Влез

View Full Version : izneverqvali li ste

gal4eto
08-17-2006, 00:55
iskam da vi popitam dali ste izneverqvali na polovinkata si ili dali sajalqvate posle

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-17-2006, 01:00
ne vlizam mnogo mnogo v tozi razdel no mislq 4e imashe takava tema.. .

LP_girl_14
08-17-2006, 01:03
Не,никога не съм и нямам такова намерение.Ако съм с един човек съм само и единствено с него :!:

Absconding
08-17-2006, 01:04
Правила съм го, но преди доста време.

08-17-2006, 01:10
ne ti li be6e nqkvo gadno sled tva

Cool_Boy
08-17-2006, 01:50
Не несъм изневерявал на моето момиче.И съм сигурен че ще съжалявам адски много ако г онаправя аз няма д аси го простя камоли пък тя.

Cool_Boy
08-17-2006, 02:09
Добре бе Angel_Girl целувал съм се с три момичета когато ходех с тебе но никоя неми е бъркала в панталона както на тебе го правеше онзи щом ще говорим така да говориме.Не аз бягах от даскало и по тоалетните ми бърникаха из влагалището и не мойте гърди бяха лизани а твойте я се замисли дали си отказвала на някого досега... труден въпрос нали майче неси айче до сега който те е целунал неси се дръпнала аз поне тва направих и поне несъм лъжец като тебе лъга ме година и 9 месеца и ще ме опреква после хвани се затвори плювалнека че ще ти изкарам парцалите еи тук и целият форум щи се смее какво си правила не ми се прави на интересна.

Angel_Girl
08-17-2006, 02:12
Добре бе Angel_Girl целувал съм се с три момичета когато ходех с тебе но никоя неми е бъркала в панталона както на тебе го правеше онзи щом ще говорим така да говориме.Не аз бягах от даскало и по тоалетните ми бърникаха из влагалището и не мойте гърди бяха лизани а твойте я се замисли дали си отказвала на някого досега... труден въпрос нали майче неси айче до сега който те е целунал неси се дръпнала аз поне тва направих и поне несъм лъжец като тебе лъга ме година и 9 месеца и ще ме опреква после хвани се затвори плювалнека че ще ти изкарам парцалите еи тук и целият форум щи се смее какво си правила не ми се прави на интересна.
Az li ti se pravq na interesna be?Kakva e taq tvoita lubov mn stranna???Aide da ne po4vam az, 4e ne na men, a na teb 6te ti se smeqt...i a taka vlizai primer or skate_warrior i skait4eto_f i te si re6avaha problemite tuka vav foruma, stavai sme6en kato tqh. Az ne mislq da padam na tvoito nivo, za6toto li4nite problemi sa si li4ni i si ostavat mejdu nas. I mi e vse edno kakvo 6te kaje6, za6toto ne sam kompleksarka i nosq otgovornost za deistviqta si za razlika ot nqkoi hora...i o6te ne6to propusnah da kaja ne me zapl6vai, za6toto ni nai malko ne me e strah kakvo 6te napravi6. Po4vai kato vsi4ki ostanali razkazvai si vse mi e edno. Taka ti stsva6 za smqh ne az i vsi4ki vijdat 6to za 4ovek si...

Умния
08-17-2006, 02:21
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Cool_Boy
08-17-2006, 02:22
На мен ли ми говориш как да се държа бе детенце???????? я се върни малко назад с промерно преди да тръгнеш с мен каква беше тогава аа????едно лигаво детенце което незнаеше каде да седне какво да прави ти дори незнаеше какво да говориш бе човек та ксега ми казваш на мен какво да правя???На мен ми го казваш тоди който те измъкна от калта дето тънеше ти дето ако небях ти простил щеше да лапаш пишки още в 21-во неми говори така защото не си ми на акала детенце нито на годините първо си избърши лигите от устата после като станеш на мойте години и акал ми говори ти си паднала много по долу от мен момиченце да изневериш и да не се извиниш да лъжеш и да се защитаваш да обвинямаш мен заради твойте грешки ти незнаеш какво да говориш и с еповтаряш нали така пишеше в дневникът ти когато го четох"искам да ме чука само това искам" нали тва пишеше имам кой да ме обича и кой да ме чука беше еда мазна курва когато наново тръгнах с тебе измъкнах те от калта а сега ми забиваш нож в гърба ти неси човек момиче ти незнам какво си само рушиш и сасипваш намери любовта и какво направи разрушия браво е са си намери някой дето да те търпи определено няма да съм аз.

Умния
08-17-2006, 02:25
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Angel_Girl
08-17-2006, 02:28
На мен ли ми говориш как да се държа бе детенце???????? я се върни малко назад с промерно преди да тръгнеш с мен каква беше тогава аа????едно лигаво детенце което незнаеше каде да седне какво да прави ти дори незнаеше какво да говориш бе човек та ксега ми казваш на мен какво да правя???На мен ми го казваш тоди който те измъкна от калта дето тънеше ти дето ако небях ти простил щеше да лапаш пишки още в 21-во неми говори така защото не си ми на акала детенце нито на годините първо си избърши лигите от устата после като станеш на мойте години и акал ми говори ти си паднала много по долу от мен момиченце да изневериш и да не се извиниш да лъжеш и да се защитаваш да обвинямаш мен заради твойте грешки ти незнаеш какво да говориш и с еповтаряш нали така пишеше в дневникът ти когато го четох"искам да ме чука само това искам" нали тва пишеше имам кой да ме обича и кой да ме чука беше еда мазна курва когато наново тръгнах с тебе измъкнах те от калта а сега ми забиваш нож в гърба ти неси човек момиче ти незнам какво си само рушиш и сасипваш намери любовта и какво направи разрушия браво е са си намери някой дето да те търпи определено няма да съм аз.
Parvo na dali sam "lapala pi6ki" haha sme6nik. S tova totalno mi padna v o4ite...sled 2 godini da po4ne6 da se proqvqva6 iz forumite e proqvi se nai nakraq...i znae6 li az 6te si zapal4a nqma i edna lo6a duma da kaja za teb za6toto imam dostoinstvo i sebeuvajenie koeto ti qvno nqma6...obi4am te?DA i kakvo ot tova???Tova ti be6e kraq moito mom4e...nqma da se proqvqvam kato teb, kato skate_warrior i kato ksaut4eto_f da si re6avam li4nite problemi po forumite. Pomogna mi i to mn, no taq lubov deto q izpitva6 v momenta ne e lubov zapomni go dobre. Neka na teb se smeqt 4e padna tolkova nisko...na 20 godini a si re6ava problemite po forumite i se pravi na interesen...tvoite kirlivi rizi nqma da gi vadq napokaz i znae6 li za6to?Za6toto ne sam kato teb...SBOGOM :cry: :smt010

Angel_Girl
08-17-2006, 02:30
Tazi ve4er ti sasipa vsi4ko svqto koeto ima6e mejdu nas. I tolkova hvali6 ba6ta mi, a na nego dali 6te mu haresa tova koeto pravi6?

Cool_Boy
08-17-2006, 02:33
Ako za tebe e izlagaciq 4e pokazvam na horata kakava si ti za6to vika6 po ulicite kaji de???Ne e nali tuka koi me e vijdal??nikoi a po patq se nqkoi me znae posle lo6o vpe4atlenie si sazdavat horata za men.Tva go pravi6 ti dokato az ti izkarvam kirlivite rizi tuk ti go pravi6 po pati6tata
I nemi govori 4e si ne6to pove4e ot men molq ti se.

Angel_Girl
08-17-2006, 02:35
Ako za tebe e izlagaciq 4e pokazvam na horata kakava si ti za6to vika6 po ulicite kaji de???Ne e nali tuka koi me e vijdal??nikoi a po patq se nqkoi me znae posle lo6o vpe4atlenie si sazdavat horata za men.Tva go pravi6 ti dokato az ti izkarvam kirlivite rizi tuk ti go pravi6 po pati6tata
I nemi govori 4e si ne6to pove4e ot men molq ti se.
Emi da mislq 4e sam pove4e ot teb...tvoite kirlivi rizi 6te si gi zapazq za sebe si, za6toto imam uvajenie i dostoinstvo. Zapomni ti sasipa vsi4ko mejdu nas. Tvoqta istinska lubov ve4e q nqma otide si kolkoto i da me boli da ti go kaja. Ti prekali....

