Влез

View Full Version : Сексът е полезен

maybelline
08-17-2006, 10:11
:lol: :lol: :lol:

Ice_Queen
08-17-2006, 10:14
"Сексът е полезен" - хахаха :lol: ,нима :lol: ?!

Atula
08-17-2006, 10:31
*SeXsyT e EdIn Ot Nai-SiGurniTe SporToVe.Stqga I ToNiZira poChti VsiChki MuskuLi Na TqLoTo
*SeXsyt e Nai - Sigyrnoto uspokoieLno Na SvEta - Toi e 10 pyti po SiLen oT Valiuma :Pp~
*SeXsyt e mignovenen lek Pri ZaDaVashti Se DePreSii. Osvobojdava EndorFin i dava Chuvstvo za EufoRiq i BlagoPoluchie
*Kolk0to PovEcHe SEX ,Tolkova poVeChe SeX.
Ako Ti Se PraVi p0VeChe LiuBoF - SeX :)
*SeXuaLno AkTiVnoTo TqLo RaZPrySkva Po-GoLemi koLichestva FeRoMoNi,a Te sa Nai-PreLaStitelNiqt PaRfium :)
*Ako imash Glavobolie - sEx!
*Sexyt PonijAVa nalqgaNeto v mozyChNite KryvoNosni Sydove.
Ako imash Hrema. SEX))

I v zakljuchenie:
EdNa CiGara SkySqwa JiWota Na ChoWek s 10 Minuti,a SeXa Go Odyljawa s 20 minuti,Az ne Pusha ,Molqte Pomogni mi da udalja Jiwota si :)

full-lips-
08-17-2006, 11:03
hubu che beshe ti da ni g0 kajesh.. pYk az i da iskash i pari da mi dawash ne si d0st0en da ti duham m0it0 m0mche.. mn0g0 syjelqwam .. jiwei s mechtite si i winagi bydi t0lk0wa 0riginalen k0lk0t0 d0sega a i zabawen kak m0jah da zabrawq !!

Novkov
08-17-2006, 11:43
Кажи нещо, което не знаем

N.C.L
08-17-2006, 12:06
*SeXsyT e EdIn Ot Nai-SiGurniTe SporToVe.Stqga I ToNiZira poChti VsiChki MuskuLi Na TqLoTo
*SeXsyt e Nai - Sigyrnoto uspokoieLno Na SvEta - Toi e 10 pyti po SiLen oT Valiuma :Pp~
*SeXsyt e mignovenen lek Pri ZaDaVashti Se DePreSii. Osvobojdava EndorFin i dava Chuvstvo za EufoRiq i BlagoPoluchie
*Kolk0to PovEcHe SEX ,Tolkova poVeChe SeX.
Ako Ti Se PraVi p0VeChe LiuBoF - SeX :)
*SeXuaLno AkTiVnoTo TqLo RaZPrySkva Po-GoLemi koLichestva FeRoMoNi,a Te sa Nai-PreLaStitelNiqt PaRfium :)
*Ako imash Glavobolie - sEx!
*Sexyt PonijAVa nalqgaNeto v mozyChNite KryvoNosni Sydove.
Ako imash Hrema. SEX))

I v zakljuchenie:
EdNa CiGara SkySqwa JiWota Na ChoWek s 10 Minuti,a SeXa Go Odyljawa s 20 minuti,Az ne Pusha ,Molqte Pomogni mi da udalja Jiwota si :)

Нямаш проблеми понеже и аз не пуша ^^