqna v nastroenieto, vul4i glad, moje da se poqvqt pup4ici, 4uvstva6 se tromava, zadurja6 voda
Аз това ПМС не съм го карала.
Помня че една седмица преди да ми дойде, имах няколко капки кръв по бельото.
Е не всички ги боли корема или кръста,например може да те болят гърдите,а иначе за гладът съм съгласна.
според мене въобще няма да се усетиш кога ще ти дойде за първи път. поне при мен и при доста от моите приятелки беше така. много бяхме смешни, щото всеки път, когато на някоя от нас ни се завиеше свят или нещо такова и веднага търчахме да проверяваме... въобще не е страшно . ще ти дойде. не се притеснявай. никой не се е измъкнал от това...
full-lips-
08-16-2006, 17:38
0o az ne p0mnq .. ama mislq che imah sam0 b0lki w k0rema i 0tnachal0 pri nqk0i cweta e p0 cherwen0-kafqw i e p0-malk0o :)
Аз съм чувал че мое да се появи бяло те4ение преди да ви дойде..
Аз съм чувал че мое да се появи бяло те4ение преди да ви дойде..
да, може, ама при мене бялото течение започна една година преди да ми дойде. това не е сигурен знак.
honey_7o
08-16-2006, 18:21
Pri men 4esno kazano se poqvixa bolki v krasta i korema,no predi da mi doide izob6to ne o4akvax 4e e tova.Tai 4e spored men 6te ti doide to4no v moment v koito nai-malko o4akva6 :-k
`Death`Whore`
08-16-2006, 18:22
И аз не съм имала ПМС. Защо те интересува? Има кръв - дошло ти е...
alkobalko
08-16-2006, 19:24
При всяко момиче е много различно. Аз въобще не разбрах, защото не ме болеше нито корема, нито круста и т.н. Слава Богу, че и до днес не ме болят, само понякога чувствам, че вените на краката ми ме болят, усещането е като че се "разпъват". за глад не, но ми се яде сладко. Много рядко ми се случва да съм раздразнителна( това става, когато съм в овулация), но се чувствам отпаднала първоя ден.
malka_kukla
08-16-2006, 20:05
NAI 4ESTITE SIMPTOMI PREDI DA TI DOIDE E BOLKA V GARDITE PRI NATISK,TE STAVAT 4UVSTVITELNI I PONQKOGA SE UGOLEMQVAT.SU6TO TAKA TE BOLI KOREMA NISKO DOLU,KRUSTA MOJE.
хаховци, при всяко момиче е различно. когато ти дойде един-два пъти и ще разбереш какви са твоите симптоми.