Влез

View Full Version : Обичам, но се чувствам объркана..

MiShLeTy__
08-17-2006, 21:47
Искам да ви споделя моят проблем....Аз съм на 17 години и си имам приятел от 1 година..наистина го обичам адски много и той означава адски много за мен..дава ми всичко от което се нуждая като не намесвам тук материалното отношение на нещата а говоря за подкрепа,любов,разбиране... сичко..той е на 22 години и до сега все е успявал да се отложи от казарма но този път не успя и септември ще го вземат ... мен почва да ме плаши факта че искам да го изчакам но...има и друга страна на нещата все пак съм още на 17 несъм видяла нищо от живота...дори онзи ден той ми каза че ако бях поне на 20 още сега щял да ми предложи брак и всичко това доста ме обърка....обичам го но незнам дали съм готова за сериозно обвързване защото все пак имам какво още да видя от живота...еаздвоена съм между любовта ми към него и желанието да живея..:(

RoyTheReaper
08-17-2006, 21:59
не мисля че трябва да се тормозиш с мисълта за брак. все пак си доста малка за такъв сериозен избор. както сама каза, не си видяла нищо от живота. той е бил прав като ти е казал че трябва да си поне на 20 за да ти предложи.

когато станеш по-зряла, тогава ще си прецениш дали това е човека с когото искаш да прекараш остатъка от живота си.

а за казармата... все пак 9 (или 6) месеца не са толкова много.

gal4eto
08-17-2006, 22:16
ako te pravi 6tastliva napravi vsi4ko vazmojno da ne mu izneveri6

MiShLeTy__
08-17-2006, 22:18
Мен основно ме притеснява факта че той започва да гледа много сериозно на нещата...говори ми как като излезне от казарма ще кандидатствам както аз искам във Варна и ако ме приемат ще заминем 2-та и ще се устроим там заедно аз ще уча а той работи....и т.н.

MiShLeTy__
08-17-2006, 22:28
Знам че ме обича доказва ми го всеки ден и се радвам че попаднах на човек който държи на мен толкова много защото наистина малко останаха сериозните хора..просто не беше такъв преди немислеше и негожореше за толкожа сериозни обвързвания..това започна съвсем скоро..може би преди 1 месец..

`Death`Whore`
08-17-2006, 22:29
Кажи му го. Кажи му, че си объркана и засега да не говори за брак и сериозно обвързване. Разговорът винаги е решение.

Умния
08-17-2006, 22:34
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

MiShLeTy__
08-17-2006, 22:36
Благодаря за обръщението мнго мило беше от твоя страна

Умния
08-17-2006, 22:38
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

MiShLeTy__
08-17-2006, 22:40
Е това поне ме успокоява донякъде в противен случай би изглеждало доста тъпо от твоя страна да го кажеш не приличаш на такъв човек..

Paduan`
08-17-2006, 22:40
^JoIn7kA^
toi ne govoreshe na teb , a na `Death`Whore`
otnosno temata , makar che tr da e v drug razdel ... tva che vliza v kazarma e super kofti .. suberete nekoi lev da go oturvete :-D
xaxa bazikam se , inache verno trqbva da mu kajesh che she si go obichash i she go chakash .. ama za brak , godej , deca - ne moje da stava duma
po-milo shte mu go kajesh razbira se :wink:

MiShLeTy__
08-17-2006, 22:43
"inache verno trqbva da mu kajesh che she si go obichash i she go chakash"
това му го казах още в деня в който разбрах че ще влиза казарма..казах че ще го чакам..а за това че го обичам освен че го казвам го и доказвам защото на думи всеки е силен...но се старая и да му го доказвам всеки един ден за да е щастлив..

MiShLeTy__
08-17-2006, 22:50
Вярно си е никога нищо не се знае...времето само ще покаже..

WindWaker
08-17-2006, 22:52
da ste jivi i zdravi obi4aite se nqma ni6to lo6o. jivota si e celiq pred tebe, neznam 6to vsi4ki sa trygnali da razpraqt "jivei mi sa". mi kat stane6 na 25 godini nqma li pak da si jivee6 ? spokoino, bydi si s nego pyk koto stane - stane