Cool_Boy
08-17-2006, 02:36
koe sam sasipal???Ti kakvo pravi6 postoqnno mi kaji ?ti sasipva6 vsi4ko ne az ne az ti go pravi6 i znae6 li za6to za6toto neznae6 kak da zapazi6 lubovta neznae6 kak da se darji6.Se edno ti e padnala gore6ta moneta varhu rakata barza6 da q pusne6 taka e i s lubovt ati tolkova ti e gore6ta 4e 4esto me izpuska6 po patq i ne se vra6ta6 da me vdigne6 a az sam se vdigam.Nemi govori za ba6ta ti ne vednaj i dva pati sa me vinili za tvoi gre6ki v vas i ne vednaj i dva pati si me vikala posredno6t za6toto si se skarala s tqh
i v nas si spala i kakvo polu4ih nakraq???laji laji laji laji tva polu4ih misli6 li 4e ti nesasipva6 vsi4ko aa??

Cool_Boy
08-17-2006, 02:38
ti kakvo si misli6 4e moje6 da me sasipva6 i tq lubovta mi da e ve4na li????lubovta trqbva da se pazi i da se sahranqva a ne kato tebe da se prahosva nalqvo i dqsno ti si prahosni4ka sasipa vsi4ko ne az a ti za6toto nikoga neznae6 kak da podhodi6 dori i sled kato si vinovna i sled kato si zbarkala.

Angel_Girl
08-17-2006, 02:38
koe sam sasipal???Ti kakvo pravi6 postoqnno mi kaji ?ti sasipva6 vsi4ko ne az ne az ti go pravi6 i znae6 li za6to za6toto neznae6 kak da zapazi6 lubovta neznae6 kak da se darji6.Se edno ti e padnala gore6ta moneta varhu rakata barza6 da q pusne6 taka e i s lubovt ati tolkova ti e gore6ta 4e 4esto me izpuska6 po patq i ne se vra6ta6 da me vdigne6 a az sam se vdigam.Nemi govori za ba6ta ti ne vednaj i dva pati sa me vinili za tvoi gre6ki v vas i ne vednaj i dva pati si me vikala posredno6t za6toto si se skarala s tqh
i v nas si spala i kakvo polu4ih nakraq???laji laji laji laji tva polu4ih misli6 li 4e ti nesasipva6 vsi4ko aa??
Ti totalno srina vsi4ko mejdu nas i zapomni mi dumata tova sa poslednite salzi koito izlivam zaradi teb...

Angel_Girl
08-17-2006, 02:40
ti kakvo si misli6 4e moje6 da me sasipva6 i tq lubovta mi da e ve4na li????lubovta trqbva da se pazi i da se sahranqva a ne kato tebe da se prahosva nalqvo i dqsno ti si prahosni4ka sasipa vsi4ko ne az a ti za6toto nikoga neznae6 kak da podhodi6 dori i sled kato si vinovna i sled kato si zbarkala.
Az prahosvam???Ti kakvo pravi6???Lele kak napravo mi ide da ti izkaram mrasnoto belio ama ne sam kato tebe...leka ve4er

Cool_Boy
08-17-2006, 02:41
kato sam ti padnal v o4ite ta kakvo danebi da mi opredelq6 jivota zanapred danebi da mi opredelq6 zdraveto i ne6to drugo koq si te???momi4e koeto promenih koeto me sasipa az ti prostih a ti nespira6 da me naranqva6 kakvo si ne6to pove4e li si??az moje da sam po ni6 ot prosqka koito 4aka moneta moga da sam mnogo po ni6 ot nego no imam dostoinstvo imam moral imah lubov koqto ti vseki den ru6e6e s tvoite bezmisleni sradni ako ne se vidim dnes zna4i trqbav da e stanal;o ne6to ako 6et se skarame to 6te e za ne6to drebno za6toto ti za drugo nemoje6 da se kara6 s men nadrubi si laji i izneveri posle iska6 doverie ot kade??za godina i 8 meseca laji kakvo doverie iska6 mi kaji??za da me oprekva6 4e sam se samnqval?

Cool_Boy
08-17-2006, 02:42
parvo mrasno belio nqmam seki den si smenqm bokserkite miq si racete sled kato otida do malka nujda i golqma de izbarsvam si 4lena sled kato hodq po nujda 4ist sam nqmam mrasno belio moito momi4e ne me li opozna tolkoz vreme=

Cool_Boy
08-17-2006, 02:44
Az pove4e s teb nqma da se zanimavam ne si struva da te promenqm kam dobro sled kato mi pravi6 samo mrasno badi 6tastliva Tanq i Bog da te blagoslovi i da ti pomaga ima6 jujda ot nego sled kato men ve4e me nqma.

Angel_Girl
08-17-2006, 02:48
parvo mrasno belio nqmam seki den si smenqm bokserkite miq si racete sled kato otida do malka nujda i golqma de izbarsvam si 4lena sled kato hodq po nujda 4ist sam nqmam mrasno belio moito momi4e ne me li opozna tolkoz vreme=
"Mrasnoto belio" e prosto izraz v prenosen smisal. Leka ve4er...sasipa vsi4ko svqto, koeto nqkoga sam izpitvala. I ne ti, a az sama se promenih, za6toto ako neiskah da se promenq nqma6e da go napravq...Promenih celiq si jivot zaradi tebe celiq, promenih se totalno zaradi tebe, a ti kakvo pravi6? Doide momenta v koito trqva da sasipe6 vsi4ko sasipvai...az nqma da spomena nito edno ne6to koeto ti si mi pri4inil nito edno...koito iska za kakvato iska da me smqta na men horskoto mnenie ne mi vliqq za6toto znam kakva sam i kakvo postignah...

Cool_Boy
08-17-2006, 02:51
ti si se promenila sama?????LELE E TVA TI BE6E ZA POSLEDNO e tva koeto kaza ve4e be6e kraqt sama se bila promenila lele e pove4e nito 6et pi6a nito me interesuva6 pikla takava si4ko preobarnah za tebe pomognah ti da si stapi6 na krakata i nakraq kakvo tq si bila postignala si4ko maham se ne samo ot jivota ti maham se i ot saceto ti nikoga ne me e zaslujavalo tvoeto izmamno sarce.Lek ati ve4er Tanq

Angel_Girl
08-17-2006, 02:53
ti si se promenila sama?????LELE E TVA TI BE6E ZA POSLEDNO e tva koeto kaza ve4e be6e kraqt sama se bila promenila lele e pove4e nito 6et pi6a nito me interesuva6 pikla takava si4ko preobarnah za tebe pomognah ti da si stapi6 na krakata i nakraq kakvo tq si bila postignala si4ko maham se ne samo ot jivota ti maham se i ot saceto ti nikoga ne me e zaslujavalo tvoeto izmamno sarce.Lek ati ve4er Tanq
Edva li ako neiskah 6tqh da se promenq???Ti mi pomogna da se promenq no ne ti me promeni...leka ti ve4er...i da vse mi e edno dali mi e za posledno ili ne za6toto za teb ti be6e zaposleno

Cool_Boy
08-17-2006, 03:07
iskam si4ki v tozi forum da me namrazite vsi4ki ABSOLUTNO VSI4KI ISKAM DA ME NENAVIJDAT daite sila na Angel_Girl da me zabravi i pove4e da ne me potarsi daite i stimul da si nameri drug da bade 6tastliva s drug nie s neq nemojem da badem 6tastlivi daite i sila da prodalji na pred az 6et se opravq sam.

Ani_girl
08-17-2006, 06:32
az nikoga ne sum izneverqvala nqmam i namerenie da go pravq imala sum vuzmojnosti no ne sum gi realizirala za6toto mnogo obi4am 4oveka s koito sum i ne bih go naranila po tozi dolen na4in i kakto kazaha po nagore ako sum s edin 4ovek 6te sum samo s nego !

alkobalko
08-17-2006, 07:29
Никога не съм изневерявала и никога не бих го направила.

