View Full Version : mom4eta kakvo predpo4itate.......
ta vuprosa mi e mom4eta kakvo predpo4itate pove4e momi4eto da e s xubavo tqlo i s ne 4ak tolkova xubavo lice ili s mn xubavo lice i ne 4ak tolkova xubavo tqlo
za men liceto e nai-vajno , po-tochno usmivkata i ochite
WindWaker
08-17-2006, 17:35
tvyrdo vtoroto
Ми сегашното ми гадже е с личице на ангел но пък в тялото има лека забележка - малки цици, имал съм и обратния вариант - перфектно тяло, цици силиконки - утепало се за резгане, но лице тип онго-бонго дето с един плик на главата кат тия от макдоналдс се решават проблемите :mrgreen: . Но в всички случай да е с хубаво лице и да е баш дебела свиня не го приемам изобщо! За едно момиче няма никакво оправдание да се засвинва!
WindWaker
08-17-2006, 17:42
vseki ima nqkakav nedostatyk.....az kazah tvyrdo vtoroto, moqta priqtelka e krasiva v lice, v tqlo - ne e nqkoq anoreksiika, nito e debela - no koeto iskam da kaja e stiga takiva typi temi, 6toto tva koeto trqq da se ceni v edno momi4e ne e edinstveno vyn6nostta i. pokazatelite sa dosta pove4e. ai LOCK i tolkova
ta vuprosa mi e mom4eta kakvo predpo4itate pove4e momi4eto da e s xubavo tqlo i s ne 4ak tolkova xubavo lice ili s mn xubavo lice i ne 4ak tolkova xubavo tqlo
emi i v 2-ta slu4aq ...mai vsi4ko 6te e za 1 no6t :mrgreen: :-k
Най-убаво у "Златната среда" :lol: Иначе по-добре в лице да е по-хубава.
Лицето е по-важно ..... и тялото .... но не чак толко
xm mi nai dobre i ot dvete po malko ::: :::
Лицето е по-важно ..... и тялото .... но не чак толко
Като нямам избор да избера поне по-добрия вариант
За мене е важно да има як характер!И да има хубава усмивка и красиви очи ;) Другото са само формалности!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
da e umna na 6to mqsto ???
pff za kvo ti e da hodish s nekvo tele be ... dobre li si
da ti obrushta vnimanie na 7mo ... q ..
Crazy_Element
08-17-2006, 22:15
аз бих казал нещо от рода хубаво лице и не чак толкова лошо тяло де не некфо свине аз примерно бих се кефил на некфо момиче с хубаво лице стегнат задник и така нататък дори да е с малки цици както каза по горе amayo
SaYoNaRa
08-17-2006, 23:34
Аве Windwaker кат не ти харесва не пиши ве!!Како ми преглеждаш сички нови теми и после Ай LOCK!?Остей малко свобода ве човек...
А по темата твърдо съм за лицето но и тялото да не остава по назад