Влез

View Full Version : nqma kakvo da pravim osven...

S_c-A_d-Y_15
08-17-2006, 10:11
Имам приятел от 6 месеца.Много се обичаме(така мисля),но напоследък забелязвам че когато сме заедно правим едно и също - само любовна игра.Всеки път се гушкаме и правим някои по-задълбочени неща...Но на мен не ми харесва така.Ако не правим тези неща,няма какво да правим изобщо.Ако му кажа той ще ме пита какво искам да правим.Аз незнам,но със сигурност не искам само в леглото да се забавляваме.Моля ви помогнете ми!

e_l_i_z_a
08-17-2006, 10:19
Ами то така... :lol: по някое време все пак се осъзна,че думичката любов не обобщава само целувки и милувки под значението си :lol: ..защото става еднообразно и скучно и идва един момент(май вече е дошъл :wink: ),в който се питаш кво всъщност правиш с този човек?Мдаа..еми,мила,просто почнете да излизате и да се радвате на всички детайли от живота-в парка,на заведение,извън града...на някое футболно игрище,на басейн..просто се забавлявайте като стари приятели с разликата,че се обичате и така ще ви е по-интересно :D Не възприемай приятеля си като няква машина за целувки..и други неща.Нека и този момент го има,но да не е толкова натрапчив,защото се губи и смисъла,и насладата и тръпката,нали? :-s

LoVe_RuSlAn
08-17-2006, 10:26
Ми излизате на вънка и се разхождате в някои парк например или ходите на кафе много други забавления има освен все едно и съ6то да правите...

LP_girl_14
08-17-2006, 10:28
МОже би трябва да общувате повече,да разговаряте дори за съвсем простички неща.ХУбаво е че сте заедно и се обичате,но една връзка не може да се поддържа сао на физически контакт,целувки и акробатни изпълнения в леглото.щом ти е приятел,това значи че би трябвало да може да говориш с него свободно на всяка една тема.Освен гадже,той ти е и приятел.мОже да сбоделяш с него,да му изказваш притесненията си или просто да споделиш нещо което те е зарадвало или направило впечатление.Излизайте повече,разхождайте се.Има толкова много места където може да идете-на плаж например,или в парка,в някое кафе,дискотека,клуб,боулин зала,кино или пък на някой купон.Общувайт еповече един с друг и разнообразявайте връзката ви ,така че да не ви е скучно когато сте заедно-това е всичкп :wink:

bulgarche
08-17-2006, 10:57
Не правите сек и си недоволна от това ли? Какво по-задълбочени неща? Разнообразие в любовните игри ли искаш? Или изобщо?

sladko_dete
08-17-2006, 11:06
А бе мила моя, ти на това връзка ли му викаш??? Целувките и миливките можеш да ги получиш при всеки, нали трябва да има нещо уникално което да те задържа при него?Но не се отчайвай , има време за всичко, но найстина няма да е зле да вземеш нещата в свои ръце и да направиш нещо по въпроса, излизайте разхождайте се, разказвай му страховете и мечтите си, говори за нещата които той обича.Дано помогне, Уснех :)

EnJoY
08-17-2006, 13:06
задушавате се това е точното наименование на ситуацията дайте си релакс излизай с приятелки а не само с него, ходи на диско само с приятелки не е нужно всеки пьт и той да е там.. залипсвайте си и ще видиш че сьм прав... Но мисля че само 6 месеца мн малко и да си омразнете мое да сте обречени но вие си знаете по добре отношенията само не се задушавайте.. ходете кьдето не сте били вьршете простотий ранообразявайте секса ПОШЛУШАЙ МЕ НЯМА ДА СЬЖЕЛЯВАШ :smt110

`Death`Whore`
08-17-2006, 13:07
Идвала ли ти е идеята за разговор?

alkobalko
08-17-2006, 13:18
Поговорете и сподели притесненията си. Не се затваряйте някъде само заради секса. Може да отидете на кино, да гледате у тях или у вас някой филм, да отидете на кафе, да се срещате с приятели, да отидете на разходка, на басейн, на дискотека. Има много неща, които една влюбена двойка може да прави. Не се ограничавайте само до едно от тях.

krem4et0
08-17-2006, 13:22
Е истината е,че след 2 години връзка с гаджето ми тези неща преобладават.но ние си измисляме развлечения.Поне 1 път седмично разходка до някоя местност край града,играем федербал или футбол,събираме се по купони с приятели и прочие.Говорим си за нещата от живота,за това което ни вълнува-сега той стана студент и това е тема номер 1.помагаме си за компютрите,обсъждаме книги или филми и прочие.да на моменти връзката започво да се движи в определени релси,но намерете някакво хоби,което харесвате и двамата и го правете честичко.И не говоря за секс.А него сме свели средно до 1-2 пъти на сдмица-така и той не омръзва!

krem4et0
08-17-2006, 13:25
А да щях да забравя-не се виждайте всеки денлПрез ден е най-добре-ще си липсвате,ще са ви се случили интересни нещакоито да си кажете,ще се видите с други хора.Ако сте всеки ден заедно това определено задушава и то мнооооооооого!

S_c-A_d-Y_15
08-17-2006, 15:06
Благодаря на всички ви,но за съжаление едва ли играта на федербал или кафенето ще помогнат.Той не е такъв тип момче.Занимава се предимно с компютри,но аз незнам много за компютри,а и той едва ли ще иска това да обсъждаме.А ние сме свикнали с тези неща които правим и една евентуална промяна в начина на общуване ще е много странна.Незнам дали е заради постоянните 'креватни упражнения',но в последно време дори чувствата ми към него леко охладняват.А преди 3 седмици той отиде на село и се върна вчера,така че колкото е могло ми е липсвал,но изглежда не е било достатъчно.Вече незнам какво да правя:(

`Death`Whore`
08-17-2006, 15:08
Дори да нямате общи интереси, пак можете да говорите. Представи си, че той ти е приятел.

krem4et0
08-17-2006, 16:29
Според мен просто сте поохладнели.Има ли я изобщо тръпката?Само сексът ли е останал? Нима нямате общи интереси? Замисли се имаш ли бъдеще с него-представяш ли си,че ще сте заедно след година?Защото любовта не е двама хора д се гледат в очите,а да гледат в 1 посока.Аз на твое място не бих продължила подобна връзка-но решението си е твое!

iiirish
08-17-2006, 16:36
Дори да нямате общи интереси, пак можете да говорите. Представи си, че той ти е приятел.

щом имат връзка те би трябвало да са приятелии да са близки, а не да си представят, че са такива :-k