08-17-2006, 07:50
iskam da vi popitam dali ste izneverqvali na polovinkata si ili dali sajalqvate posle

не и нямам такова намерение, поне засега :wink:

RoSsY88
08-17-2006, 07:58
Angel_Girl и Cool_Boy я да се спрете и двамата!!!Държите се като бебета!!!Не ви знам на колко сте ама май не знаете за ко е тоя форум!Просто ви чета глупостите....големи хора,ходили година и нещо и ся се обиждат!Ходила сам и с по 2дена с момче и никой от гаджета няма да говори така за мен.Cool_Boy на 20 ли на колко си баси я се оправи!Така само ти се излагаш!

RoSsY88
08-17-2006, 08:04
Не съм изнверявала никога...дори и целувки!И нямам намерение...тва е гадно нещо и забиваш нож в гърба на човека,който има доверие в теб!

08-17-2006, 21:11
^^kotenceto^^ Ти на колко години си бе момиче???

^HyPoCRiSy^
08-17-2006, 21:52
Не съм го правила, няма и да го направя. Не съм курва, която с лека ръка ще разбие сърцето на някого, при положение , че този човек дава всичко за мен.

Cool_Boy
08-17-2006, 22:08
Не съм го правила, няма и да го направя. Не съм курва, която с лека ръка ще разбие сърцето на някого, при положение , че този човек дава всичко за мен.Подкрепям те напълно,но аз това го осъзнах чак като съзрях какво е моето момиче за мен.Е тя неостана по назад с постъпките си де.

DuDuHka
08-17-2006, 23:51
Да веднъж на бившето ми гадже.. но седмица след случилото се скъсахме (не му казах какво съм направила, но и не можех да продължа след случилото се)! На сегашното не съм и не мисля, че имам нужда..ако стане такова нещо сигурно ще се разделим не знам.. няма да мога да го погледна в очите после.. тва си е чисто предателство..

Cool_Boy
08-18-2006, 00:36
Аз изневерих на мойто момиче като се целувах с други и ваобще не се гордея с това.Но тов абеше преди година и нещо след като и тя ми изневери няколко пъти не съм си и помислял да и изневеря пак защото тогава осъзнах какв осъм и причинил когато аз го изпитах на гърба си :(

Angel_Girl
08-18-2006, 01:05
А ве я да спирате с тия сърцераздерателни истории. Я по леглата пишлемета такиа само глупостите ви тря четем
ААААМАХА
Emi ne 4eti...nikoi ne te zadaljava

Novkov
08-18-2006, 05:58
А ве я да спирате с тия сърцераздерателни истории. Я по леглата пишлемета такиа само глупостите ви тря четем
ААААМАХА

Ей БАТКО ти на колко си е умник голям. Хората ще обсъждат това, което искат, не ръсят простотии като тебе. Като не ти харесва не чети, някой да та е заставил да го правиш?

RoSsY88
08-18-2006, 06:50
^^kotenceto^^ Ти на колко години си бе момиче??? 18 :)

Krem4eto
08-18-2006, 18:20

Ами веднъж го изнервих!Разбира се ИМАШЕ СИ ЯКА причина !!!И това беше по телефона и като ми се навика,аз си говорех съвсем спокойно! И викаше "Затова не те харесвам защтото по тел-а си ТЪПА ТЪПА ТЪПА!!!"Ах как яко го изнервих и хич не съжалявам защото си имаше ПРИЧИНА!

DuDuHka
08-18-2006, 18:31

Ами веднъж го изнервих!Разбира се ИМАШЕ СИ ЯКА причина !!!И това беше по телефона и като ми се навика,аз си говорех съвсем спокойно! И викаше "Затова не те харесвам защтото по тел-а си ТЪПА ТЪПА ТЪПА!!!"Ах как яко го изнервих и хич не съжалявам защото си имаше ПРИЧИНА!

