View Full Version : Kak da nakaram edno momi4e da se 4ustva edinstvena...help me
[BG]Fen`
08-17-2006, 19:23
Ta vaprosa mi e kak da e nakram da se 4ustfa edinstvena i nqma ravna na sebe si ... Ako ima nqkoi koito ima pravdopodoben otgovor MOLQ da mi pomogne :-k
`Death`Whore`
08-17-2006, 19:28
Изненадавай я в къщи с цвете. :)
XAXAX ILQN GREBECA PUSka takava tapa tema... xaxa ilqne po nick-a te poznah.... emi ima na4in da e nakarash ama si prost i nqma da ti kaja bate :mrgreen:
LP_girl_14
08-17-2006, 19:59
Пфу какъв въпрос само :shock:
Просто я накарай се почувства специална!Дръж се мило с нея,изненадвай я постоянно,подари й някакъв символистичен подарък или букет от любимите й цветя.Ако пък имаш възможност създай й една вечер в романтична обстановка със свещи,приятна музика и т.н.Но за да се чувства едно момиче едиствена и неповторима за теб,трябва постоянно да й показваш колко държиш на нея,да доказваш чувствата си постоянно,а не само в определени дни
Krem4eto
08-18-2006, 17:58
Fen`]Ta vaprosa mi e kak da e nakram da se 4ustfa edinstvena i nqma ravna na sebe si ... Ako ima nqkoi koito ima pravdopodoben otgovor MOLQ da mi pomogne :-k
Ей такива момчета трябва да има :smt041 !
Комплиментите,някое подаръче,въобще,кажи и какво чувстваш...Казвай и че я обичаш и разни такива РОМАНТИКА!Може да я заведеш на някое яко местенце и да си прекарате яко!Хайде УСПЕХ!!!
Reich_06
08-18-2006, 18:23
edno momi4e moje da se po4uvstva specialna,da misli 4e e edinstvena i nepovtorima i samo ot na4ina po koito q gleda mom4eto koeto obi4a!ako q obi4a6 i i go pokazva6 s deistviqta,si ne se pritesnqvai tq 6te se 4uvstva specialna! :-)
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!!! Cvetqta sa minala moda - vsi4ki cvetq podarqvat. Po-skoro i podari ne6to naistina edinstveno - kato markova dre6ka ili ne6to takova.
maybelline
08-18-2006, 20:02
Прекарвай много време с нея,казвай й,че е специална и че много я обичаш,подарявай й подаръчета(плюшени играчки),купи й цветя,прави специални работи за нея - изведи я на разходка някъде където не е ходила(в планината,може дори извън града(наблизо де),наричай я с гальовни имена(коте,мишле,пиленце...), гушкай я често...ще се справиш:)
Ако ти незнаеш как да накараш гаджето ти да се чувства единствена,тогава ние ли да я накараме????Просто е:Кажи й го,докажи й го я с думи,с действия.Uspeh!!!
CrazyWitch
08-18-2006, 20:41
Еми, ако кажа мил.. Ще си кажеш : "Общо понятие" .
Еми.. Бъди нежен с нея ... все едно пипаш цвете (дано да не е мазо). Някой път ако ти се предложи възможност да и приготвиш закуска го направи. Макарони със сирене. Мене това ме зарадва много ;) Карай, че приятеля ми сложи сахар и сирене, а аз така не ги ям и му стана тъпо и накрая го изкарахме на 2 кроасана, но жеста си беше .. за радване.
Самото ти желание да я накараш да се чувства единствена е просто върха! =D> Поздравявам те,защото не са останали много такива момчета :-s ,ми може да се чувства единствена като направиш нещо за нея което никой друг не е правил!Не знам,ти я познаваш по-добре,може да я заведеш по залез слънце не в някое кафе,а на един хубав пикник,не знам дали някой прави вече такива нещта,но ние момичетата ги харесваме,а да и недей да и казваш къде отивате (само да не я изплашиш,ей!) :D Ай,късмет. :wink:
luda`flirtajika
08-19-2006, 12:08
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!!! Cvetqta sa minala moda - vsi4ki cvetq podarqvat. Po-skoro i podari ne6to naistina edinstveno - kato markova dre6ka ili ne6to takova.
ako cvetqtq sa minala moda to...lubovta q ima ot...eheeee zna4i e minala modata i na neq taka li/./q stiga i se stegni malko-4oveka moje da nqq pari za markovi dreshki i bokluci..vse pak toi ne iska da kupi momi4eto
sladka_zaika
08-19-2006, 13:10
nz dali 6te ti pomogna s tova,koeto 6te ti kaja,no men li4no nqkoi bi me nakaral da se po4uvstvam edinstvena ne ako mi govori kli6eta ili ako postupva po razni izmisleni po knigite gluposti,a prosto ako se duji s men dobre,ako si li4i 4e me obi4a istinski i nai-ve4e-AKO BUDE TAKUV KAKUVTO SI E,a ne takuv,4e da mi se haresa.ta moqt suvet e druj se s neq taka kakto si znae6 i kakto smetne6 za dobre,a ne taka,kakto ti kazva nqkoi.
USPEH!:)
Самото ти желание да я накараш да се чувства единствена е просто върха! =D> Поздравявам те,защото не са останали много такива момчета :-s ,ми може да се чувства единствена като направиш нещо за нея което никой друг не е правил!Не знам,ти я познаваш по-добре,може да я заведеш по залез слънце не в някое кафе,а на един хубав пикник,не знам дали някой прави вече такива нещта,но ние момичетата ги харесваме,а да и недей да и казваш къде отивате (само да не я изплашиш,ей!) :D Ай,късмет. :wink:
пикник по залез слънце...!малиии :wink: :oops:
`Death`Whore`
08-19-2006, 14:53
Хаххаха, не съм те попитала! Цветята са едно от най-красивите неща на планетата. Но на 12 няма как да оцениш подобно нещо.
Krem4eto
08-20-2006, 09:30
ako cvetqtq sa minala moda to...lubovta q ima ot...eheeee zna4i e minala modata i na neq taka li/./q stiga i se stegni malko-4oveka moje da nqq pari za markovi dreshki i bokluci..vse pak toi ne iska da kupi momi4eto
Правилно!Цветята са мн хубаво нещо!!!!!!!!
Ами най-вече може да се почувства така,ако тя НАИСТИНА е единствена за теб и я обичаш.Тя ще го разбере уверявам те.