Влез

View Full Version : kfo she kajete ?

ioioioio
08-16-2006, 18:48
mi ta zna4i...imah dalga vruzka s edno mom4e koeto mnoo obi4ah...ama taka se slu4iha ne6tata 4e se skarahme i skasahme..i ve4e ot nqkolko meseca varvi s druga no kudeto i da ida toi oshte me gleda kakto predi..a taq me gleda mnoo stramno edno takova zlobno se edno iska da me izqde a az izobshto ne i obrashtam vnimanie i te mnoo se draznat..ta slu4valo li vi se e kfo da gi praq osobeno taq zlobnata..P.S oshte go obicham 8-[ :-s

Obitax
08-16-2006, 18:52
da si mislila ovreme pile sa ve4e e svirena rabotata :( a pak na onq zlobnata ne i obra6tai vnimanie i gotovo

cMeTaHka
08-16-2006, 18:53
6tom go obi4a6,vurni si go!az davam vinagi vsi4ko ot sebe si za ne6tata koito iskam,a kamo li puk kato obi4am nqkoe mom4e,i da pozvola da e s druga..mne!moje da izglejda egoisti4no,no e taka.v tozi jivot trqbva da se bori6,ili pone da opita6..ni6to ne idva nagotovo

LoVe_RuSlAn
08-16-2006, 18:53
[b]Ми кажи му че още го обичаш и квото стане стане аз не виждам кво др може да се направи по тоя случай ако още те обича ще я остави нея и е напълно нормално да те гледа така момичета сме все пак...[/p]

CrazyWitch
08-16-2006, 19:10
Кажи му, че го обичаш. Опитай се да си го върнеш. Емм.. А дълга ви е била връзката?

ioioio
08-16-2006, 19:38
abe nali tfa vikam 3 godini be6e..ama vaprosa e che az sam mu kazvala 4e go obi4am a toi se prai 4e ne mu puka a prodaljava da me gleda taka kakto kogato bqhme zaedno i prodaljava postoqno da mi se barka v neshtata...No vuprosat be6e glavno kakvo da pravq s novata mi priqtelka..Tq govori postoqnno gluposti za men i me gleda otvratitelno zlobno...ne izdarjam shte q frasna !

ioioio
08-16-2006, 19:40
abe nali tfa vikam 3 godini be6e..ama vaprosa e che az sam mu kazvala 4e go obi4am a toi se prai 4e ne mu puka a prodaljava da me gleda taka kakto kogato bqhme zaedno i prodaljava postoqno da mi se barka v neshtata...No vuprosat be6e glavno kakvo da pravq s novata mu****** priqtelka..Tq govori postoqnno gluposti za men i me gleda otvratitelno zlobno...ne izdarjam shte q frasna !

acidburn
08-16-2006, 19:42
Кажи ЕКЕК да прайте и й пръсни кофта.. , а за кво скъсакхте ?~ #-o

`Death`Whore`
08-16-2006, 19:43
Ако той искаше да е с теб, щеше да бъде с теб!

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-16-2006, 20:05
mi normalno e da te gleda taka kakvo o4akvash da ste si purvi drujki li? kato go obi4ash vurni si go ili pone se opitai ...

iiirish
08-16-2006, 20:10
ти постъпваш правилно като не й обращав внимание. явно момичето ревуна и то много, предполагам осъзнава, че приятеля й още те харесва и изпитва страх да не го загуби... и започва да те мрази. това е напълно нормално.
колкото до момчето, не смятам, че трябва да се връщаш при него. след теб, той е избрал нов път. а когато го направим би трябвало да осъзнаваме какво губим и какво печелим

JuLiTo0o0o
08-16-2006, 21:29
ти постъпваш правилно като не й обращав внимание. явно момичето ревуна и то много, предполагам осъзнава, че приятеля й още те харесва и изпитва страх да не го загуби... и започва да те мрази. това е напълно нормално.
колкото до момчето, не смятам, че трябва да се връщаш при него. след теб, той е избрал нов път. а когато го направим би трябвало да осъзнаваме какво губим и какво печелим
napulno sum suglasna 8-[ :wink:

ioioioi
08-16-2006, 21:32
ama az neiskam da se vra6tam pri nego..nishto 4e oshte imam 4ystva..toi razsajdava savsem decki i za tova ne go iskam..a dokolkoto novata mu nqma pravo da govori za men neshta koito ne sa verni

JuLiTo0o0o
08-16-2006, 21:35
abe ne i obrushtai vnimanie shtom ti govori zad gurba zna4i ti zavijda a shtom ti zavijda zna4i ima zashto! tova e moeto mnenie :wink: ne i obrushtai vnimanie po dobre na horata v ustata ot kolkoto v krakata! [-X

Cool_Boy
08-17-2006, 00:03
Зимаш един нож отиваш до нея и пред него и режеш гръкляна и ще му кажеш с мен ли си или не??Базикам се...е то и аз обичкам мойто момиче още ама с нейното държание и ограничения който ми възлага нестигнахме до никаде.Та според мен щом нещо е свършило така по този начин и той е избрал да тръгне с нея остави го да бъде щастлив ще ти кажа едно нещо гледай напред когато види че ти си щастлива и че успяваш без него ще му е много гадно и повярвай ми мисля че ще се върне при тебе.Мъжете сме така.Прави се че ти е хубаво и че можеш без него да видиш как ще дотърчи при теб.Айде късмет па дано съм оцелил рецептата че иначе лошо...

Cool_Boy
08-17-2006, 00:09
опссс грешка непрочетох по долу какв оси писала Im sorry.Я и кажи кво ме гледаш бе влечуго мухата дето глътна ли ти заседна в кривото гърло или какво.Незнам несъм жена да ти кажа как бих постъпил ама съм момче ако мен ме гледаше някав щях да го попитам съвсеч очтиво проблем ли възниква или какво ако каже проблем сещате се какв остава.Сори че немога да ти дам съвет все пак.