Абе то хубаво, че си го изнервила, ама темата си е съвсем друга и човека те пита дали си му ИЗНЕВЕРЯВАЛА не дали си го изнервяла някога...

ista
08-18-2006, 19:41
винаги изневерявам... просто защото още сме деца, каквото и да ми говорите... сериозна връзка на 16 години... еми, трябва да е любовта на живота ми, ама явно още не съм го срещнала... и се надявам да не стане в следващите 2-3 години. иначе, преди супер гадно се чувствах, когато момчето с мен ми изневери... ама сега вече... бали му майката! :lol: :lol: :lol:

08-18-2006, 20:58
izvinqvai,ama kakvoto i da e napravila mackata ne misli6 li,4e e super dolno da razkazva6 takiva ne6ta vuv foruma.dori i da e sgre6ila i da e napravila ne6ta,ot koito veroqtno e sram nujno li e vsi4ki da go razbirat??nikogo ne za6titavam,nito se burkam mejdu vas 6toto nz absolutno ni6to ot tova,koeto e stanalo,no i ne smqtam,4e tova e mujka postupka,a po-skoro po detski se opitva6 da q unizi6.povqrvai-otstrani izglejda mn grozno!

Reich_06
08-18-2006, 21:17
abe ne moga da razbera kakuv vi e problema na vsi4ki?verno 4e tuk ne e mqstoto ama vse pak horata obsujdat kakvoto si iskat i li4no men stra6no mn me veselqt!!! :lol: i dvamata sa adski sme6ni! :lol: :lol: :lol:

luda`flirtajika
08-18-2006, 21:25
ako izneverq na nqkogo na kogoto durja...posle shte se proklinam za cql jivot...tova e nai podloto i gadno neshto...

08-18-2006, 21:46
Cool_Boy ако това си момче си ти което е всъщност на аватара ти и си свободен! Ще те чакам да откликнеш... 8)

Angel_Girl
08-19-2006, 18:11
Cool_Boy ако това си момче си ти което е всъщност на аватара ти и си свободен! Ще те чакам да откликнеш... 8)
Ще ти кажа аз на тебе...НЕ НЕ е свободен!!! Аз на теб ще ти откликна мозъка... :smt013 :smt013 :smt013 :smt005 :smt005 :smt005

The Interceptor
08-19-2006, 18:56
никога не съм :)

08-19-2006, 21:24
на скоро изневерин н авоя приятел съжалявам адски мното за това :?

Nasindo
08-19-2006, 21:43

ne sam izneverqval... :-k [-X

08-19-2006, 21:45
nz cool_boy mng si seksi aide call me ako si svoboden,ako ne zdrave da e!

08-19-2006, 21:46
e Cool_boy ne razbrame vse pak tva na snimkata ti li si 6toto....6te te shruskam sladur4e! :smt007

`Death`Whore`
08-19-2006, 21:46
Толкова ли никой не ви иска, че се предлагате във форуми на всеки с як аватар?

08-19-2006, 21:48
po princip ili sega 6toto po princip ne ama sega ........!haha ne we ama ebavkata si q biva!

08-19-2006, 22:02
Хора, по-интересно ми е да гледам в 1 точка, може ли да сте толкова зле. колко време обяснявахте как няма да се каляте 1 друг и квооооооо- сдухани сте и туй то

Angel_Girl
08-20-2006, 00:13
Подкрепям те напълно. И на всичкото отгоре е мойто гадже...баси курветините нямам думи...

Angel_Girl
08-20-2006, 00:15
e Cool_boy ne razbrame vse pak tva na snimkata ti li si 6toto....6te te shruskam sladur4e! :smt007
Първо това не е той и второ ми е гадже и теб ако те хвана така ще те схрускам, че после няма да се познаеш... :smt005 [/b]

Angel_Girl
08-20-2006, 00:18
Ще ти кажа аз на тебе...искаш ли аз да ти се обадя курветино такава???? :smt005

`Death`Whore`
08-20-2006, 09:15
Такива бойни мацки обичам!

