Влез

View Full Version : Ne moga da 4akam pove4e liubovta me izgarq...

BrOkEn_DrEaMzZzZ
08-17-2006, 17:11
Здравейте ами значи искам да споделя и моя проблем тука та така историята е прекалено дълга ще споменавам само най важното.Много харесвах едно момче в училище което за мене беше като бог а всички знаете че боговете са недостижими,но въпреки всичко той ми беше нещо като мечта и така моята мечта се изпълни запознахме се ....и си станахме гаджета бяхме гаджета доста време и супер много се обичахме беше ни много хубаво заедно наистина аз не съм имала по хубави дни но се случи така че разбраха хора които от завист и може би по други причини искаха ние да се разделиме.А все пак знаете че когато много хора желаят това да стане то става и така с мъка с много сълзи те ни разделиха.Аз го обичам вече повече от година и то страшно много той мене нз дали ме обича но 100% поне ме харесва иска да излизаме виждаме се само че не може да тръгнем отново заедно защото трябва да се криеме от заобикалящия ни кръг хора пак поради тази причина че те не искат от завист ние да бъдеме заедно.Аз поговорих на дълго и на широко с него казах му че от една година не мога да спра да мисля за него че го обичам много ама наистина много и той каза че сега е невъзможно да бъдеме заедно но след време ако чувствата ми още са толкова силни е много вероятно да се получи нещо сериозно м-у нас.Хора обичам го повече от собствения си живот само че не мога да чакам повече мисля че чаках прекалено дълго,а междувременно мен толкова момчета ме харесваха и ме обичаха и толкова сърца разбих заради него че не ми се мисли как съм могла да пренебрегна толкова добри хора заради човек като него.Но все пак това е той супер мн си го обичАМ и лош и грозен може би за другите и всякакъв той е моята голяма любов и аз не мога да живея без него.Кажете ми какво да правя н искам да чакам повече защото чакането ме убива страшно много а той всев твърди че трябвало да мине време за да сме се съберяли пак за нещо по сериозно последния път като искаше да излезнеме аз му отказах защото колкото по често го виждам толкова повече го заобичвам.А не мога да живея повече без него.Тази тема я пускам нещо като изповед защото няма на кой да излея мъката си а колко сълзи съм проляла за него...Ако някои може да ми помогне с някакъв съвет или да изкоментира нещо по темата ще му бъда безкрайно благодарна.

Благодаря предварително които е изчел тоя роман...

LP_girl_14
08-17-2006, 17:40
Направили сте грешка,че ст е позволили на другите да ви разделят.С какво право някой ще се меси в живота ви?Няма значение дали са простпо познати или приятели,или който и да е било...трябвало е да защитите връзката си!Може би момчето наистина те харесва,но има хора които не гледат с добро око на това че сте заедно и той с еолебае.Това не бива да се случва.Ако ти го харесваш и той те харесва,трябва да проведете един сериозен разговор и да поговорите за това има ли шанс вашата връзка,дали наистина изпитва нещо къ теб и готов ли е да се изправи срещу всички заради теб.Хората винаги ще говорят,винаги ще обсъждат и вие не може да чакате с месеци те да удобрят връзката ви.Какво значение има техните действия?Ако чувствата са взаимни ще удържите и на интригите,и на завистта и на лъжите...

Freelander
08-17-2006, 17:40
az pro4etoh vsi4ko :)
Mislq, 4e ne si zaslujava da se zanimava6 s nego... gadno zvu4i, no izliza, 4e toi izliza s teb, kogato nqma s koi da izleze... kara te da go 4aka6? Ot kakyv zor? Ako se obi4ate nqma da vi pre4i NIKOI da ste zaedno! Ti sama kaza kolko syrtza si razbila... pomisli si sama dali tozi 4ovek si zaslujava ii dali ne trqbva da byde6 egoist i da gleda6 na teb da ti e dobre t.e. da ne se izmy4va6 ;)... USPEH! :wink: