PDA

View Full Version : Методи за бавна ЕЯКУЛАЦИЯ

Поройник
08-17-2006, 04:13
Четох току що няколко метода за по-бавна еякулация ... Или просто казано , за мъжете които имат проблем с бързият оргазъм ...

Единият е малко странен и кажи речи садо мазо,преди секс да си стискаш тестисите хахахахаха ... тва не го гледайте въпреки че нищо чудно да има резултат ...

Но четох статия на сексолог,че когато вече усещаш края на върховната възбуда,спираш,обхващаш ръба на главичката с палеца и показалеца и стискаш за секунда бе само 1 път стискаш,вкарваш и продължаваш ... Така се спирали някфи рефлексни точки и тем подобни простотии (ей не разбирам) на оргазма ... И така можело няколко пъти без никакви проблеми,акта щял да бъде по-дълъг ... Как не се бях сетил за такова просто нещо не знам ... А като прочетох статията веднага пробвах собственоръчно мастурбиране и когато вече бях на края стиснах и наистина утихна с голям ряз.
Някой ще си каже ли мнението,чувал ли го е това нормално ли е добра препоръка ли е ако искате пробвайте и тогава споделете ама кажете какво по-точно мислите :)

08-17-2006, 04:40
Ami,az ne sym probval tiq metodi,inache po debeliqt prezervativ dosta zabavq orgazma(i udovolstvieto :)) a povecheto pyti,kogato usetq,che priblijava momenta,prosto zabavqm rityma ili zapochvam da i pravq frenska liubov dokato se pouspokoq malko :)

08-17-2006, 08:02
наи ефикасения метод е да развиеш PC мускула (упражненията се наричат Kegel на англииски) за около 3 месеца и после вече можеш да си задържаш спермата, но да получаваш оргазъм
пробвал съм го и работи супер само че трябва мн да тренираш, а и не винаги успяваш да задържиш достатъчно дълго

maybelline
08-17-2006, 09:10
Идеята е доста добра,но сигурни ли сте,че няма по някакъв начин (какъвто и да е) да ви навреди?Досега не съм чувала за този метод,но вероятно наистина е ефективен щом казвате.

Novkov
08-17-2006, 10:47
Ami,az ne sym probval tiq metodi,inache po debeliqt prezervativ dosta zabavq orgazma(i udovolstvieto :)) a povecheto pyti,kogato usetq,che priblijava momenta,prosto zabavqm rityma ili zapochvam da i pravq frenska liubov dokato se pouspokoq malko :)

Paduan`
08-17-2006, 10:55
ne sum gi probval , no ne mi se e i nalagalo..
inache ako taka i taka shte vzimate prezervativ , chuval sum che DUREX PERFOMA mai beshe ne tochno zabavq eqkulaciqta , ama pravi "instrumenta" po-izdrujliv .. za tezi , koito svurshvat burzo - probvaite i tova :wink:

08-17-2006, 17:43
къде как са стискало ? :-D :lol: :lol:

full-lips-
08-17-2006, 18:06
ae az razbrah det nqmam h*i ti ne m0ja da razberesh xhaxhh :P

Nasindo
08-17-2006, 18:43
Четох току що няколко метода за по-бавна еякулация ... Или просто казано , за мъжете които имат проблем с бързият оргазъм ...

Единият е малко странен и кажи речи садо мазо,преди секс да си стискаш тестисите хахахахаха ... тва не го гледайте въпреки че нищо чудно да има резултат ...

Но четох статия на сексолог,че когато вече усещаш края на върховната възбуда,спираш,обхващаш ръба на главичката с палеца и показалеца и стискаш за секунда бе само 1 път стискаш,вкарваш и продължаваш ... Така се спирали някфи рефлексни точки и тем подобни простотии (ей не разбирам) на оргазма ... И така можело няколко пъти без никакви проблеми,акта щял да бъде по-дълъг ... Как не се бях сетил за такова просто нещо не знам ... А като прочетох статията веднага пробвах собственоръчно мастурбиране и когато вече бях на края стиснах и наистина утихна с голям ряз.
Някой ще си каже ли мнението,чувал ли го е това нормално ли е добра препоръка ли е ако искате пробвайте и тогава споделете ама кажете какво по-точно мислите :)

4uval sam gi tiq ama ne sam gi probval o6te :-k

Поройник
08-18-2006, 01:29
Още няколко трика ...

Било много ефективно когато натиснеш с пръст точката която е между тестисите и ануса,така възбудата се намаляла мъничко ... Този метод и 'стискането' на ръба на пениса по време на секс са един вид магически при зайците :)

full-lips-
08-18-2006, 01:30
az pyk t0chn0 za t0wa razst0qnie mejdu tashacite i anusa sym chuwala che pri galene se wyzbujdash p0weche n0 ne i da namali wyzbudata..

full-lips-
08-18-2006, 01:35
emi taka sym chuwala 0t m0mcheta e.. kazwat che se wyzbujdat kat0 gi galqt tam..

Crazy_Element
08-18-2006, 01:37
ЕХЕХхехеХЕХ значи като прая СЕФТЕТО ще са стискам за к*ра да не свърша бързо брао е

ПАК ся аз зако съм чувал:

СПРЕЙ ЗА ЗАБАВЯНЕ НА МУШКИЯ ОРГАЗЪМ-струва кам 50-100 лв незнам точно праскаш на главичката и гоо

1 фр го тествал на сефтето си вика брат отчаих са помислих си че са преебах с тфа и ся няма испитам оргазъм вика 2 часа я прасках 2 часа и чак тогава са изхврълих ама той пръснал бая затфа толкова

ей тфа е за мене пръскаш ебеш

Поройник
08-18-2006, 02:32
emi taka sym chuwala 0t m0mcheta e.. kazwat che se wyzbujdat kat0 gi galqt tam..

Ти май не ме разбра ... Не да галиш а да натиснеш с пръст просто натиск не да те заболи някфо много ами натиск ! има разлика от галене ...

А Crazy_Element ... ти викаш да натискаш хуя .. не бе брато точно за 1 секунда правиш хоп на ръбчето на пениса и готово оргазма се намаля :)

Поройник
08-18-2006, 02:47
ЕХЕХхехеХЕХ значи като прая СЕФТЕТО ще са стискам за к*ра да не свърша бързо брао е

ПАК ся аз зако съм чувал:

СПРЕЙ ЗА ЗАБАВЯНЕ НА МУШКИЯ ОРГАЗЪМ-струва кам 50-100 лв незнам точно праскаш на главичката и гоо

1 фр го тествал на сефтето си вика брат отчаих са помислих си че са преебах с тфа и ся няма испитам оргазъм вика 2 часа я прасках 2 часа и чак тогава са изхврълих ама той пръснал бая затфа толкова

ей тфа е за мене пръскаш ебеш

Ако предпочиташ медикаменти вместо такъв спрей за по 50-100 лева от 12 лева продават гелчета с които се намазва главата на пениса,във всеки сексшоп продават такива и имат доста добър ефект :)

08-19-2006, 17:17
Още няколко трика ...

Било много ефективно когато натиснеш с пръст точката която е между тестисите и ануса,така възбудата се намаляла мъничко ... Този метод и 'стискането' на ръба на пениса по време на секс са един вид магически при зайците :)
az obiknovenno svyr6vam kato gi stisna i dvete dori i predi tova da ne sym bil tolkova na zor

bulgarche
08-19-2006, 17:39
Чувал съм нещо подобно, но не съм пробвал. Незнам до каква степен би могло това да те увреди. Предполагам че не е нещо убийствено за организма ти, само за оргазмът ти де хахахаха