View Full Version : pomognete mi
4ela sym,4e o6te po vreme na sex-a mom4etata otdelqt nqkakva te4nost,v koqto sy6to ima spermatozoidi,vqrno li e tova i ako e koga po-to4no e-o6te kato ima stane ili kato zapo4nat da go pravqt i pri vsi4ki li e?
bulgarche
08-18-2006, 10:23
Е може при някои и да липва. Не е нужно да е започнал половият ако за да се отдели :)
bulgarche
08-18-2006, 10:24
Е може при някои и да липва. Не е нужно да е започнал половият ако за да се отдели :)
blagodarq
full-lips-
08-18-2006, 10:36
pt0cheti temata na WindWaker tam pishe wsichk0 nqma smisyl da se p0wtarqt temi :) ai m0derat0rite.. wii ste ;)
misylta mi e,4e primerno toi ako se otyrkva v men predi tova (nie si go pravim s prezervativ ina4e) moje li posle tova ne6to,koeto ima spermatozoidi v nego da go vkara v men i da zabremeneq?
full-lips-
08-18-2006, 10:57
emi mislq che ne ;)
sexy_tigar4e_MM
08-18-2006, 14:19
4ela sym,4e o6te po vreme na sex-a mom4etata otdelqt nqkakva te4nost,v koqto sy6to ima spermatozoidi,vqrno li e tova i ako e koga po-to4no e-o6te kato ima stane ili kato zapo4nat da go pravqt i pri vsi4ki li e?
da vqrno e
vqrno e za technostta
ama spored men opasnost nqma
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
zna4i,okolo 5 % spermatozoisi izti4at malko predi mom4eto da svur6i,zatova nai dobre da se polzvat prezervativi,6toto dori i na vreme da go izkara,ti ne moje6 da znae6 kakvo stava vatre.samo edin spermatozoid moje da oplodi qicekletkata,taka 4e VNIMAVAITE!
определено съдържа и определено има опастност. а... интересно ми е как тъй сте си го правили до сега с презерватив, а ти не знаеш такива елементарни неща... и by the way - това е тема дето я има на всяка страница... потърси малко.