08-20-2006, 09:55
ti puk kvo tolkova se drazni6 Angel_Girl???v produljenie na 5 stranici obqsnqva6 4e ne iska6 da ima6 ni6to ob6to s nego i nakraq kurvite sa tezi koito go iskat!!!me6to ne se vruzva [-X

Lynx
08-20-2006, 09:57
cool_boy, Angel_girl да знаехте само колко сте смешни и двамата... Тръгнали да ми правят семеини скандали във форум... Боже, има ли край човешката глупост?!?

Аз никога не съм изневерявала и не бих наранила човека до мен, не бих подкопала доверието му, не бих му изневерила... Не бих искала да страда по моя вина!

08-20-2006, 11:54
ti puk kvo tolkova se drazni6 Angel_Girl???v produljenie na 5 stranici obqsnqva6 4e ne iska6 da ima6 ni6to ob6to s nego i nakraq kurvite sa tezi koito go iskat!!!me6to ne se vruzva [-X
ebati tq ne go iska posle az sum bila kurva,ako vsqko momi4e koeto iska mom4etoti e kurva,zna4i i ti si!

Novkov
08-20-2006, 12:25
Тц [-X

koalka
08-20-2006, 12:29
Никога не съм му изневерявала и няма да му изневеря.Просто много го обичам и не съм способва на това.Нямам нужда от никой друг.Само той е в сърцето ми.

hollaback_girl
08-20-2006, 14:47
Ще ти кажа аз на тебе...искаш ли аз да ти се обадя курветино такава???? :smt005

ae macka i az se obarkah ve4e...hem cqlata tema e palna s tvoi i na tvoq pi4 postove,v koito si pi6ete kvi li ne gadni ne6ta...horata si mislqt 4e ste skasali..ti govori6 4e ne iks6a da go 4uva6 4e tva e kraq..toi govori sa6toto..i nakraq "ne go pipai mb,toi e moito gadje" ....posledno kva e istinata.i nali ste adski skarani..toq podpis i love cool_boy...ae obarkana raota...

LilAngel
08-20-2006, 16:48
абе кфи са тия детски изпълнения?!ако бях аз щеше да ме е срам...Angel само 1 нещо имам да ти кажа: по-умният отстъпва...поне нямаше да се излагаш
иначе по темата - изневерявала съм и то не веднъж и не се гордея особено с това

Angel_Girl
08-20-2006, 22:08
Такива бойни мацки обичам! :-D
Та относно темата:ние се сдобрихме и всичко е наред. И те нарекох курва(гостенката), защото ти се предлагаш във форум. Не е курвенско това, че си търсиш гадже, а това, че се натискаш на момчетата по форумите. И ако обичате не ми разправяте колко съм смешна и тн, защото вие(някои от вас) не малко пъти сте ставали смешни с ваши проблеми и прочите. Погледнете другите, който стават смешни, а не критикувайте мен. :smt019 :smt019 :smt019

Angel_Girl
08-20-2006, 22:10
Та може малко поне да поздравите правим 1 година и 10 месеца :oops: :D \:D/

Obitax
08-20-2006, 23:13
mi 4estito i mnogo dalgi godini savmesten jivot izpalnen s liubov . :smt006

Angel_Girl
08-20-2006, 23:39
mi 4estito i mnogo dalgi godini savmesten jivot izpalnen s liubov . :smt006
Мерси много. :D Надявам се да са много дълги години изпалнени само с любов. \:D/

`Death`Whore`
08-20-2006, 23:40
Този форум се напълни с форумни любовни драми. Де да можех да накарам мъжа да пише редовно...такъв чат щяхме да спрягаме. :)

Angel_Girl
08-21-2006, 00:10
Този форум се напълни с форумни любовни драми. Де да можех да накарам мъжа да пише редовно...такъв чат щяхме да спрягаме. :)
Аз моя с много зор го накарах. Пробвай и ти по някакъв начин, може да успееш :wink:

`Death`Whore`
08-21-2006, 00:11
Той се занимава с други глупости - компютърни игри. :)

Angel_Girl
08-21-2006, 00:16
Той се занимава с други глупости - компютърни игри. :)
То и моя така. Има някаква игра дето много я играе. По точно не съм го карала да пише тука. Ама той от началото беше много против ама после и той почна

®©PeTq®©
08-21-2006, 07:22
НЕ съм и не искам..

KisskilleRcHe
08-21-2006, 07:36
Никога не съм го правил.... Мисля, че една връзка се крепи на доверие и никога не съм я лъгал.....

kAdrOkoSkA
08-21-2006, 08:12
Mda... Izneverih vednaj :roll: Togava sajalqvah, posle ostanah na mnenie che si go zaslujava tova i oshte mnogo poveche, obache sega izliza che nishto ne e bilo takova kakvoto e izglejdalo... :-s Abe... prostotii ! :evil:

He3HauKa
08-21-2006, 11:20
Zavisi kakvo razbirash pod iznevqra... Kogato bqh s posledniq mi priqtel ( ve4e bivsh) mu izneverih ..s momche koeto obicham i s koeto predi vreme hodih dosta vreme ... Za men tova beshe iznevqra zashtoto az imah chustva kam tozi chovek, no ako priqtelq mi doide i mi kaje ,,izneverih ti '' shte potyrsq vinata v sebe si ,zashtoto za da otide pri drugo momiche az ne sam mu dala dostata4no :-k

ista
08-21-2006, 13:23
изневерявам... и на двамата :lol: :lol: :lol: и ще продължавам.

Krem4eto
08-21-2006, 20:46
[quote=gal4eto]iskam da vi popitam dali ste izneverqvali na polovinkata si ili dali sajalqvate posle

Абе то хубаво, че си го изнервила, ама темата си е съвсем друга и човека те пита дали си му ИЗНЕВЕРЯВАЛА не дали си го изнервяла някога...

Майко мила.....Какво съм прочела :lol: Ам аз не съм изневерявала...Само понякога съм се базикала с момче ама това беше базик не съм се целувала нито такива глупости с др момче,когато съм имала гадже,защото с момчетата,с които съм била съм държала на тях,а те все са ме предавали (повечето)...Дори първото ми гадже,с което ми беше 1 целувка ми изневери стана ми Супер гадно...

come_clear
08-21-2006, 20:51
izneverqvala sum vednuj, no prosto 4oveka s koito bqh ve4e ne go 4uvstvah tolkova blizuk.prosto vsi4ko se be6e promenilo i namerih tova koeto turseh v drugo mom4e. razbira se vednaga pogovorih s gadjeto mi za tova koeto sum napravila i sega sme dosta dobri priqteli

^HyPoCRiSy^
08-21-2006, 21:51
А защо трябваше да му изневеряваш?! Не беше ли по - лесно да се разделите след като :

ve4e ne go 4uvstvah tolkova blizuk.prosto vsi4ko se be6e promenilo i namerih tova koeto turseh v drugo mom4e

sweety_hope
11-15-2006, 21:51
Nito se xvalq,nito sajalqvam,no da izneverqvala sam.Na mnenie sam 4e ima nujda ot raznoobrazie,no tova dale4 ne ozna4ava,4e pri iznevqrata trqbva da se stiga dale4.Za sex-iznevqra sam protiv,za6toto znam 4e ako mi se slu4i 6te stradam mnogo.

rali4ka91
11-16-2006, 09:12
Не,никога не съм и нямам такова намерение.Ако съм с един човек съм само и единствено с него :!:
Напълно те подкрепям.Браво на тебе!!! =D>

CaSsIe
03-20-2007, 09:00
da mn puti :oops: :oops: :oops:

sweet_bubka
03-22-2007, 21:23
Ne nikoga ne sym dori i na mom4eta koito ne sam obi4ala,a kakvo ostava da izneverq na moita lubov!Protiv tova sam!Kato iskam da sym s drug 6te skysam s gadjeto mi i togava,no ne i dokato sam s nego!

shemetaa
03-23-2007, 15:08
nikoga nqma da my izneverq[prekaleno silni 4yvstva imam kum negy,a i tova e ne6ty dosta podlo i tpoo],no me e strah toi da ne go napravi...

radito
03-23-2007, 19:53
da mn puti :oops: :oops: :oops:
и аз така! :oops: :oops: :oops: